- 10 Ocak 2020
- 447
- 336
- 46
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #80.841
Farketmiyor aç ya da tok içebilirsinizArkadaşlar estrofem ilacını açmı tokmu içiyorsunuz
Tamam teşekkürlerFarketmiyor aç ya da tok içebilirsiniz
Canım benim ilaçlara çok cevap vermiyor herhalde yumurtalar ya da kalite yok.10-12 yumurta toplanıyor ama sadece 2 tane döllenme oluyor onda da 5. Güne beklemeyi istemedi doktorlar, sayı az olduğu için. I yüzden ngs’li hiç denemedik. Normal transfer oldu, bir kere kimyasal, bir kere boş gebelik yaşadım.Diğerleri hiç tutmadı. Benim eşimde de morfoloji, hız ve sayı problemi var. Zaten çok oralı değil çocuk yapmaya, o yüzden takviye falan da kullanmıyor. Siz nasıl düzelttiniz eşinin durumunu?Neler kullandı takviye olarak?Slm canım, mayısta 42 olacağım . Kasım ayında 9 yumurtadan 6 si dollendi . 6 si da 5 .güne gitti. En iyi kalite olan 3 tanesini ngs gönderdik, 3 u de kötü geldi . Kalan 3 taneden 2 tanesini ngs ye göndermeyerek transfer ettirdim. Biri tutundu . Ikili test sonucları cut off altında çıktı ama yinede fetal dna testi için kan verdim geçen hafta . Haftaya onun da sonucu gelir . 15+1 olduk çok şükür. Cinsiyeti erkekmis, Inşallah sorun çıkmaz. Dr. Güzel gittiğini söyledi. Rabbim sana da nasip eder insallah saglikla . Neden olmuyormus ? Bizde, esimin sperm sayisi azdi ve yumurtayı dolleyemeyecek kapasitedeymiş. Bir de malesef çok içki içeriğinden bozmuş spermlerin kalitesini . Benimle ilgili bir sorun yoktu çok şükür. Senin durumun nedir arkadaşımngs yaptirmadan denedim mı hiç
Allah hayırlısını nasip etsin arkadaşım, bizimde ilk denemede 9 yumurtanın hiç biri dollenmedi . Transfer gerçekleşmemişti. Ondan sonrasında ki denemede labaratuvar tecrübesi girdi devreye ve 6 yumurta dollendirdiler hepsi 5. Gune güne gitti . Eşim sadece argifertil diye bir hap yuttu günde 3 sefer ben de sadece argifertil yuttum günde 3 kere . Başka hiçbirşey kullanmadık.Canım benim ilaçlara çok cevap vermiyor herhalde yumurtalar ya da kalite yok.10-12 yumurta toplanıyor ama sadece 2 tane döllenme oluyor onda da 5. Güne beklemeyi istemedi doktorlar, sayı az olduğu için. I yüzden ngs’li hiç denemedik. Normal transfer oldu, bir kere kimyasal, bir kere boş gebelik yaşadım.Diğerleri hiç tutmadı. Benim eşimde de morfoloji, hız ve sayı problemi var. Zaten çok oralı değil çocuk yapmaya, o yüzden takviye falan da kullanmıyor. Siz nasıl düzelttiniz eşinin durumunu?Neler kullandı takviye olarak?
