Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

.merhabalar....kizlar dun ku testim 67,23 cikti..dun aksam saatlerinde sonucu ogrendim..dr ilaclara devam ettirdi...ayyy noluyo dersiniz arkadaslar?,.neyse Allah hepimiz icin hayirlisini versin...gullucum transferin oldu mu.? Cedruscum tekrar test yaptirdin mi? Herkesi tam okuyamadim..cepten giriyorum...

Canın çok sevindim inşallah geç tutunmadir ama farkindaysan degerin hep 2 ye katlandi inşallah mucizemiz gerçekleşir

Ben dun 2. Kez kan verdim sonuç 102 çıktı yarin yine kan vericem bakalim inşallah yükselmiştir

Ay canim karistirmisim seni cedrusla karsitirdim ama bak okadarin arasinda seni bulup uydurmusum buda bir hayir olsun insallah cabalarin bosa gutmesin enkisa zamanda mutluluk olsun sonu canim herkesin eni sonu olcak bebegi buna inanalim dua edelim

Bir yede okudum cok begendim kizlar edison elektirigi bulmak icin bir rivayete Göre 999 bir rivayete Göre de 9999 denemis her denemesindede demiski ampulu bulmanin bir yolunu daha elemis olduk supher motive edici bir yaklasim
Umutlar hic bitmesin insallah
camas canim senin bebis daha gelmeden teyzeleriyle oyun oynuyo sonu hayili olcak canim insallah hamilesin canim allah yardimcin olsun yanliz su caylari su an icme sakin bence doktotun soylemedigi hicbirsey yapma iki uc gun bekle kendini dinle bebisinle konus ayaklarini usutme hamilelik hayelleri kur
Yeniler eskiler kizlar okadar kalabalik olduki ben isim aklimda tutamiyorum ama herkesi cok optum hayirli pazarlar kocalarinizla bol bol keyfini cikarin bu gunun benim koca calisiyo malesef

canimmm cokkk sagolll bebisli anilmakk bilee guzelll... insallah bu yil kucagimizada alirizzzz.. optummm

Ben dun sabah bi kan daha verdim dr istedi diye...sonra bal rarcin corekotu karisimi hazirladim..ondan toplamda biriki kasik yedim az az. hayit tohumu ve aslanpencesi karistirio bir bardak cay ictim.aksam sonucumu ogrendim...yine iki kat artmis..halbuki kanamam var ve dusecek hatta sifir olacak diye bekliyordum...uzun lafin kisasi hala poxitif ve ben araftayim...ama hayirlisini versin Allahim.amin...eger ki negatif olursa ben bu kurlere baslarim sanirim..dr.ise ayni..cem demirel...memnunum dr.mdan

Hayirli ugurlu olsun canim.insallah digerinin de kalp atisini gor.amin.
canim hayirli olsun...

Canım hayırlısı olsun . Çok sevindim. Senin benim negatif olduğunda 5.2 çıkmıştı değilmi

Koca bir günü miskinlikle tükettim. Sonra da zaman nereye gitti anlamıyorum diyorum :)
Siz nasılsınız hanımlar? Hava da güzeldi bugün Edirne' de. Sizin havanız nasıldı?
Tşk üniversite okuduğum şehir Edirne eminim havasıda güzeldir tarihi eserleride . Çok özlesim oraları.
Bizim buralarda günlük güneşli. Birde bebeleriniz olsa herşey çok güzel olur. Sen tedavi görüyormuşsun görüyorsan nerde selamlar

İyi pazarlar arkadaşlarım dün cok zor bi transfer oldu o kadar sıkıştım ki dr a neredeyse bırakalım diyecektim.

