Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar
zanork hadi hayırlı uğurlu olsun... Güzel sonuçları görmek üzere su gibi akıp geçsin zaman.. "OL'sun.."
Ben kendi transfer işimi askıya almıştım biraz... Sizleri görünce başlasam mı diyorum yine yeniden :)
Dondurulmuş annesiyim diye diye geçiştiriyorum :) Aslında bilinçaltında bir yerlerde ya tutmazlarsa bırak dursunlar diyor olma ihtimalim yüksek ama zaman yerinde durmuyor aslında :)
Du bakalım... Galiba Alisalis de benimle aynı durumda... Ne fena bir şey kararsızlık :)
Hanımlar kim başlattı ve devam ettirdiyse ellerine, emeklerine sağlık... Harika olmuşşş
duova ve Alisalis elleriniz dert görmesin, nacizane tabloyu renklendirdim ve hamileleri yukarıda (ümittt olsun, içimiz renklensinnnn diye) bir araya getirdim (amman nazar değmesin) Umarım en son güncel tabloyu alıp kullanmışımdır... Eksiklik varsa lütfen sizdeki mevcut hallerinden devam etsin, bilahare istediğiniz şekilde düzenlenmesi için her zamann yardımcı olurum...
dr gittim..yarın testi tekrarlıyacağım.. Yani birşey demedi..evet artıyor ama rakamlar çok düşük o yüzden çokta kendini kaptırma diye de uyardı..Muayene de tabiki henüz birşey görülmedi.. Ama en azından acil durumluk bir kanama vs de görünmedi..çok şükür..Rabbim buyuk Allahım sen sağlık sıhhat ver , hayırlısını ver..Yüzümüzü güldür..Amin!! (geçengünledeki kanama için bile bi,rşey söylemedi..)Daha doğrusu bu tür kanamalar tutunma için de olabilir veya dışarı atılma için olabilir dedi..Bakalım ne çıkacak! ?
zanork hadi hayırlı uğurlu olsun... Güzel sonuçları görmek üzere su gibi akıp geçsin zaman.. "OL'sun.."
Ben kendi transfer işimi askıya almıştım biraz... Sizleri görünce başlasam mı diyorum yine yeniden :)
Dondurulmuş annesiyim diye diye geçiştiriyorum :) Aslında bilinçaltında bir yerlerde ya tutmazlarsa bırak dursunlar diyor olma ihtimalim yüksek ama zaman yerinde durmuyor aslında :)
Du bakalım... Galiba Alisalis de benimle aynı durumda... Ne fena bir şey kararsızlık :)
Arkadaşlar ben kendi kendime kelimen kullanmaya başladım.adetin 5. Günü sabah akşam birer tane.5. Günün sonundada Dr gidecem. Sizce yanlış yapmışmıyım.selamlar
canım genelde adetin 2. veya3. günü başlanıyor bana doktorum 2. gün başlatıyor..birde ben 3 içiyorumda sen en azından 2 içssydin yinede hiç belli olmaz işin rast gitsin inşallah..klomen düşük doz olduğu için yumi kalitesini pek bozmuyor..
canım normal kadın doğumcuya gitmiycem artık boşuna stres oluyorum..tüp bebek doktoruana gitsem onlarında muayenesi 300tl öyle olduktan sonra istanbula gitmekte fayda var..doktorumla önümüzdeki adetle başlayalım diye konuşmuştuk..ben aslında bu ay kendiliğinden büyüyen yumi varı merak ediyodum ama neyse artık hayırlısı diyelim..seninde yavaş yavaş günlerin yaklaşıyor allahın izniylr..
cmas bebişin sana tutunmaya çalışıyor canım ..hepimize umutsun .. nazlı bebişim kesin kız..
WishhDuygu kullanıcısından alıntı zanork hadi hayırlı uğurlu olsun... Güzel sonuçları görmek üzere su gibi akıp geçsin zaman.. "OL'sun.."
[QUOTE=ALISALIS;33971275]Duygucum aynen oyle. Buzluktaki 2 embriyom bana moral oluyor. Ya tutmazsa korkum var yani[/QUOTE]
Bende de tekrar denersem , ya tutmazsa korkusu var halen..kimde yok ki? Allahım , bu duyguyu hiç tatmayan bizlere bir kez olsun yaşatır,bizleri görür, yardım eder inşallah..Amin..
Arkadaşlar bana yardımm edin aralık29 itibaren regli olamadım bir ümit test alıp baktım belkide hamişimdir dedim ama yokkkk ben ne yapacak allahım hiç bu kadar kendimi kederli hissetmemiştim kür diye menopza girilirmi allahım eşimi çokluk seviyorum baba olamadı bnm yüzümden birde üstüne menopozmu
Arkadaşlar bana yardımm edin aralık29 itibaren regli olamadım bir ümit test alıp baktım belkide hamişimdir dedim ama yokkkk ben ne yapacak allahım hiç bu kadar kendimi kederli hissetmemiştim kür diye menopza girilirmi allahım eşimi çokluk seviyorum baba olamadı bnm yüzümden birde üstüne menopozmu
Amin. Hepimizin, isteyen herkesin hayırlısıyla olsun.
Buraya geldiğine göre aslında karar vermişsin ama sanki biraz cesaretlendirilmeye ihtiyacın varmış gibi. Hadi ver elini, beraber yürüyelim
Daha önce adet gecikti diye yazdinmi hatirlamiyorum.hemen telas yapma belki kullandigin seyler yüzündende gecikebilir, daha önce düzenlimi regl olurdun arada böyle gecikmeler olurmuydu? bazen mevsime veya kisinin ruhsal durumuna bagli düzensizlesebilir sIk sIk olursa sorundur. hemen telasa kapilma menapoz öyle birden bire gelmiyormus diliyorum hamilesindir ve kan testinde ciksin. yoksa bir doktora gidip nedenini arastirmak lazim,üzülme bu kadar ne yapmak gerekiyor ona bakalim.