Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Fatih Sultan Mehmet Han Macunu Tarih: 03 - Ocak - 2014 | Cuma Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan çocuk sahibi olamayanlar için Fatih Sultan Mehmet Han macunu.

Malzemeler:

7 gr karanfil
7 gr kebabe
7 gr karabiber
4 gr tarçın
7 gr kereviz tohumu
7 gr anason tohumu
7 gr pire otu tohumu
7 gr ısırgan tohumu
7 gr havuç tohumu
7 gr şalgam tohumu
7 gr turp tohumu
7 gr mastaki
7 gr sinameki
7 gr ak günlük
7 gr üzerlik tohumu
7 gr acı badem yağı
15 gr çörek otu
500 gr bal
1 çorba kaşığı misk
50 gr toz şeker

Hazırlanışı:

Tüm bitkileri havanda ezerek toz haline getirin üzerine 500 gr balı ve şekeri ilave edip iyice karıştın.

Cam bir kavanoza alıp bir gece bekletin.

Kullanımı: Sabah ve akşam tepeleme 1 çay kaşığı tüketebilirsiniz.

Çocuk sahibi olamayanlar için bulunmaz bir tarif.

Çok sağol. Allah razı olsun. Bu tarifi uzun zamandır arıyordum. Çok eski bir tarif. Fiziksel bir sorun yoksa her şeye iyi geliyor...

Cedrus, yasadigin yeride tedavi merkezinle ayni yaptim dogrumu bilmiyorum.

Ismihan_sultan, Dogum günün kutlu olsun seneye bebeklerinle kutlamani diliyorum.

Cmas1, seni takipeyim canim yazmasamda gün boyu baktim. ne yaptin ne ettin diye hersey güzel olacak diye umut ediyorum.

AlisAlis, bak canim miranda yazmis bizim gibi düsünüyor, 3 kisi olduk ona göre iyi düsün:16:

Zanork, regl oldugunu yazmissin, buda tedavin yaklasti demek oluyor sansin bol olsun diliyorum.

Ummu, bu ay kontrole gidebilsen keske, biliyorsun göremiyorlar memlekette sartlar uygun olursa, bak bakalim
gidebilecekmisin.

Teşekkür ederim Duova, perşembe doktordayım. Hayırlısıyla başlayacağız iğnelere ilaçlara :)

Arkadaşlar bana yardımm edin aralık29 itibaren regli olamadım bir ümit test alıp baktım belkide hamişimdir dedim ama yokkkk :43::43::43: ben ne yapacak allahım hiç bu kadar kendimi kederli hissetmemiştim kür diye menopza girilirmi allahım eşimi çokluk seviyorum baba olamadı bnm yüzümden birde üstüne menopozmu :43::43::43:

Arkadaşım hemen en kötüsünün düşünme. Adet gecikmesinin bir sürü nedeni var. Ben evlenene kadar dakika gecikmezdi, evlendikten sonra bir hafta 10 gün gecikmeye, senede 2 adet atlamaya başladı. en son aralık ayında 17 gün geciktim. Bir kadın doğumcuya git baktır istersen. Ama üzme kendini...

Arkadaşlar bana yardımm edin aralık29 itibaren regli olamadım bir ümit test alıp baktım belkide hamişimdir dedim ama yokkkk :43::43::43: ben ne yapacak allahım hiç bu kadar kendimi kederli hissetmemiştim kür diye menopza girilirmi allahım eşimi çokluk seviyorum baba olamadı bnm yüzümden birde üstüne menopozmu :43::43::43:

Bu aralar içtiğin ,bi ilaç ,farkında olmadan yaptığın bi kür, belkide stresden bile etkilenmiş olabilirsin..en kısa sürede bi dr.git canım ..hormonlarına falan bi baksınlar, öyle hemen negatif düşünme, güçlü olmaya çalış..

kızlar , yarından itibaren soğan kürü yapacağım...ancak benim midem çok hassas...ne zaman içşem, arkasından öğürüyorum maalesef...sizler soğan kürüne herhangi bişey ilave ediyormusunuz ?

kızlar , yarından itibaren soğan kürü yapacağım...ancak benim midem çok hassas...ne zaman içşem, arkasından öğürüyorum maalesef...sizler soğan kürüne herhangi bişey ilave ediyormusunuz ?

