- Konu Sahibi akideciknane
-
- #8.081
Maşallah. ..hayırlı ugurlu olsun inşallah. ....Hepinizden Allah razi olsun dualsr etmissiniz benim için embriyolarim 14:40 dagobusumdeydi 2 saat hastanede yattim sonra 2, 5 saat yolculuktan sonra simdi evdeyim uzandim yatiyorum embriyolarimin ikiside 8 hucreli gayet iyi gorunuyorlar resimlerine bakip duruyorum
Cedrus hayirlisiyla bebislerine kavus canim. Allah yar ve yardimcin olsun.
Cmas insallah pozitifi goruceksin umut olucaksin hepimize.
Duovacim tabloya bir cozum bulucaz . Burda yaza yaza editorler ilgilenir diyorrum
Canimm hamilekikte vucut direnci dusermis inşallah inşallah hamilesin
Arkadasim rahim tek yerden olcukur transfeede 3 cizgi olmasi gerekiyor 8 ila 18 mm arasi
Hepinizden Allah razi olsun dualsr etmissiniz benim için embriyolarim 14:40 dagobusumdeydi 2 saat hastanede yattim sonra 2, 5 saat yolculuktan sonra simdi evdeyim uzandim yatiyorum embriyolarimin ikiside 8 hucreli gayet iyi gorunuyorlar resimlerine bakip duruyorum
Hepinizden Allah razi olsun dualsr etmissiniz benim için embriyolarim 14:40 dagobusumdeydi 2 saat hastanede yattim sonra 2, 5 saat yolculuktan sonra simdi evdeyim uzandim yatiyorum embriyolarimin ikiside 8 hucreli gayet iyi gorunuyorlar resimlerine bakip duruyorum
Bu saatte uyanik kalan arkadaslarim....size selam olsun.....yaaa bisey diycem test fala n yapmadim ama acaba hamilemiyimdir?..ben yatıyorum ruyamda bebeklerimii gormek icin..... iyi geceleeeeeerrrr...
Günaydın kızlar...
Cedrus transferin hayırlı ve uğulu olsun.. inşallah bebiş olarak göbüşüne yerleşirler...
Cmas sen delisin :)) tescilledim.. deli prof :))
Günaydın kızlar...
Cedrus transferin hayırlı ve uğulu olsun.. inşallah bebiş olarak göbüşüne yerleşirler...
Cmas sen delisin :)) tescilledim.. deli prof :))
Günaydınnnn....
Üçünüzünde pozitiflerini bekliyorum kızlar...
Herkese kocamaaaan sevgiler....
Bugun 1. Günümüz hicbir his yok agrim da yok arada çok hafif kasik sancim oluyo belirti aramiyorum sadece an itibariyle durum bildiriyorum
cedrus canım senin hamilelik takvimin nerde? istersen eğer profiline bebeklerinin doğacağı tarihi ekle. ( aralarına - işareti koy..)
Ayyy ne heyecanli telefondan giriyorum laptop acinca yaparim canim
Merhaba arkadaşlar, benim de transferimin 7. Günü. bekleyiş var herkes gibi uçlarda gidip gelerek.. 2 kez başarısız deneyimim oldu bu üçüncüsü. Merkezimi değiştirdim ve tavsiye üzerine gittiğim yeni doktorumu çok sevdim. Müthiş anlayışlı, duyarlı bi insan. Ve işini çok iyi biliyor. Elinden geleni yaptı. Transferimin sonucu negatifde olsa onla devam edeceğime eminim. Eğer pozitif gelirse onun doğru yaklaşımları sayesinde olucak. Butik çalışıyor. Fabrika gibi işleyen yerlerde özel bir muamele göremiyor insan. Davranış açısından demiyorum. Örneğin şöyle bir şey oldu: bu ay iki yumurtam gelişti. Opu sırasında doktorumun dediğine göre ilk iki aspirasyonda o yumurtalar gelmemiş. O hemşiresininde desteğiyle 4-5 kere daha aspire etmiş yumurtalar gelene kadar. Normalde bunu yapmazlar, masadan boş kalkabilirdin biz ısrar etmeseydik dedi. Tevekkeli opudan sonra karnım normalden fazla ağrıyordu nedenini merak etmiştim meğer sebebi buymuş. İşte böyle. Uzun lafın kısası, sonuç beklliyorum. adet sancısı gibi ağrılarım var. Umutlarım var ve yok.. umarım hepimizin çabaları boşa çıkmaz. Hepinize sevgiler..
Merhaba arkadaşlar, benim de transferimin 7. Günü. bekleyiş var herkes gibi uçlarda gidip gelerek.. 2 kez başarısız deneyimim oldu bu üçüncüsü. Merkezimi değiştirdim ve tavsiye üzerine gittiğim yeni doktorumu çok sevdim. Müthiş anlayışlı, duyarlı bi insan. Ve işini çok iyi biliyor. Elinden geleni yaptı. Transferimin sonucu negatifde olsa onla devam edeceğime eminim. Eğer pozitif gelirse onun doğru yaklaşımları sayesinde olucak. Butik çalışıyor. Fabrika gibi işleyen yerlerde özel bir muamele göremiyor insan. Davranış açısından demiyorum. Örneğin şöyle bir şey oldu: bu ay iki yumurtam gelişti. Opu sırasında doktorumun dediğine göre ilk iki aspirasyonda o yumurtalar gelmemiş. O hemşiresininde desteğiyle 4-5 kere daha aspire etmiş yumurtalar gelene kadar. Normalde bunu yapmazlar, masadan boş kalkabilirdin biz ısrar etmeseydik dedi. Tevekkeli opudan sonra karnım normalden fazla ağrıyordu nedenini merak etmiştim meğer sebebi buymuş. İşte böyle. Uzun lafın kısası, sonuç beklliyorum. adet sancısı gibi ağrılarım var. Umutlarım var ve yok.. umarım hepimizin çabaları boşa çıkmaz. Hepinize sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?