4 ve 6 ya bolunmuş 2 embriyo dr um 1si 1.kalite diğeri 2.kalite dedi
2 saat dinlendikten sonra hastaneden ayrıldım yalnız gittiğim için cıkınca az bıraz yuruyup taxiye binip ablamın evine geldim benim ev 3 saatlık yolda çunki..neyse bugun bıraz ağrım var inşaallah 20 sınde hayırlı haber olur ..
pazartesi veya salı artık eve doner beklemeye başlarım.:3:

Transferin hayirli olsun sIkI tutunup, annesinin saglikla kucagina gelsin diliyorum.

günaydın
yaş 43,5 yaşadığı ye muğla
hastane izmir şifa bornova dr.Yar doç G.Arzu Turan sorun yok 1. tüp deneme
2 embriyo transfer oldu 20 şubatta tahlil
çocuk yok.. zahmetlerin için teşekkürler :)

Tabloda hücre kalmadi canim, alis ekleyince hücreyi icini doldurmasi benden.

Selam hanimlar. 38 yas topigine yaziyordum ben genelde, ancak kimse kalmamis pek, buraya mi entegre oldunuz, bilemedim herkes nerede. Neyse, yeniler, eskiler herkese selam.

Selam arkadasim, 38 yas topiginde kimse yazmiyor artik, arada bende okuyorum kimse yazmayinca cogumuz burada devam ediyoruz. editörlere mesajda yazdim topikler birlestirilsin diye bir orada bir burada dagilmayalim istemistim cevap gelmedi malesef, en son asilama ile hamile olan arkadasimiz sendin diye hatirliyorum. yanlis hatirlamiyorrsam dilerim bebegin saglikla kucagina gelsin.

Hos geldin tekrardan en son test gününü takip ediyorduk. birden kayboldun merak etmistik, negatif sonuc almana üzüldüm dilerim, son negatifin olsun bundan sonraki denemen bebegini sana getirsin.:10::49:

Selam Duova. Hayir asilama ile ikizlere hamile olan Alkan, masallah gayet saglikli devan ediyor. Bana da umut oluyor. Ben her ay denemeye devam ediyorum, 13. kere, dile kolay ama devam.

Selam arkadasim, 38 yas topiginde kimse yazmiyor artik, arada bende okuyorum kimse yazmayinca cogumuz burada devam ediyoruz. editörlere mesajda yazdim topikler birlestirilsin diye bir orada bir burada dagilmayalim istemistim cevap gelmedi malesef, en son asilama ile hamile olan arkadasimiz sendin diye hatirliyorum. yanlis hatirlamiyorrsam dilerim bebegin saglikla kucagina gelsin.

Tabloyu arada paylasiyorum takip etmemiz kolay olsun. [TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]NICKI[/TD]
[TD]YAŞI[/TD]
[TD]YAŞADIĞI YER[/TD]
[TD]FSH[/TD]
[TD]LH[/TD]
[TD]TSH[/TD]
[TD]AMH[/TD]
[TD]E2[/TD]
[TD]ÇOCUK SAYISI[/TD]
[TD]SON DURUMU[/TD]
[TD]SORUN[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PUFFY[/TD]
[TD]45[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]8,1[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,24[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]1 oğlu var[/TD]
[TD]2.tüp-ALYA DÜNYAYA GELDİ:emir_bebek:[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]Sisli Mémorial-
Dr. Aynur hanim
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lejena[/TD]
[TD]43[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]12,9[/TD]
[TD]4,86[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,36[/TD]
[TD]52,37[/TD]
[TD]çocuğu yok[/TD]
[TD]5. Tüp-Defne bebiş geldi.:emir_bebek:[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Bahceci Fulya- Dr. Mustafa Bahceci[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]breezey[/TD]
[TD]43[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]8,82[/TD]
[TD]3,33[/TD]
[TD]1,53[/TD]
[TD]0,8[/TD]
[TD]220[/TD]
[TD]hiç çocuğu yok[/TD]
[TD]1 Tüp negatif sponton HAMİLE

