Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Oncelikle saglikla gelsin bebis..
Tedavilerinizde 3.gun ya da 5.gun transferi mi yapildi acaba? Ngs yapildi mi?
Kac yumurta toplanip, dollenme ve transfer gunune gelme sayiniz neydi?
Amin insallah canım.
Benim geçen Nisan ve Mayıs aylarında toplama yapıldı. Nisanda 1 tane 3. gün donduruldu. Mayıs’ta 6 taneden , 2 tanesi 3. gün transfer edildi, negatif sonuçlandı. Kalan 4 taneden 1 tanesi 5. Gün donduruldu.
Aralık ayında , nisanda toplanan 3. gün embriyosu cözdürülüp 5. güne getirildi. Mayıstaki de 1. tane 5. gündü.
2 tane 5. gün transfer edildi. Ngs yapılmadı. Bir tanesi tutundu.
11. haftada fetal DNA testi yaptırıp genetiğine baktırdım.

Amin insallah canım.
Benim geçen Nisan ve Mayıs aylarında toplama yapıldı. Nisanda 1 tane 3. gün donduruldu. Mayıs’ta 6 taneden , 2 tanesi 3. gün transfer edildi, negatif sonuçlandı. Kalan 4 taneden 1 tanesi 5. Gün donduruldu.
Aralık ayında , nisanda toplanan 3. gün embriyosu cözdürülüp 5. güne getirildi. Mayıstaki de 1. tane 5. gündü.
2 tane 5. gün transfer edildi. Ngs yapılmadı. Bir tanesi tutundu.
11. haftada fetal DNA testi yaptırıp genetiğine baktırdım.
Gozunuz aydin, saglikli embriyoyu bulmussunuz.
Birinci ve ikinci toplam arasinda 1 den 6 ya cikan yumurta sayisinda bir yontem uygulandi mi?

Gozunuz aydin, saglikli embriyoyu bulmussunuz.
Birinci ve ikinci toplam arasinda 1 den 6 ya cikan yumurta sayisinda bir yontem uygulandi mi?
Çok şükür. İlkinde 4 tane görünüyordu ama toplandığında 3 tanesinin görüntü olarak ( saçaklı ..vb) sağlıksız olduğunu söylediler. İlkinde bir büyüme hormonu kullanıyordum ikinci toplamada onu tedaviden çıkardı.

Çok şükür. İlkinde 4 tane görünüyordu ama toplandığında 3 tanesinin görüntü olarak ( saçaklı ..vb) sağlıksız olduğunu söylediler. İlkinde bir büyüme hormonu kullanıyordum ikinci toplamada onu tedaviden çıkardı.
İkinci toplama saizen kullanimi olmadi demek ki. Ama sizin rezervniniz iyimis aslinda..

İkinci toplama saizen kullanimi olmadi demek ki. Ama sizin rezervniniz iyimis aslinda..
Evet saizen çıkardı. Benim amh 1 in üstündeydi, bu tedaviden önceki tedavimde başka bir merkezdede 8 tane falan toplanmıştı. İlk denemedeki tecrübesizlikten transferden sonra kalan 5. gün embriyolarını kaliteleri düşük diye dondurmamıştım .

• Beğen
Reactions: 2be
vajinal ozon , rektal ozon veya damar yolu ile ozon tedavisi kur olarak uygulanir. Hacamat ile sirt bolgesindeki toksinlerden arinabilirsiniz.akupunktur ile yumurtaliklar desteklenir.
Bu surec uzun ve maddi olarak yorucudur
Istanbulda reborn clinic ile gorusebilirsiniz, ankarada bugra buyrykcu ile gorusebilirsiniz, istanbul doktor havva cuharak yekrek, yeditepe dr. berna atay , dr.zuhal dilek sanli ile gorusebilirsiniz.
Bu kisiler size ilac disinda alternatif yontemlwr konusunda destrk olabilir.
Beslenmeyi ayarlamalisiniz, esiniz de bu surecte ayni ozveride olmalidir.
Yolculuk mesafatlidir birazz
Ya harikasınız bu bilgiler benim için altın değerinde, İstanbuldayım ben tüm o isimlerini verdiklerinizle görüşeceğim fikirlerini önerilerini alacağım fiyat alacağım, dediğiniz gibi yorucu meşakkatli maddi manevi her yönden ama 5 senedir bu yoldayim eğer halen yapılabilecek birseyler varsa şansımı son embriyoya kadar denemek isterim, gücüm yettiğince tabi 😔

