- Konu Sahibi akideciknane
-
ben de zaten kur manyakligi mevcut canim. ne kurler yaptim. simdi gun asiri bal corekotu yiyorum bebekten cok kendi sagligim icin yapiyorum bunu.
hergun bi avuc dolusu findik ceviz bademim var. bitek tarcinim eksik onada yakinda basliycam zaten.
hala umut varmı???
Canım kendimi çok yorgun hissediyorum yıllarca adam gibi biri çıksada evlensem dedim. Sonrada kanser tedavisi. şimdi çocuk için tedavi.
Kimse yumurtanı donduralım falan demedi bana. şimdide yumurtalar mahvolmuş durumda... eşime üzülüyorum çok istiyor çocuk biliyorum inanın benden daha çok istiyor. O yüzden boşanalım evlen başkasıyla dedim. sen ne dediğinin farkında mısın ben asla istemiyorum dedi. hadi bu nedenle boşandık. Allah bana bunun hesabını sormaz mı dedi ben nasıl kabul ederim bunu sensiz olmaktansa çocuksuz olmayı tercih ediyorum dedi ağladık beraber(
hay allammm yaaa...
ummu ilaç ismi demedi mi preeseed mi ne işte( pree - seed böyle ayrı düşün şimdi )
sen popoya yastık yapmıyo musun , ingilizce de pillow yastık demek , pillowseed yazdım havalı dursun diye
bacaklar yukarı demiyos mu bi de onu da legs up seed yaptım yine aynı sebepten...
duova jogseed yapıcak bi kerem, onu da sen bul artıkınnn
o ilac diil canikom netten bak bi istersen :))
anacim benim ingilizcen seninki kadar mega otesi degil biyandan da topici takip etmeye calisiyom anlamamisim
ama ben ayaklarimi yukari kaldirmadim sekerim sadece yastik kullandim bide havayami dikeyim napayim
Canım kendimi çok yorgun hissediyorum yıllarca adam gibi biri çıksada evlensem dedim. Sonrada kanser tedavisi. şimdi çocuk için tedavi.
Kimse yumurtanı donduralım falan demedi bana. şimdide yumurtalar mahvolmuş durumda... eşime üzülüyorum çok istiyor çocuk biliyorum inanın benden daha çok istiyor. O yüzden boşanalım evlen başkasıyla dedim. sen ne dediğinin farkında mısın ben asla istemiyorum dedi. hadi bu nedenle boşandık. Allah bana bunun hesabını sormaz mı dedi ben nasıl kabul ederim bunu sensiz olmaktansa çocuksuz olmayı tercih ediyorum dedi ağladık beraber(
ohh ohh maşallah..tarçında hormonları çaılıştırıyormuş canım devam et işallah sonuca ulaşıcaksın..:)
insallah kuzum insallah. ama Allah benden once gokcii arkadasimiza versin. cok uzuldum ona ben ya
tabiki var canım hatta bazılarında 10 gün sonra bile düşük değer çıkıp daha sonra artan oluyor..işllah pozitif olur geç tutunma olabiliyormuş
cok tşk ederım az da olsa ıyı geldı:))
Kizlarr hani bana gelecektiniz nerede kaldiniz 1 saattir bekliyorum kisirda sisti sizi beklemektencokta severim kisiri
gokcii, hos geldin canim üzme kendini bu kadar cocugumuz olmasada, bu dünyanin sonu degil ha esim icin üzülüyorum diyorsan, esin seni seviyorsa yine sorun kalmaz arkadaslarin dedigi gibi kürleri bir dene yumurta gelistiriyor ve kaliteli hale getiriyo.r deneyen arkadaslar var coguda basarili olmus hic bekleme bir an evvel basla beslenme cok önemli moralde tabii.
ilayda255, daha cok erken simdiden sonucu tam olarak vermez test sanirim 10 günden sonra bakiliyormus umarim bebegin tutunmustur seninledir.
ümmüseleme, adet olmussun bizde bir ümitle bekliyorduk neyse denemelere devam tarsfer olana kadar bakarsin dogal yoldan olur insallah.
Kizlarr hani bana gelecektiniz nerede kaldiniz 1 saattir bekliyorum kisirda sisti sizi beklemektencokta severim kisiri
gokcii, hos geldin canim üzme kendini bu kadar cocugumuz olmasada, bu dünyanin sonu degil ha esim icin üzülüyorum diyorsan, esin seni seviyorsa yine sorun kalmaz arkadaslarin dedigi gibi kürleri bir dene yumurta gelistiriyor ve kaliteli hale getiriyo.r deneyen arkadaslar var coguda basarili olmus hic bekleme bir an evvel basla beslenme cok önemli moralde tabii.
ilayda255, daha cok erken simdiden sonucu tam olarak vermez test sanirim 10 günden sonra bakiliyormus umarim bebegin tutunmustur seninledir.
ümmüseleme, adet olmussun bizde bir ümitle bekliyorduk neyse denemelere devam tarsfer olana kadar bakarsin dogal yoldan olur insallah.
canlı selam pufy nasılsın bebiş nasıl:)
Kizlar cok guldurdunuz beni gulerken bebisi bayagi bir ziplattim , kim bu çatlak teyzeler diye sordu durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?