33 haftalik:49:
[/TD]
[TD]SEBEPSİZ[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SelcanKerem[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]Hollanda[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]ikizleri - 21 yaşında[/TD]
[TD]doğal yoldan hamile - 14 Haftalik:49:[/TD]
[TD]SORUN YOK :))[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ays73[/TD]
[TD]40[/TD]
[TD]Istanbul[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]0,08[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD]Cocuk geliyor[/TD]
[TD]2 tüp negatif, sponton hamile- 29 haftalık:49:[/TD]
[TD]Yasa bagli rezerv azligi[/TD]
[TD]Istanbul Tüp- Dr. Aret Kamer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Deti[/TD]
[TD]43[/TD]
[TD]Istanbul[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,16[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Cocuk yok[/TD]
[TD]35 Haftalik hamile-kizimiz olacak:49:[/TD]
[TD]Acibadem Maslak-Dr. Bülent Tiras[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ummuseleme[/TD]
[TD]42[/TD]
[TD]Adana[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]tiroid sorunu var[/TD]
[TD]0,19[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]1 çocuğu var[/TD]
[TD]3 Negatif yumi biriktiriyor[/TD]
[TD]REZERV AZLIĞI[/TD]
[TD]Bahceci Fulya- Dr. Güvenc Karlikaya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hope73[/TD]
[TD]40[/TD]
[TD]Almanya[/TD]
[TD]5,38[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]çocuğu yok[/TD]
[TD]3 tüp, 1 kimyasal gebelik- ,[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ALISALIS[/TD]
[TD]44[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]18[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,18[/TD]
[TD]39[/TD]
[TD]çocuğu yok[/TD]
[TD]mini tüp tedavisi[/TD]
[TD]Rezerv az(2 donmuşu var) .[/TD]
[TD]Dr.İSRAEL ARUH-İZMİR KENT HAST.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TUTKU34[/TD]
[TD]44[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]7,94[/TD]
[TD]1,22[/TD]
[TD]1,34[/TD]
[TD]2,36[/TD]
[TD]680[/TD]
[TD]1 kızı var[/TD]
[TD]1. tüp negatif.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Alarahan[/TD]
[TD]43[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]troid problemivar[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]MİYOM ameliyatı oldu[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cmas1[/TD]
[TD]43,5[/TD]
[TD]- y yer[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]-lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD]1 oğlu var[/TD]
[TD]2 tüp Negatif 3.Tüp pozitif 4 Haftalik hamile :49:[/TD]
[TD]Sorun[/TD]
[TD]Atasehir Mémorial- Dr.Cem Demirel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nevser[/TD]
[TD]40[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD]4,98[/TD]
[TD]2,28[/TD]
[TD]1,15[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]hedef spontan hamilelik[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miranda[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]yer[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD]1 çocuğu var[/TD]
[TD]Hedef dogal gebelik[/TD]
[TD]- Sorun[/TD]
[TD]Hormonsuz deniyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeytun[/TD]
[TD]44[/TD]
[TD]Antalya[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]0,02[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD]Cocuk yok[/TD]
[TD]4 Tüp negatif- hedef dogal gebelik[/TD]
[TD]Yumurta yetmezligi[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifoo[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 Asilama 1.TüP Pozitif 2. ve 3. Tüp negatif[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Gen-Art Merkezi -DR.Aysun hanim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arnavut73[/TD]
[TD]40[/TD]
[TD]Istanbul[/TD]
[TD]20[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]45[/TD]
[TD][/TD]
[TD]durumu[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]güzbahar[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]sakarya[/TD]
[TD]7,08[/TD]
[TD]3,38[/TD]
[TD]1,152[/TD]
[TD]0,13[/TD]
[TD]109[/TD]
[TD]cocuk yok[/TD]
[TD]1 tüp negatif[/TD]
[TD]rezerv ve sperm az[/TD]
[TD]Bahceci Fulya- Dr. Mustafa Bahceci[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]acmila[/TD]
[TD]43[/TD]
[TD]Almanya[/TD]
[TD]-7,89[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]0,71[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]196[/TD]
[TD]cocuk yok[/TD]
[TD]İST.da 3 mini tüp denedi[/TD]
[TD]- Sorun[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ensuece[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]1,2[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD]çocuk yok[/TD]
[TD]5tüp denemesi var[/TD]
[TD]– erkek infertilitesi[/TD]
[TD]ARET KAMER-İSTANBUL TÜP[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]simay72[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]16[/TD]
[TD]lh[/TD]
[TD]tsh[/TD]
[TD]0,1[/TD]
[TD]e2[/TD]
[TD]1 oğlu var[/TD]
[TD]2 tüp -negatif[/TD]
[TD]rezerv az[/TD]
[TD]DR-BAHÇECİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alfabe[/TD]
[TD]38[/TD]
[TD]Denizli[/TD]
[TD]16[/TD]
[TD]lh[/TD]
[TD]tsh[/TD]
[TD]0,12[/TD]
[TD]e2[/TD]
[TD]cocuk yok[/TD]
[TD]4 negatif[/TD]
[TD]yumurta ve sperm az[/TD]
[TD]Erol Tavmergen-Ege üniversi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Monkey[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]Izmir[/TD]
[TD]5.61[/TD]
[TD]7,62[/TD]
[TD]tsh[/TD]
[TD]amh[/TD]
[TD]41,54[/TD]
[TD]Cocuk yok[/TD]
[TD]1. Negatif - Mart ayinda 2. deneme[/TD]
[TD]Yas-Rahim simetri bozuklugu[/TD]
[TD]Izmir Kent Hast. Dr.Israel bey[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Duova[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]Isvicre[/TD]
[TD]fsh[/TD]
[TD]lh[/TD]
[TD]tsh[/TD]
[TD]amh[/TD]
[TD]e2[/TD]
[TD]Cocuk yok[/TD]
[TD]Subat 2013 10 Haftalik düsük[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]Hormonsuz deneyecek :1:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Alara14[/TD]
[TD]42[/TD]
[TD]Bolu[/TD]
[TD]fsh[/TD]
[TD]lh[/TD]
[TD]tsh[/TD]
[TD]amh[/TD]
[TD]e2[/TD]
[TD]cocuk yok[/TD]
[TD]2 Tüp Negatif[/TD]
[TD]sorun[/TD]
[TD]Bahceci Fulya Hast.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Selam Duova. Hayir asilama ile ikizlere hamile olan Alkan, masallah gayet saglikli devan ediyor. Bana da umut oluyor. Ben her ay denemeye devam ediyorum, 13. kere, dile kolay ama devam.

