- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #9.201
Sen benimle konuşuyor muydun ?
Yazdığım mesaja cevap bile vermedin de, şaşırdım açıkçası
Kız bu nasıl bir avatar anam böyle bide sonunda bebiş çıksaymış tam olacakmış nereden buluyosunuz ya ben zar zor buldum
galiba söylemiyeceksin canın sagolsun ALLAHA emanet ol bacım
galiba söylemiyeceksin canın sagolsun allaha emanet ol bacım
Özel mesajına bak, kopyaladım
topigin sayfasında gördüm negatifmiş tüh üzüldümBeni boşver
Senin yazdıklarını görüyorum ben, çalışmaların tüm hızıyla devam ediyor belli
ALLAH emeklerini boşa çıkarmasın
bide arkadan sigara tüttürmüyolar mı keyfe bak ya :)
topigin sayfasında gördüm negatifmiş tüh üzüldümRabbim inş tez zamanda verir kuzucunu inş
evt calışıyoz napalım bebiş için allah büyük kimsenin göbegi kucagı boş kalmasın inşş bnde kimyasal gebelik yaşadım bu ay nasip herşey allahtan zamanı var inş tez zamnda hepimizin kucakları dolar
Yaw bacım hani o iş olunca bide sigara yakılmıyomuIşte onu anlatıyo Arkasından mik mik
o sigaralar işte ters tepti deme kı .kız kardeşim artık abla sayende evde yumurta yiyemez olduk vicdan azabı çekiyorum diyo :))
tam olarak bilmiyorum ama bana 4 ile 10 arası olmalı denilmişti.. benim 29,50 ...bakalım hemşire arayınca herşeyi soracağım tabi cevaplayabilirse...
tuhaf olan biz hasta olarak bu işin her aşamasını öğrendik.. tüp bebekte farklı farklı testler var uygulamalar var hepsini okuyoruz öğrenmeye çalışıyoruz.. doktorun hemşiresini aradım dünyadan bi haber.. testi ilk kez duymuştu:)) doktorla görüşeceğim dedi..
o sigaralar işte ters tepti deme kı .kız kardeşim artık abla sayende evde yumurta yiyemez olduk vicdan azabı çekiyorum diyo :))
bacım pardon niye yumurta yiyemiyo kardesin anlamadım niye vicdan azabı cekiyomuş :26:
benım her tedavimde az oluyoda yumurtam oldu mu olmadı mı döllendimi döllenmedi mi oda benle bu süreci yaşıyo sağolsun .yumurta fobisi oluştu sayemde :)
duavo sen nasılsın .ne aşamasın ?
hemşire aradı doktor bey bağışıklık testine gerek yok demiş.. değerlerim çok normalmiş..
bu arada eski doktorum neden bana çok büyük sorunun var mutlaka serum almalısın diyordu anlayamadım.. kafam karıştı:))
Hayırlısı olur inş.Dediklerinize katılıyorum.Bende 44 yaşında evlendim.Düşünmüyordum evliliği kısmet ,kader diyelim.İş,kariyer derken hayat geçmiş.Neyse geç değildir diyerek elimizden geleni yapıyoruz.Benimde çok sevdiğim bir sözdür.OLDUĞU KADAR,OLMADIĞI KADER..
Sizin ne sorununuz var.Yaşınız daha genç bizlere göre daha şansılısınız,aslında en büyük destek doktordan olmalı moralin çözmeyeceği bir şey yok.Tabiki Allah da dilerse.47 yaşındayım ben.44 yaşında doğal yolla hamile kaldım ve düşük oldu.
Hepimiz için en hayırlısı olur.
Kızlar hepiniz için harika bir hafta diliyorum...kendim için ise sakin bir hafta istiyorum artık gerçekten çok yorukdum. çooookkk.. ( işte yoğunluğundan ve evde misafirden dolayı giremiyorummm... ve size çook ihtiyacım var....)
sevgi ve dua ile kalın...
Kesinlikle alara bencede git Erbil hoca çok azimli ve genç olmasına bakma çok da donanımlı ..Tek sorun çok yoğunlar .
Ben bırakmayı hiç düşünmedim doktorumu şimdilik memnunum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?