Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

amin canim amin. iste bunlari duyuncada avrupada oldugumuza sukrediyorum. yok arkadas burda butur seyler yok.

buda senin kaderinmis canim ama oldu gecti bitti artik onumuze bakiyoruz umudumuzu asla ve asla kaybetmiyoruz

yok canımm , o dediğin ben de bir türlü olmuyor biliyorsun. ne olursa olsun umut etmeye devam elbette.

benim en büyük hatam bu aslında... önce güveniyorum öyle ya neden yalan söylensin neden insanlar kandırılsın .. ama yok , insanlar kalitesizleşmiş sebebi dünyanın yuvarlak oluşuna bağlıyorlar. ( bunun anlatımı daha farklı da forumda bu kadar oluyor)

şu tedaviden sonra devam doğal yolla çalışmaya... şimdilik mola
dediğim gibi çaya çorbaya ve kısıra bekleriz..
haa bu arada alkol de yasak 1 hafta.. tam çay çorba haftası

ah o hatayi hepimiz yapiyoruz canim akillanacaz mi acaba gun gelipte

oofff super otesi olurdu ya soyle kisir partisi neyin yapabilseydik dimi

ah o hatayi hepimiz yapiyoruz canim akillanacaz mi acaba gun gelipte

oofff super otesi olurdu ya soyle kisir partisi neyin yapabilseydik dimi

büyüyünce selcanım ,büyüyünce

valla şu günlerde nasıl moral olurdu hepimize.. iyi demlenmiş çay , bol malzemeli kısır, ufff uffffff
biz bir de hamile kalsak yaniiii

büyüyünce selcanım ,büyüyünce

valla şu günlerde nasıl moral olurdu hepimize.. iyi demlenmiş çay , bol malzemeli kısır, ufff uffffff
biz bir de hamile kalsak yaniiii

Bir gün oda olur, toplanmisiz kisirimizi yiyoruz, ardindan cayimizi iciyoruz bebklerimizde var tabiii birimiz uyutmaya calisiyor birimiz doyurmaya calisiyor birimizin karninda dünyaya gelmeyi bekliyor hayal ettim bir an neden olmasin.

Bir gün oda olur, toplanmisiz kisirimizi yiyoruz, ardindan cayimizi iciyoruz bebklerimizde var tabiii birimiz uyutmaya calisiyor birimiz doyurmaya calisiyor birimizin karninda dünyaya gelmeyi bekliyor hayal ettim bir an neden olmasin.

yani neden olmasin ben balik burcuyum acayip hayelciyimdir sekerim sen beni gectin. burcun neydi?

ben akan salyalarimi silip geliyorum

( gülmekten gözümden yaş geldii )

kısmette varsa kuzum olur hepsi...
bizim diğer arkadaşlarla hedefimiz parkta onlar oynarken çekirdek çitlemek ama önce kısır yeriz , sonra parka götürürüz çekirdek çitleriz. neden olmasın kuzum neden olmasınnn

şimdi bu kadar sık yumurtladığına göre sen selcanımdan bahsediyor olabilirsin.
kucağındakinin karnını doyurmaya çalışır ama diğer yandan da hamiledir yine..

yani neden olmasin ben balik burcuyum acayip hayelciyimdir sekerim sen beni gectin. burcun neydi?

Boga burcuyum canim az moral olsun istedim hepimize malesef hayal kuramam esim cok hayalcidir, lotodan büyük para kazanacagina bile inanir. sonra baslar hayalini anlatmaya, söyle olacak böyle olacak benimde hayalimi sorar ee zengin olacagiz sen ne hayal ediyorsun diye, ben cok katki saglayamam hayaline birde sevimli bir kizmasi var ne var birazda sen hayal etsen beraber ne yapariz gibi

Selam Kizlar oncelikle yazdıklarınıza tesekkurler bakiyorum normale dönülmüş kaynatmaya devam :)

Ama bir daha kısır derseniz fena olacağız sayenie birazdan kısır yapacagim

valla seni Allah soyletiyor kusum.. benimde hedefimde bu Allah verirse arka arkasina doguracam
bu kadar yumurtladigima gore bi sorun teskil etmez sanirsam kanimca demekki butun sorun benim kociste

benim zengin olma hayalim yoktur ama kuzum benim hayatim hayalden ibaret surekli bulutlarin uzerindeyim anliycagin

Son düzenleme:
Selam Kizlar oncelikle yazdıklarınıza tesekkurler bakiyorum normale dönülmüş kaynatmaya devam :)

afiyet seker olsun canim sanada sehzademize de yarasin insallah

yapamas kiii yapamas kiiiii

valla seni Allah soyletiyor kusum.. benimde hedefimde bu Allah verirse arka arkasina doguracam
bu kadar yumurtladigima gore bi sorun teskil etmez sanirsam kanimca demekki butun sorun benim kociste

doğur kuzum doğur , Holland nüfusu sayende artsın ..
kocişe de söyle kendine baksın

yapamas kiii yapamas kiiiii

doğur kuzum doğur , Holland nüfusu sayende artsın ..
kocişe de söyle kendine baksın

catir catir doguracam Allahin izniyle olmadi Seda Sayana basvururum o dogurtur beni catir catir

hee bakiyor canim aksamlari 3-4 kadeh visky onu bulamazsak 3-4 buyuk kutu bira (%8 alkol) iciyoz. yarasin askima

Son düzenleme:
selam kızlar nasıl gidiyor..hayırdır fitil falan kullanıyormuşunuz geçmiş olsun..iltahapmı var..nasıl anlaşıldı iltahap olduğu...pufy68 çok sağol dualrın için hamilelerin duası kabul olurmuş..allah seni bebişini korusun :)

iyi gidiyor canim biz bu ay yine bebegi tutturamadik galiba

breezy arkadasimizi soruyorsan bi kac sayfa geriye gidersen orda ayrintili sekilde aciklamis bulunuyor kendileri

cok güzel bir haber hemde ikizbirde biri kiz biri erkek olursa dahada güzel olur önce saglik tabii dinlen evde temizlikti yemekti falan cok yorma kendini en azindan 12.hafta sonuna kadar kolay bir hamilelik gecirmeni diliyorum.

duova canım,

çok teşekkürler...

bir çocuğum olmasına o kadar odaklanmışım ki...

kız mı erkek mi istediğimi bugüne kadar hiç düşünmemişim :)

bakalım zamanla içimden dürter bi şeyler herhalde..

kız ya da erkek , hepimiz pembe pembe, tombiş tombiş mis kokulu bebeklerimizi

sağ salim kucaklarımıza alacağız di mi)...

Sevgiler..

Selcan Kerem..

canım çok sağol..inşallah ben de sizin güzel haberlerinizi alınca halay çekicem tey tey...

o zamana kadar şu sevimli işaretleri benim de kullanma hakkım olur hem :)

Puffy68

çok sağol öneriler için... takipteyim seni... :)

zaten bir aydır multivitamin kullanıyorum ama balık hapı vermedi doktor...

hımmm..bi daha gittiğimde sorayım bari..

bugün daha bi ferah uyandım..ilk şoku atlatınca... :)

aslında çok sakin ve huzurlu bir hayatım var normalde...

ama bu süreçte ruh halimiz öyle bi dalgalanıp dalgalanıp duruluyo ki

azcık dengeler bozuluyo herhalde :)

hem biliyo musun ? inşallah ikizler sağ salim dünyaya gelirlerse ,

36 haftalıkken alcakları için sanırım ikimizin doğumu aynı tarihlere rastlayacak :)

çok şükür sen zor dönemi geçirmişsin...

sen de kendine iyi bak...

Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…