evet 2019da bahçeci tüp bebek merkezindeki 7 aylık tedavimde tıkır tıkır düzenli olduğum adetim gitti... yumurta rezervim sıfır iken gittim.. güvenç karlıkaya bana femara verdi 5 gün kontrolden sonra 3 yumurta gördü ama 1 tanesi büyüdü döllenme oldu embriyo donduruldu ama ben de tiroid vardı ve 2.ci tedaviye tiroid değerime bakmadan başlamak istedi ben kendim yaptım test tiroid 10 dan yukarı çıktı bunu öğrenince tedaviyi iptal etti ama benim güvenim gitti.. yerine mehmet hocaya gittim acemi çaylak. güvenç hocayı bıraktığım için çok pişman oldum genede
sürekli yüksek ilaç dozları... bir opuda yumurta boş çıktı.. diğer ay kist öbür ay yumurta yok. Her ay gittikçe vucudum tahrio oldu.. ve o tek yumurta transfer oldu olacağı günde lale hanım senin gibi hastalıklarda yaşında olanlarda pozitif 10 da 1 dedi. o zaman 44 yaşındaydım.. kafadan bitirdi beni.... ve transfer negatif oldu ve artık adetim bitti menapoz... 9 ay sonra hacamat ile tekrar adet oldum çok şükür ama rahim sülüğü yaptırmak istedim şehremini de reşadiye hoca paragöz... ihtiyacım olmamasına rağmen tarama hacamatı yapalım önce dedi ve haftada 2 defa toplam 3 hafta gittim ve adetim tekrar kesildi vücudumu kilitledi... 2.ci pişmanlığımda o kadına gitmek oldu rahim sülüğünüde yapmadı aidin salih hocanın adını kullanıyorlar yatacak yerleri yok... adet söktürücü ile adet oluyorum... hikayem bu