- Konu Sahibi akideciknane
-
- #8.721
Ben dun sabah bi kan daha verdim dr istedi diye...sonra bal rarcin corekotu karisimi hazirladim..ondan toplamda biriki kasik yedim az az. hayit tohumu ve aslanpencesi karistirio bir bardak cay ictim.aksam sonucumu ogrendim...yine iki kat artmis..halbuki kanamam var ve dusecek hatta sifir olacak diye bekliyordum...uzun lafin kisasi hala poxitif ve ben araftayim...ama hayirlisini versin Allahim.amin...eger ki negatif olursa ben bu kurlere baslarim sanirim..dr.ise ayni..cem demirel...memnunum dr.mdanCmas iyi günler.bende dün hastalandım.sana bir kaç sorum olacak yardımcı olursan sevinirim.sen bu ay tedaviye başlıyacakmısın.yoksa bu ay kendinin uyguladığı herhangi bir kür varmı.birde şuanı Dr ve önceki Dr nun arasındaki fark ne . Yardımcı olursan sevinirim.şimdiden tşk
Hayirli ugurlu olsun canim.insallah digerinin de kalp atisini gor.amin.Canim hayirli olsun inan cok sevindim. benim 10. Gun degerim 43 cikmisti sonrasinda katlayarak devam etti dr ikiz demisti dun gittik bir tanesinin kalp atisini gorduk ve duyduk kalbini ferah tut insaALLAH seninkide katlayarak devam edecek
canim hayirli olsun...Valla ilk defa tüp yapıyorum. O yüzden önce opu :)
Ben dun sabah bi kan daha verdim dr istedi diye...sonra bal rarcin corekotu karisimi hazirladim..ondan toplamda biriki kasik yedim az az. hayit tohumu ve aslanpencesi karistirio bir bardak cay ictim.aksam sonucumu ogrendim...yine iki kat artmis..halbuki kanamam var ve dusecek hatta sifir olacak diye bekliyordum...uzun lafin kisasi hala poxitif ve ben araftayim...ama hayirlisini versin Allahim.amin...eger ki negatif olursa ben bu kurlere baslarim sanirim..dr.ise ayni..cem demirel...memnunum dr.mdan
Hayirli ugurlu olsun canim.insallah digerinin de kalp atisini gor.amin.
canim hayirli olsun...
Ben dun sabah bi kan daha verdim dr istedi diye...sonra bal rarcin corekotu karisimi hazirladim..ondan toplamda biriki kasik yedim az az. hayit tohumu ve aslanpencesi karistirio bir bardak cay ictim.aksam sonucumu ogrendim...yine iki kat artmis..halbuki kanamam var ve dusecek hatta sifir olacak diye bekliyordum...uzun lafin kisasi hala poxitif ve ben araftayim...ama hayirlisini versin Allahim.amin...eger ki negatif olursa ben bu kurlere baslarim sanirim..dr.ise ayni..cem demirel...memnunum dr.mdan
Hayirli ugurlu olsun canim.insallah digerinin de kalp atisini gor.amin.
canim hayirli olsun...
Kizlar selamlar.... zanork hayirli ugurlu olsun.... gullu gullu umarim transferin sana guzel haberleri getirir.... guzbahar muhtesem yurekli arkadasim ne guzel anlatmissin... rabbim hep boyle pozitifleri gormeni nasip etsin insallah... nevser yeni baslangiclarin hayirli olsun.... zor kararlar bunlar... yalniz olsan hersey sana bakacak zorlanacaksin ancak isin akisinda kafana gore takilacaksin... tek patron sensin.... ortaklikda baslangicda kafan daha az yorulacak daha az sermaye koyacaksin daha kolay olacak ancak isin akisinda illa bir ortak olacak.... sen kendini nasil iyi hissedeceksen umarim alacagin karar senin icin en hayirlisi olur... bu arada bak yasin geciyor isigucu biraz arka plana at once calismalara oncelik ver derim... burada deneyim konusuyor... dikkate al.... cmas cim nasilsin... dimdik nasil ayakta kaliniri bu kadar canli gordugum kisisin.... guclu durusuna hayranim.. ensuence guzel haberlerinin devamini bekliyorum insallah.... selcan im arada bir selam ver... bebisini opuyorum.... bu arada benim misafirlerim bugun geldiler.... ayy isyerinde bizim serviste uc bayaniz diger ikisi hamile :))) saka gibi ben istiyorum onlar hamile kaliyorlar.... rabbim tum hamilelerimize kolaylik versin... olmayanlara da en kisa surede hamilelik kismet etsin insallah....
