-
- Konu Sahibi akideciknane
- #80.541
merhaba,Mrb prowomen kullaniyormussunuz doktorunuz mu onerdi faydasini gordunuzmu sayi ve kalite artisi sagliyormus bende de rezerv azligi var kullansam mi diye dusunuyorum
Anladim tskler bende yumurta kalitesi icin kullanayimmerhaba,
Yumurta kalitesini arttırıyor diye kullanıyorum rezerv azlığı için bir şey diyemiyorum. Doktor tavsiyesi ile değil buradaki paylaşımlarda gördüm ve kullanmaya başladım.
Ben prowomen 3 ay kullandım sadece, soğanı bende deneyeyim sen kabuklarını soyuptamı kaynattın, arkadaşta 2 defa üstüste yapınca faydasını gördüm dedi,şuan brokoli kürü yapıyom bitince soğana geçcem inşallahinşallah, çok sağol. bazen şöyle düşünüyorum tüp bebekle tekrar tekrar deneniyor ya sağlıklı embriyoyu yakalamak için. hatırlarsanız çinde genetik ayıklama ile var olan embriyo sağlıklı hale getirildi sonra bu yasaklandı etik bulunmadı vs. bence şu andaki teknoloji ile her şey mümkün ama bu tüp bebek bir sektör haline çoktan geldi kimse taş koymak istemiyor buna. bu arada çok büyük sorunları olanlar müstesna elbette yani doğal yolla hamile kalması mümkün olmayan çiftler. rabbim anne olmak isteyen herkese nasip etsin bana da 2.yi inşallah yavruma kardeş. bu arada prowomen kullanıyordum uzun zamandır onun içinde günlük ihtiyacınız olan tüm vitaminler var araştırıp içeriğini bulabilirsiniz.
Ben bir ilaç kullandım ilaçta değil vitamin 400 tl 60 tane var içinde sabah akşam aynı saatlerde alıyorsun 3 ay filan hiç ara vermeden devam edeceksin. Benim yumurtaları inanılmaz kalitelendirdi ve olgunlaştırdı. Buradan isim vermek yasak sanırım sana nasıl verebilirimAmin inşallahçok sağol güzel duaların için. 42 yaşındayım 3 yıldır istiyoruz olmuyor.
Yumurtalarim kalitesiz neyapacagimi bilmiyorum artık.
Buradan aslında ilaç ismi verilebiliyor.rica etsem yazabilir misiniz?Ben bir ilaç kullandım ilaçta değil vitamin 400 tl 60 tane var içinde sabah akşam aynı saatlerde alıyorsun 3 ay filan hiç ara vermeden devam edeceksin. Benim yumurtaları inanılmaz kalitelendirdi ve olgunlaştırdı. Buradan isim vermek yasak sanırım sana nasıl verebilirim
biosteron dhea ismi. Bana çok faydası oldu birde yanında imom diye bir vitamin bununda fiyatı 80 -90 tl arası eczaneden eczaneye değişiyor. imom da günde 1 kere sabah içiliyor. Folik asit dahil ihtiyaç olan tüm vitaminler var. Eczanede pazarlıkta yapılıyor ben pazarlık yapıyorum 2 sini 430 tl ye alıyorum. Ben çok faydasını gördüm inşallah sizelere de iyi gelirBuradan aslında ilaç ismi verilebiliyor.rica etsem yazabilir misiniz?
