Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Benim doktor sonrasında dozları arttırdı ve üç tane çatlatma iğnesi oldum.Opu günü 17-19 mm ye ulaştılar. Benim dört folükülden hiç yumurta çıkmadı malesef. Doktor tam olarak sebebini açıklayamadı. Erken çatlamış olabilir dedi. Yumurta gelişmemiş olabilir dedi. :KK43:
Evet bir tane bile embriyo yeter ama iyi kalite olmalı. Doktorun dediğini zamanda tam olarak gelişir muhakkak. İğneleri ona göre ayarlıyorlar. sonucu bekleyin bence.
Hic hormon testi filan yapmadilar mi, opu oncesi. Sanirim e2 yumurtalarin olgunluk duzeyi ve kalitesi hakkinda fikir veriyormus. Arastirirken oyle okudum. O kadar igne oluyoruz, dunya kadar para odeniyor ve karsiliginda oyle de olabilir boyle de diye cvp veriyorlar. Ne diyecegimi bilemiyorum. Senin adina cok uzuldum gercekten.

Hic hormon testi filan yapmadilar mi, opu oncesi. Sanirim e2 yumurtalarin olgunluk duzeyi ve kalitesi hakkinda fikir veriyormus. Arastirirken oyle okudum. O kadar igne oluyoruz, dunya kadar para odeniyor ve karsiliginda oyle de olabilir boyle de diye cvp veriyorlar. Ne diyecegimi bilemiyorum. Senin adina cok uzuldum gercekten.
Hormon testleri normal çıkmıştı. PRPyaparız dedi.

Anladim cnm. Prp den cok memnun kalanlar var. Insallah senin icin de iyi olur. Amh neydi senin. Benim aralikta 0,6ydi, mayisda 1.0 cikti. Degismez diyorlar, birisi yanlis demekki, ayni hastanede yapildi ikisi de.
Amh değerine bakmadı. Amh ye takılma. Benim bekarken dondurulmuş 6 yumurta vardı onlardan sadece ikisi embriyo oldu ve transfer yapıldı bugün 9. Gün.
Bilmiyorum tutunma belirtileri yok. Yarın kan tahlili vereceğim. Negatif olursa ne yaparım onu düşünüyorum.

Amh değerine bakmadı. Amh ye takılma. Benim bekarken dondurulmuş 6 yumurta vardı onlardan sadece ikisi embriyo oldu ve transfer yapıldı bugün 9. Gün.
Bilmiyorum tutunma belirtileri yok. Yarın kan tahlili vereceğim. Negatif olursa ne yaparım onu düşünüyorum.
Belirti olmamasina takilma, ilaclar da cok etkiliyor zaten. Icini ferah tut. Insallah pozitif olur, dua edecegim senin icin.

Bencede donasyın değil.çünkü kadın çok uğraşmış ya yıllarca.anlatıyor.valla benimle yarışmış tüp bebek denerken.ha bu kadar uğraşmaya bende güzel bi sonuç alaydım ya.yok ya onların gittikleri dr.lar gerçekten kaliteli işin ehli yerler bence.keşke nereye gittiklerini söyleseler de bize de vesile olsalar.yalnız müge anlıya hayret ettim ya.evlenmeden önce hamile kaldığına göre doğal mı oldu acaba 🤔 hiç ihtimal de veremiyorum çünkü onun tansiyon vs kronik rahatsızlıkları da vardı kendisinden dinlemiştim.ilaç kullanıyormuş.
Bence seray sever donasyon cok uğraşmış tamamda donasyonda garanti degilki olsa ilk donasyon yaptiranlarin hepsinin hamile olmasi gerekirdi bu benim düşüncem

Anne olma isteyi yaşınız kaç olursa olsun Ümit etmek hakınız Rabbim lütuf ve keremiyle size de Nur topu gibi bi evlat versin adet oluyorsanız 50 yaşın da bile anne olanlar var hatta menepoz da bile mucizeler oluyor içinizde ki isteği sakın bastırmayın her şey Allah tan verirse o verecek vermesse de 20 yaşında olunsa bile yine olmaz biz Rabbi mizden isteyelim doğurganlığa iyi gelecek beslenme şekli egzersiz masaj pozitif düşünmek hepsini yapalım Allah büyük arkadaşım
ok doğru söylemişsin, inş canım 🤲
Senin hikayen bedir? Nasil besleniyorsun doğurganlığa iyi gelecek?

