Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Allah yolunu acik etsin arkadasim tez zamanda bebegine kavusursun. bakalim bana neler soyluycekler

yas kacti canim senin?

çok tatlısınız kıslar :)) allah neşenizi daim etsin..bu arada preesed kullanıyormusuz ..spermlerin geçişini kolaylaştırıyormuş canlar

Haklısın canım ama malum yaşlarımız ortada. Onun ailesi çevresi söylenen sözler herşey kulağıma geliyor. Sözde kanserim diye incitmek istemiyolar ama kara haber tez duyuluyor. yok adam 40 yaşından sonra evlendi kadın kanser oldu ne bahtsız adam gitti istanbullardan kız aldı ama başlarına gelmeyen kalmadı falan. bu benim tercihim değildi. çok kötüyüm kızlar çok uzun zamandır psikiyatride depresyon tedavisi görüyorum bazen tamam diyorum olcak düzelcek herşey. bazende çek git istanbula babanın evine diyorum ama onuda yapamam herhalde artık. Ayrıca çalışamamda hastalığım yenileyebilir diye dikkat etmem gerek herşeye. bilmiyorum hiçbişey bilmiyorum...

kiyamam ben sana yaa canimsin ya benim

neden millet boyle ya neden? neden herseye maydonoz oluyorlar neden insanlari kendi hallerine birakmiyorlar..

hepsine kulaklarini tika sen canim yalnizca kendini dusun gerisini salla gitsin. onemli olan senin sagligin gerisini bosver.

sirf onlara inat sakin birakma kocani simski saril.

slm kızlar kafayı yemek uzereyım bana yrd edın ne olur transferım 5.cı gunu betaya baktırdım 1,2 cıktı 2 gun sonra tekrar baktırdım yanı bugun sonuc aynen oyle >2 bu ne demek oluyor negatıfmı(((

slm kızlar kafayı yemek uzereyım bana yrd edın ne olur transferım 5.cı gunu betaya baktırdım 1,2 cıktı 2 gun sonra tekrar baktırdım yanı bugun sonuc aynen oyle >2 bu ne demek oluyor negatıfmı(((

canim benim bu konuda hic bir bilgim yok ama daha cok erken degil mi be guzelim

Canım kendimi çok yorgun hissediyorum yıllarca adam gibi biri çıksada evlensem dedim. Sonrada kanser tedavisi. şimdi çocuk için tedavi.
Kimse yumurtanı donduralım falan demedi bana. şimdide yumurtalar mahvolmuş durumda... eşime üzülüyorum çok istiyor çocuk biliyorum inanın benden daha çok istiyor. O yüzden boşanalım evlen başkasıyla dedim. sen ne dediğinin farkında mısın ben asla istemiyorum dedi. hadi bu nedenle boşandık. Allah bana bunun hesabını sormaz mı dedi ben nasıl kabul ederim bunu sensiz olmaktansa çocuksuz olmayı tercih ediyorum dedi ağladık beraber (

gebelik testimi yaptırdın bhcg eğer öylese negatif canımm ..üzülme işallah son negatifin olur

yok biz pillowseed ve legs upseed kullanıyoruzz

yaaa selcann yaa valla o yaptıııı ...
ayy yumurtam saatinden önce çatlıycakkk

ben nerde yaptim kis bu soylediklerini duova yapicak bikerem. ben sadece popo alti yastik yaptimmmm...cokta rahat oluyor tavsiye ederim

Son düzenleme:

Rabbim kınadığını yaşatmadan almazmış bu dünyadan söyle onlara ...
eğer sevgine ve sevdiğine inanıyorsan tıka kulaklarını...
sabırlı canım..bu sabrının mükafatını alacaksın...
ben çok inanıyorum...
güçlü olmaya pozitif olmaya çalış...
olmadı eğer yapabilirsen forumu oku...
benim soytarılıklarıma gül

canım yinede kür felan yapsan bal polen arısütü tarçın..

ben de zaten kur manyakligi mevcut canim. ne kurler yaptim. simdi gun asiri bal corekotu yiyorum bebekten cok kendi sagligim icin yapiyorum bunu.
hergun bi avuc dolusu findik ceviz bademim var. bitek tarcinim eksik onada yakinda basliycam zaten.

ben nerde yaptim kis bu soylediklerini duova yapicak bikerem. ben sadece popo alti yastik yaptimmmm...cokta rahat oluyor tavsiye ederim

hay allammm yaaa...
ummu ilaç ismi demedi mi preeseed mi ne işte( pree - seed böyle ayrı düşün şimdi )

sen popoya yastık yapmıyo musun , ingilizce de pillow yastık demek , pillowseed yazdım havalı dursun diye
bacaklar yukarı demiyos mu bi de onu da legs up seed yaptım yine aynı sebepten...
duova jogseed yapıcak bi kerem, onu da sen bul artıkınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…