Tesekkurler bir araştırayım bende, alıp kullanayım yorumlara bakarak..Bu ara bol bol vitamin desteği almaya çalışıyorum.. yumurtalarimi en kaliteli hale getirmeye çalışıyorum elimden geldiğince Allah in izniyle.biosteron dhea ismi. Bana çok faydası oldu birde yanında imom diye bir vitamin bununda fiyatı 80 -90 tl arası eczaneden eczaneye değişiyor. imom da günde 1 kere sabah içiliyor. Folik asit dahil ihtiyaç olan tüm vitaminler var. Eczanede pazarlıkta yapılıyor ben pazarlık yapıyorum 2 sini 430 tl ye alıyorum. Ben çok faydasını gördüm inşallah sizelere de iyi gelir
Bende aldım doktoruma sordum ve kullan demisti.Ben bir ilaç kullandım ilaçta değil vitamin 400 tl 60 tane var içinde sabah akşam aynı saatlerde alıyorsun 3 ay filan hiç ara vermeden devam edeceksin. Benim yumurtaları inanılmaz kalitelendirdi ve olgunlaştırdı. Buradan isim vermek yasak sanırım sana nasıl verebilirim
Ben de ogrenebilirmiyimBen bir ilaç kullandım ilaçta değil vitamin 400 tl 60 tane var içinde sabah akşam aynı saatlerde alıyorsun 3 ay filan hiç ara vermeden devam edeceksin. Benim yumurtaları inanılmaz kalitelendirdi ve olgunlaştırdı. Buradan isim vermek yasak sanırım sana nasıl verebilirim
Biesteron doktoruna danışmanda fayda varBen de ogrenebilirmiyim
Kıvrıstada donör yapılıyor canım.başkasının yumurtasıyla.bunu da kabullenmek çok zorMaddi imkanım olsaydı hiç düşünmeden Kıbrıs'a giderdim
Çok zor evet. Ben son çare olarak gerçekten düşünüyorum. Fakat dediğim gibi maddi açıdan çok zorlar biziKıvrıstada donör yapılıyor canım.başkasının yumurtasıyla.bunu da kabullenmek çok zor
Herkese merhabalar forumda gezinirken tesadüf karşıma bu başlık çıktı.Yaşım 39, mayısta on yaşına girecek bir tane sağlıklı birçocuğum var. 2021 martta yeniden hamile kaldım fakat 9 haftalıkken kalp atışı alınamadığı için sonlandırıldı. Ağustosta yeniden denedik o da diğeri gibi 9 haftalıkken kalp atışı alınamadı ve aynı şekilde onu da kaybettim. Genetik testler yapıldı mthfrc677t homozigot mutasyonu denildi.bir daha gebe kalmama engel birşey olmadığı sadece olursa pıhtılaşma iğnesi olmamı tavsiye etti. Verilen cevaplar içime sinmedi başka şehirde İlk doğumu yaptıran dr ulaştım alanında oldukça uzman ve aynı zamanda fonksiyonel tıp uzmanı.homosistein testi istedi ve acilen metil folat b12 almam gerektiğini söyledi.gen mutasyonu nedeni ile vücudumun normal folik asiti çöpe çevirdiğini ve metil formu almazsam b12 ve folatın yeterli olmaması ile bebeğin besleyen kan damarlarının yetersiz kaldığı için bebeğin kalbinin durduğunu açıkladı. Homosistein test sonucum normal değer aralığında geldi. Metil folat almaya başladıktan sonra değerlerim hızla yükseldi 300 lerde olan b12 değerim aniden 930 yükseldi. Dr artık istediğim zaman hamile kalabileceğimi söyledi. Fakat ben de psikolojik bir yıkım başladı yeniden aynı şeyleri yaşayacağım korkusu o kadar sardı ki bu ay denemelere yeniden başlasamda hep olumsuza odaklandım için sanırım gebelik olmadı. Tekrar cesaretimi artırmak ve yaşadığım kayıpları unutmak için buraları okumaya başladım. İnşallah herkesin gönlüne göre en hayırlısı olurolmadıkça acaba olmaması mı daha hayırlı ben mi istemekle hata ediyorum diye sürekli kendimi sorguluyorum
Arkadaşımın abisinle yengesi kıbrısta donörle 2 lerini dünyaya getirmişler ama yengesi ne kadar taşısada anne gibi değil diyor arkadaşımÇok zor evet. Ben son çare olarak gerçekten düşünüyorum. Fakat dediğim gibi maddi açıdan çok zorlar bizi
