Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar
Arkadaşlar bana yardımm edin aralık29 itibaren regli olamadım bir ümit test alıp baktım belkide hamişimdir dedim ama yokkkk ben ne yapacak allahım hiç bu kadar kendimi kederli hissetmemiştim kür diye menopza girilirmi allahım eşimi çokluk seviyorum baba olamadı bnm yüzümden birde üstüne menopozmu
Canım benim hemen paniğe kapılma ağlama...Menapoz belirtileri bile olsa dr.lar tedaviyle süreci uzatabiliyorlar..En en kısa zamanda dr.a git..Kalan yumurtalarını biriktir .İnşallah Herşey yolunda gider canım.. Sakın kendini bu kadar üzme ..depresyon yaşamanı istemem!! Allaha şükret bak sevdiğin bir eşin var...Şükredecek o kadar çok şeyimiz var ki!! Hayatında mutlaka seni mutlu eden şeyler vardır.. İşte onlara odaklan! Hatta stres , mutsuzluk bile adetinin arasını açmış olabilir...Biraz rahat ol! Sadece dr.a git sen. Bırak onlar bilirler..Ve sonra Allah'a sığınalım!!
Günaydın kızlar Cmas canım dün gece yatsı namazından sonra önce sana sonra tüm arkadaşlarıma dua ettim inşallah bugün güzel haberlerini almak istiyorum kan verdin mi?
Günaydın kızlar Cmas canım dün gece yatsı namazından sonra önce sana sonra tüm arkadaşlarıma dua ettim inşallah bugün güzel haberlerini almak istiyorum kan verdin mi?
Ah canım Allah razı olsun! İnşallah duaların karşılık bulur. Hamilelerin duası kabul olur...Evet bu sabah gittim kan verdim.. yine saat dört civarı öğrenirim...Bugün nedense çok merak ediyorum kaç çıkacak diye!!! Sen ne yaptım ölçümlere devam ediyor musun? Sen de mutlaka yaz sonuclarını...
Fatih Sultan Mehmet Han Macunu Tarih: 03 - Ocak - 2014 | Cuma Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan çocuk sahibi olamayanlar için Fatih Sultan Mehmet Han macunu.
Malzemeler:
7 gr karanfil
7 gr kebabe
7 gr karabiber
4 gr tarçın
7 gr kereviz tohumu
7 gr anason tohumu
7 gr pire otu tohumu
7 gr ısırgan tohumu
7 gr havuç tohumu
7 gr şalgam tohumu
7 gr turp tohumu
7 gr mastaki
7 gr sinameki
7 gr ak günlük
7 gr üzerlik tohumu
7 gr acı badem yağı
15 gr çörek otu
500 gr bal
1 çorba kaşığı misk
50 gr toz şeker
Hazırlanışı:
Tüm bitkileri havanda ezerek toz haline getirin üzerine 500 gr balı ve şekeri ilave edip iyice karıştın.
Cam bir kavanoza alıp bir gece bekletin.
Kullanımı: Sabah ve akşam tepeleme 1 çay kaşığı tüketebilirsiniz.
İstanbul’un Fatihi Osmanlı padişahlarından Fatih Sultan Mehmet için hazırlanan bitkisel kürün tarifini İbrahim Saraçoğlu‘dan sizlere aktarıyoruz.
Bu bitkisel kür için arap ve iranlı tedavi uzmanlarıyla Osmanlı’nın otacı kültürene hakim bilgin kişiler Padişahımız Fatih Sultan Mehmet Han için özel bir kuvvet macunu hazırlamışlar. Arap ve Acem uzmanlarca yapılan bir kuvvet macunu onu her yönden gençleştirmekteydi.
Bu kür(macun) için Topkapı Sarayında şu satırlar yazılıdır;
“İşbu macun, padişah hazinesinden çıkmıştır ki Arap ve Acem hekimleri ittifakla Fatih Sultan Mehmet Han hazretlerine terkip edip yapmışlardır. Cümleten nef”i budur ki bir kimse erlikten kalmış olsa, bir hatun doğurmasa veya bedeninde ne tür illetler varsa, kırk sabah kırk akşam bu macunu yediği vakit 15-20 yaşında yiğit gibi kadın ise çiçeği burnunda kız gibi olur.”