merhaba hoşgeldin cnm..
canım 13. tüpünümü deniyorsun, şu andaki doktorun kim hayatım.. özel değilse sorununuz nedir.?

canım bu tedavilerin süreçleri öyle yıpratıcıki illaki eşlerle sorunlar yaşanmasına neden oluyor... normal yaşam yaşayamıyoruz.. hafta sonu cocugunu alıp tiyatro sineme hafta içi okul modunu takip ederek zamanımızı geçiremiyoruz.. hep ikili hayat belli bir süre sonra sıkmaya başlıyor.. benim işyerimdeki hamilelerin %80 i maşallah doğurana kadar full sigara içip topuklu ayakkabılarla dört dönüyorlar etrafımda biran önce doğsada kurtulsam bi dadı bulup hemen işe geri döneceğim diyorlar...bizde havadan bile nem kapıyoruz:)) :ssz::ssz:

:1: Evet herkes coluk cocuk olunca arkadaslarla iliskilerde degisiyor. Demek sigara iciyor millet vay be. Ben sigara icmem ama arada bir sigara icmek isterim keyfim yerinde olunca. Onu bile yapamiyorum artik. Turk kahvesinden vazgemiyorum ama. Cafeinsiz Turk kahvesi buldum simdi ona takiliyorum. Kis aylarinda soyle guzel bir kahve olmadan da olmuyor. Benim abimim esi hamileliginde sarap bile iciyordu birde ustune sigara. Sonucda genede birsey olmadi. Aslinda doga guclu. Birkez bebek ortamini buldumu kimse durduramiyor galiba ana rahminde. Ama bize geldimi hersey sorun mubarek. Bakilmadik sey kalmadi. Senin simdi tedavin nezaman baslayacak. Kendini psikolojik olarak nasil hazirliyorsun. Hic tadiniklarina ese dosta bahsediyormusun tedavilerini. Ben hic kimseyle paylasamadigim icin sinir oluyorum. Halbuki ne buyuk isler ama kimseyle konusamamak cok sinir bozucu. Iyiki boyle forumlar varda dertlesecek yer oluyor..