Ya harikasınız bu bilgiler benim için altın değerinde, İstanbuldayım ben tüm o isimlerini verdiklerinizle görüşeceğim fikirlerini önerilerini alacağım fiyat alacağım, dediğiniz gibi yorucu meşakkatli maddi manevi her yönden ama 5 senedir bu yoldayim eğer halen yapılabilecek birseyler varsa şansımı son embriyoya kadar denemek isterim, gücüm yettiğince tabi 😔
Umarim mutlu son a ulasirsiniz.
Akupunkturun gucune cok inanirim o yuzden yumurta sayisinda artis gorebilirsiniz.
Vajinal ozon yerine damar yolu ile ozon tedavisi aslinda daha uygundur. Vajinal ozon mantar durumunda faydali oluyor.

Akupunkturun gucune cok inanirim o yuzden yumurta sayisinda artis gorebilirsiniz.
Vajinal ozon yerine damar yolu ile ozon tedavisi aslinda daha uygundur. Vajinal ozon mantar durumunda faydali oluyor.
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz tavsiyeleriniz için, su son iki günde hala birseyler yapabileceğimi bilmek bana unut oldu...bu yolda yürüyen herkesin yolu açık olsun, mutlu sona ulaşmak nasip olsun, emeklerimiz çabalarımız boşa çıkmasın inşallah 🙏🙏

Vajinal ozon yerine damar yolu ile ozon tedavisi aslinda daha uygundur. Vajinal ozon mantar durumunda faydali olu
Akupunkturun zararı olma olasılığı var mı

vajinal ozon , rektal ozon veya damar yolu ile ozon tedavisi kur olarak uygulanir. Hacamat ile sirt bolgesindeki toksinlerden arinabilirsiniz.akupunktur ile yumurtaliklar desteklenir.
Bu surec uzun ve maddi olarak yorucudur
Istanbulda reborn clinic ile gorusebilirsiniz, ankarada bugra buyrykcu ile gorusebilirsiniz, istanbul doktor havva cuharak yekrek, yeditepe dr. berna atay , dr.zuhal dilek sanli ile gorusebilirsiniz.
Bu kisiler size ilac disinda alternatif yontemlwr konusunda destrk olabilir.
Beslenmeyi ayarlamalisiniz, esiniz de bu surecte ayni ozveride olmalidir.
Yolculuk mesafatlidir birazz
merhaba,
siz bu alternatif yöntemlerden herhangi birini denediniz mi, size faydası oldu mu ? bir de maliyeti hakkında bilginiz var mı?

Maalesef öyle bende gecen seneye kadr cok istıodum ama 4/5 senedır korunmuyordum tsh m yuksek olmaz olsa bıle düser dedı bende korunmuyodm nasılsa olmas dıe bu ay adetım 20 gun gecıktı hep 26 da olurdum aslnda 8. Gun idrar testınde hafıf ıkıncı cızgı gorundu 9. Gun kan testı negatıftı dielım kımyasal oldu suan 20. Gun belırtılerımde var aslnda ama negatıfı görcen dıe test yapmıyorm🙈 persembe randevum var acaba kımyasal ardında adet görmeden tekrar hamile kalınabılınırmı bu konuda bılgınız varmı? Kımyasalı kendı tahmın edıom belkı deıldr ama adet yok sancı yok gögüsler acıyor kalca agrılarm halszlk uyku halı yanı gebe olma ıhtımalı varmıdr sonucta adet görmuyorm bılgılerıınıze ihtıyacm var persembeye kadr cok var nıtekım🙏🏻 Nisanda 41 olcm tesekkurler🌺
canım kimyasel gebelik hiç geçirmedim nasıl oluyor onuda bilmiyorum. yazalı baya olmuş gittin mi doktora inşallah hayırlı haberlerin vardır.

