Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

sağol hayatım güzel dileklerin için aynı dilekleri bende senin için diliyorum hayatım.... çok bitkisel kürler uyguladım.. artık yoruldum sadece apitera arı sütü bal polen propolis yiyorum birde incir.. sen deniyormusun canım kürr

Evet başladım.bal tarçın çörekleri karışımı hazırladım onları giyiyorum. Birde hayıt çayı içiyorum. Nerde tedavi olacaksın. Ben 2 kere bahçecide Erbil beyde 1 kimyasal bir negatif sonuç aldım. 1 ay sonra tekrar gidecegim

Ben Cek'de yasiyorum. 5 defa Turkiye'de denedikten sonra, burada her ay gidip (bir ay ilacli, bir ay ilacsiz)denemeye karar verdim, yani doktorum artik yurtdisinda. Hatta bir defa (gecen ay) donasyon bile denedim, o da tutunmadi. Sorun yumurta kalitesi ve yas: 44.
2010'dan beri 38 yas topigine yaziyorduk ama artik cok yorulduk galiba, eskilerden hic kimse yok ortalarda, kimsenin yazisini goremedim. Zaten artik cogumuz yari profesor olduk, hamile kalanlar gelip mujde veriyor sadece. Ama hic kimse moralini bozmasin, cok mucizeler oluyor, daha da olacak. Herkes doguracak. Hepinize kolay gelsin. Insallah ben de mucize haberlerle tekrar yazarim size bir gun :)

canım çok yorucu bir süreç inşallah kısa sürede bebişini kucağına alırsın.. yumurta donasyonu yaptın sanırım o neden tutmadı acaba bünye kabullenmedi demekki.. bendede 5 tedavidede hiç gebelik oluşmadı.. en iyi merkezlere gittim.. aylarca tüp bebek ön hazırlık merkezkerine bile gittim yinede fayda etmedi.. bendede asıl sorun eşimin sperm sayısı 2 milyon ama tüp için yumurtalarim kalitesizmiş..
güzel haberlerin gelsin hayatım.. :16::16:

Evet başladım.bal tarçın çörekleri karışımı hazırladım onları giyiyorum. Birde hayıt çayı içiyorum. Nerde tedavi olacaksın. Ben 2 kere bahçecide Erbil beyde 1 kimyasal bir negatif sonuç aldım. 1 ay sonra tekrar gidecegim

canım ben 1 defa Amerikan Hastanesinde, 4 defada Bahceci Süleyman beyde tedavi gördüm şimdi İstanbul Tüp Bebek Merkezi Aret Kamara geçtim.. Aret beyide yumurta rezervi az ve kalitesiz olan bayanlarda farklı protokoller uyguluyormuş o yüzden tercih ettim.. sen nereye geçtin cnm..

canım ben 1 defa Amerikan Hastanesinde, 4 defada Bahceci Süleyman beyde tedavi gördüm şimdi İstanbul Tüp Bebek Merkezi Aret Kamara geçtim.. Aret beyide yumurta rezervi az ve kalitesiz olan bayanlarda farklı protokoller uyguluyormuş o yüzden tercih ettim.. sen nereye geçtin cnm..

Benim henüz daha belli değil. Karar vermedim daha. Sen aret beyle hiç görüştünü sana yeni birşeyler önerdiniz.sen memnun kalırsan bende ona geçerim.şimdiden yardımların için sağol

Benim henüz daha belli değil. Karar vermedim daha. Sen aret beyle hiç görüştünü sana yeni birşeyler önerdiniz.sen memnun kalırsan bende ona geçerim.şimdiden yardımların için sağol

canım ben 2 defa görüştüm tedavim bu ay başlıyor ama şimdiden memnunum dersem yalan olur.. geçmiş kötü tecrübelerden sonra doktorlara güvenim sarsıldı:))
bana şunu dedi yumurta rezervime göre çok yüksek ilaç ünitesi kullanılmış buda az yumurta toplanmasına sebep olmuş.
ilk başta klomen kullanacakmışım hiç kullanmadım daha önce.. arada gonolf de kullanacakmışım ikisi bir arada ama az kullanacakmışım..
hemen anne olamazsın biraz sabırlı olursan olursun dedi.. tedavi sürecim zaten yakında anlatırım canım..

