- Konu Sahibi akideciknane
-
selam puffy, bu kizlar oldugu sürece bizim topik hep canli kalacak ikili teste gittin sanirim gecenlerde okumustum umarim hersey yolundadir.battaniye örüyormussun kolay gelsin bebisin güzelce sarilsin battaniyeye kisa geliyor dogumun zip zip bebisi ve seni öpüyorum.
Bütün bebek isteyen dostlar inşallah rabbim hepinizin işini rast getirir.Bende 42 yaşındayım bebeğim yok 35 yaşında evlendim annemin ve kayınvalidemin rahatsızları denk geldi bir türlü hamile kalamamamın sebebni araştıramadık şimdi büyüklerimiz hakkın rahmetine kavuştu bende randevu alıp iyi bir doktordan tedavi olup bebek sahibi olmak istiyorum balıkesirde yaşıyorum kime gideceğimi bilmiyorum eşimin ikinci evliliği benim ilk ve eşimin ilk eşinden bir oğlu var devlet tüp bebeğe ödeme yapmıyormuş artı yaşımda geçmiş bana tavsiyelerde bulunursanız çok mutlu olurum tedaviye istanbuldamı bursadamı başlamam gerek bilmiyorum bir kaç isim tavsiye ettiler ne yapmalıyım nerden başlamalıyım bilmiyorum ücretler şuan ne alemde lütfen yardım ediniz ...
İyiki var kizlar ve hepiniz bu gunku yazışmalara cok guldum , ikili test diye gittim ama kontrolmus , test bu Pazartesi sonucta bir kac gunde veriliyormuş , ama ben cok endise yapmıyorum nedense icim rahat bu gune kadar her sey iyi gitti öylede olacağını dusunuyorum.
Battaniye örüyorum hemde cok zevkle ilac gibi geliyor oldukca sanki bebege daha yaklaşıyorum soyutlamıyor gibi geliyor
Allah sizede en kisa zamanda nasip etsin
Bizde seni opuyoruz
Bütün bebek isteyen dostlar inşallah rabbim hepinizin işini rast getirir.Bende 42 yaşındayım bebeğim yok 35 yaşında evlendim annemin ve kayınvalidemin rahatsızları denk geldi bir türlü hamile kalamamamın sebebni araştıramadık şimdi büyüklerimiz hakkın rahmetine kavuştu bende randevu alıp iyi bir doktordan tedavi olup bebek sahibi olmak istiyorum balıkesirde yaşıyorum kime gideceğimi bilmiyorum eşimin ikinci evliliği benim ilk ve eşimin ilk eşinden bir oğlu var devlet tüp bebeğe ödeme yapmıyormuş artı yaşımda geçmiş bana tavsiyelerde bulunursanız çok mutlu olurum tedaviye istanbuldamı bursadamı başlamam gerek bilmiyorum bir kaç isim tavsiye ettiler ne yapmalıyım nerden başlamalıyım bilmiyorum ücretler şuan ne alemde lütfen yardım ediniz ...
Kizlar cok guldurdunuz beni gulerken bebisi bayagi bir ziplattim , kim bu çatlak teyzeler diye sordu durdu
selam puffy, bu kizlar oldugu sürece bizim topik hep canli kalacak ikili teste gittin sanirim gecenlerde okumustum umarim hersey yolundadir.battaniye örüyormussun kolay gelsin bebisin güzelce sarilsin battaniyeye kisa geliyor dogumun zip zip bebisi ve seni öpüyorum.
h.geldin aramiza arkadasim. burda ki topicarkadaslarin hikayesi birbirine cok benziyor. Allah en kisa zamanda bebeklerimize kavustursun bizi. ben yurtdisinda yasadigim icin hic bir fikrim yok. puffy arkadasim sana gerekli bilgiyi vermis birda crazy breezyimiz var eminim o da sana yardimci olacaktir.
Allah bu yolda senin ve de hepimizin yolunu acik etsin.
valla ben icimden nasil geliyorsa oyle yaziyorum sizi az da olsa guldurebiliyorsam ne mutlu bana.
canim battaniye bitince fotosunu istiyoruz belkim bizde baslariz kim bilir
gerci ben skintiya hic gelemem orerken catlarim falan zaten az bisy catlatlik var hepten elden giderim valla
ama puffyim ama kuzum uyardım senii dimii...
zıp zıp bebişimize şöyle dee... bu çatlak teyzelerden adı breezey olanı kendini akıllı sanıyo dee
iyi davranalım kuzum ona de tamam mı
sen de varsın ya kuzum lütfen yaniii
hem biz bir şey yapmıyos bizim yani en azından benim normalim bu
canımm hoşgeldinnn ve öncelikle aminn..
neredeyse ben gibisin.. tek fark benim eşimin ilk evliliğinden 2 kızımız var.
diğer arkadaşlarımın da sana önerdiği gibi , kolaylıkla gidebileceğin iyi bir merkez bul canım...çünkü tedavi boyunca her gün tüp bebek merkezine gidiyorsun... iğnelerin ve yumurta takibin için bunu yapıyorsun...evine yakın iyi bir merkez varsa daha iyi ama yoksa yakınlarının olduğu yerlerde bulunan iyi merkezleri değerlendir. Puffy arkadaşımın doktoru ve İstanbulda oldukça iyi tüp bebek merkezleri var.eğer tedavi süresince İstanbul'da kalma şansın varsa burayı değerlendir derim.
