- 20 Mayıs 2011
- 138
- 153
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #81.181
Bu konuda bir bilgim yok. Ama tedavi edilir merak etmeyin.merhaba arkadaşlar, bugün itibari ile tüp bebeğe başladık fakat tsh 0,01 çıktı, onla alakalı doktora yönlendirdi yarın gidicem bakalım da bununla alakalı napabilirim bitkisel var mı bir çaresi
Gönlünüze göre versin Rabbim. İnşallah yavrunuz gelir bu tedavide.Benimde 2 gün sürmeye başladı yarın bende 5.tup bebek tedavime başlıyorum yaş 44 oldu son bi embeiyom kaldı herşey normal giderse bu ayın sonunda transfer olur diye düşünüyorum
Amin bu yolda emek harcayanlarin yardımcısı olsun Rabb'im maddi olarak da manevî olarak da zor bi süreçGönlünüze göre versin Rabbim. İnşallah yavrunuz gelir bu tedavide.Ben de 41 yaşındayım. Yaş ilerledikçe tüp bebek işi zorlaşıyor.
Arkadaşım dün sen aklıma geldin acaba ne yapıyor diye Rabbim nasib eylesin çocuk olsun sana can versin hayat versin yumuşineAmin bu yolda emek harcayanlarin yardımcısı olsun Rabb'im maddi olarak da manevî olarak da zor bi süreç
Canım o ürünü iyice araştırmadan kullanma.kendi sitesindeki yorumlara güvenme.ben kullandım değerlerim altüst oldu.Ben de baltonik karışım aldım eşim Türkiye den dönerken getirecek çok paylaşım var menepoza girenler bile adet
Kızlar bu burdaki yazıları elimden geldiğince okumaya çalıştım ama 47 yaşında tüp bebekle hamile kalan ve doğum yapan birine rastlamadım.Benim mi gözümden kaçtı acaba.sizin duyduğunuz bildiğiniz tanık olduğunuz var mı acaba
Sağol arkadaş güzel dileklerin için sen ne yaptın bugün gittim doktora muayenede yumurta görünmedi zaten her ay olmuyordu 2/3 ayda bir iki çıkıyordu şimdi son embriyonun transferi için tedavi başladı estrofeme başlattı rahim yeterli kalınlığa ulaşırsa transfer olacak inşallah başkada birşey vermediArkadaşım dün sen aklıma geldin acaba ne yapıyor diye Rabbim nasib eylesin çocuk olsun sana can versin hayat versin yumuşine
Peki tekrar yumurtalar oluyor mu kontorüllerin de
Öylemi ne gibi etkileri oldu Fsh felan mı yükstldiCanım o ürünü iyice araştırmadan kullanma.kendi sitesindeki yorumlara güvenme.ben kullandım değerlerim altüst oldu.
Tiroidleriniz fazla calışıyor, muhtemelen hipertiroidiniz vardır. İlaçla tedavi verirler, bitkisel bir şeyle düzelecek durum değil. Ara ara baktırmanız lazım artık. T3 T4 düzeylerinize de bakılır. Çarpıntı vs gibi dertleriniz yok muydu hiç? Bir de iyotsuz tuz kullanacaksınız ama doktorunuz daha iyi bilir tabi..merhaba arkadaşlar, bugün itibari ile tüp bebeğe başladık fakat tsh 0,01 çıktı, onla alakalı doktora yönlendirdi yarın gidicem bakalım da bununla alakalı napabilirim bitkisel var mı bir çaresi
bugün kan verdim sonuçlara göre bakalım ne verecekler ama çarpıntım felan yok benim kiTiroidleriniz fazla calışıyor, muhtemelen hipertiroidiniz vardır. İlaçla tedavi verirler, bitkisel bir şeyle düzelecek durum değil. Ara ara baktırmanız lazım artık. T3 T4 düzeylerinize de bakılır. Çarpıntı vs gibi dertleriniz yok muydu hiç? Bir de iyotsuz tuz kullanacaksınız ama doktorunuz daha iyi bilir tabi..
Bu kürler ikisi de aynı anda mı uygulanıyor? Ne zaman başlanıyor bilen yapan var mıSoğan kürünü biesteron içerken mi yaptınız
Adetim 2 ay düzensizleşti.hemen bırakmama rağmen canım.sonra kan değerlerime baktırdım guatırım hiç çıkmadığı kadar yükselmiş.başka değerlerimde de yükselme vardı.ilk defa böyle oldu.yani hiç iyi gelmedi bana.düzenli giden yumartlamalarım bile durdu.hormonlarımı altüst etti resmen.yani ben kendi sitesinde yazılan yorumlara güvenmiyorum.keşke hiç denemeseydim.Öylemi ne gibi etkileri oldu Fsh felan mı yükstldi
Burdan bi arkadaş daha kullanmıştı adeti gecikmişti Baltonik şifa karışımından
Ben de kesin bir şey bilmiyorum hakkın da ürünün arı sütü zaten kullanıyorum dedim bu daha etlidir içinde perga ve propolis var diye denemek istedim
Bende bir kutu kullanayım bakayım bana da iyi gelmez ise bırakırım 4 kutu almıştımAdetim 2 ay düzensizleşti.hemen bırakmama rağmen canım.sonra kan değerlerime baktırdım guatırım hiç çıkmadığı kadar yükselmiş.başka değerlerimde de yükselme vardı.ilk defa böyle oldu.yani hiç iyi gelmedi bana.düzenli giden yumartlamalarım bile durdu.hormonlarımı altüst etti resmen.yani ben kendi sitesinde yazılan yorumlara güvenmiyorum.keşke hiç denemeseydim.
İkisini de aynı zamanda mı kullandınız benim de iki tedavim de yumurtam gelişmediMerhaba arkadaşlar yumurta gelişimi için dr unuza sorun SeaQten ve gonamax için tavsiye ederim toplanacağı güne kadar ben içtim faydasını da gördüm
Evet aynı anda kullandım yumurta toplama gününe kadar içtim toplandıktan sonra kullanmadimİkisini de aynı zamanda mı kullandınız benim de iki tedavim de yumurtam gelişmedi