.merhabalar....kizlar dun ku testim 67,23 cikti..dun aksam saatlerinde sonucu ogrendim..dr ilaclara devam ettirdi...ayyy noluyo dersiniz arkadaslar?,.neyse Allah hepimiz icin hayirlisini versin...gullucum transferin oldu mu.? Cedruscum tekrar test yaptirdin mi? Herkesi tam okuyamadim..cepten giriyorum...
Gözünaydın Cmas1, ben de senin haberini çok beğendim :)
Eski doktoruma, kanama ve yumurtlama üzerine bir hesap yapmıştım. Bir kadını rakamlara sığdıramazsın demişti...
Hadi bize örnek ol
Iyi geceler arkadaslar,[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]NICKI[/TD]
[TD]YAŞI[/TD]
[TD]YAŞADIĞI YER[/TD]
[TD]FSH[/TD]
[TD]LH[/TD]
[TD]TSH[/TD]
[TD]AMH[/TD]
[TD]E2[/TD]
[TD]ÇOCUK SAYISI[/TD]
[TD]SON DURUMU[/TD]
[TD]SORUN[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PUFFY[/TD]
[TD]45[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]8,1[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,24[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]1 oğlu var[/TD]
[TD]2.tüp-ALYA DÜNYAYA GELDİ[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]Sisli Mémorial-
Dr. Aynur hanim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lejena[/TD]
[TD]43[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]12,9[/TD]
[TD]4,86[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,36[/TD]
[TD]52,37[/TD]
[TD]çocuğu yok[/TD]
[TD]5. Tüp-Defne bebiş geldi.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Bahceci Fulya- Dr. Mustafa Bahceci[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]breezey[/TD]
[TD]43[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]8,82[/TD]
[TD]3,33[/TD]
[TD]1,53[/TD]
[TD]0,8[/TD]
[TD]220[/TD]
[TD]hiç çocuğu yok[/TD]
[TD]1 Tüp negatif sponton HAMİLE
33 haftalik[/TD]
[TD]SEBEPSİZ[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SelcanKerem[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]Hollanda[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]ikizleri - 21 yaşında[/TD]
[TD]doğal yoldan hamile - 14 Haftalik[/TD]
[TD]SORUN YOK :))[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ays73[/TD]
[TD]40[/TD]
[TD]Istanbul[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]0,08[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD]Cocuk geliyor[/TD]
[TD]2 tüp negatif, sponton hamile- 29 haftalık[/TD]
[TD]Yasa bagli rezerv azligi[/TD]
[TD]Istanbul Tüp- Dr. Aret Kamer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Deti[/TD]
[TD]43[/TD]
[TD]Istanbul[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,16[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Cocuk yok[/TD]
[TD]35 Haftalik hamile-kizimiz olacak[/TD]
[TD]Acibadem Maslak-Dr. Bülent Tiras[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ummuseleme[/TD]
[TD]42[/TD]
[TD]Adana[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]tiroid sorunu var[/TD]
[TD]0,19[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]1 çocuğu var[/TD]
[TD]3 Negatif yumi biriktiriyor[/TD]
[TD]REZERV AZLIĞI[/TD]
[TD]Bahceci Fulya- Dr. Güvenc Karlikaya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hope73[/TD]
[TD]40[/TD]
[TD]Almanya[/TD]
[TD]5,38[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]çocuğu yok[/TD]
[TD]3 tüp, 1 kimyasal gebelik- ,[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ALISALIS[/TD]
[TD]44[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]18[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,18[/TD]
[TD]39[/TD]
[TD]çocuğu yok[/TD]
[TD]mini tüp tedavisi[/TD]
[TD]Rezerv az(2 donmuşu var) .[/TD]
[TD]Dr.İSRAEL ARUH-İZMİR KENT HAST.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TUTKU34[/TD]
[TD]44[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]7,94[/TD]
[TD]1,22[/TD]
[TD]1,34[/TD]
[TD]2,36[/TD]
[TD]680[/TD]
[TD]1 kızı var[/TD]
[TD]1. tüp negatif.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Alarahan[/TD]
[TD]43[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]troid problemivar[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]MİYOM ameliyatı oldu[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cmas1[/TD]
