- 2 Ağustos 2020
- 587
- 393
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #80.801
Bitkisel kür kullandım diyo ilaçta belki takviye şeklidedirRahime ozon veriyormuş benim arkadaşm gitmişti, hipofiz bezi ile ilgili mr falan istemişti hatta arkadaşmdan, sonra onun verdiği ilaçları kullandı sonrada tüp bebeğe başladı veee ikizler geldi bir kız bir oğlan o tedaviyi gördüğünde yaşı 45 yaşındaydı takdiri ilahi kader gayrete aşıktır
Sakın ümidinizi kaybetmeyin, ben Ağustosta 44 yaşımı doldurucam. Çok şükür 19 haftalık hamileyim, Allah nasip ederse Ağustos ayında kavusucam bebeğimeBen de sabah okudum röportajı, 48 yaşında rezerv nasıl artar ikizlere hamile nasıl kalınır benim aklım almadı, instagramdan dediği doktoru buldum, bugun herkes yazıyordur ona, ariyordur diye biraz sakinlesmesini bekleyip arayıp soracağım neymiş o rezervi artıran iki üç kat, böyle bir yöntem var da biz mi bilmiyoruz, ne olduğunu nasıl olduğunu bilen varsa yazarsa cok memnun olurum, 44 yaşındayım bana artık olmazmış gibi geliyor, doktorum bile artık denemeyelim dedi, ona da soracağım ne diyecek bakalım...
Konuşabilirsneiz mutlaka yazın meeka ettim gerci onada ayri para gerek meshurda olduki nekadardırBen de sabah okudum röportajı, 48 yaşında rezerv nasıl artar ikizlere hamile nasıl kalınır benim aklım almadı, instagramdan dediği doktoru buldum, bugun herkes yazıyordur ona, ariyordur diye biraz sakinlesmesini bekleyip arayıp soracağım neymiş o rezervi artıran iki üç kat, böyle bir yöntem var da biz mi bilmiyoruz, ne olduğunu nasıl olduğunu bilen varsa yazarsa cok memnun olurum, 44 yaşındayım bana artık olmazmış gibi geliyor, doktorum bile artık denemeyelim dedi, ona da soracağım ne diyecek bakalım...
Benim rahimde de sorun var dış gebelik nedeniyle ve kürtajlar rahmi bozmuş demisti doktor, 8 transferden sonuc alamadim, 2 dusuk dışında...rahime ozon daha önce hic duymamistim o zaman ben bunu araştırayım cok teşekkürler ederim bilgi için, en ufak bir bilgi bile öyle değerli ki bizler için...cok sagolun benim de en sevdiğim sözdür: kader gayrete aşıktır...5 senedir çabalıyorum ben de Allahim bu mübarek ayda tüm çaba gösterenlere nasip etsin insallah emeklerimiz boşa çıkmasın...Rahime ozon veriyormuş benim arkadaşm gitmişti, hipofiz bezi ile ilgili mr falan istemişti hatta arkadaşmdan, sonra onun verdiği ilaçları kullandı sonrada tüp bebeğe başladı veee ikizler geldi bir kız bir oğlan o tedaviyi gördüğünde yaşı 45 yaşındaydı takdiri ilahi kader gayrete aşıktır
Cok tesekkur ederim, umut oluyorsunuz bizlere...Allah hayirlisiyla kucağınıza almayı nasip etsin en kolay en güzel şekilde tamamına erdirsin yavrunuza kavuşmayı...nasıl mutlu oldum mesajınıza, desteginize... elimden geldiğince birseyler yapmaya çalışıyorum ben de Allahim hepimizi görsün duysun...Sakın ümidinizi kaybetmeyin, ben Ağustosta 44 yaşımı doldurucam. Çok şükür 19 haftalık hamileyim, Allah nasip ederse Ağustos ayında kavusucam bebeğime
Bizim sebepsiz infertiliteydi, 3. denememde pozitif sonucu gördüm. Dikkat ettiğim şeyler, saglıklı beslenmek, paketli gıda tüketmemek, yürüyüş. Sağlıklı beden yani. Birde kafa olarak rahatlamaya çalışmak, nefes terapisi, yoga .. vb. neyle rahatlıyorsanız. İnanmak, dua etmek.
