- Konu Sahibi akideciknane
- #8.701
Topige hos geldin arkadasim.[/QUOTE]
çok sağol canım .
çok sağol canım .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üzüldüm canim,topik katilimcilari olarak hepimiz senin pozitifi görmeni cok istemistikyilmak yok yola devam
Daha önceki notunu görmedim arkadasim, tabloya isimleri dahil etmeyi biliyorum genelde verilen bilgileri ekleyebiliyorum fakat, tabloya hücre eklemeyi bilmiyorum. hücre ekleyen Alis arkadasin esi hasta ve Istanbul'a operasyon icin gittiler. bir kac gün sonra gelince hücre ekleyince ekleyelim arkadasim.
Cok sevindim arkadasim, degerin kat kat artsin diliyorum.
Topige hos geldin arkadasim.
İlk filmimde kanallarda tıkanıklık vardı, ikinci filmde perde ve polip çıktı.
amelıyat veya laporoskopı falan oldunmu pekı
Evet, 25 Ocak' ta laparoskopi yapıldı. Şimdi de periyodumun başlamasını bekliyorum. Bir aksilik çıkmazsa başlayacağım tedaviye...
pekı tedavı ıcın erken degılmı arkadaşım en azından 3 ay gecmesını bekliyorlar.bırde sanırım umut tup bebektesın sen sanırım.yasın vs kaçıncı denemen.benım yas 38. 4 negatıvım var. 3 u ınternatın onal hospıtal 1 ı memorıalde.ayın 12 de rahım fılmı cektırececegım bakalım ondan sonra süreç ne olur.bırde nerde oldun laporoskopını kaça oldun.bu perde polıp tüpte zararlımı
pekı tedavı ıcın erken degılmı arkadaşım en azından 3 ay gecmesını bekliyorlar.bırde sanırım umut tup bebektesın sen sanırım.yasın vs kaçıncı denemen.benım yas 38. 4 negatıvım var. 3 u ınternatın onal hospıtal 1 ı memorıalde.ayın 12 de rahım fılmı cektırececegım bakalım ondan sonra süreç ne olur.bırde nerde oldun laporoskopını kaça oldun.bu perde polıp tüpte zararlımı
okudum arlkadasım gecmısını sende bayağı mesakatlı yollardan gecmıssın.
bayanlar rahım fılmı ıcın almanyada turlıyeye geliyorum 2 cı ayın 10 da.12sın dede rahım fılmı cekılecegım.bugun yanı 7 sınde adet oldum adetım asagı yukarı 5 gun suruyor .sızce 12sı cokmu erken adetımın 6 gunu oluyor yanı teşekkürler
Iki gündür evde yoktuk dün aksam evdeydik, degerin katlaniyordu halbuki neden böyle olduki :44:ne deyim bilemedim hakkindan hayirlisini diliyorum. Kür arastirmalarina baslamissin benim topiklerde okudugum kadariyla, bal,polen,arisütü ve incir küründen cok memnunlar sonuc alanlar var, haa birde sogan suyu tabiki bunlardan deneyebilirsin düzenli olmak kaydiylaöptüm senide arkadasim.
![]()
Hayat bu bakarsın her şey bir anda son bulur...
Hayat bu bakarsın son dediğin an her şey yeniden can bulur...
Şems-i Tebrizi
Arkadaslar bahceci ye gidenler,era hakkinda bilgi aldinizmi acaba? 6 negatifimden sonra umudu degisik yontemlerde aramaya karar verdim.hep klasik mikro uygulandi bana.arayis icindeyim.yeni aldim sonucumu ama umut dunyasi iste dusgun yerden tekrar yeseriyor
.merhabalar....kizlar dun ku testim 67,23 cikti..dun aksam saatlerinde sonucu ogrendim..dr ilaclara devam ettirdi...ayyy noluyo dersiniz arkadaslar?,.neyse Allah hepimiz icin hayirlisini versin...gullucum transferin oldu mu.? Cedruscum tekrar test yaptirdin mi? Herkesi tam okuyamadim..cepten giriyorum...
.merhabalar....kizlar dun ku testim 67,23 cikti..dun aksam saatlerinde sonucu ogrendim..dr ilaclara devam ettirdi...ayyy noluyo dersiniz arkadaslar?,.neyse Allah hepimiz icin hayirlisini versin...gullucum transferin oldu mu.? Cedruscum tekrar test yaptirdin mi? Herkesi tam okuyamadim..cepten giriyorum...