Merhaba canım, Allah nurtopu gibi evlat versin inşallah. Eşinle ilgili olabilir ve öykümüz biraz benziyor ucundan kenarından. biz 9 yıllık evliyiz daha önce denememiz çok oldu ama hiç hamile kalamadım . Ben dr. Rutin kontrol için birkaç kez gitmiştim gittiğim günler de dr çocuk istiyorsan tam zamanı gibi şeyler söylüyordu. Anne olmak için sorun görmüyordu yani .eşimden kaynaklı olduğuna inandım ve tup bebek yapmamız gerektiğini söyledim . Kendisine çok alkol ve sigara içtiğini spermlerin olmadığını falan iddia ettim . Hiç itiraz etmedi. Hemen basladik. Gercekten esimle ilgiliymis . Zor zar 9 seçilmiş sperm buldular . Ne stres olmuştuk. Neyse ki yumurta sayısı kadar sperm elde edince hepimiz rahatladık.Selam canım, ne güzel hamile kalmışsın. inşallah sorunsuz bir şekilde ilerlersin. Ben de aralıkta 42 olacağım.. biz de 8 senelik evliyiz, uzun süre çocuk düşünmedik, son 3 senedir ben doğal yolla olsun diye çok uğraştım, eşim çocuk istemiyordu. Tüp bebek olayına ise tamamen karşıydı. Ben de tek başıma bu sürece girmek istemedim.. karşıma alıp çok konuştum her seferinde ben onu ikna edeceğime o beni ikna etti ve doğal yolla olursa olsun dedik. son bir kaç aydır çocuk olayını rafa kaldırdım aslında.. ara ara foruma giriyorum. bizimkisine sebepsiz infertilite deniyor ancak ben eşimden şüpheleniyorum, o da bir dönem çok içki içiyordu, acaba içki mi bozdu onunda? gerçi son 2 senedir içmiyor.. senin eşinin sperm sayısı kaçtı acaba? bir de nasıl düzeltiniz? hangi takviyeleri kullandı?
Merhaba hayırlı olsun, nerede oldu sonraki tedaviniz laboratuar tecrübesi deyince merak ettimAllah hayırlısını nasip etsin arkadaşım, bizimde ilk denemede 9 yumurtanın hiç biri dollenmedi . Transfer gerçekleşmemişti. Ondan sonrasında ki denemede labaratuvar tecrübesi girdi devreye ve 6 yumurta dollendirdiler hepsi 5. Gune güne gitti . Eşim sadece argifertil diye bir hap yuttu günde 3 sefer ben de sadece argifertil yuttum günde 3 kere . Başka hiçbirşey kullanmadık.
Eskişehir acibadem Nicel Taşdemir. Çok teşekkür ederim . Size de nasip olur inşallah.Merhaba hayırlı olsun, nerede oldu sonraki tedaviniz laboratuar tecrübesi deyince merak ettim
Daha önce döllenme olmayan tedaviniz nerede olmuştu acaba çünkü benimde bahçecide olgun olmayan yumurtam çıkmştı mesela acıbadem böyle bir teknik var mıdır yumurtayı olgunlaştırıcıEskişehir acibadem Nicel Taşdemir. Çok teşekkür ederim . Size de nasip olur inşallah.
Hic biyerde oyle bir teknik yok malesefDaha önce döllenme olmayan tedaviniz nerede olmuştu acaba çünkü benimde bahçecide olgun olmayan yumurtam çıkmştı mesela acıbadem böyle bir teknik var mıdır yumurtayı olgunlaştırıcı
Aynen canım , nasip kısmet. İnşallah güzelce devam eder hamileliğin ve yavruna sağlıkla kavuşursun. Hangi klinikte oldun tedavini?Labaratuvar önemli dediğin gibi.Ben İzmir’deyim o yüzden yazın İstanbul düşünüyorum.Allah hayırlısını nasip etsin arkadaşım, bizimde ilk denemede 9 yumurtanın hiç biri dollenmedi . Transfer gerçekleşmemişti. Ondan sonrasında ki denemede labaratuvar tecrübesi girdi devreye ve 6 yumurta dollendirdiler hepsi 5. Gune güne gitti . Eşim sadece argifertil diye bir hap yuttu günde 3 sefer ben de sadece argifertil yuttum günde 3 kere . Başka hiçbirşey kullanmadık.
Burada cevap vermişsinEskişehir acibadem Nicel Taşdemir. Çok teşekkür ederim . Size de nasip olur inşallah.