Uzun zamandan sonra bir merhaba demek istedim sanırım 3-4 yıldır bu gruba bakardım burayı çok okurdum takviyeler doktor tavsiyeleri olumsuz görüşler denemeler v.s. derken bir süredir yine doktor arayışına girdim ve Ankarada özel bir doktorda ilk kez denemek istiyorum 3 kere devlette denemiştim iki toplama 3 transfer geçirdim üçünde de pozitif aldım ilk 7 haftalık düşük, dierleri ise 10. gün pozitif alıp devam etmedi. Artık zamanla amh da düşmüş. yaş 42 oldu.
Ankarada tavsiyeniz varmı konu da açtım aklımda Hakan Turan, Cem Akarsu var

Uzun zamandan sonra bir merhaba demek istedim sanırım 3-4 yıldır bu gruba bakardım burayı çok okurdum takviyeler doktor tavsiyeleri olumsuz görüşler denemeler v.s. derken bir süredir yine doktor arayışına girdim ve Ankarada özel bir doktorda ilk kez denemek istiyorum 3 kere devlette denemiştim iki toplama 3 transfer geçirdim üçünde de pozitif aldım ilk 7 haftalık düşük, dierleri ise 10. gün pozitif alıp devam etmedi. Artık zamanla amh da düşmüş. yaş 42 oldu.
Ankarada tavsiyeniz varmı konu da açtım aklımda Hakan Turan, Cem Akarsu var
Canım Memorial Aygül hocayla bı görüş

Merhaba hikayenizi okudum. Hepimiz için hayırlısı olsun. Allah yardımcımız olsun.

Aslan pençesi içmeye başladım günde bir bardak yeterli mi acaba? Bir de hayıt otu içenler var beraber. Ama bazıları birlikte kullanmayın demişler.
Arı sütü ve polen de yumurta sağlığını arttırır mı acaba?
Bir de 40 yaş üstünde başarılı olan doktor öneriniz var mı?

FSH'ınız çok yüksek değil. Benimde bu seviyelerde idi. Testere dişli aslan pençesi yaptım içtim. Düştü. Denemek isterseniz diye yazmak istedim. Sevgiler iyi bayramlar şimdiden.
Merhaba hikayenizi okudum. Hepimiz için hayırlısı olsun. Allah yardımcımız olsun.
Aslan pençesi içmeye başladım günde bir bardak yeterli mi acaba? Bir de hayıt otu içenler var beraber. Ama bazıları birlikte kullanmayın demişler. Siz denediniz mi?

Aslan pençesi içmeye başladım günde bir bardak yeterli mi acaba? Bir de hayıt otu içenler var beraber. Ama bazıları birlikte kullanmayın demişler. Siz denediniz mi?

Merhaba hanım arkadaşım.
Evet günde 1 bardak yeterli.

Hayıt o dönemde yani aslan pençesi içerken içmedim. Son 1 yıldır içiyorum. Venatura markasının hayıt hapını içiyorum. Menapoza girmedim ama hormonlarımı desteklemek amaçlı içiyorum şu anda.

Arı sütü, polen yumurta kalitesine tabiki tesiri olur.
İmpryl ya da gonamax kullandınız mı hiç?

42 yaşımda Cem Çelik beye gitmiştim. Sağolsun çok ilgilendi benimle. Sabırlı ve iyi bir doktordur. Lakin rahim inceliğim 5.5 mm'yi geçemedi yaşadığım kürtajdan dolayı. Yoksa genetik teste gönderipte sağlıklı gelen embriyolarımız olmuştu ama benim rahim maalesef kalınlaşmıyordu. Handikapım buydu.

Eğer rahim inceliğiniz yoksa sağlıklı embriyoya ulaşabilirsiniz. Bunun için takviyeler almanız ve sonrasında tedaviye başlamanız isabetli olur. En az 3 ay takviyeleri kullanıp öyle tedaviye başlayın. Doktorlar genelde öyle der.