Degisik derken nasil bir tedavi soylendi size merak ettim.bende alti kere negatifi gordum klasik denemelerde artik degisik bi sicrama yapmak lazim diye gdusunuyorum.allah hepimizin yardimcisi olsun.

Kampa, mücadeleci arkadaşım senden de müjdeli haberi duyacağıma eminim. Tedavi sayımız hemen hemen aynı, ben bir de miyom ameliyatı geçirdim. Ameliyattan sonra kendiliğinden bir sürpriz olur mu deiye bekledim ama 8 ay oldu, folikül kistinden kurtulamıyorum. Hormonlar bir iyi bir kötü. Umarım yılların çabasının bekleyişinin karşılığını en kısa zamanda alırız.

merhaba arkadaşlar döndüm evime..:10: nasılsınız..
cmas değerin katlanıyor sanırım inşallah devamı gelir hayırlısıyla canım ..yanlız kür yapma şu sıra tarçın falan yeme canım..düşüğe neden olabilir..doktorun ilaçları dışında dikkatli ol inşallah devamı gelir hamileliğin..:49::49:
güzbahar hayırlı olsun tedavin canım o bahsettiğin vitaminlerden bende alıyorum..canım doktorumunda bariz bi şeyi olmayınca değiştiremiyorum ne bileyim..zaten yüzdüm kuyruğuna geldim inşallah..:49::49: hepimizden hayırlı haberler bekliyorum..
gullugullu transferin hayırlı olsun inşallah pozitif haberler verirsin..hayırlısı olsun..:49::49:
duova neler yapıyosun canım..alısalıs uğramamış sanırım..alısalıs geçmiş olsun canım ..
kızlar hepinize selamlar sevgiler..:16::16:

merhaba arkadaşlar döndüm evime..:10: nasılsınız..
cmas değerin katlanıyor sanırım inşallah devamı gelir hayırlısıyla canım ..yanlız kür yapma şu sıra tarçın falan yeme canım..düşüğe neden olabilir..doktorun ilaçları dışında dikkatli ol inşallah devamı gelir hamileliğin..:49::49:
güzbahar hayırlı olsun tedavin canım o bahsettiğin vitaminlerden bende alıyorum..canım doktorumunda bariz bi şeyi olmayınca değiştiremiyorum ne bileyim..zaten yüzdüm kuyruğuna geldim inşallah..:49::49: hepimizden hayırlı haberler bekliyorum..
gullugullu transferin hayırlı olsun inşallah pozitif haberler verirsin..hayırlısı olsun..:49::49:
duova neler yapıyosun canım..alısalıs uğramamış sanırım..alısalıs geçmiş olsun canım ..
kızlar hepinize selamlar sevgiler..:16::16:

Hos geldin canim, bende durumlar ayni hafta sonu biraz degisti, baska kantona gezmeye gittim iyi geldi degisiklik oldu, eminim senin tailinde iyi gecmistir. aileni gördün iyi oldu yarin okullar aciliyor sanirim, sana kolay gelsin diyorum.

Hos geldin canim, bende durumlar ayni hafta sonu biraz degisti, baska kantona gezmeye gittim iyi geldi degisiklik oldu, eminim senin tailinde iyi gecmistir. aileni gördün iyi oldu yarin okullar aciliyor sanirim, sana kolay gelsin diyorum.

evet canım yarın başlıyoruz maratona kısmetse..aslında normal ilaçsız yumi büyüyormu baktırmak istemiştim ama gidemiycem sanırım bu ay istanbula..hayırlısı olsun..

SELAM KIZLAR

Tum yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz ne kalabakik olduk harika
ensuce canim cokk tebrik ederim cokk cabalamis cok uzulmussun ama herseye degmis arkadasim sabrina hayran kaldim ben tam bir yildir ugrasiyorum delirdim artik ama eninde sonunda olcak bunu biliyorum ve inaniyorum herpimiz kazanicaz bu savasi dualarim sana ve bebisine

camas1 canim uzuldum ama yilmak yok yolumuz uzun ve yola devam sen cok direncli ve sabirlisin sana hayranim gercekten topigin pozitif enerjisi olcak insallah

BELKI hosgeldin topige ,neden rahim filmini turkiyede yaptiriyosun neden yapilmiyo almanyada bende almanyadayim laroskopi yapildi burda bana gerci burda gercekten herseye bakilmiyo yapilmsasi gerekenleride ozel odemek zorundasin buda turkiyeye oranla ikimisli bir fiyat