Allah benide , tüm isteyenleride bebeklerine kavuştursun inşallah
Ayy canım benim nasıl mutlu oldum senin adınaSakın ümidinizi kaybetmeyin, ben Ağustosta 44 yaşımı doldurucam. Çok şükür 19 haftalık hamileyim, Allah nasip ederse Ağustos ayında kavusucam bebeğime
Bizim sebepsiz infertiliteydi, 3. denememde pozitif sonucu gördüm. Dikkat ettiğim şeyler, saglıklı beslenmek, paketli gıda tüketmemek, yürüyüş. Sağlıklı beden yani. Birde kafa olarak rahatlamaya çalışmak, nefes terapisi, yoga .. vb. neyle rahatlıyorsanız. İnanmak, dua etmek.
Bir şekilde konusacagim, mutlaka haber veririm buraya yazarım, herseyi denedim inanın, eksik varsa onu da deneyeyim içimde kalmasın diyorum son dönemler çünkü pişman olmamak adına...maddi manevi ne kadar yorulsak da ha gayret diyorum son bir guc daha diyorum...Konuşabilirsneiz mutlaka yazın meeka ettim gerci onada ayri para gerek meshurda olduki nekadardır
Amin insallah canım Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin insallahAyy canım benim nasıl mutlu oldum senin adınasağlıcakla kucağa al Rabbim tamamına erdirsin inşallah doktorunuz kimdi bu arada
Amin inşallah birbirimize yazdıklarımız çok önemli en ufak bilgi bile hayatımızı değiştirebilirBenim rahimde de sorun var dış gebelik nedeniyle ve kürtajlar rahmi bozmuş demisti doktor, 8 transferden sonuc alamadim, 2 dusuk dışında...rahime ozon daha önce hic duymamistim o zaman ben bunu araştırayım cok teşekkürler ederim bilgi için, en ufak bir bilgi bile öyle değerli ki bizler için...cok sagolun benim de en sevdiğim sözdür: kader gayrete aşıktır...5 senedir çabalıyorum ben de Allahim bu mübarek ayda tüm çaba gösterenlere nasip etsin insallah emeklerimiz boşa çıkmasın...
Amin..cok haklisiniz o nedenle burada yazışmak dertleşmek paylaşmak en umutsuz zamanimda bile umut oluyor bana, bizi en iyi anlayan ve motive eden yine bizleriz...umutlarimiz tükenmesin..cok sagolun tekrar...Amin inşallah birbirimize yazdıklarımız çok önemli en ufak bilgi bile hayatımızı değiştirebilirkim kime vesile olacak bilmiyoruz Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin tez vakitte
Aaa biliyorum ben o doktoruAmin insallah canım Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin insallahdoktorum doc.dr. Yasemn cekmez. İnstagramdan bakabilirsiniz.
Ben de şu an aynı durumdayım sizinle. Aret hocanın hastasıyım. Düşük amh nedeniyle zaten az yumurtam oluyor. 4 tane yumurtam 10-11 mm'de kaldı. Klomen bitti ama ne tekrar Klomen verdi ne de iğne. Adetimin 17. günü bugün ve hala 21. gün kontrole çağırıyor. Kendiliğinden büyüyecek yumurtalarım olsa tüp bebeğe ihtiyaç duyar mıydım? Zaten 25. gün adet günüm. Siz ne yaptınız merak ettim.Cok sordum ve hatta kızdırdım da, hep bana dediği senin yasin 43 yumurtaların cok az sana iğne olmaz diyor, sanirim gittiğim merkezin böyle bir tedavi şekli var, klomenin ise yaradigi kişiler de varmış, o zaman çok hesaplı bir yöntem ama bende yaramıyor ben de bunu ona anlatamiyorum sanirim işte yoğunluktan hastayı tanımıyor yas ileri diyerek ezberden klomen gidiyor, yarın yine konuşacağım canim bakalim ne olacak...
