Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Stres yapmışsındır öncelikle rahat ol bişeyler dene bak sizler Türkiye’ desiniz yukarda bahsettiğim hayıt macunu spariş verebilirsiniz yanın da zeytin yağında bekletilmiş incir de tüketip yumurtalıklarınızı canlandırabilirsiniz

Ben yurt dışındayım ulaşamıyorum herşeye fakat orda olsam her şeyi dener iyi geleni devam ederdim
Rabbim sizlere ve bana da hayırlı evlatla anne olmayı tattırsın

Aminnnnnn Rabbim yüzümüzü güldürsün

Mrb. Transfer oldunuz mu acaba? Benim 6.gun kontrolde en buyugu 9,5 idi. Bence guzel cvp almissiniz. 10.gunde 12 ve 10mm. Digerleri 7,8,9mm. Cok yavas buyuyor ve dr. doz arttirmadi. Opu nasil olacak hicbir fikrim yok. Dr. bize bi tane embriyo yeter diyor ama yanlis giden birseyler var bence. Taze transfer yapilacakti fakat yavas gittigi icin de bayrama takilacagim muhtemelen. 40a girmek uzereyim ben. Ilk tedavim. Yardimci olabilecek birileri var mi?

Benim doktor sonrasında dozları arttırdı ve üç tane çatlatma iğnesi oldum.Opu günü 17-19 mm ye ulaştılar. Benim dört folükülden hiç yumurta çıkmadı malesef. Doktor tam olarak sebebini açıklayamadı. Erken çatlamış olabilir dedi. Yumurta gelişmemiş olabilir dedi.
Evet bir tane bile embriyo yeter ama iyi kalite olmalı. Doktorun dediğini zamanda tam olarak gelişir muhakkak. İğneleri ona göre ayarlıyorlar. sonucu bekleyin bence.

Seray Sever e donasyon diyiyorlar ama değildir bebekler resimler de Seray a çok benziyorlar
Allah ım bize ver herkese verdiğin gibi kolaylıkla
Bencede donasyın değil.çünkü kadın çok uğraşmış ya yıllarca.anlatıyor.valla benimle yarışmış tüp bebek denerken.ha bu kadar uğraşmaya bende güzel bi sonuç alaydım ya.yok ya onların gittikleri dr.lar gerçekten kaliteli işin ehli yerler bence.keşke nereye gittiklerini söyleseler de bize de vesile olsalar.yalnız müge anlıya hayret ettim ya.evlenmeden önce hamile kaldığına göre doğal mı oldu acaba hiç ihtimal de veremiyorum çünkü onun tansiyon vs kronik rahatsızlıkları da vardı kendisinden dinlemiştim.ilaç kullanıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…