- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
- #8.941
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fatih Sultan Mehmet Han Macunu Tarih: 03 - Ocak - 2014 | Cuma Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan çocuk sahibi olamayanlar için Fatih Sultan Mehmet Han macunu.
Malzemeler:
7 gr karanfil
7 gr kebabe
7 gr karabiber
4 gr tarçın
7 gr kereviz tohumu
7 gr anason tohumu
7 gr pire otu tohumu
7 gr ısırgan tohumu
7 gr havuç tohumu
7 gr şalgam tohumu
7 gr turp tohumu
7 gr mastaki
7 gr sinameki
7 gr ak günlük
7 gr üzerlik tohumu
7 gr acı badem yağı
15 gr çörek otu
500 gr bal
1 çorba kaşığı misk
50 gr toz şeker
Hazırlanışı:
Tüm bitkileri havanda ezerek toz haline getirin üzerine 500 gr balı ve şekeri ilave edip iyice karıştın.
Cam bir kavanoza alıp bir gece bekletin.
Kullanımı: Sabah ve akşam tepeleme 1 çay kaşığı tüketebilirsiniz.
Çocuk sahibi olamayanlar için bulunmaz bir tarif.
Cedrus, yasadigin yeride tedavi merkezinle ayni yaptim dogrumu bilmiyorum.
Ismihan_sultan, Dogum günün kutlu olsun seneye bebeklerinle kutlamani diliyorum.
Cmas1, seni takipeyim canim yazmasamda gün boyu baktim. ne yaptin ne ettin diye hersey güzel olacak diye umut ediyorum.
AlisAlis, bak canim miranda yazmis bizim gibi düsünüyor, 3 kisi olduk ona göre iyi düsün
Zanork, regl oldugunu yazmissin, buda tedavin yaklasti demek oluyor sansin bol olsun diliyorum.
Ummu, bu ay kontrole gidebilsen keske, biliyorsun göremiyorlar memlekette sartlar uygun olursa, bak bakalim
gidebilecekmisin.
Arkadaşlar bana yardımm edin aralık29 itibaren regli olamadım bir ümit test alıp baktım belkide hamişimdir dedim ama yokkkkben ne yapacak allahım hiç bu kadar kendimi kederli hissetmemiştim kür diye menopza girilirmi allahım eşimi çokluk seviyorum baba olamadı bnm yüzümden birde üstüne menopozmu
![]()
15 yıl önceki hayatımı istiyorum. Bugünkü aklımla...
Arkadaşlar bana yardımm edin aralık29 itibaren regli olamadım bir ümit test alıp baktım belkide hamişimdir dedim ama yokkkkben ne yapacak allahım hiç bu kadar kendimi kederli hissetmemiştim kür diye menopza girilirmi allahım eşimi çokluk seviyorum baba olamadı bnm yüzümden birde üstüne menopozmu
![]()
kızlar , yarından itibaren soğan kürü yapacağım...ancak benim midem çok hassas...ne zaman içşem, arkasından öğürüyorum maalesef...sizler soğan kürüne herhangi bişey ilave ediyormusunuz ?
![]()
kızlar , yarından itibaren soğan kürü yapacağım...ancak benim midem çok hassas...ne zaman içşem, arkasından öğürüyorum maalesef...sizler soğan kürüne herhangi bişey ilave ediyormusunuz ?
Birde, çörekotu,tarçın, bal karşımını aynı gün tüketilmeli mi? miktarlarını nasıl ayarlıyoruz?
Doğum günün kutlu olsun. Ama üzme kendini. 77 yaşında kadın anne olduktan sonra, bize de sıra gelir herhalde...
Arkadaşlar günaydın. Bu kürü uygulamak istiyorum.ama nereden bulabilirim.acaba hepsini aktarsan bulabilirmiyimÇok sağol. Allah razı olsun. Bu tarifi uzun zamandır arıyordum. Çok eski bir tarif. Fiziksel bir sorun yoksa her şeye iyi geliyor...
Doğum günün kutlu olsun, yeni yaşında inşallah herşey gönlüne olsun arkadaşım..
![]()
Arkadaşlar günaydın. Bu kürü uygulamak istiyorum.ama nereden bulabilirim.acaba hepsini aktarsan bulabilirmiyim
Ayy sen çok yaşa e miii !!!!
Canım günaydın. Idrarda bakmışsındır gebelik testini birde kanda baktım istersen. Stress ten gecikiyordur canını sıkma. Bir kadın doğumcuya git yada söktürücü tarlusal kullan.
![]()