Canım valla hiç özel bir şey yemedim , kür falan denemedim. Ama sağlıklı beslendim, zaten paketli yiyecek, abur cubur, sigara, alkol alışkanlığım hiç olmadı. Çay, kahve , gazlı içecek de pek tüketmem. Beden sağlığıma dikkat ettim ve kafa olarak rahatlamaya çalıştım. Spor, yoga ..vb.Aaa biliyorum ben o doktorune yedin ne için hele anlat bakalım
Beni sormayın moral bozmak istemem ama Aret bey bana maalesef iyi gelmedi, 2 senemi klomen tedavisiyle harcadım, tamam anlarım klomenin gercekten ise yaradığı durumlar vardır ama bir ay denedin olmadi iki ay denedin olmadi üç ay denedin olmadi, o zaman yanına farklı bir ilaç vermez mi insan, benim yumurtam yok değildi, vardı ama klomen aynı sizin gibi hepsini büyütmeye yetmiyordu bakın siz de 4 yumurtam var diyorsunuz ben de oyleydim birisi büyüyordu digerleri küçük kalip toplanamadan ay geçiyordu bir sonraki aya kalıyordu, 2 sene her ay gittim iznimi tatilimi bile bir ay kaybetmemek için kullanmadim belki o ay bu aydır diye, 41 den 43 e kadar, arada toplamalar yapıldı ama 2 senede cok daha fazla yumurtam olabilirdi birazcık farklı tedaviler denenseydi...en son aynı merkezde Ozan bey var benim durumumu iyi biliyordu ona geçtim, Aret bey mutlaka tecrübe yönünden tartışılamaz ama o kadar kalabalık ve çok hastası var ki bana 4 dakikada aynı anda 3 hastaya randevu veriyoruz demişlerdi, 2 sene gitmeme rağmen anlatamadım derdimi konuşmaya fırsat bulamadım, o da ben bu kadına 2 sene klomen verdim büyümüyor başka birsey deneyeyim demedi, sonrasinda Ozan beye geçtiğimde birebir odaya girip karşısında oturup bu ay hangi ilaci verelim diye hep konuştuk, bir ay femara denedi, o da büyütmedi, bir ay iğne denedi, bir ay klomen gonal f ve merional denedi o zaman 3 yumurtam cok güzel büyüdü, iki kez bu şekilde toplama yapıldı 2 tane 5.gune gitti ama negatif sonuc aldım maalesef ama tabi ben kaybolan 2 senemde o zamanlar 5-6 olan rezervim 2-3 e düştü, simdi de ozan bey bana artık denemeyelim kalan dondurulmuşlari transfer edelim ama artık toplama yapmayalım dedi, bilmiyorum düşünüyorum son 4 dondurulmus var onları 5.gune bekleyip bir transfer hakkım çıkarsa baska da şansım yok şuan için, ne yaparım bilemiyorum, size naçizane tavsiyem birkaç ay deneyin ama baktınız olmuyor vakit kaybetmemek adına farklı ilaçlar da deneyin derim, herkesin bünyesi aynı değil klomen bana yaramıyor da değildi aslında sadece hepsini büyütmeye yetmiyordu...karışık oldu kusura bakmayin yaşadığım tecrübeyi paylaşmak istedim...Ben de şu an aynı durumdayım sizinle. Aret hocanın hastasıyım. Düşük amh nedeniyle zaten az yumurtam oluyor. 4 tane yumurtam 10-11 mm'de kaldı. Klomen bitti ama ne tekrar Klomen verdi ne de iğne. Adetimin 17. günü bugün ve hala 21. gün kontrole çağırıyor. Kendiliğinden büyüyecek yumurtalarım olsa tüp bebeğe ihtiyaç duyar mıydım? Zaten 25. gün adet günüm. Siz ne yaptınız merak ettim.
Çok teşekkürler yanıtınız için. Çok anlaşılır olmuş ve benim de netlik kazanmama yardımcı oldu. Benim Aret Bey'deki ilk ayım ama dediğiniz gibi zaman kaybetmek çok korkutuyor. 21. gün verilen randevuda Ozan bey bakacakmış, saat verirken öyle dediler. Sizin dediğiniz gibi ilgili olduğunu ve ilaç konusunda olumlu baktığını görürsem önümüzdeki ay onunla devam etmek istediğimi söyleyeceğim.Beni sormayın moral bozmak istemem ama Aret bey bana maalesef iyi gelmedi, 2 senemi klomen tedavisiyle harcadım, tamam anlarım klomenin gercekten ise yaradığı durumlar vardır ama bir ay denedin olmadi iki ay denedin olmadi üç ay denedin olmadi, o zaman yanına farklı bir ilaç vermez mi insan, benim yumurtam yok değildi, vardı ama klomen aynı sizin gibi hepsini büyütmeye yetmiyordu bakın siz de 4 yumurtam var diyorsunuz ben de oyleydim birisi büyüyordu digerleri küçük kalip toplanamadan ay geçiyordu bir sonraki aya kalıyordu, 2 sene her ay gittim iznimi tatilimi bile bir ay kaybetmemek için kullanmadim belki o ay bu aydır diye, 41 den 43 e kadar, arada toplamalar yapıldı ama 2 senede cok daha fazla