Canım yaşınız kaç?Transfer edilen embriyolar kaçıncı gündü ve ngs’li miydi?
Benim yaş 40, 6. denemeye başladım. Olmuyor 5 yıldır deniyoruz tüp bebek.
Slm canım, mayısta 42 olacağım . Kasım ayında 9 yumurtadan 6 si dollendi . 6 si da 5 .güne gitti. En iyi kalite olan 3 tanesini ngs gönderdik, 3 u de kötü geldi . Kalan 3 taneden 2 tanesini ngs ye göndermeyerek transfer ettirdim. Biri tutundu . Ikili test sonucları cut off altında çıktı ama yinede fetal dna testi için kan verdim geçen hafta . Haftaya onun da sonucu gelir . 15+1 olduk çok şükür. Cinsiyeti erkekmis, Inşallah sorun çıkmaz. Dr. Güzel gittiğini söyledi. Rabbim sana da nasip eder insallah saglikla . Neden olmuyormus ? Bizde, esimin sperm sayisi azdi ve yumurtayı dolleyemeyecek kapasitedeymiş. Bir de malesef çok içki içeriğinden bozmuş spermlerin kalitesini . Benimle ilgili bir sorun yoktu çok şükür. Senin durumun nedir arkadaşım 🙏ngs yaptirmadan denedim mı hiç

Slm canım, mayısta 42 olacağım . Kasım ayında 9 yumurtadan 6 si dollendi . 6 si da 5 .güne gitti. En iyi kalite olan 3 tanesini ngs gönderdik, 3 u de kötü geldi . Kalan 3 taneden 2 tanesini ngs ye göndermeyerek transfer ettirdim. Biri tutundu . Ikili test sonucları cut off altında çıktı ama yinede fetal dna testi için kan verdim geçen hafta . Haftaya onun da sonucu gelir . 15+1 olduk çok şükür. Cinsiyeti erkekmis, Inşallah sorun çıkmaz. Dr. Güzel gittiğini söyledi. Rabbim sana da nasip eder insallah saglikla . Neden olmuyormus ? Bizde, esimin sperm sayisi azdi ve yumurtayı dolleyemeyecek kapasitedeymiş. Bir de malesef çok içki içeriğinden bozmuş spermlerin kalitesini . Benimle ilgili bir sorun yoktu çok şükür. Senin durumun nedir arkadaşım 🙏ngs yaptirmadan denedim mı hiç
Selam canım, ne güzel hamile kalmışsın. inşallah sorunsuz bir şekilde ilerlersin. Ben de aralıkta 42 olacağım.. biz de 8 senelik evliyiz, uzun süre çocuk düşünmedik, son 3 senedir ben doğal yolla olsun diye çok uğraştım, eşim çocuk istemiyordu. Tüp bebek olayına ise tamamen karşıydı. Ben de tek başıma bu sürece girmek istemedim.. karşıma alıp çok konuştum her seferinde ben onu ikna edeceğime o beni ikna etti ve doğal yolla olursa olsun dedik. son bir kaç aydır çocuk olayını rafa kaldırdım aslında.. ara ara foruma giriyorum. bizimkisine sebepsiz infertilite deniyor ancak ben eşimden şüpheleniyorum, o da bir dönem çok içki içiyordu, acaba içki mi bozdu onunda? gerçi son 2 senedir içmiyor.. senin eşinin sperm sayısı kaçtı acaba? bir de nasıl düzeltiniz? hangi takviyeleri kullandı?

• Beğen
Reactions: Siu
X