Aynı doktor aynı labaratuvar . Yalniz labaratuvarda ki çalışan kişi değişmişti. Yumurtalar dollendigi icin nasil oldugunu sormak aklima bile gelmedi. Sanırım vitaminli bir yerlerde beklettiler , laborant öyle birseylerden soz etmisti . Yalniz yumurta olgunlasmasinda sorun yoktu benim yumurtalarin hepsi olgundu , spermlerde dolleme problemi vardi.Daha önce döllenme olmayan tedaviniz nerede olmuştu acaba çünkü benimde bahçecide olgun olmayan yumurtam çıkmştı mesela acıbadem böyle bir teknik var mıdır yumurtayı olgunlaştırıcı
Çok teşekkür ederim . Inşallah isteyen herkese nasip olur , çocuk isteyen herkesin gönülden duacisiyim. Allah sağlıklı hayırlı bebekler versin hepimize. Benim doktor ,çok çok iyi titiz ve başarı orani çok yüksek. Tavsiye ederim .Aynen canım , nasip kısmet. İnşallah güzelce devam eder hamileliğin ve yavruna sağlıkla kavuşursun. Hangi klinikte oldun tedavini?Labaratuvar önemli dediğin gibi.Ben İzmir’deyim o yüzden yazın İstanbul düşünüyorum.
Fiyat bilgisi varmıMerhaba,
ben instagramdan yazdım nedir bu tedaviler diye Mustafa Yaşar a bana şöyle cevap vermiş.
RTM tedavi sistemimizde vücudun kendi kendini tedavi etmesini hatırlatma metodu kişinin problemine ve problemi oluşturan alt yapıdaki etkene yönelik tedavi programlanır.tedavi programının içinde fitoterapi, hacamat, ozon tedavisi gibi onlarca yöntem bulunmaktadır.size uygun yöntemlerletadavide tam sifaya ulaşmak mümkündür. daha detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.@rtmclinictr sayfamızda tedavi sistemimiz ile ilg. videoları izleyebilirsiniz.
Doktorun kim canım şuan. Bülent kars yorumlarına bak istersenÇünkü yaşımız ileri olduğu için ne deseler yapabilecek potansiyelimiz var ne koparsak kâr hesabı yapıyor bunlar. Ben ön görüşmede hep muayene oldum hiç para ödemedim. Bahçeci almıştı benden ki ben sadece görüşmek istemiştim dr birde muayene edelim dedi sonra asistan şu kadar ödeme yapacaksınız demişti. Çok şaşırmıştım.
Merhaba Bülent hocada sonuc aldınız mıEvet ccanım 4000 tl taze emriyo değilde dondruulmuş emriyo gerekirse çözmek ve tranfer ayrıca 4000 tl alınıyor. Bu bedel heryerden alınıyormuş. Doğru ben araştırdım lınıyor ama 2500 falan en fazla alınan para. Yıllık dondurmadan farklı birşey bu. Rahim durumuna göre opudan sonra karar veriliyor. Yasemin Hanım da sürekli insta hesabından pozitif sonuçları paylaşıyor hastalarının içim gidiyor. Ama şuan güzel bir haber aldım. Eşimin arkadaşı Bülent hocada geçen ay tedavi gördü tüp bebek. Pozitif sonuç almışlarBülent hocayı deneyeceğim sanırım.
Yok maalesef fiyat verilmiyor, ama videolarından birinde bir yorum gördüm çok pahalı olduğundan bahsediyordu. Bu klinik Nişantaşındaymış yani yere bakınca benim de aklıma hemen pahalıdır diye gelmişti.Fiyat bilgisi varmı
Ben arayıp sordum 4 binle 10 bin arası değişiyormuş tedaviye göreYok maalesef fiyat verilmiyor, ama videolarından birinde bir yorum gördüm çok pahalı olduğundan bahsediyordu. Bu klinik Nişantaşındaymış yani yere bakınca benim de aklıma hemen pahalıdır diye gelmişti.