alaracım, çok üzüldüm senin adına da.. maalesef güzel sonuçlar veremedik. moralim çok bozuk. dokunsalar ağlıyacağım...

cevap yazıp sıkıntılarımızı paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim. moralim çok bozuk olduğu için tek tek cevap yazamıyorum. ne olur kusurabakmayın.. sizleri çok seviyorum bu dönemde desteklerinizi esirgemediğiniz çok teşekkür ederim hepinize. umarım sizlerin bu yolda diledikleriniz gerçekleşir. sonuç bekleyen arkadaşlarımdan da güzel haberler alırız inşallah ve seviniriz sizlerle birlikte..

Viyol takip edemedim. Senin tavsiyelerin ve yorumlarin bana hep umit veriyor.. Moralini bozma sakin.

Bizim merkezde embriyo üzerine assisted hatching denilen işlem uygulanıyor bildiğim kadarıyla.. Era testini ve rahime çizik atma olayını da dr.umla konuşmuştum..Ben de uygulanmadı. Çünkü rahim ve kalınlığında herşey yolunda imiş.. Sanırım bu tür uygulamalar rahim problemleri olanlar içinmiş!

Bu ERA testini duydum. Aslinda iyi bir fikir degilmi herhalukarda yapilsa iyi olmazmi? Rahime cizik atilma uygulamasini Bahcecci'de yapiyorlar yani rahim kalinligina bakilmaksizin. Bu forumda biri yaptirmisti orada. Ben bu ERA yaptirmayi herhalukarda dusunuyorum. Kac Tl fikrin varmi?

:1: Evet herkes coluk cocuk olunca arkadaslarla iliskilerde degisiyor. Demek sigara iciyor millet vay be. Ben sigara icmem ama arada bir sigara icmek isterim keyfim yerinde olunca. Onu bile yapamiyorum artik. Turk kahvesinden vazgemiyorum ama. Cafeinsiz Turk kahvesi buldum simdi ona takiliyorum. Kis aylarinda soyle guzel bir kahve olmadan da olmuyor. Benim abimim esi hamileliginde sarap bile iciyordu birde ustune sigara. Sonucda genede birsey olmadi. Aslinda doga guclu. Birkez bebek ortamini buldumu kimse durduramiyor galiba ana rahminde. Ama bize geldimi hersey sorun mubarek. Bakilmadik sey kalmadi. Senin simdi tedavin nezaman baslayacak. Kendini psikolojik olarak nasil hazirliyorsun. Hic tadiniklarina ese dosta bahsediyormusun tedavilerini. Ben hic kimseyle paylasamadigim icin sinir oluyorum. Halbuki ne buyuk isler ama kimseyle konusamamak cok sinir bozucu. Iyiki boyle forumlar varda dertlesecek yer oluyor..

canim benim tedavi gordugumu cevremde bilmeyen hic kimse yok... ilk tedavimde rahmetli kayinvaldeme kimseye anlatma dedim ama tum akrabalarina ahbaplarina anlatmis... evde yatarken Ankaradan bile gecmis olsun diye kayinvaldemin yakinlari ariyordu.. birde esime herkeze anlattigini soylemememi istemisti yalvar yakar bende ozaman dememistim zamanla zaten bende artik ogrenen insanlara yalanlar uydurmak istemedim...isyerimdede bes defa tedavi gordugum icin ofisboylara kadar ogrenmeyen kalmadi bir gun bile izin alinamayan bir ortamda habire izin alip 1 ay ise gelmeyince otomatikman herkez ogreniyor:))) hic stresim yok bilmeyen kimse yok kafam cok rahatt bir ara doktor tavsiyelerinden bikmistim simdi o doktora zaten gittim diyerek o derttende kurtuldum..
tedaviye cok heyecanliyim canimm hemenn olsunnn istiyorumm sonuctan cok tedavi heyecani var..

