Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aslında bu topigi biliyorum sessiz okuculardan oldum hep. Olumsuz tecrübelerden oturu bir türlü yazamadım dediğim gibi bu tip tedaviler hem maddi hemde manevi açıdan oldukca yıpratıcı. Bizim yaş grubumuzdakiler için hep aynı seyı soyluyorlar. Yaş faktöru ve dusuk şans. Ben kendı adıma esıme gec kavustum geç evlendim Durum böyle oluncada vakit kaybetmeden 1 kere dahakendı yumurtamla deneyip donasyona geçecegım. O yuzden ısını çok ıyı yapan bir doktor dr. ve merkez benim ıcın cok onemlı. Viyol arkadasımıza ısrarla o yuzden sordum. Tuccar olamayan ısını seven ve ıyıı yapan kendısıne tedavıye gelenleri musterı gıbı gormeyen herseyden once ınsan ve bu ısın de cok hassas oldugunu ıdrak eden doktor olmalı benım ıcın. Umarım hepimiz için hayırlısı olur. İrtibatı kopartmayalım bencede

:)) hepimizin olumsuz tecrubeleri var bende arada okur bir kez bile yazmazdim besinci negatiften sonra yazmaya basladim...
kafan dagilir canim. senii okadarr iyiii anliyorumkii ayni surecten gecmisiz belkide nisantasindaki yerlerinde beklerken birbirimizii cokk gorduk.. cok agir ilaclar kullandik canim o ilaclarin yan etkileri kolay gecmez.. sakin kendini yipratma canim boll boll kafani dagiracak seyler yap..

Canımm, umarım küçük meleklerine bir an önce kavuşursun... benim doktorum tam da senin saydığın özelliklere sahip olduğu için burada öncelikle ondan bahsetmek istedim ben. isterim ki herkese faydalı olsun..

Vıyolcum sağol canım hocadan da ön görüşme için randevu alacagım büyuk olasılık cmt. gunu gorusurum hocayla. Allah hepimizin kucaklarını bebişle doldursun emeklerini boşa çıkarmasın.

Topiğimize yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz...

Ben son yumurtayı görmeden ümidi yitirmemek gerektiğini düşünenlerdenim... Rabbim kısmet edecekse olur zaten...

http://www.hurriyet.com.tr/saglik-yasam/25672774.asp

Ne güzel böyle haberler umut oluyor. Dediğim gibi canım kısmette nasıpte varsa oluyor. amh oranım 0,4 hep sansımın çok az oldugu soylendı bana hatta emre bey %2 bile değil demişti fakat ancak Rabbım ol derse olur bununda farkındayım. hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olsun.

Bende bu dr.ları geçenlerde melek programında dinlemiştim.Hatta bi sürü hastalarını falan çıkarmışlardı.Ama senin yazdıklarını okuyunca çok şaşırdım.

Ever canim bende yapacagim kekebeklerim napiyo acaba birde ben namaz kilamiyorum banyo yapmadim malum bir fikriniz var mi

Banyo sıcak su ile tavsiye edilmiyor.Yapmak istersende kesinlikle su sıcak olmamalı, ılık su ile yapmak tavsiye ediliyor.Ama ilk 4-5 gün kendini zorlama arkadaşım.Bol bol sıvı tüket, meyve, ananas v.s.kabız olmamak için.Birde kahvaltılrda bal, yumurta protein ağırlıklı beslenmeye çalış ama maydonoz yenilmemmeli diye aklımda kalmıştı.Bol şanş.

Teşekkür ederim canim Allah razı olsun

Donasyonu bende düşünüyorum, problem olarak her seferinde duyduğum yaş ve rahim.Ama genellikle hep yaş sorun.

canlı selam cmas alısalıs..
cmas nasıl gidiyor..az kaldı inşallah..

Selam canim. Cok uzgunum cunku rot (kopegim) oglum hasta. Arka ayaklari basmiyor. Birdenbire olmus. Kiz kardesimde kaliyor su an. Eve geldim. Kiyafet alip yanina gidicem. Ne oldugunu bilmiyoruz. Ilac verildi. Eklem vs olabilir diye. 3.4 saate etkiler ilac. Kalkmazsa tahlil vs uzgunum

canimm gecmiss olsunn..

canlı selam cmas alısalıs..
cmas nasıl gidiyor..az kaldı inşallah..
Test yaptim cikmadi xanim.....
cok gecmis olsun...cok uzuldum.....belki iyilesir canimyaaaa insallah iyilessin

çok üzüldüm.. geçmiş olsun bel fıtığıdır büyük ihtimalle.. eğer öyleyse bir an önce rehabilitasyona girmesi gerekebilir.. umarım düzelir bir an önce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…