Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sen benimle konuşuyor muydun ?

Yazdığım mesaja cevap bile vermedin de, şaşırdım açıkçası

ben seninle küsmemiştim ki sadece dedigin lafa üzülmüştüm küs deilim 3 günlük dünyada ne küslügü
mesajını okudum ortam çok gergindi sesiz kalayım istedim merak etim takibinden geldim nede olsa istegimiz hepimizin bir evlat bi sorayım dedim hatamı ettim :26:

Beni boşver

Senin yazdıklarını görüyorum ben, çalışmaların tüm hızıyla devam ediyor belli

ALLAH emeklerini boşa çıkarmasın

Beni boşver

Senin yazdıklarını görüyorum ben, çalışmaların tüm hızıyla devam ediyor belli

ALLAH emeklerini boşa çıkarmasın
topigin sayfasında gördüm negatifmiş tüh üzüldüm RABBİM inş tez zamanda verir kuzucunu inş
evt calışıyoz napalım bebiş için ALLAH büyük kimsenin göbegi kucagı boş kalmasın inşş bnde kimyasal gebelik yaşadım bu ay nasip herşey ALLAHTAN zamanı var inş tez zamnda hepimizin kucakları dolar
bide arkadan sigara tüttürmüyolar mı keyfe bak ya :)

yaw bacım hani o iş olunca bide sigara yakılmıyomu işte onu anlatıyo arkasından mik mik

o sigaralar işte ters tepti deme kı .kız kardeşim artık abla sayende evde yumurta yiyemez olduk vicdan azabı çekiyorum diyo :))

hemşire aradı doktor bey bağışıklık testine gerek yok demiş.. değerlerim çok normalmiş..
bu arada eski doktorum neden bana çok büyük sorunun var mutlaka serum almalısın diyordu anlayamadım.. kafam karıştı:))

Yine Kizdim senin daha evvelki gittigin doktora, cok büyük sorun var deyip seni dahada cok karamsar yapmaya calismis, neyse karsina hep iyi doktorlar cikarsin tanrim bundan sonra,sorun cikmamasina sevindim demekki bir doktorda kalmamak lazimmis, bu yasadiklarinda bebeklerinle beraber yok olup gidecek dilerim.

sevgili sevil hoşgeldin, 44 yaşında doğal hamilelik varsa umudunu yitirme , olma ihtimali var diyorum, hele ki düzenli adet oluyormuşsun, önemli olan 1 tane kaliteli yumurta yakalamak, ve ALLAH Ol dedikten sonra OLACAKTIR, başarılı bir tedavi dilerim

güzbaharcım tedavi olaylarına girince işi azaltmaya ve evi boşaltmaya çalışmalısın, hepsi birarada zor olur, kolay gelsin .
Artık sadece kendini düşünmenin zamanı geldi ve zaman az unutma.

Arkadaşlar Dr a gitmeden e 2 ye baktırdın. 150 çıktı. Sizce iyimi. Bugün adetin üzerinden tam 12 gün geçti.5 gün Klomen kullandım sadece. Yardımcı olursanız sevinirim

Kesinlikle alara bencede git Erbil hoca çok azimli ve genç olmasına bakma çok da donanımlı ..Tek sorun çok yoğunlar .
Ben bırakmayı hiç düşünmedim doktorumu şimdilik memnunum da.

Ben zaten daha önceki 2 denememde ona gittim. 1 negatif,1 kimyasal . Yine ona gidecem.seninde Dr un Erbil beymi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…