yumurtam olabilirdi birazcık farklı tedaviler denenseydi...en son aynı merkezde Ozan bey var benim durumumu iyi biliyordu ona geçtim, Aret bey mutlaka tecrübe yönünden tartışılamaz ama o kadar kalabalık ve çok hastası var ki bana 4 dakikada aynı anda 3 hastaya randevu veriyoruz demişlerdi, 2 sene gitmeme rağmen anlatamadım derdimi konuşmaya fırsat bulamadım, o da ben bu kadına 2 sene klomen verdim büyümüyor başka birsey deneyeyim demedi, sonrasinda Ozan beye geçtiğimde birebir odaya girip karşısında oturup bu ay hangi ilaci verelim diye hep konuştuk, bir ay femara denedi, o da büyütmedi, bir ay iğne denedi, bir ay klomen gonal f ve merional denedi o zaman 3 yumurtam cok güzel büyüdü, iki kez bu şekilde toplama yapıldı 2 tane 5.gune gitti ama negatif sonuc aldım maalesef ama tabi ben kaybolan 2 senemde o zamanlar 5-6 olan rezervim 2-3 e düştü, simdi de ozan bey bana artık denemeyelim kalan dondurulmuşlari transfer edelim ama artık toplama yapmayalım dedi, bilmiyorum düşünüyorum son 4 dondurulmus var onları 5.gune bekleyip bir transfer hakkım çıkarsa baska da şansım yok şuan için, ne yaparım bilemiyorum, size naçizane tavsiyem birkaç ay deneyin ama baktınız olmuyor vakit kaybetmemek adına farklı ilaçlar da deneyin derim, herkesin bünyesi aynı değil klomen bana yaramıyor da değildi aslında sadece hepsini büyütmeye yetmiyordu...karışık oldu kusura bakmayin yaşadığım tecrübeyi paylaşmak istedim...
Merhaba,Bir şekilde konusacagim, mutlaka haber veririm buraya yazarım, herseyi denedim inanın, eksik varsa onu da deneyeyim içimde kalmasın diyorum son dönemler çünkü pişman olmamak adına...maddi manevi ne kadar yorulsak da ha gayret diyorum son bir guc daha diyorum...
Cok teşekkürler bilgi için, özellikle ozon benim ilgimi çekti çünkü benim dış gebelik ve kurtajlar nedeniyle rahimde problemler var, dun bir arkadaş da yazmıştı bir tanidiginin rahime ozon verildi ve faydası oldu diye...hacamat için de konusmustum birkaç merkezle ama açıkçası korktum fotoğraflari görünce, fitoterapi için de Instagramdan Hakan Ozkul beyle görüştüm, bana çok güven vermedi ama çok umutlu konuştu, insan emin olup guvenip öyle birseyler yapmak istiyor, sonuçta işin ucunda maddi manevi kayıp da olabilir... bugün de hürriyet de bu konuda yazı vardı, dünkü roportajla ilgili bazı doktorlar yorumlar yapmışlar, insan gerçekten ne yapacağını bilemiyor...Merhaba,
ben instagramdan yazdım nedir bu tedaviler diye Mustafa Yaşar a bana şöyle cevap vermiş.
RTM tedavi sistemimizde vücudun kendi kendini tedavi etmesini hatırlatma metodu kişinin problemine ve problemi oluşturan alt yapıdaki etkene yönelik tedavi programlanır.tedavi programının içinde fitoterapi, hacamat, ozon tedavisi gibi onlarca yöntem bulunmaktadır.size uygun yöntemlerletadavide tam sifaya ulaşmak mümkündür. daha detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.@rtmclinictr sayfamızda tedavi sistemimiz ile ilg. videoları izleyebilirsiniz.
vajinal ozon , rektal ozon veya damar yolu ile ozon tedavisi kur olarak uygulanir. Hacamat ile sirt bolgesindeki toksinlerden arinabilirsiniz.akupunktur ile yumurtaliklar desteklenir.Cok teşekkürler bilgi için, özellikle ozon benim ilgimi çekti çünkü benim dış gebelik ve kurtajlar nedeniyle rahimde problemler var, dun bir arkadaş da yazmıştı bir tanidiginin rahime ozon verildi ve faydası oldu diye...hacamat için de konusmustum birkaç merkezle ama açıkçası korktum fotoğraflari görünce, fitoterapi için de Instagramdan Hakan Ozkul beyle görüştüm, bana çok güven vermedi ama çok umutlu konuştu, insan emin olup guvenip öyle birseyler yapmak istiyor, sonuçta işin ucunda maddi manevi kayıp da olabilir... bugün de hürriyet de bu konuda yazı vardı, dünkü roportajla ilgili bazı doktorlar yorumlar yapmışlar, insan gerçekten ne yapacağını bilemiyor...
Oncelikle saglikla gelsin bebis..Sakın ümidinizi kaybetmeyin, ben Ağustosta 44 yaşımı doldurucam. Çok şükür 19 haftalık hamileyim, Allah nasip ederse Ağustos ayında kavusucam bebeğime