Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Dondurulmus embriyo mu transferi icin daha sansli yoksa canli olanmi? Bu konuda yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar. Yas malum pek zaman yok. O yuzden bu yollardan gecen arkadaslarin tavsiyesi cok onemli. Mart ayinda tup yapayim diyorum ama bu kez dondurup bir sonraki ay dami transfer edeyim. Hic dondurulmus deneyen varmi?

Birde PGT yapalim diyorlar ama bende tranfere kadar 2 yada 3 embriyo oluyor simdi bu durumda PGT yapmak mantiklimi?

Birde lenfosit asisi duydum birde intralipid? Bunlari deneyen oldumu?

merhaba kızlar bır arkadasımızın yazdıgı fatıh sultan mehmetın macununu yapmak ıstedım.onun ıcın arastırdım genelde cogu 32 gr olarak yazılmıstı nettekı tarıfte.ama sızler 7 gr olarak yazmıstınız.1 cısı bunun hangısı dogru 32 olanlarımı yoksa 32 gr olanlarımı.cunku bugun aktara gıdıp sordum asagı yukarı bal harıc butun malzeme 100 tl tuttu.alan yapan varmı arkadaslar sayet bılgısı olan var ıse bana soyleyebılırmı

canım Allah bağışlasın bebeğini bizler içinde dua et rabim bizlerede nasıp etsin inş...Qenzim kullananlar hep hamiş kalmış dikatimi çekti canım cedruc arkadaşımızda kullanmış şimdi hamiş..balık yağında özelikle kullandığın bir marka varmı canım...biesteron yada arginax kullandınmı daha önce canım...senin kaç yumoş oluşuyodu tüp bebek denemnde canım kaçncı denemede bebişin tutu hangi protokol uygulanmıştı sana transferde rahim kalınlığın kaçtı çok soru sordum kusura bakma canım...

canım benim, inşallah rabbimiz hepimizin yuzune güler..dua et insallah bu sefer bebegin seni birakmaz....ben testi c.tesi yaptiricam haber veririm cnm

canım çok merak ediyorum seni sonucunu haber vermedin dün test yaptırmıştın ..sonuç inş güzeldir yüksek çıkmıştır değerin...

Ben hep dua ediyorum Rabbim bana verdin isteyen herkese ver diye
Şimdi sorularını cevaplayayım
Ilk deneme oncesi hiç bir sey kullanmadım
2. Deneme oncesi aldım vitamin
Qenzim icin bir sey diyemiyorum tesadüf olabilir :) zaten sadece 1 ay kullandım
Balık yağı ocean plus kullandım onu da bir ay aldım
Biestron kullandım ama 10-15 gun kadar hatta kutu doluydu neredeyse bıraktığımda bir arkadaşıma lazım oldu ona verdim Memorial deki doktorum deneme oncesi hiç bir sey yapmamamı istedi hormonlarını etkileme temiz bir bunyeyle gel dedi
Ben 2 tüp denemesi yaptım 2 sinide farklı kliniklerde yaptım
1.denemem de 3 yumurta 3. Birinci kalite embriyo oldu 2 si transfer edildi sonuc negatif o zamanki hiç bir degerimi bilmiyorum Protokolü'de bilmiyorum , zaten sonradan öğrendiğim bilgilere göre yaptıkları tedavi hiç bir seye uymuyor hakkımı helâlde etmiyorum bir embriyomu kaybettiler
Ben bu moralle bir kac yete gittikten sonra Memorial gittim
Ikinci tedavi bundan tam 1 ay sonra
Yani Aralık bası ilk tedavi yapıldı Aralık sonu negatifi aldım
Ocak ayı dinlendim
Şubat bası ikinci tedaviye memorialde başladım Şubat sonu hamileydim
2. Tedaviye tek yumurtaya başladık arkadan bir tane daha geldi ama o hep geride kaldı
O tedavi başındaki tek yumurta Alyam oldu :)
Bana standart bir protokol uygulanmadı ama kisa protokol yada mikro tüp denilen yönteme benziyor
Regl 2. Gunü cok az bir dozla başladık her gun yumurta gelişimi takip edildi ve ilac dozum hep cok dusuktu
Tedavinin başlangıcı sonrası 7. Gun opu 10. Gun transfer oldum
28 Şubat'ta regl olmam gerekiyordu 22 Şubat'ta ben hamileydim :)
Transferden 12 gun sonraki bhcg degerim 239 dü benim kız kararliydi gelmeye
Mucize gibiydi regl olmam gereken gun ben bebisin kalp atışlarını duydum
Benim kız her seyde onden onden gitti 3. Gun 8 hücreli olmadı gerekirken 10 hücreliydi oradaki embryolog bile tutacağına cok emin konuştu ki kimseye umut vermiyorlar tedavi sırasında
Ben kendimce cok yumurtadan daha önemli kaliteli yumurta olması gerektiğine inanıyorum
Gelelim endo kalınlığına tam hatirlitamiyor ama tedavinin baslarında 8 civariydi transferden once 11 civarı olmuştu doktorum bu yasta bu degerlere cok şaşırmıştı
Detaylı yazdım umarım yardımcı olmuşumdur
Sonuçta bana alya Allah'ın emaneti ben sadece emanetciyim :)

