- 9 Şubat 2014
- 364
- 53
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #9.161
Ara ara bakıyorum bur sürü yeni anne adayı var
Umarım yeni denemeler icin umut oluyordur tüm hamisler
Bu arada özet geceyim
Bir arkadas sormuş nerede tedavi oldugumu Memorial sisli doktorum Aynur ve Nur Hn ben Semra Hn ile görüşmedim hiç gerekte duymadım kafası kalabalık doktor ile tedavi zordur her zaman
Hiç kur yapmadım troid problemim yüzünden
Sadece Qenzim 10 vitamini ve balık yağı kapsülü kullandım
Yasımı görüp hamile kalamazsın diyen doktoralara da kızımın pembe totosunun opturecegim özellikle yumurtalarımı çürük domatese benzeten birine :)
Zeynep Alya yi sorarsanız cin cin oldu bizi parmağında oynatıyor
2 ay sonra 46 olacağım ve esim tekrar tüp denemesi yapalım diyor bende daha erken 47 de yapacagım diyorum ciddi ciddi düşünüyorum
Not tüm hamileleri tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin
SELCAN KEREM canım özellikle aklimdasin duamdasin
canım benim, inşallah rabbimiz hepimizin yuzune güler..dua et insallah bu sefer bebegin seni birakmaz....ben testi c.tesi yaptiricam haber veririm cnm
canım Allah bağışlasın bebeğini bizler içinde dua et rabim bizlerede nasıp etsin inş...Qenzim kullananlar hep hamiş kalmış dikatimi çekti canım cedruc arkadaşımızda kullanmış şimdi hamiş..balık yağında özelikle kullandığın bir marka varmı canım...biesteron yada arginax kullandınmı daha önce canım...senin kaç yumoş oluşuyodu tüp bebek denemnde canım kaçncı denemede bebişin tutu hangi protokol uygulanmıştı sana transferde rahim kalınlığın kaçtı çok soru sordum kusura bakma canım...
Selam kızlar nasılsınız haftasonunuz nasılgeçti cmas nerelerde hamile kaldı bizi bıraktı galiba
Cok sagol guzeldileklerin icin canim dualarin kabul olsun ve hepimizin bebisleri gelsin allahin izlinye
karinmasajini cok harika yapiyo kadin adetin 5gunu gitin ilk once sirtan basliyo tum damarlari ozelikle boyun kismini vakium yaparak kani tutuyo ve birakiyo sonra karin sonra ayaklar wallahi 90 dk ben rahat bir sekilde uyuyorum karnima her aksam civanpercemii ve bio ceviz yagi karisimi verdi onunka ovuyorum jletinle sarip yatiyorum pazartesi yine gidicem insalah yararini gorurum bu kadin bile bana hergun duzenlu bur sekilde civanpercemi ve aslanpencesi ic diyo insallah yararini goru sizedectavsiye ederim allah buyuk nasip eder hepimize insallah
merhaba arkadasım
masajı nerede ve kime yaptırıyorsun? Iletişim bilgilerini verebılır mısın? Ben istabul anadolu yakasında oturuyorum da yakınlardaysa haftada 1 -2 kere yaptırmak ısterım
tesekurler
internettende ben de araştırdım bu konuyu sağlıklı bişey bulamadım ,kesin faydası vardır kan akışını hızlandırdığı için. Birde kupa çekiyolarla bele soğuk algınlığında o da çok çok faydalıymış HAMİLE KALMAK İÇİN
Selam kızlar nasılsınız haftasonunuz nasılgeçti cmas nerelerde hamile kaldı bizi bıraktı galiba
internettende ben de araştırdım bu konuyu sağlıklı bişey bulamadım ,kesin faydası vardır kan akışını hızlandırdığı için. Birde kupa çekiyolarla bele soğuk algınlığında o da çok çok faydalıymış HAMİLE KALMAK İÇİN
Sevil sevil. Bak sevindim denemeye devam ettigine. Ben'de memorial gittim aslinda gebelik oldu ama dusuk oldu. Iste o noktadan sonra bir daha denedim Memorial'de kimyasal oldu. Sonucda bana Semra hanim sen niye ugrasiyorsun donasyon yapsana dedi. Yani ne bileyim bende cok ama cok uzuldum bu yoruma. Sanki bir nevi sen ise yaramazsin gibi birsey bu. Burada benim gibi mucadele edenleri gorunce biraz olsun umutlandim..Insallah ikimize nasip olur annelik.
Sevil sevil. Bak sevindim denemeye devam ettigine. Ben'de memorial gittim aslinda gebelik oldu ama dusuk oldu. Iste o noktadan sonra bir daha denedim Memorial'de kimyasal oldu. Sonucda bana Semra hanim sen niye ugrasiyorsun donasyon yapsana dedi. Yani ne bileyim bende cok ama cok uzuldum bu yoruma. Sanki bir nevi sen ise yaramazsin gibi birsey bu. Burada benim gibi mucadele edenleri gorunce biraz olsun umutlandim..Insallah ikimize nasip olur annelik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?