[TD]43,5[/TD]
[TD]- y yer[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]-lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD]1 oğlu var[/TD]
[TD]2 tüp Negatif 3.Tüp pozitif 4 Haftalik hamile[/TD]
[TD]Sorun[/TD]
[TD]Atasehir Mémorial- Dr.Cem Demirel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nevser[/TD]
[TD]40[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD]4,98[/TD]
[TD]2,28[/TD]
[TD]1,15[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]hedef spontan hamilelik[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miranda[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]yer[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD]1 çocuğu var[/TD]
[TD]Hedef dogal gebelik[/TD]
[TD]- Sorun[/TD]
[TD]Hormonsuz deniyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeytun[/TD]
[TD]44[/TD]
[TD]Antalya[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]0,02[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD]Cocuk yok[/TD]
[TD]4 Tüp negatif- hedef dogal gebelik[/TD]
[TD]Yumurta yetmezligi[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifoo[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 Asilama 1.TüP Pozitif 2. ve 3. Tüp negatif[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Gen-Art Merkezi -DR.Aysun hanim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arnavut73[/TD]
[TD]40[/TD]
[TD]Istanbul[/TD]
[TD]20[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]45[/TD]
[TD][/TD]
[TD]durumu[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]güzbahar[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]sakarya[/TD]
[TD]7,08[/TD]
[TD]3,38[/TD]
[TD]1,152[/TD]
[TD]0,13[/TD]
[TD]109[/TD]
[TD]cocuk yok[/TD]
[TD]1 tüp negatif[/TD]
[TD]rezerv ve sperm az[/TD]
[TD]Bahceci Fulya- Dr. Mustafa Bahceci[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]acmila[/TD]
[TD]43[/TD]
[TD]Almanya[/TD]
[TD]-7,89[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]0,71[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]196[/TD]
[TD]cocuk yok[/TD]
[TD]İST.da 3 mini tüp denedi[/TD]
[TD]- Sorun[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ensuece[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]1,2[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD]çocuk yok[/TD]
[TD]5tüp denemesi var[/TD]
[TD] erkek infertilitesi[/TD]
[TD]ARET KAMER-İSTANBUL TÜP[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]simay72[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]16[/TD]
[TD]lh[/TD]
[TD]tsh[/TD]
[TD]0,1[/TD]
[TD]e2[/TD]
[TD]1 oğlu var[/TD]
[TD]2 tüp -negatif[/TD]
[TD]rezerv az[/TD]
[TD]DR-BAHÇECİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alfabe[/TD]
[TD]38[/TD]
[TD]Denizli[/TD]
[TD]16[/TD]
[TD]lh[/TD]
[TD]tsh[/TD]
[TD]0,12[/TD]
[TD]e2[/TD]
[TD]cocuk yok[/TD]
[TD]4 negatif[/TD]
[TD]yumurta ve sperm az[/TD]
[TD]Erol Tavmergen-Ege üniversi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Monkey[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]Izmir[/TD]
[TD]5.61[/TD]
[TD]7,62[/TD]
[TD]tsh[/TD]
[TD]amh[/TD]
[TD]41,54[/TD]
[TD]Cocuk yok[/TD]
[TD]1. Negatif - Mart ayinda 2. deneme[/TD]
[TD]Yas-Rahim simetri bozuklugu[/TD]
[TD]Izmir Kent Hast. Dr.Israel bey[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Duova[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]Isvicre[/TD]
[TD]fsh[/TD]
[TD]lh[/TD]
[TD]tsh[/TD]
[TD]amh[/TD]
[TD]e2[/TD]
[TD]Cocuk yok[/TD]
[TD]Subat 2013 10 Haftalik düsük[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]Hormonsuz deneyecek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Alara14[/TD]
[TD]42[/TD]
[TD]Bolu[/TD]
[TD]fsh[/TD]
[TD]lh[/TD]
[TD]tsh[/TD]
[TD]amh[/TD]
[TD]e2[/TD]
[TD]cocuk yok[/TD]
[TD]2 Tüp Negatif[/TD]
[TD]sorun[/TD]
[TD]Bahceci Fulya Hast.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Duovammm,hayırdır uyku tutmadı galiba ??? Gece gece tablolarımızla uğraşıyon,ellerine ve emeğine sağlık arkadaşım.
