Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Anne olma isteyi yaşınız kaç olursa olsun Ümit etmek hakınız Rabbim lütuf ve keremiyle size de Nur topu gibi bi evlat versin adet oluyorsanız 50 yaşın da bile anne olanlar var hatta menepoz da bile mucizeler oluyor içinizde ki isteği sakın bastırmayın her şey Allah tan verirse o verecek vermesse de 20 yaşında olunsa bile yine olmaz biz Rabbi mizden isteyelim doğurganlığa iyi gelecek beslenme şekli egzersiz masaj pozitif düşünmek hepsini yapalım Allah büyük arkadaşım

Çok teşekkürler kuzum allah seninde gönlüne yüreğine göre versin.

Burda bi arkadaş Baltonik kullanmıştı adeti gecikmişti acaba son durumu nasıl ol

Burda bi arkadaş Baltonik kullanmıştı adeti gecikmişti acaba son durumu nasıl oldu
Canım ben kullanmıştım benden başka burda kullanan varmı bilmiyorum.keşke kullanmasaydım.adet düzenimi bozdu.2 aydır gecikmeli ve çok yoğun ağrılı adet oluyorum.her kür her insana yaramıyor ya.hele ki bir sorun yoksa böyle şeylere hiç gerek yok.ona vereceğim parayla vitamin colojen vs alsaydık keşke.

Bir yakınım 43 44 yaşlarında şuan.10 yıldır çok defa tüp bebek denedi.son zamanda yumurtası bile çıkmıyordu en sonunda bırakmıştı.adetleri düzensizleşmeye başlamış.menepoz belirtileri başlamış.bi kaç önce ağrı kesici iğne için dr.a gidiyor.dr gebelik var mı diye sormuş.bi kan ver emin olalım öyle iğne yazayım demiş.dr.la kavga etmiş beni oyalama ben nlr yaptım hamile kalamıyorum diye.sonuçta mecbur kan vermiş ve hamile şaka gibi kendiside şok.rabbim hepimize böyle güzel şok mucizeler versin

bende öyleyim aynı yaş dua
Ağlayarak okudum.. bende artık adet olamıyorum tüp bebek tedavisi alt üst etti hormonlarımı yumurta yok amh 0.01 yaş 47.... benide bulurmuki bu mucize

bende öyleyim aynı yaş dua

Ağlayarak okudum.. bende artık adet olamıyorum tüp bebek tedavisi alt üst etti hormonlarımı yumurta yok amh 0.01 yaş 47.... benide bulurmuki bu mucize
Her tedaviden sonra benimde düzen bi altüst oluyor canım.bizde de tedavi 9 mu oldu 10 mu unuttuk artık.en son ne zaman denediniz.

Her tedaviden sonra benimde düzen bi altüst oluyor canım.bizde de tedavi 9 mu oldu 10 mu unuttuk artık.en son ne zaman denediniz.
2018 ve 2019 da oldum tek yumurta çıktı negatif oda.. zaten 2019 daki tedavide adet kesildi.. yumurtam olmadığı için ancak 2 kere tedaviye girebildim (

2018 ve 2019 da oldum tek yumurta çıktı negatif oda.. zaten 2019 daki tedavide adet kesildi.. yumurtam olmadığı için ancak 2 kere tedaviye girebildim (
Adet olmak için hormon ilacı kullanmadınız mı çün ki bir ay çıkmazsa bir çıkıyor yumurta doktorunuz sizi yönlendirseydi ilaçla adet olup her ay yumurta takibi yapılabilrdi kendiniz de destek takvimler kullanırdınız yumurta gelişimi ve kalitesi için

Sizmiydiniz baltonik kullanan
Bir de Nihalin bahçesinden diye bir sayfa var hayıt macunundan kullananlar hep paylaşım yapıyorlar mesela bugün 148 fsh değeri ile ileri yaştaki birisi hamile kalmıştı bence çayını yapıyorum acaba o daha taze ve balla ile beraber olduğu için mi etlisi çok anlamadım

Benim canım.hayıt tohumunu ben sürekli kullanmaya çalışıyorum. O bana iyi geldi kuzum.adet olunca yumurtlama gününe kadar 1 bardak içiyorum.hergün olmasada gün aşırı.o bence kadın hormonu için bayağı faydalı.yalnız 148 fsh la mı hamile kalmış yoksa değerini düşürüp mü.bu arada yaşını yazmış mı.

ne diyim bilemiyorum. 2020 tavsiye üzerine bir doktora gittim bana adet söktürücü vermedi halbuki fsh düşüren ilaçlar varmış... muayene ediyordu yumurta yok deyip gönderiyordu. hacamat ile 2021 de düzene girdi ama rahim sülüğü için şehreminide gittiğim reşadiye hoca tek kelime ile para göz beni tüp bebek tedavisinde ki gibi yaptı düzenli adetim ile gittim ve adetim gene gitti kışın bir doktora göründüm. beni menapoz gördü ama trisequens hapı verdi ve 2 ay bu hapla adetim oldu.. solda bir şeyler var kist dir yada büyümeyen yumurta dedi ilgilenmedi ama E2 70 lerdeydi yumurta ydı o... son tarlasol ile adet oldum ve o doktoru da bıraktım... yani 3 ay adet söktürücü ile adet oldum.. şu an söktürücü kullanmıyorum farklı bir doktor da direk klomen verdi... ve klomen bittikten sonra 2 haftadır gidiyorum haftada 1... yumurta yok..... nereye gider bu tedavi bilmiyorum

Canım testere dişli aslan pençesiyle hayıtı çay olarak demleyip hergün 1 fincan içmeye çalış bunlar hotmon dengeleyici.bir dene kendinde farkı göreceksin allahın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…