Evet ilk çocuğumda istediğim il qy hamile kalmış ve herhangi bir sorun olmadan sağlıkla dünyaya getirebilmiştim.fqkat ilk çocuğuma hamile kalmadan evvel hamilelik fikrinden bağımsız bir şekilde 3 ay önce b12 ve demir iğne tedavisi görmüştüm. Belki bunun etkisi ile hamileliğim sağlıklı geçti. Kaybettiğim gebelikler için yapılan genetik testlerde mol gebelikde olabilir dendi fakat net bir şey söylenmedi patoloji raporu da temiz gelmişti. Kadın doğumcum dq genetik testlerde yazana göre kromozom bozukluğu dedi ama emin olamadı. Kürtajdan bir ay sonra yeniden parça alındı patolojiye gönderildi ve o sonuçta temiz geldi. Yani net bir cevap alınamadı. Sadece folat ve b12 eksikliği gibi görünüyor şimdilik. Sizede tavsiyem mutlaka homosistein değerinize baktırın ve b12 değerinizin 500 üzerinde ve folatınızın yine normal değer aralığında mı kontrol ettirin. Bana dr um bu metil folat ve b12 bağını her dr söylemez ve bu eksiklik ile kan pıhtılaşma meğilindedir dolayısıyla bebekten öte annenin normal yaşamda da kalp sağlığı tehdit altında dedi erken yaşta Allah korusun inme kriz sebebi olabilir diye açıkladı. Umarım herkes için hayırlısı olur Allah isteyen herkese sağlıklı bir şekildeMerhaba anladıgım kadarıyla ilk cocugunuzda iğne vs kullanmadınız degil mi? Bende de aynı pgen var ve tüp bebekle gebelik olmustu iğne ve aspirin kullanmama ragmen genetik taramalo embriyom beş haftalık dusukle sonuclandı. Daha snra genetik uzm ve hematoloji uzm ile gorustum ikiside iğnenin fazla geldiği için dusuk olabilecegini soyledi. Bu gen dusuge sebep değil dediler. Kanamam cok sıvı ve kırmızı olmustu o yuzden bende kanımın fazla sulandıgını dusunmustum. Şimdi yeniden tedavi baslayacagız ve kafam cok karısık bana kalsa aspirin dahi kullanmak istemiyorum. Son bir kez perinatologla gorusmeyi dusunuyorum bende bakalım..
Kayıplarınız icin geçmiş olsun. Eğer ilkinde iğne kullanmadıysanız bence kromozom hasarı kaynaklı olmustur kalp durması..Allah saglıcakla yeniden nasip etsin inşallah
Aminn inşallahEvet ilk çocuğumda istediğim il qy hamile kalmış ve herhangi bir sorun olmadan sağlıkla dünyaya getirebilmiştim.fqkat ilk çocuğuma hamile kalmadan evvel hamilelik fikrinden bağımsız bir şekilde 3 ay önce b12 ve demir iğne tedavisi görmüştüm. Belki bunun etkisi ile hamileliğim sağlıklı geçti. Kaybettiğim gebelikler için yapılan genetik testlerde mol gebelikde olabilir dendi fakat net bir şey söylenmedi patoloji raporu da temiz gelmişti. Kadın doğumcum dq genetik testlerde yazana göre kromozom bozukluğu dedi ama emin olamadı. Kürtajdan bir ay sonra yeniden parça alındı patolojiye gönderildi ve o sonuçta temiz geldi. Yani net bir cevap alınamadı. Sadece folat ve b12 eksikliği gibi görünüyor şimdilik. Sizede tavsiyem mutlaka homosistein değerinize baktırın ve b12 değerinizin 500 üzerinde ve folatınızın yine normal değer aralığında mı kontrol ettirin. Bana dr um bu metil folat ve b12 bağını her dr söylemez ve bu eksiklik ile kan pıhtılaşma meğilindedir dolayısıyla bebekten öte annenin normal yaşamda da kalp sağlığı tehdit altında dedi erken yaşta Allah korusun inme kriz sebebi olabilir diye açıkladı. Umarım herkes için hayırlısı olur Allah isteyen herkese sağlıklı bir şekildenasip etsin
Siz hangi marka metil folqt ve b12 kullanıyorsunuz?Aminn inşallahEvet cnm metil folat ı biliyorum kkda kan pıhtılaşması konusunda ogrenmiştim bende. Şimdi metilfolat ve aktif b12 ikisi bir arada vitamin kullanıyorum. İkinci kutudayım. Homosistein düşükten sonra bakılmıstı normal geldi.
Merhaba,Ben prowomen 3 ay kullandım sadece, soğanı bende deneyeyim sen kabuklarını soyuptamı kaynattın, arkadaşta 2 defa üstüste yapınca faydasını gördüm dedi,şuan brokoli kürü yapıyom bitince soğana geçcem inşallah
Osende 2MSiz hangi marka metil folqt ve b12 kullanıyorsunuz?
TesekkurlerOsende 2M