yaşın kaç cnm,benim 32 , daha bebiş yok ama Aysun hn'la devam ediyorum,2 ay kdr daha bekleyecegiz dogal olup olmayacagını görmek için..gerçi hiç beklentim yok ya , herneyse..
yaş bizler için maalesef cok buyuk bir sorun..dogurganlık 17-27 arası oldukca yüksek,ama okumak iş hayatı ve insanca yasamak için bu yaş 30u buluyor..bundan sonra da 30-47 arası Allah'a sıgınıyor kadın kısmı.. Ama erkekler acımasız , hayat acımasız,zaman olgusu nasıl acımasızsa , Tanrı da bize çokk kısıtlı yazmış herseyi ve bu da acımasız.. Ben bir kadında yumurtalık rezervinin dogustan geldigini ve her ay 200bin üzerinde yumurtalık kaybettigini okudugumda içim sızlamıştı..şimdi her özel dönemimde daha duygusal oluyorum..
Diyebilecegim tek şey şunlar olacak sana cnm ; bizler çokk küçücük varlıklarız , dünyayı da dogayı da degiştiremeyiz..Hayata geç kalıyor olmak da bizim sucumuz degil , bu da ya tercih ya kader.. Elimizden geleni yapıp çekilmek gerek , kendini yıpratmadan mantıklıca ugrasmak gerek..nereye kdr giderse , paranı zamanını kendini bir şekilde ayarlayıp , elinden geldigince caba ver ve oldugu kadar de kendine..oldugu kadar , olmadıgı kader..
3yıl önceki resimlerime baktım , yuzumdeki gülen ifadeyi geri kazanmak için neler vermezdim..demek ki sıkıntılar böyle çörekleniyo insana ve artık yaşlanma kelimesini daha iyi anlıyorum..yaşın ilerledikçe gelen degil , yaşın geçtikçe geçen giden bir durum yaşlanma..
moralini bozma kader bir yerde bu işler maalesef ve maalesef.. yazmışsa verir , yamamışsa veridremeyiz.. umuyorum hepimiz için biraz merhamet vardır cnm benim..