Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlar bu burdaki yazıları elimden geldiğince okumaya çalıştım ama 47 yaşında tüp bebekle hamile kalan ve doğum yapan birine rastlamadım.Benim mi gözümden kaçtı acaba.sizin duyduğunuz bildiğiniz tanık olduğunuz var mı acaba

Murat berksoy var instagramdai onun sayfasına bakın 46 yaşında doğum yapan üstelik doğal yolllardan hamile kalan biri var, sayfasında canlı yayında anlatıyor,

Arkadaşım dün sen aklıma geldin acaba ne yapıyor diye Rabbim nasib eylesin çocuk olsun sana can versin hayat versin yumuşine
Peki tekrar yumurtalar oluyor mu kontorüllerin de
Sağol arkadaş güzel dileklerin için sen ne yaptın bugün gittim doktora muayenede yumurta görünmedi zaten her ay olmuyordu 2/3 ayda bir iki çıkıyordu şimdi son embriyonun transferi için tedavi başladı estrofeme başlattı rahim yeterli kalınlığa ulaşırsa transfer olacak inşallah başkada birşey vermedi

Canım o ürünü iyice araştırmadan kullanma.kendi sitesindeki yorumlara güvenme.ben kullandım değerlerim altüst oldu.
Öylemi ne gibi etkileri oldu Fsh felan mı yükstldi
Burdan bi arkadaş daha kullanmıştı adeti gecikmişti Baltonik şifa karışımından

Ben de kesin bir şey bilmiyorum hakkın da ürünün arı sütü zaten kullanıyorum dedim bu daha etlidir içinde perga ve propolis var diye denemek istedim

merhaba arkadaşlar, bugün itibari ile tüp bebeğe başladık fakat tsh 0,01 çıktı, onla alakalı doktora yönlendirdi yarın gidicem bakalım da bununla alakalı napabilirim bitkisel var mı bir çaresi
Tiroidleriniz fazla calışıyor, muhtemelen hipertiroidiniz vardır. İlaçla tedavi verirler, bitkisel bir şeyle düzelecek durum değil. Ara ara baktırmanız lazım artık. T3 T4 düzeylerinize de bakılır. Çarpıntı vs gibi dertleriniz yok muydu hiç? Bir de iyotsuz tuz kullanacaksınız ama doktorunuz daha iyi bilir tabi..

bugün kan verdim sonuçlara göre bakalım ne verecekler ama çarpıntım felan yok benim ki

Adetim 2 ay düzensizleşti.hemen bırakmama rağmen canım.sonra kan değerlerime baktırdım guatırım hiç çıkmadığı kadar yükselmiş.başka değerlerimde de yükselme vardı.ilk defa böyle oldu.yani hiç iyi gelmedi bana.düzenli giden yumartlamalarım bile durdu.hormonlarımı altüst etti resmen.yani ben kendi sitesinde yazılan yorumlara güvenmiyorum.keşke hiç denemeseydim.

Bende bir kutu kullanayım bakayım bana da iyi gelmez ise bırakırım 4 kutu almıştım

Geçen sene arı sütü kullandım çok enerjiktim sabahları bile hemen uyanıyordum yorgunluk hissetmiyordum birde sabahları yüzüm yağlanıyordu genç kızken gibi dedim bu mucize bişey dedim arı sütü çocuk tabiki nasib kısmet işi ama hormonlara iyi geldiğini düşünüyorum
Fakat corona oldum ondan sonra aynı etkiyi hissetmedim vücudumda

Merhaba hanımlar
Yumurtayı geliştirdiği iddia edilen gıda takviyeleri yalan. Önemli olan sağlıklı yumurtaya rastlamak.
Bu takviyeler sağlığı da etkiliyor. Örneğin Aslan pençesi aşırı östrojen salgılanmasını sağlıyor ve yumurtaların daha çabuk tükenmesine yol açabiliyor. İnstagram reklamları vs hepsi para tuzağı. Sadece bilimsel olarak omega 3 ün faydaları tespit edilmiş. O yüzden 40 yaş sonrası bu iş şansa bağlı.

Merhaba arkadaşlar yumurta gelişimi için dr unuza sorun SeaQten ve gonamax için tavsiye ederim toplanacağı güne kadar ben içtim faydasını da gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…