Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım benim ilaçlara çok cevap vermiyor herhalde yumurtalar ya da kalite yok.10-12 yumurta toplanıyor ama sadece 2 tane döllenme oluyor onda da 5. Güne beklemeyi istemedi doktorlar, sayı az olduğu için. I yüzden ngs’li hiç denemedik. Normal transfer oldu, bir kere kimyasal, bir kere boş gebelik yaşadım.Diğerleri hiç tutmadı. Benim eşimde de morfoloji, hız ve sayı problemi var. Zaten çok oralı değil çocuk yapmaya, o yüzden takviye falan da kullanmıyor. Siz nasıl düzelttiniz eşinin durumunu?Neler kullandı takviye olarak?

Allah hayırlısını nasip etsin arkadaşım, bizimde ilk denemede 9 yumurtanın hiç biri dollenmedi . Transfer gerçekleşmemişti. Ondan sonrasında ki denemede labaratuvar tecrübesi girdi devreye ve 6 yumurta dollendirdiler hepsi 5. Gune güne gitti . Eşim sadece argifertil diye bir hap yuttu günde 3 sefer ben de sadece argifertil yuttum günde 3 kere . Başka hiçbirşey kullanmadık.

Merhaba canım, Allah nurtopu gibi evlat versin inşallah. Eşinle ilgili olabilir ve öykümüz biraz benziyor ucundan kenarından. biz 9 yıllık evliyiz daha önce denememiz çok oldu ama hiç hamile kalamadım . Ben dr. Rutin kontrol için birkaç kez gitmiştim gittiğim günler de dr çocuk istiyorsan tam zamanı gibi şeyler söylüyordu. Anne olmak için sorun görmüyordu yani .eşimden kaynaklı olduğuna inandım ve tup bebek yapmamız gerektiğini söyledim . Kendisine çok alkol ve sigara içtiğini spermlerin olmadığını falan iddia ettim . Hiç itiraz etmedi. Hemen basladik. Gercekten esimle ilgiliymis . Zor zar 9 seçilmiş sperm buldular . Ne stres olmuştuk. Neyse ki yumurta sayısı kadar sperm elde edince hepimiz rahatladık.

Merhaba hayırlı olsun, nerede oldu sonraki tedaviniz laboratuar tecrübesi deyince merak ettim

Eskişehir acibadem Nicel Taşdemir. Çok teşekkür ederim . Size de nasip olur inşallah.
Daha önce döllenme olmayan tedaviniz nerede olmuştu acaba çünkü benimde bahçecide olgun olmayan yumurtam çıkmştı mesela acıbadem böyle bir teknik var mıdır yumurtayı olgunlaştırıcı

Aynen canım , nasip kısmet. İnşallah güzelce devam eder hamileliğin ve yavruna sağlıkla kavuşursun. Hangi klinikte oldun tedavini?Labaratuvar önemli dediğin gibi.Ben İzmir’deyim o yüzden yazın İstanbul düşünüyorum.

Daha önce döllenme olmayan tedaviniz nerede olmuştu acaba çünkü benimde bahçecide olgun olmayan yumurtam çıkmştı mesela acıbadem böyle bir teknik var mıdır yumurtayı olgunlaştırıcı
Aynı doktor aynı labaratuvar . Yalniz labaratuvarda ki çalışan kişi değişmişti. Yumurtalar dollendigi icin nasil oldugunu sormak aklima bile gelmedi. Sanırım vitaminli bir yerlerde beklettiler , laborant öyle birseylerden soz etmisti . Yalniz yumurta olgunlasmasinda sorun yoktu benim yumurtalarin hepsi olgundu , spermlerde dolleme problemi vardi.

Çok teşekkür ederim . Inşallah isteyen herkese nasip olur , çocuk isteyen herkesin gönülden duacisiyim. Allah sağlıklı hayırlı bebekler versin hepimize. Benim doktor ,çok çok iyi titiz ve başarı orani çok yüksek. Tavsiye ederim .

Fiyat bilgisi varmı

Doktorun kim canım şuan. Bülent kars yorumlarına bak istersen

Merhaba Bülent hocada sonuc aldınız mı

Merhaba arkadaşlar,
dün youtube dan bişiyler bakınırken Çağdaş Aslan diye bir doktora denk geldim. özellikle ileri yaş gruplarında uyguladığı yöntemler çok mantıklı geldi bana ilaçsız doğal şekilde yumurtaların büyümesinin daha iyi sonuçlar verdiğinden bahsediyordu en azından ezbere gonal-f i basıp gitmiyor onu anladım. sizden bu doktoru deneyen iyi sonuç alan var mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…