GUZBAHAR ay ne guzel ismin var guzbahar harika
allah hayirli etsin okuyunca dedimki biz bayanlar birsey istiyorsak sonuna kadar savasiyoruz tabiyatimiz da var savasmak ve kazanmak insallah hayirlisi olur canim tedavi seklin su an harika bence canim eger doktorla gorusursen bizim icin sorarmisin neden arginmax men verdi sana ben bayanlar icin olanini iciyorum erkek icin olan dahami iyi birde o en son yazdigin anpul niye bana da demisti doktor ama al istersen demisti sonra sormayi unutum simdi aklima geliyo tabiki gec kaldim yinede sen sorabilirsen cok cok sevinirim
kizlar akupunkturu biraktim simdi karin masaji yaptiriyorum tavsiye ederim harika birsey bu arada hayit hapini icenler sadece sabah ayni saate olmak uzere bir tane icsinler ben iki aliyodum alak bulak oldum hep incir kuru yapti sandim ama hap olarak dozaji yuksekmis ve dogol olmadigi icin cok cabuk dengeyi bozuyomus turkiyedesiniz suyunu icin yada cay olarak icin
hahaha cemem dustu yine ay optum hepinizi iyi hafta sonlari

Haxirlisi olsun canim allah yardimcin olsun

95 yılından sonra yasaklanmış vücuttun röntgen ısınları gecıyor dıye kanser rıskı adına sanırım.onun yerıne laparoskopı yada hısteroskopı yapıldıyor banada yapıldı saten.ama yınede turkıyedekı doktorlar fılm olarakgormelerı adına sanırım rahım fılmı ıstıyorlar.bende sana bu arnımax soracağım burada almanyada varmı o ve dıger ılaclar nasıl alabılırız

Canın çok sevindim inşallah geç tutunmadir ama farkindaysan degerin hep 2 ye katlandi inşallah mucizemiz gerçekleşirBen dun 2. Kez kan verdim sonuç 102 çıktı yarin yine kan vericem bakalim inşallah yükselmiştir
cedrus cok seviniyorum sana...lutfen bilgilerini tablomuza eklettir canim...ALlah kucagina almayi nasip ersin..
Ay canim karistirmisim seni cedrusla karsitirdim ama bak okadarin arasinda seni bulup uydurmusum buda bir hayir olsun insallah cabalarin bosa gutmesin enkisa zamanda mutluluk olsun sonu canim herkesin eni sonu olcak bebegi buna inanalim dua edelim Bir yede okudum cok begendim kizlar edison elektirigi bulmak icin bir rivayete Göre 999 bir rivayete Göre de 9999 denemis her denemesindede demiski ampulu bulmanin bir yolunu daha elemis olduk supher motive edici bir yaklasimUmutlar hic bitmesin insallah camas canim senin bebis daha gelmeden teyzeleriyle oyun oynuyo sonu hayili olcak canim insallah hamilesin canim allah yardimcin olsun yanliz su caylari su an icme sakin bence doktotun soylemedigi hicbirsey yapma iki uc gun bekle kendini dinle bebisinle konus ayaklarini usutme hamilelik hayelleri kur Yeniler eskiler kizlar okadar kalabalik olduki ben isim aklimda tutamiyorum ama herkesi cok optum hayirli pazarlar kocalarinizla bol bol keyfini cikarin bu gunun benim koca calisiyo malesef
acmilacim ve ummucum evet haklisiniz su aralar cay may icmemem kur vs yspmamam lazim..cuma sabahi bilmeden ictim....bu sabah yine gidip kan vercem...insallah guzel haberler getiririm
95 yılından sonra yasaklanmış vücuttun röntgen ısınları gecıyor dıye kanser rıskı adına sanırım.onun yerıne laparoskopı yada hısteroskopı yapıldıyor banada yapıldı saten.ama yınede turkıyedekı doktorlar fılm olarakgormelerı adına sanırım rahım fılmı ıstıyorlar.bende sana bu arnımax soracağım burada almanyada varmı o ve dıger ılaclar nasıl alabılırız

cedrus cok seviniyorum sana...lutfen bilgilerini tablomuza eklettir canim...ALlah kucagina almayi nasip ersin..acmilacim ve ummucum evet haklisiniz su aralar cay may icmemem kur vs yspmamam lazim..cuma sabahi bilmeden ictim....bu sabah yine gidip kan vercem...insallah guzel haberler getiririm

Cmas u gün mü kan vericen geçmişi tam okuyamadım ?.Hayırlısı olsun inşallah .Allah büyüktür .