Tez zamanda tablodaki kırmızılar artsın ve zamanı geldiğinde hepimizin ocağı sağlıklı ve hayırlı evlatlarla dolsun :))
Iyi pazarlar herkese...
.merhabalar....kizlar dun ku testim 67,23 cikti..dun aksam saatlerinde sonucu ogrendim..dr ilaclara devam ettirdi...ayyy noluyo dersiniz arkadaslar?,.neyse Allah hepimiz icin hayirlisini versin...gullucum transferin oldu mu.? Cedruscum tekrar test yaptirdin mi? Herkesi tam okuyamadim..cepten giriyorum...
Esim gece calistigi icin izin günlerindede alismis erken uyuyamiyor. haliyle bende uyuyamiyorum o arada bakiyorum topikte kimse varmi diyetablomuzda kirmizilar gittikce cogalacak durgunluk dönemi bitti güzel haberler gelsin seve seve mutlulukla tabloya eklerim.dilerim bebegin saglikla, güzelliklerle gelsin.
[SUB][/SUB]
İyi pazarlar arkadaşlarım dün cok zor bi transfer oldu o kadar sıkıştım ki dr a neredeyse bırakalım diyecektim.
4 ve 6 ya bolunmuş 2 embriyo dr um 1si 1.kalite diğeri 2.kalite dedi
2 saat dinlendikten sonra hastaneden ayrıldım yalnız gittiğim için cıkınca az bıraz yuruyup taxiye binip ablamın evine geldim benim ev 3 saatlık yolda çunki..neyse bugun bıraz ağrım var inşaallah 20 sınde hayırlı haber olur ..
pazartesi veya salı artık eve doner beklemeye başlarım.
[SUB][/SUB]
İyi pazarlar arkadaşlarım dün cok zor bi transfer oldu o kadar sıkıştım ki dr a neredeyse bırakalım diyecektim.
2 saat dinlendikten sonra hastaneden ayrıldım yalnız gittiğim için cıkınca az bıraz yuruyup taxiye binip ablamın evine geldim benim ev 3 saatlık yolda çunki..neyse bugun bıraz ağrım var inşaallah 20 sınde hayırlı haber olur ..
SELAM KIZLAR
Tum yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz ne kalabakik olduk harika
ensuce canim cokk tebrik ederim cokk cabalamis cok uzulmussun ama herseye degmis arkadasim sabrina hayran kaldim ben tam bir yildir ugrasiyorum delirdim artik ama eninde sonunda olcak bunu biliyorum ve inaniyorum herpimiz kazanicaz bu savasi dualarim sana ve bebisine
camas1 canim uzuldum ama yilmak yok yolumuz uzun ve yola devam sen cok direncli ve sabirlisin sana hayranim gercekten topigin pozitif enerjisi olcak insallah
BELKI hosgeldin topige ,neden rahim filmini turkiyede yaptiriyosun neden yapilmiyo almanyada bende almanyadayim laroskopi yapildi burda bana gerci burda gercekten herseye bakilmiyo yapilmsasi gerekenleride ozel odemek zorundasin buda turkiyeye oranla ikimisli bir fiyat
GUZBAHAR ay ne guzel ismin var guzbahar harika
allah hayirli etsin okuyunca dedimki biz bayanlar birsey istiyorsak sonuna kadar savasiyoruz tabiyatimiz da var savasmak ve kazanmak insallah hayirlisi olur canim tedavi seklin su an harika bence canim eger doktorla gorusursen bizim icin sorarmisin neden arginmax men verdi sana ben bayanlar icin olanini iciyorum erkek icin olan dahami iyi birde o en son yazdigin anpul niye bana da demisti doktor ama al istersen demisti sonra sormayi unutum simdi aklima geliyo tabiki gec kaldim yinede sen sorabilirsen cok cok sevinirim