Kızlar sizde bana iyi geliyorsunuz :)
Burada ne günlerim oldu umutlu umutsuz mutlu mutsuz Rabbim beni cok bekletmedi inşallah sizide fazla bekletmez
Yeni tedavimde sizden destek bekliyorum
2. Bebeği doğurmak alısalis ile bizim hayalimiz :)

Mutlu haberler güzel değerler alacağımız günlerin başlangıcı olsun inşallah...

Kimsecikler yok 2 gündür

Biraz hareketlenin ya ne bu uyuşukluk anlamadım ki

Bahar geliyor hormonlarımız harekete geçsin bizi üzmesin...... gelsin bebişler inşallah ..

Son düzenleme:
Selam kızlar nasılsınız haftasonunuz nasılgeçti cmas nerelerde hamile kaldı bizi bıraktı galiba

Selam kızlar nasılsınız haftasonunuz nasılgeçti cmas nerelerde hamile kaldı bizi bıraktı galiba

cedrus sen nasılsın herşey yolunda inşallah .Allahın izniyle bebeğini de kucağına alırsın dualarımız seninle

Cmasın değeri en son katlanmıştı ama sonra yazmadı sanırım .Hayırlısı inşallah

Yakında transferi olacak var mı .Bu gün benim çok yakın bir arkadaşımın yumurtaları toplanacak dua edin kızlar sağlıklı yumurtaları olsun inşallah .5. tüp bebek tedavisi

Son düzenleme:

Merhaba arkadasım

Masajı nerede ve kime yaptırıyorsun? İletişim bilgilerini verebılır mısın? Ben istabul anadolu yakasında oturuyorum da yakınlardaysa haftada 1 -2 kere yaptırmak ısterım
Tesekurler

merhaba arkadasım

masajı nerede ve kime yaptırıyorsun? Iletişim bilgilerini verebılır mısın? Ben istabul anadolu yakasında oturuyorum da yakınlardaysa haftada 1 -2 kere yaptırmak ısterım
tesekurler

internettende ben de araştırdım bu konuyu sağlıklı bişey bulamadım ,kesin faydası vardır kan akışını hızlandırdığı için. Birde kupa çekiyolarla bele soğuk algınlığında o da çok çok faydalıymış HAMİLE KALMAK İÇİN

Evet duymuştum fakat başka birçok işte olduğu gibi bu işide iyi yapan insanları bulmak lazım . Bu tip işler suistimale çok açık şeyler

Kupa işi biraz sıkıntı. Çünkü hemen arkasından çalışmak lazım. Kupayı koca çekmiyorsa zor yani Rahim sarkması, kilo fazlası falan olanlarda özellikle etkili diye duymuştum...

Ben bugün negatif sonuç dan sonra Dr a gidecem. Klomen kullanmıştım.bakalım folükül oluşmuştu. Birde bal, tarçın çörekleri karışı kullanmıştım.işe yaramıştı. Bugün hepsi belli olacak

İnş.Allah isteyen herkese versin.Doktorun yaklaşımı çok önemli tabiki.Ben bu hafta Medicana Aysun Hanımla görüşeceğim Perşembe hayırlısı bakalım.Vazgeçmiş değilim.Allahın dediği olur.Doktorun değil.
Şu an nerede tedavidesiniz?

Yaşınız kaçtı tedavide.Semra hanım neden öyle dediki.Uğraşma diyemi olumsuz mu düşündü..Yada bir an önce annemi ol dedi.Anlayamadım.Moral bozucu konuşma ama bozmayın ltf.moralinizi.Hayırlısıysa olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…