Birde, çörekotu,tarçın, bal karşımını aynı gün tüketilmeli mi? miktarlarını nasıl ayarlıyoruz?

canım üzülmeyi bırak benimde adetlerim çok düzensiz 2 ay adet olmadığımı bilirim neden kendi gelsin diye bekliyosun adeti canım... bişeyler yapmadan beklemek boşuna zaman kaybı bizler için... söktürücü mutlaka kullan doktorundan iste...bende söktürücülerle adet oluyorum son zamanlarda...şimdi hemen kendini topluyosun bizler böyle üzüldükçe hormonlarımız daha çok sapıtıyor biesteron ve arginmx mutlaka kullan canım üzülme hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ve benim yaşım 34...inanmak başarmanın yarısıdır inş herşey daha iyi olucak biraz sabır sadece...

Birde, çörekotu,tarçın, bal karşımını aynı gün tüketilmeli mi? miktarlarını nasıl ayarlıyoruz?

İki tatlı kaşığı bala yarım tatlı kaşığı çörekotu, çeyrek çay kaşığı tarçın yeterli. Bu bir öğünde alacağın miktar. Taze hazırlamaya çalış. Çünkü çörekotunun faydası yağından geliyor. O da uçucu bir yağ. Daha hazırlama aşamasında çoğunu kaybediyoruz.

kizlar meryem uzerli dun gece bebisini dogurmus adini lara koymus.. bu kadini takdir ediyorum bir cana kiymadi.. yerinde ve ayni sartlarda olsam ayni seyi yapardim..

Canım günaydın. Idrarda bakmışsındır gebelik testini birde kanda baktım istersen. Stress ten gecikiyordur canını sıkma. Bir kadın doğumcuya git yada söktürücü tarlusal kullan.

Arkadaşlar günaydın. Bu kürü uygulamak istiyorum.ama nereden bulabilirim.acaba hepsini aktarsan bulabilirmiyim

Bulursun. Ama belki bir kaç tanesinin adı farklı olabilir. İstersen netten araştır, başka isimleri var mı diye. Bilmediklerinin resmini de al yanına mümkünse, yanına bulunsun. Belki adını bilmez, otun kendini bilir.

Canım günaydın. Idrarda bakmışsındır gebelik testini birde kanda baktım istersen. Stress ten gecikiyordur canını sıkma. Bir kadın doğumcuya git yada söktürücü tarlusal kullan.

Bir arkadaşa daha yazdım ama hangi topikti, kimdi hatırlamıyorum şimdi. Komşum günü geçince sağlık ocağında test yaptırıyor, çıkmıyor. Doktora gidiyor, söktürücü kullanıyor, bir süre bekliyor olmuyor. Tekrar sağlık ocağına gidiyor ilaç yazdırmaya, hemşire bi test daha yapalım diyor. Yapıyorlar hamile. Başka bir doktora gidiyor bu defa, bebek var diyor doktor. Şimdi 16 yaşında o bebek. Komşum o sırada 2 ay kadar adet görmemiş. İlaçlardan dolayı idrar testleri düzgün sonuç vermeyebiliyor. Kendini kaptırma tamam, ama bir tedbir, doktorla görüş, bakalım o ne diyecek. Belki benimki gibi polip falan çıkmıştır. Miyom oluşmuştur. Artık menapozun bile çaresi var. Hiç üzme kendini. Lütfen...

arnavut üzülme canım hemen bi doktora git hamişmisin değilmisin öğren değilsen söktürücü verir sende tedavine başlarsın canım çok bekleme..hem kendini lütfen suçlama verende allah alanda allah o isterse olacak canım..dua gayret sabır hadi arkadaşım hayırlı haberlerini bekliyoruz..:49::49:

Back