kizlar akupunkturu biraktim simdi karin masaji yaptiriyorum tavsiye ederim harika birsey bu arada hayit hapini icenler sadece sabah ayni saate olmak uzere bir tane icsinler ben iki aliyodum alak bulak oldum hep incir kuru yapti sandim ama hap olarak dozaji yuksekmis ve dogol olmadigi icin cok cabuk dengeyi bozuyomus turkiyedesiniz suyunu icin yada cay olarak icin
hahaha cemem dustu yine ay optum hepinizi iyi hafta sonlari
Haxirlisi olsun canim allah yardimcin olsun
[SUB][/SUB]
[SUB][/SUB]
Tüp bebek tedavisine başlayınca böyle bir sitenin varlığından haberdar oldum bu benim eksikliğim :44: Sonrasında bir kaç kişi gibi ben de "40 yaşı" görünce bu konuya geldim ilk bir iki sayfayı okuduktan sonra abuk sabuk konuşmaların olmadığı, bilinçli, donanımlı, samimi yazışmaları görünce üşenmedim 408 sayfanın hepsini okudumellerinize sağlık ve bunları yazabilmek için üye oldum...
Gıyaben hepinizi tanıyorum saydım kendimi :) Operasyonlarınızı, Opularınızı, transferlerinizi, kese görme, kalp atışı duyma heyecanlarınızı, bazen istemediğimiz negatif gelişmeleri ama üzgün ama mutlu samimiyetle paylaşılmasını, birlikte sevinilmesini birlikte üzüntü duyulmasını gördüm, hissettim... Hep iyi ve güzel haberler almaktan yana olsak da negatif şeylerde bu hayatın gerçeği ne yazık ki... Kah gelişmemiş bebeğinizin haberi ile gözlerim doldu, kah hormonsuz üreme diyalogları, ovulasyon testleri maceraları, "puuu" hayalleri ile için için sesli kahkalar attım, "hamileyimmmmmmm" mesajlarında mutluluğunuzu paylaştım :)
Bu arada kendimden minicik bahsetmek gerekirse; 73 Doğumluyum 40 yaşındayım. Çocuğumuz yok. Her iki tüpümün tamamen kapalı olması nedeniyle Bahçeşehire en yakın Beylikdüzündeki hastane olduğu için Mayıs ayında ilk tüp bebek tedavisine başladık. Yaştan dolayı aşılama ile zaman kaybetmek istemedik. 1. denemede olumlu sonuç alamadık (transferin 3. günü yere kapaklandım belki ondan bilmiyorum) 2. işlemimiz bu ay gerçekleşti. Sorunsuz geçti, şimdilik transferden bu yana sigara içmemenin verdiği gerginlik! hariç... 1 Eylül test günü.. ilkinde de beklemiştim bunda da test gününü beklemeyi düşünüyorum.. Eşimle çocuğumuz olmazsa "eksilmeyeceğimizi" biliyoruz ama aile olmanın da güzelliğini tatmayı en azından ileride "keşke" dememek üzere elverdiğince şansımızı denemeyi istiyoruz.. Hayırlısı ne ise o olsun.. Herkesin gönlüne göre olur umarım..
Çok iyi geldiniz... Ara ara bende işim izin verdikçe uğramak üzere çok sevgiler hepinize..
Umarım samimiyetiniz ve içtenliğiniz gönlünüzden geçenleri gerçek kılar... Tedavisi devam edenlere her şeyin su gibi akmasını, sonuç bekleyenlerin sabırla pozitif sonuçlara ulaşmalarını (ben de ben de) sonuçlarını almışların bebeklerini kucaklarına alacakları güne kadar tüm aşamaları sorunsuzca aşmalarını diliyorum.. Endişeden uzak, keyfini süreceğimiz hamilelikler bizi de bulsun :)
Kendim için aldığım notları da tedavi süreci ile ilgili bilgi almak için benim gibi ziyaretçi gelenlere bilgi olması için ayrıca aşağıya paste ediyorum..
