- 25 Haziran 2020
- 241
- 209
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #81.041
Aktardan aldım canım yapacak bişey yok.güvenilir ve çok satış yapan bir yerden almaya çalış.raf ömrüne bak tarihine.nereden aldınız aktarlara güvenmiyorum çok fazla .. aminnnnnn
Stres yapmışsındır öncelikle rahat ol bişeyler dene bak sizler Türkiye’ desiniz yukarda bahsettiğim hayıt macunu spariş verebilirsiniz yanın da zeytin yağında bekletilmiş incir de tüketip yumurtalıklarınızı canlandırabilirsinizne diyim bilemiyorum. 2020 tavsiye üzerine bir doktora gittim bana adet söktürücü vermedihalbuki fsh düşüren ilaçlar varmış... muayene ediyordu yumurta yok deyip gönderiyordu. hacamat ile 2021 de düzene girdi ama rahim sülüğü için şehreminide gittiğim reşadiye hoca tek kelime ile para göz beni tüp bebek tedavisinde ki gibi yaptı düzenli adetim ile gittim ve adetim gene gitti kışın bir doktora göründüm. beni menapoz gördü ama trisequens hapı verdi ve 2 ay bu hapla adetim oldu.. solda bir şeyler var kist dir yada büyümeyen yumurta dedi ilgilenmedi ama E2 70 lerdeydi yumurta ydı o... son tarlasol ile adet oldum ve o doktoru da bıraktım... yani 3 ay adet söktürücü ile adet oldum.. şu an söktürücü kullanmıyorum farklı bir doktor da direk klomen verdi... ve klomen bittikten sonra 2 haftadır gidiyorum haftada 1... yumurta yok..... nereye gider bu tedavi bilmiyorum
ölçüsü ne kadar olucak her bardak için..Aktardan aldım canım yapacak bişey yok.güvenilir ve çok satış yapan bir yerden almaya çalış.raf ömrüne bak tarihine.
AminnnnnnStres yapmışsındır öncelikle rahat ol bişeyler dene bak sizler Türkiye’ desiniz yukarda bahsettiğim hayıt macunu spariş verebilirsiniz yanın da zeytin yağında bekletilmiş incir de tüketip yumurtalıklarınızı canlandırabilirsiniz
Ben yurt dışındayım ulaşamıyorum herşeye fakat orda olsam her şeyi dener iyi geleni devam ederdim
Rabbim sizlere ve bana da hayırlı evlatla anne olmayı tattırsın
Benim artık tüp bebek umudum kalmadı. Daha 2 yıl önce yaptım ilk evliliğimi. AMH ım 0,1 den küçük donasyon düşünüyorum artık.Sen nasılsın canım.bebişle ilgili neler yapıyorsun.
Hayırlısı olsun canım benimBenim artık tüp bebek umudum kalmadı. Daha 2 yıl önce yaptım ilk evliliğimi. AMH ım 0,1 den küçük donasyon düşünüyorum artık.
Bir çay kaşığı hayıt bir iki yaprakta aslan pençesi atıyorum kuzum kaynamış suya.5 dk demlenip süzüp içiyorum.ölçüsü ne kadar olucak her bardak için..
kesinlikle yapıcam bunu..Bir çay kaşığı hayıt bir iki yaprakta aslan pençesi atıyorum kuzum kaynamış suya.5 dk demlenip süzüp içiyorum.
ya o 48 değilmi yaşı.. yok artık yaaa.... nerelere gidem kendimi nereden atim.. şaka bir yana çok sinir oldumKızlar müge anlı hamileymişyok artık ya bu ünlüler nasıl yapıyor bu işi biz mi bilmiyoruz yapma tekniğini valla kendimi atacam şimdi he
hayıt tohumunu direk atıyorsun dimi.. ezmeye gerek varmıBir çay kaşığı hayıt bir iki yaprakta aslan pençesi atıyorum kuzum kaynamış suya.5 dk demlenip süzüp içiyorum.
Canım ezende varmış ama ben direk atıyorum.h
hayıt tohumunu direk atıyorsun dimi.. ezmeye gerek varmı
Al benden de o kadar canımy
ya o 48 değilmi yaşı.. yok artık yaaa.... nerelere gidem kendimi nereden atim.. şaka bir yana çok sinir oldum
Mrb. Transfer oldunuz mu acaba? Benim 6.gun kontrolde en buyugu 9,5 idi. Bence guzel cvp almissiniz. 10.gunde 12 ve 10mm. Digerleri 7,8,9mm. Cok yavas buyuyor ve dr. doz arttirmadi. Opu nasil olacak hicbir fikrim yok. Dr. bize bi tane embriyo yeter diyor ama yanlis giden birseyler var bence. Taze transfer yapilacakti fakat yavas gittigi icin de bayrama takilacagim muhtemelen. 40a girmek uzereyim ben. Ilk tedavim. Yardimci olabilecek birileri var mi?Yaş 40. İğneleri yapıyorum. Dördüncü günde kontrole gittim. İki tane 10 mm dedi. İğneler bitene kadar dört yumurta olabilir dedi. Perşembe günü yumurta toplayacak. Yarın cedirotide ğnelere başlıyorum. Sizce Ümit var mı? Dört çok az değil mi?
bende öyle yapim günde 1 fincan.. Allah razı olsun canımCanım ezende varmış ama ben direk atıyorum.
İnşallah fayda olur canımbende öyle yapim günde 1 fincan.. Allah razı olsun canım
Kızlar müge anlı hamileymişyok artık ya bu ünlüler nasıl yapıyor bu işi biz mi bilmiyoruz yapma tekniğini valla kendimi atacam şimdi he
Benim doktor sonrasında dozları arttırdı ve üç tane çatlatma iğnesi oldum.Opu günü 17-19 mm ye ulaştılar. Benim dört folükülden hiç yumurta çıkmadı malesef. Doktor tam olarak sebebini açıklayamadı. Erken çatlamış olabilir dedi. Yumurta gelişmemiş olabilir dedi.Mrb. Transfer oldunuz mu acaba? Benim 6.gun kontrolde en buyugu 9,5 idi. Bence guzel cvp almissiniz. 10.gunde 12 ve 10mm. Digerleri 7,8,9mm. Cok yavas buyuyor ve dr. doz arttirmadi. Opu nasil olacak hicbir fikrim yok. Dr. bize bi tane embriyo yeter diyor ama yanlis giden birseyler var bence. Taze transfer yapilacakti fakat yavas gittigi icin de bayrama takilacagim muhtemelen. 40a girmek uzereyim ben. Ilk tedavim. Yardimci olabilecek birileri var mi?
Bencede donasyın değil.çünkü kadın çok uğraşmış ya yıllarca.anlatıyor.valla benimle yarışmış tüp bebek denerken.ha bu kadar uğraşmaya bende güzel bi sonuç alaydım ya.yok ya onların gittikleri dr.lar gerçekten kaliteli işin ehli yerler bence.keşke nereye gittiklerini söyleseler de bize de vesile olsalar.yalnız müge anlıya hayret ettim ya.evlenmeden önce hamile kaldığına göre doğal mı oldu acabaSeray Sever e donasyon diyiyorlar ama değildir bebekler resimler de Seray a çok benziyorlar
Allah ım bize ver herkese verdiğin gibi kolaylıkla