.merhabalar....kizlar dun ku testim 67,23 cikti..dun aksam saatlerinde sonucu ogrendim..dr ilaclara devam ettirdi...ayyy noluyo dersiniz arkadaslar?,.neyse Allah hepimiz icin hayirlisini versin...gullucum transferin oldu mu.? Cedruscum tekrar test yaptirdin mi? Herkesi tam okuyamadim..cepten giriyorum...

Gördün mü bak, hemen kestirdin attın dı. ilaçları bile kafana göre bıraktın aşkolsun sana.

Ben emindim zaten o gebeliğin devam ettiğine. :46:

Çok şükür ALLAH'ım :16:

Merhaba
1. sayfayı açan arkadaşınızın ilk mesajı düzenleme yetkisi bulunmaktadır. O
yapamam ben derse tabloyu yapacak kişiye konuyu devredersek o kişi günceller
kim yapmak istiyorsa bize bilgi verebilirseniz bu değişkliği yapalım.

www.kadinlarkulubu.com

www.twitter.com/kadinlarkulubu
www.facebook.com/kadinlarkulubu
www.pinterest.com/kadinlarkulubu
plus.google.com/+kadinlarkulubu

Tablo ilk sayfada olsun diye editörlere mesaj yazmistim. bana gelen cevap bu arkadaslar, ne yapmamiz gerekiyor bu durumda:26:

Tşk üniversite okuduğum şehir Edirne eminim havasıda güzeldir tarihi eserleride . Çok özlesim oraları.
Bizim buralarda günlük güneşli. Birde bebeleriniz olsa herşey çok güzel olur. Sen tedavi görüyormuşsun görüyorsan nerde selamlar

Benim ilkokulu okuduğum yer de Edirne. Yıllar sonra döndük dolaştık yine düştük buraya :) Bebekler konusunda haklısın. Onlar da gelse güzel olur. Umut Tüp Bebek Merkezine gidiyorum.

Degisik derken nasil bir tedavi soylendi size merak ettim.bende alti kere negatifi gordum klasik denemelerde artik degisik bi sicrama yapmak lazim diye gdusunuyorum.allah hepimizin yardimcisi olsun.

canim bende ne yapacak tam olarak bilmiyorum tek bildigim az ilac kullandiracam klomene gececeksin dedi.. bir deneyecegim ama aylarca klomen kullan kullan gel yumurtalarina bakalim derse kabul etmem yas geciyor bir yilimida ona feda edemem.. bu yil bebek tutana kadar en az dort transeri daha kafaya koydum..

Bende bu hayit cayini seviyorum. Bayagi faydasini gordum. Erbil bey'e mi gidiceksin gene?

canim benim tedavi gordugumu cevremde bilmeyen hic kimse yok... ilk tedavimde rahmetli kayinvaldeme kimseye anlatma dedim ama tum akrabalarina ahbaplarina anlatmis... evde yatarken Ankaradan bile gecmis olsun diye kayinvaldemin yakinlari ariyordu.. birde esime herkeze anlattigini soylemememi istemisti yalvar yakar bende ozaman dememistim zamanla zaten bende artik ogrenen insanlara yalanlar uydurmak istemedim...isyerimdede bes defa tedavi gordugum icin ofisboylara kadar ogrenmeyen kalmadi bir gun bile izin alinamayan bir ortamda habire izin alip 1 ay ise gelmeyince otomatikman herkez ogreniyor:))) hic stresim yok bilmeyen kimse yok kafam cok rahatt bir ara doktor tavsiyelerinden bikmistim simdi o doktora zaten gittim diyerek o derttende kurtuldum..
tedaviye cok heyecanliyim canimm hemenn olsunnn istiyorumm sonuctan cok tedavi heyecani var..

Ohhh ne rahatsindir simdi sen ozaman. Belkide dogrusu bu ne bileyim. Bizde kendi derdimizde kavruluyoruz..Ne bileyim biz ailecek ketumuz galiba. Benim abimin esinin hamileligini 6 aylik olana dek bize soylemedi mesela.Aslinda paylasmak guzel birsey insanlari rahatlatiyor.

Back