06 Ağustos (Regl 2. Günü) ilaçlara başlandı. (Gonal-F + Menogom (9 gün), Cetrodine 5 gün, Ovitrelle 1 gün)
17 Ağustos OPU + Rahim Ağzı Dilatasyonu
(Daha önceki ET de darlık nedeniyle zorluk çekildiğinden dilatasyon işlemi yapıldı)
(14 oosit toplandı, 12 döllenme. Transfer günü 6 tanesinin gelişiminin iyi diğerlerinin 2 saat geriden geldiği söylendi. Compact aşamalarını geçmiş Blastokist en iyi olan 6 tanenin 2 tanesinin transfer edilmesi 4 tanesinin dondurulması kararlaştırıldı.)
22 Ağustos ET (En iyi durumdaki 2 embriyo OPU tarihi dahil 6. Gün sabahı su damlası gibi benim de monitörden izlemem sağlanarak transfer edildi. Acısız, sorunsuz sıkıntısız. 4 tane embriyo donduruldu.
ET sonrası ilaçlar: Rulid-Prednol (4 gün) Dostinex (8 gün) Ecoprin, Crinone Jel, Folibol devam ediyor.
E2 yüksekliği nedeniyle Estrafem kullanılmadı.
1 Eylül ??? B-Hcg günü
Dilatasyon operasyonuna bağlı olarak olabilir ya da E2 değerlerimin çok yükselmesinden olabilir ET gününe kadar rahim içinde ve yumurtalıklarda çok sancı ve ağrı oldu. Uzun süre yataktan kalkamadım. OHSS riski nedeniyle Gün aşırı kontrol ile yumurtalıklar, batın ve hatta ciğerlere kadar bakıldı. Sorun yok :)
E2 değerleri:
4. gün-436/5.gün-843/7.gün-1337/9.gün-2455/10.gün-4100/11.gün-8133/12. gün OPU
--------------------------------------------------------------------------------------------
İlk Deneme Detaylar & Notlar:
İğneler herhangi bir yara yapmadı. Klinikte göbekten vurduruldu. Şişkinlik haricinde bir sıkıntı olmadı. OPU günü biraz sancının dışında sorunsuz geçti. ETransferi biraz zor oldu, normalinden daha uzun sürede işlem gerçekleştirilebildi. Rahim ağzı darlığından kaynaklandığı iletildi. Transferin 3. Günü iş başı yaptım. Arabaya giderken otoparkta boylu boyunca yere kapaklanıp düştüm bedenimdeki çürükler çok azdı ama ağrılarım oldu negatif sonucu şimdilik buna bağlıyoruz
18 Mayıs (Regl 2. Günü başlangıç) - 27 Mayıs OPU - 31 Mayıs ET 11 Haziran B-HCG
16 Oosit toplandı. 13 döllenme. 2. Gün 5 tane döllenmeye devam etti. 4. Gün 2 tane kaldı.
(Opu tarihi dahil 5. Gün)1 blastokist A kalite, 1 adet compact olmak üzere 2 tane transfer edildi.
Dondurulacak Embriyo kalmadı
İlaçlar
OPU Öncesi: Gonal-F (7 gün - 275-300 UI arası) Cetrodine (3 gün) Ovitrelle (1 gün)
ET Sonrası: Rulid-Prednol (4 gün) Folik Asit, Ecoprin, Crinone Jel, Estrafem (2 doz) B-HCGye kadar
E2 Değerleri
4. gün-690, 6. Gün-669, 7. Gün-803, 9. Gün-1732, 9. Gün-2212 (10. gün OPU)
canım güzel dileklerinn için çok teşekkürler.. benimde henüz bebişim yok son tedavimde beta hcg 186 olarak yüksek çıktı ama dış gebelikle sonuçlandı.. şimdi şubat adetini bekliyorum yeni tedavi için.. inşallah bu yıl hepimiz anne olacağız hayatım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?