- 27 Temmuz 2011
- 2.367
- 1.002
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
canım benim benim zaten hiç öyle beklentim yoktu çünkü illaki hafifte olsa bi değişiklik ol beliirti olur hiç bi şey yoktu..hayırlısı işallah tedavim başarılı geçer sonuna kadar bebişli olur aminn..hepimiz iiçin diliyorum işallah bu aylar berektli olsun breezeyinde deiği gibi nüfüs patlaması yaşatırız :))hayat umud dünyası umud edelim dua edlim işallah sonucu alırız..13 mayıs olsun canım geç olsun güç olmasın..bu arada normal yoldan denersin..zaten çiçeği burnunda yeni evlisiniz :)canım rezerv az malum yaştan..şu ana kadarda biliyordum yeni bu gittiğim hastanede öğrendim kanda pıhtılaşma trpid çıktı yapşıklık vardı o açıldı canım
be ne buuuuuvalla biz arada antlasmayi bozuyoz
:)) bana ofiste kahkaha attirdin ya ne diyim ki ben sana
boşanmana gerek yok donasyon seçeneğin var...
hem daha umudunu yitirme ..biz burada ne imkansız denen ama şimdi göbüşlerinde bebiş olan arkadaşlarımızı tanıdık bir bilsen.
çok sevdiğim bir kuzumun da dediği gibi , doğru doktor doğru zaman doğru yer... hepsi seni tez zamanda bulsun inşallah.
umutsuzluğunu bir kenara bırak ve seni seven eşinle bu dönemi elele atlatmaya bak canım lütfen.
çok tatlısınız kıslar :)) allah neşenizi daim etsin..bu arada preesed kullanıyormusuz ..spermlerin geçişini kolaylaştırıyormuş canlar
çok tatlısınız kıslar :)) allah neşenizi daim etsin..bu arada preesed kullanıyormusuz ..spermlerin geçişini kolaylaştırıyormuş canlar
Allah yolunu acik etsin arkadasim tez zamanda bebegine kavusursun. bakalim bana neler soyluycekler
yas kacti canim senin?
Haklısın canım ama malum yaşlarımız ortada. Onun ailesi çevresi söylenen sözler herşey kulağıma geliyor. Sözde kanserim diye incitmek istemiyolar ama kara haber tez duyuluyor. yok adam 40 yaşından sonra evlendi kadın kanser oldu ne bahtsız adam gitti istanbullardan kız aldı ama başlarına gelmeyen kalmadı falan. bu benim tercihim değildi. çok kötüyüm kızlar çok uzun zamandır psikiyatride depresyon tedavisi görüyorum bazen tamam diyorum olcak düzelcek herşey. bazende çek git istanbula babanın evine diyorum ama onuda yapamam herhalde artık. Ayrıca çalışamamda hastalığım yenileyebilir diye dikkat etmem gerek herşeye. bilmiyorum hiçbişey bilmiyorum...
ben simdilik hic bisy kullanmiyom..sadece folikasite yeniden basladim canimcim..
slm kızlar kafayı yemek uzereyım bana yrd edın ne olur transferım 5.cı gunu betaya baktırdım 1,2 cıktı 2 gun sonra tekrar baktırdım yanı bugun sonuc aynen oyle >2 bu ne demek oluyor negatıfmı(((
canim ya neden bosanacaksin boyle dusunmen beni acikcasi uzdu. arkadaslarimin dedigi gibi lutfen son sansina kadar dene sakin vazgecme bidahada bosanmayi dusunme. tmm cocuk cok onemli ama napalim yani olmazsa Allah vermezse o zaman bi kenarda yalniz mi yani devam edelim hayatimiza niye yapalim ki bunu. evlatlik almayi dusunmuyor musun peki? sende ki yumurta rahatsizligi tedavinden sonra mi oldu yoksa oncesinden de varmiydi? tedavinden sonra olduysa keske doktorun seni uyarsiydi ve yumurtalarini dondurma sansin olsaydi.
Allahim yar ve yardimcin olsun kuzum
slm kızlar kafayı yemek uzereyım bana yrd edın ne olur transferım 5.cı gunu betaya baktırdım 1,2 cıktı 2 gun sonra tekrar baktırdım yanı bugun sonuc aynen oyle >2 bu ne demek oluyor negatıfmı(((
yok biz pillowseed ve legs upseed kullanıyoruzz
yaaa selcann yaa valla o yaptıııı ...
ayy yumurtam saatinden önce çatlıycakkk
Haklısın canım ama malum yaşlarımız ortada. Onun ailesi çevresi söylenen sözler herşey kulağıma geliyor. Sözde kanserim diye incitmek istemiyolar ama kara haber tez duyuluyor. yok adam 40 yaşından sonra evlendi kadın kanser oldu ne bahtsız adam gitti istanbullardan kız aldı ama başlarına gelmeyen kalmadı falan. bu benim tercihim değildi. çok kötüyüm kızlar çok uzun zamandır psikiyatride depresyon tedavisi görüyorum bazen tamam diyorum olcak düzelcek herşey. bazende çek git istanbula babanın evine diyorum ama onuda yapamam herhalde artık. Ayrıca çalışamamda hastalığım yenileyebilir diye dikkat etmem gerek herşeye. bilmiyorum hiçbişey bilmiyorum...
gebelik testimi yaptırdın bhcg eğer öylese negatif canımm ..üzülme işallah son negatifin olur
canım yinede kür felan yapsan bal polen arısütü tarçın..
transferin 5. günü yaptırdıysan çok erken en az 10 gün sonra yaptırmalısın..
ben nerde yaptim kis bu soylediklerini duova yapicak bikerem. ben sadece popo alti yastik yaptimmmm...cokta rahat oluyor tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?