1 hafta 10 gün kadar Türkiyede olmayacağım,İnternet'e ulaşmam zor olabilir diye düşünerek beni merak etmeyin demek istedim :)
Zeytun kızabilir gene geziyo bu hatun diye,ama söz döner dönmez şu tedavi olayına girişecem,malum yaş ilerliyor o yüzden çok da bekleme lüksümüz yok
Döndüğümde hepinizin mutlu haberlerini okumak dileğiyle...
Hepinize kucak dolusu sevgiler...
şimdi 3. denemem ve transfer oldu.
daha önce 1. kalite embriyo bile tutunamamıştı. neden olduğunu bilemiyorum ve söylemediler de. bu şekilde sorun yaşayan var mı acaba? hala içimi birşey kemiriyor.
Arkadaşlar bana yardımm edin aralık29 itibaren regli olamadım bir ümit test alıp baktım belkide hamişimdir dedim ama yokkkk ben ne yapacak allahım hiç bu kadar kendimi kederli hissetmemiştim kür diye menopza girilirmi allahım eşimi çokluk seviyorum baba olamadı bnm yüzümden birde üstüne menopozmu
Canim.sakin oll evvela arkafaslarin da dedigi gibi dr gitmen sart.sonra cuha cicegi kapsulu al ve kullan ben 2 aydir kullaniyorum ve erken adet oluyorum seninde adetini getirecektir inşallah
daha önce 1. kalite embriyo bile tutunamamıştı. neden olduğunu bilemiyorum ve söylemediler de. bu şekilde sorun yaşayan var mı acaba? hala içimi birşey kemiriyor.
Transferin bugün mü oldu.? Hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah! Daha önce benim de 1. kalite olsa dahi tutunmamıştı.. Rahat ol! İnşallah tutunurlar bu sefer!
Nevser güle güle git gel canım..ismihan teyzesi bebiş çıtır çıtır maşallah..Çok kıpraşma var! Karıncalanma gibi ve evet çıtır çıtır sesler çıkarıyor sanki! gaz mı dediniz! yooook canıımmm !!!
Transferin bugün mü oldu.? Hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah! Daha önce benim de 1. kalite olsa dahi tutunmamıştı.. Rahat ol! İnşallah tutunurlar bu sefer!
Nevser güle güle git gel canım..ismihan teyzesi bebiş çıtır çıtır maşallah..Çok kıpraşma var! Karıncalanma gibi ve evet çıtır çıtır sesler çıkarıyor sanki! gaz mı dediniz! yooook canıımmm !!!
Canım benim , şifa olsun. Evet menopoza girene bile etkisi varmış
Aşılama topiğinden çağla30 arkadaşımız paylaşmış ALLAH ondan razı olsun
Allah kedilerimden de razı olsun, kaşla göz arasında silmişler yazdıklarımı Allah böyle bilgileri derleyen, bize kadar ulaştıran herkesten razı olsun...
1 hafta 10 gün kadar Türkiyede olmayacağım,İnternet'e ulaşmam zor olabilir diye düşünerek beni merak etmeyin demek istedim :)
Zeytun kızabilir gene geziyo bu hatun diye,ama söz döner dönmez şu tedavi olayına girişecem,malum yaş ilerliyor o yüzden çok da bekleme lüksümüz yok
Döndüğümde hepinizin mutlu haberlerini okumak dileğiyle...
Hepinize kucak dolusu sevgiler...
Transferin hayirli olsun arkadasim, kaliteye hic takilma tüp deneyimim yok ama topiklerde okuyorum. 1. kalite olup tutmayan oluyor orta kalite veya doktorun daha ümitsiz söyledigi, transferde tutani cokca okudum topiklerde, icini rahat tutki bedenine pozitif yansimalar olsun.