Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ya yookk 2 saat nasıl durulur öyleee...dedim ya bana direk gıcık yapıyo ne alakaysa, öksür öksür daha fena ... basınç yapıyor içeriye, gidenlerde dönüyor...

rahime ulaşmadan geçerli o süre , rahime ulaştığında 72 saate kadar canlı kalabiliyorlar... o yüzden kaçanlara üzüldüm ben şimdiye kadar bu kadar dikkat etmemiştim...

canım sabaha kadar yat niye kalkıyosun :)) sabah duşunu alırsın..yarım saat yeterli diye biliyorum ama sabaha kadar yat diyodu bana büyükler deneyimliler yani :))

Söylemesi ayip bizim cogu zaman gündüze denk geldigi icin yatmak olmuyor esim gece calisiyorda sadece izinli günlerinde olabilir haftada 2 gün izni var ama yumurtlamaya denk gelmeyebiliyor.

iyi hafta sonlari arkadaslar:13:

ben yokken yazdiginiz butun mesajlarinizi okudum. dun ben cok yogun bir gun ve aksam gecerdim.
misafirlerimiz vardi evde 10 kisiydik biraz yorucuydu ama olsun guzel gecti.

yinedeeee mesaiye ara vermedik iki hafta sonra bugun hersey belli olucak tutturabildikmi. insallah burda buyuk caba gosteren
butun arkadaslarimin bu ay yuzu guler.

of ya bende yumos var mi hic bilmiyorum. siz ne guzel kendi bunyeniz hakkinda bilginiz var. imreniyorum valla size ben

duova ben senin ikiz gebeligin oldugunu bilmiyordum kuzum dusuk oldugu icin uzgunum insallah yine tutturursunuz.

arkadaslar ben baska bir yol daha buldum galiba dun bana gelen arkadas onerdi. kendisin ikinci bebegine uzun sure hamile kalamamis. surekli doktorlar hastanelerle ugrasip durmus. alt ust oldum diyor. sonra o da bi tavsiye uzerine dogal doktor denilen bi kadina gitmis.
kadin sadece vucut diliyle sana bakip neyin var neyin yok soyluyormus. ona gore ilacta veriyormus. arkadas kisa sure ikinci bebegine hamile kalmis (seneler sonra) bana da mutlaka git dedi. sperm sorunlari olan erkekleri bile tedavi ediyormus. valla bu yolda hersey mubah diye dusunuyorum. kisa surede arayip randevu alip gitmeyi dusunuyorum. kocacim bi bu kalmisti diye benimle dalga gecsede beni kimse tutaaamaasss

hepinizi opuyorum

Son düzenleme:

slm ben umut tup bebekte yaptırdım paketlerı var onları ilaçlar dahıl 5750 yanılmıyorsamm ben raporlu yaptırdım suanda beklemedeyım transferım 9.cu gunu allah herkeze nasıp etsın sagılıklı hayırlı bebışler soru neydı acaba

cevabın için teşekkürler benim raporlu olmuyacakta fiyatlar merak etmiştim artı umuttan çok bassediliyo fakat ben randevumu balıkesirde oturduğum için bursa acıbademden aldım salı günü yani doğum günümde :) gideceğim bakalım önce problem ne ortaya çıkacak tüp derse diye araştırayım dedim malum yaş 42

ilayda merabalar bu arada tranferinin 9. günümüş çok sevimdim hayırlı olsun iyi haberler alasın inşallah

yas 42 olunce ıyı bır merkez secersen ıyı olur malum yasımız ılerledıkce pek secenegımız kalmıyor hayırlısı olur inş.

ilayda merabalar bu arada tranferinin 9. günümüş çok sevimdim hayırlı olsun iyi haberler alasın inşallah

tşk ederım cnm evet oldu fakat ben bır daha test yaptırmayı ınan korkuyorum ılk denememde kımıyasal oluşmustu aynı olucak dıye korkuyorum 5.cı gunumde 1,2 7.cı gunumde de 2den dusuktu pek umut kalmadı gıbı belırtıde kalmadı sadece kasıklarımda batmalar var adet olucakmısım gıbı gelıyor allahtan umıt kesılmez ıns yuzumuzu guldurur(

Topigimin gullerii nasilsinizz ben evde ugrasiyorum belcika hala cok soguk ben hala hastalanmadim bazen agrilarim oluyor geciyor hic bir belirtim yok sadece koca memelerim iyice kocaman oldu ama acimiyor uclari dugme gibi insallah menapoza girmemisimdir ama oyle atesler matesler yok sadece esim gece diyoki kalorifer gibisin.test yapmadim beklicem son adetim martin 8 i bakalim ben nisanin baslarinda bir barsaklarimdan rahatsizlandim hastannelik oldum orda kan testi yapilmisdi ama bisey yokdu ne bileyim yaa ruyalarim cikdimi cikmadimi 20 gundur igneler kasik batmalari yasiyorum gelen giden yok ha oldum ha olucam yok isdee.karnimda valla bir siski dobi gibiyim.bakalimm 2 - 3 gn daha beklicem burdan yazicam topigim kalabaliklasmis coook mutlu oluyorum ve burasi hepimize ugurlu gelecek inaniyorum.tedavide olanlar ben tesbih cekiyorm tum topigimin gullerinee ..puffy senide takip ediyorum dualarimi hepinize ve hepimizeee sevgiler kizlar

hala neden adet olmadin acaba menepoz degildr erken daha topigin kalabaliklasti ama sizleri daha cok bekliyoruz buraya :13::13:

insallah korktugun basina gelmez canim moralini yuksek tutmaya calis dilerim bebeklerin seninledir.

kuzum seni daha daha cok burda gormek istiyoruz kendi topicin gibi davran lutfen
valla ben menepoz oldugunu hic sanmiyorum sen biran once testini yap bizide sakin habersiz birakma.

Kizlarr gelcem gelcem merak etmeyinn insallahhhhhhh rabbimmmmmmmmm duysun sesimi ve sesiniziiiiiii .bak bben hepinize dua ediyorumm olcak olcak selcan merak etme canimmm hic cekinmem kendi topigim gibi davrnirimm ahahahs sevgilerrrr

selam kızlar nasıl gidiyor....çalışmalardan gelmez oldunuz :))..pufy hamilelik nasıl gidiyor kaç aylık oldun cinsiyeti belli oldumu..

selam kızlar nasıl gidiyor....çalışmalardan gelmez oldunuz :))..pufy hamilelik nasıl gidiyor kaç aylık oldun cinsiyeti belli oldumu..

valla iyi gidiyor hafta sonu malum mesai yogun oluyor sende haberler nasil? tedaviye basladin dimi hayirli olsun bebekle sonuclansin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…