canim benim tedavi gordugumu cevremde bilmeyen hic kimse yok... ilk tedavimde rahmetli kayinvaldeme kimseye anlatma dedim ama tum akrabalarina ahbaplarina anlatmis... evde yatarken Ankaradan bile gecmis olsun diye kayinvaldemin yakinlari ariyordu.. birde esime herkeze anlattigini soylemememi istemisti yalvar yakar bende ozaman dememistim zamanla zaten bende artik ogrenen insanlara yalanlar uydurmak istemedim...isyerimdede bes defa tedavi gordugum icin ofisboylara kadar ogrenmeyen kalmadi bir gun bile izin alinamayan bir ortamda habire izin alip 1 ay ise gelmeyince otomatikman herkez ogreniyor:))) hic stresim yok bilmeyen kimse yok kafam cok rahatt bir ara doktor tavsiyelerinden bikmistim simdi o doktora zaten gittim diyerek o derttende kurtuldum..
tedaviye cok heyecanliyim canimm hemenn olsunnn istiyorumm sonuctan cok tedavi heyecani var..

Nerde tedavi görüyorsun.ayrıca bitkisel bir tedavi uyguluyormusun . Şimdiden bol şans. Inşallah ikizlerin hatta üçüz bebelerin olur

merhaba hoşgeldin cnm..
canım 13. tüpünümü deniyorsun, şu andaki doktorun kim hayatım.. özel değilse sorununuz nedir.?

Ben Cek'de yasiyorum. 5 defa Turkiye'de denedikten sonra, burada her ay gidip (bir ay ilacli, bir ay ilacsiz)denemeye karar verdim, yani doktorum artik yurtdisinda. Hatta bir defa (gecen ay) donasyon bile denedim, o da tutunmadi. Sorun yumurta kalitesi ve yas: 44.
2010'dan beri 38 yas topigine yaziyorduk ama artik cok yorulduk galiba, eskilerden hic kimse yok ortalarda, kimsenin yazisini goremedim. Zaten artik cogumuz yari profesor olduk, hamile kalanlar gelip mujde veriyor sadece. Ama hic kimse moralini bozmasin, cok mucizeler oluyor, daha da olacak. Herkes doguracak. Hepinize kolay gelsin. Insallah ben de mucize haberlerle tekrar yazarim size bir gun :)

Ben Cek'de yasiyorum. 5 defa Turkiye'de denedikten sonra, burada her ay gidip (bir ay ilacli, bir ay ilacsiz)denemeye karar verdim, yani doktorum artik yurtdisinda. Hatta bir defa (gecen ay) donasyon bile denedim, o da tutunmadi. Sorun yumurta kalitesi ve yas: 44.
2010'dan beri 38 yas topigine yaziyorduk ama artik cok yorulduk galiba, eskilerden hic kimse yok ortalarda, kimsenin yazisini goremedim. Zaten artik cogumuz yari profesor olduk, hamile kalanlar gelip mujde veriyor sadece. Ama hic kimse moralini bozmasin, cok mucizeler oluyor, daha da olacak. Herkes doguracak. Hepinize kolay gelsin. Insallah ben de mucize haberlerle tekrar yazarim size bir gun :)

Mucize haberiyle gelmeni isteriz, ama mucize haberini alana kadarda yazmani isteriz. alisalis, ummuseleme ve puffy sizin topikten burada yaziyorlar seninde burada yazman bizi mutlu edecektir.

Nerde tedavi görüyorsun.ayrıca bitkisel bir tedavi uyguluyormusun . Şimdiden bol şans. Inşallah ikizlerin hatta üçüz bebelerin olur

sağol hayatım güzel dileklerin için aynı dilekleri bende senin için diliyorum hayatım.... çok bitkisel kürler uyguladım.. artık yoruldum sadece apitera arı sütü bal polen propolis yiyorum birde incir.. sen deniyormusun canım kürr

Viyol takip edemedim. Senin tavsiyelerin ve yorumlarin bana hep umit veriyor.. Moralini bozma sakin.

canım sağol... moralim maalesef bozuk. insan günlerde geçse o boşluk duygusundan kurtulamıyor ne yazık ki.. neyse ki çalışmaya başladım biraz uzaklaşıyorum konudan. o yüzden de fazla giremedim buraya takip edemedim.. yeni arkadaşlar gelmiş bu arada hoşgelmişler:)

Back