Sevgilerimle...

Bir de T şeklinde rahim için ameliyat yapacak iyi bir doktor tavsiyesiniz var mı

Evet bir doktor tavsiyem var.

Yaşadığım kürtajdan dolayı 8 ay boyunca REGL OLAMAMIŞTIM. İstanbul'da daha önce gittiğim doktorum prof.dr. Serkan Erkanlı beye gitmiştim. Yapışıklık olduğunu tahmin edip rahim filmi çektirmemi istemişti. Çektirdim ve beni aynı hastanede rahim içi ameliyatları çok yapan Prof. Dr. Tayfun Bağışçı'ya yönlendirdi.

Tayfun bey histeroskopi ile rahim içi yapışıklıklarımı açmak dışında, rahim içinde şekil bozukluğum da varmış. Onları da düzelttiğini söylemişti. Benim rahmimin şeklinin bozuk olduğunu bilmiyordum.

Sağolsun çok güzel bir rahim ameliyatı yapmıştı bana.
Nacizane yaşadığım tecrübeden dolayı anlatmak istedim.
Tabi tercih her zaman sizindir.

Merhaba hanım arkadaşım.
Evet günde 1 bardak yeterli.

Hayıt o dönemde yani aslan pençesi içerken içmedim. Son 1 yıldır içiyorum. Venatura markasının hayıt hapını içiyorum. Menapoza girmedim ama hormonlarımı desteklemek amaçlı içiyorum şu anda.

Arı sütü, polen yumurta kalitesine tabiki tesiri olur.
İmpryl ya da gonamax kullandınız mı hiç?

42 yaşımda Cem Çelik beye gitmiştim. Sağolsun çok ilgilendi benimle. Sabırlı ve iyi bir doktordur. Lakin rahim inceliğim 5.5 mm'yi geçemedi yaşadığım kürtajdan dolayı. Yoksa genetik teste gönderipte sağlıklı gelen embriyolarımız olmuştu ama benim rahim maalesef kalınlaşmıyordu. Handikapım buydu.

Eğer rahim inceliğiniz yoksa sağlıklı embriyoya ulaşabilirsiniz. Bunun için takviyeler almanız ve sonrasında tedaviye başlamanız isabetli olur. En az 3 ay takviyeleri kullanıp öyle tedaviye başlayın. Doktorlar genelde öyle der.

Sevgilerimle...
Dediğiniz takviyeleri de alırım. Vitaminleri aksatmamak lazım haklısınız. Birkaç ay içinde tekrar başlamayı düşünüyorum inşallah. Doğal yolla deneyelim belki denk geliriz kaliteli yumurtaya düşük bir ihtimalde olsa. Benim sorumum yumurta ve embriyo kalitesizliği. Denemek ve mucizelere inanmak lazım.

Evet bir doktor tavsiyem var.

Yaşadığım kürtajdan dolayı 8 ay boyunca REGL OLAMAMIŞTIM. İstanbul'da daha önce gittiğim doktorum prof.dr. Serkan Erkanlı beye gitmiştim. Yapışıklık olduğunu tahmin edip rahim filmi çektirmemi istemişti. Çektirdim ve beni aynı hastanede rahim içi ameliyatları çok yapan Prof. Dr. Tayfun Bağışçı'ya yönlendirdi.

Tayfun bey histeroskopi ile rahim içi yapışıklıklarımı açmak dışında, rahim içinde şekil bozukluğum da varmış. Onları da düzelttiğini söylemişti. Benim rahmimin şeklinin bozuk olduğunu bilmiyordum.

Sağolsun çok güzel bir rahim ameliyatı yapmıştı bana.
Nacizane yaşadığım tecrübeden dolayı anlatmak istedim.
Tabi tercih her zaman sizindir.
Bugün başka bir doktor rahim filmimi gördü ve t rahim değil arkuat yani kavisli rahim dedi. Düşük riski de yokmuş. Doktor bu yüzden çok önemli. Mucizelere inanıyorum dua edeceğim size de.

X