yine puffymin dediği gibi amh ve fsh testlerini mutlaka yaptır. benim sürecimde çok şükür ki bütün değerlerim iyi çıktı. sen de hiç olmazsa nedeni buluncaya kadar gerekli test ve kontrolleri yaptır... hangi yolu izleyeceğine daha iyi karar verirsin o zaman.
hiç bir şey bulamazlarsa sebepsiz infertilite diyecekler.. O zamanda Rabbime dua edip hayırlısıysa evlat sahibi olayım demeli bence ki ben şu sıralar onu yapıyorum.
ilk denememi ben geçtiğimiz ay yaptım ve ama doktorumdan ama başka şeylerden tutmadı bebişlerim. şimdilik dinlenme sürecindeyim.
burada bahsi geçen crazy breezey de benimm
efettt çalışmaktan arta kalan zamanlarımızda biz de örebiliriz...
hem sen çatlamıyıcan kuzum , yumurtan çatlıycak ki bir işe yarsınnn
benim bu yumurta catlayana kadar ben catliycam bu gidisle.
mesaiden nbr bakalim sen ondan haber ver. mesai isi tamammi?
duova hala mesaide sanirsam
elbette tamammm
duova kocayı uyandırmakla uğraşıyor olabilir yada kahvaltıyla ,biliyon yaa
ama sanki bu ay ben 2 tane yumurtladım sanırım , alt karın bölgemde bir ağrı var arkadaş , anlatılmaz yani..
sankim opu öncesi gibiyim..hayır daha fazla yumurtladım diycem ama yaş ortada kuzumm
zaten bugün de bize mesai var , hafta sonu zatennn mesaideyiz , işlerin yetişmesi lazımmm
duova duova duy sesimizi kahvaltida ne vardi kuzum bizde gelicektikte
aferin benim kuzuma mesailerer tam gaz defam. zaten bizde mesai hic bitmiyor yumurta olsun olmasin
kiz onu sorcaktim ben birden fazla yumurta olusuyormu diye? internette her ay 1 dene diye yaziyorda sasirdim
duova şisen kısırın bulgurunu da kaynatıyo olabilir kuzumm , bulguru kaynatırlarrr
mesai ne demek yahuu ayıp ettin heeegörev aşkı bizim ki görevv
şimdi hani yaşımız 35 ve altı olsa 2 yumurta olma ihtimali var...düşünsene ikiz gebelikler nasıl oluşuyor,tek yumurta ikizi , çift yumurta ikizi gibi kavramlar var dimi bebek dünyasında.
ama şimdi dedim ya yaş malum +40 kuzum... her ay 1 yumurta bile oldukça iyi bence...
ama benim sanki bu ay ağrım daha fazla hem de 2 taraflı.
yoksam bu geçen ay ki opunun yüzünden mi ama geçtiğimiz günlere kadar hiç ağrım da olmamıştı. neyse bilmiyorum bakıcaz.
doktora gitmiyorum çünkü sankim o probu kendilerine şettiriyorlar gibi muayene etmek istemiyorlar.
arkadaş tüp tedavisi sırasında prob manyağı olduk, alışkanlık yaptı napalım.. duramıyoz, bi bakıverin..
işte böyle kuzumm.. kendi kendimizin doktoru ve probu olmaya devam
dogru soyluyorsun canim ama senin tecrube benden cok bu konuda. daha doktor kontrolunden bile gecmedim ben. taaaaa mayisin ortasindan sonra belli olucak hersey. herseyin hayirlisi beklemekten baska care yok.
canimcim ben kactim bugun yarim gun benim isim. kocama gidiyorum artikin. aksamada misafirler var bizim bebek calismalari belkim bu gece es gecilebilir
opuldunuz kuzular
Canim oncelikle hayirlisi olsun ben istanbulda oldugum icin ancak buradaki merkezleri tavsiye edebiliyorum ama nacizane fikrimde su sana mumkun oldugu kadar yakın bir yerde denemen cunku siki takip gerekiyor bu surecte , Bursa icin diger tedavi topiklerine yaz mutlaka fikir veren cok olacaktır .
Yanliz İstanbul'daki cok iyi merkezler var bu konuda , ama sık sık buraya gelmen tedavi süresince burada konaklaman gerekiyor eger bir yakının varsa burada kalabileceğin burayı düşünebilirsiniz.
İstanbulda iyi merkezlerin tedavi paketi fiyatlari 4000-5000 tl arasi birde ilaclar var kisiye gore degisiyor 1500tl civarında tutuyor genelde.
Bursa fiyatlarını bilemiyorum farkli olabilir sana son tavsiyem maddi imkanın varsa hic durma hemen tedaviye basla bu aslarda her gecen ay buyuk dezavantaj ve mutlaka tedavi basinda AMH ve FSH ölçtüm senin kalan yumurta rezervin hakkında sana ayna olacaktır.
Aklina gelen her seyi sorabilirsin bize hakkında hayirlisi olsun
Selam ummu seni gordum daha iyi oldum , kizlari okuyordum bayagi güldürdüler beni Allah yüzlerini guldursun
Tedaviye basliyormussun cok sevindim Allah bu kadar emegini bosa cikarmasin guzel bir tedavi olsun , hayirli sonuclar olur insallah
Bebis iyi büyütüyoruz :) battaniye örmeye basladim zaman geçiriyorum iste
Verdiğin bilgiler için teşekkürler istanbul uzak istemiyorum dedikçe istanbul olcak gibi bursa acıbademle görüştüm demin randevu için ama hastanenin yapıkredi sigortayla anlaşması yokmuş bakalım ne olcak akşama eşimle konuşcaz daha
başlamadan içim sıkıldı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?