Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Benim göğüslerim patlayacak gibi şiş ve ağrıyor, gece yüzükoyun yatamadım acısından. Adet günüm yaklaştı acaba ondan mıdır ?

bende dusunmedım degıl baska yer.hemde turkıyede ıken on gorusme adına.ama anladıgım kadarı ıle asagı yukarı hepsı hemen hemen aynı seyı yapıyor evet saten gorunurdede bırsey yok gıbı saten.hıc bır rahatsızlıgım yok benım esımınde.ben bıle sadece sansa baglıyorum.baska yere gıtsem ne degısecek onuda cozemıyorum.bakalım 1 kez daha burada yaptıracagım olmadı bahcecı erbıl beyı dsunuyorum.cok basarılı dıyorlar.fabrıka deyınce ben turkıyede fabrıka gıbı olmayan yer gormedımkı.elımız mecbur ne yapacaaksın

ayrıca sen ne zaman ordaydın nasıl gelıstı.sende sorun ne su an ızmırı dusunuyorsun sanırım

Canım nasılsın ?

Hoş geldin..

Bebişim iyiymiş öyle mii , çok sevindim yaa. Şükür Rabbime

Canım benim hoşbuldum. Göğüslerin koltuk altından gelen bir ağrımı nasıl bir ağrı.Vallahi ben hamile kaldığım hafta göğüslerim ağrımaya başladı tabi ben hamile kaldığımı bilmiyordum. Regl günüm yaklaştıkça dahada sertleşti ve ağrımaya başladı hatta ben regl olayım dr gidicektim o kadar yani.Ama hamileymişim. Bende ki ilk belirti buydu tatlım.ACABAAA....

Gerdandan aşağıya göğüslerime baskı yapan bir ağrı, şiştiler canım yaa. İlk hamileliğimde göğüs uçlarım öyle acıyordu ki, bu ise bütün göğsüm ağrıyor.

Pek sanmıyorum ama, ALLAH'ım büyük canım

Harikasın canım gerçekten ünvanlar havalada uçuşuyor. Ben onlara gittiğimde düşünün arabamı sattım tedavıyi uzattıkça uzattılar gereksiz birsuru test ve gereksız birsuru ilac ıcırdıler bana hatta öyleki bereaber çalıstıgı dr. test sonuçlarımı gorunce vitamın bombasından patlamaya az kalmış dedı. Demem o ki sakın ha aldanıp böyle pazarlamacıların elıne dusmeyın

Hic Lenfosit asisi diye birsey duydunmu? ben bunu arastiriyorum. Baska bir forumda bundan bahsedenler var. Belkide bagisiklik sistemimizde birseyler var. Bence bu noktada arastirma yapmak lazim diyorum. Kan pihtilasmasi, bagisiklik testleri bunlara bakacagim ben. Yoksa hicbir doktor sonuna kadar arastirmayacak. Belkide cok basit bir sebep kim bilir?

Gunaydin arkadaslar..hugun idrar testi yaptim negatif kan testimi hastanrye biraktim persembe sonucu yazarim
Idrarda cikmamasi normamis ama gogus sisligi disinda hic belirti hissetmiyorum
umudum zayiflamaya basladi.

canim benim cok sagol hepimizin birbirimizin dualarina ihtiyaci var.
bende senin minik alya'ni gordum. Allahim nasil birsey kucuk prenses oyle masallah subhanallah. melteme rica etmistim o da fotosunu yolladi sagolsun. o kadar cok merak ediyordum ki. umarim kizmamissindir arkadasim. Allahim sana esine ogluna bagislasin.

bana da farkli hic birsey uygulanmiyor. hatta ne zaman kontrole gitsem ne yasim tekrar one getirildi ne de baska bisey. tek bir negatif uzucu soz laf duymadim.

kuzum insallah Rabbim alya'miza en kisa zamanda bi kardes verir. ben cok bekleme derim biran once basla tedavine.
bizde kismet olursa ikinciyi hemen dusunuyoruz saglikla bi dogum yapayim. ama bilindigi uzere benim tupbebek korkum var. yani tupbebek dusunmuyoruz yine. Allahim verirse tabii insallah yine dogal istiyoruz.

cmas seni cok merak ettim whats apptan msj attim ama gitmedi neden bilmiyorum. okudugum kadariyla en son degerin super cikmis. bu yazimi gorup bana donersen cok sevinirim.

duova ummu guzbahar alisalis miranda nevser zeytunn acmila ve tum diger topik arkadaslarim hepinize selamlarimi sevgilerimi yolluyorum. Rabbim tez zamanda mucizelerinize kavusturmasi dilegiyle....

Son düzenleme:
Gunaydin arkadaslar..hugun idrar testi yaptim negatif kan testimi hastanrye biraktim persembe sonucu yazarim

insallah guzell haberlerin gelecek canim.. belirti takip etme her bunyede degisiyor hayatim..

canim Allahdan bulsunlar.. bakalim cevap gelecekmi.. cokk opuyorum.

Hayırlı, güzel haberler getir de, bize de moral ol. Bak bahar da geldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…