Merhaba Arkadaşlar,
uzun zamandır bende buradayım elimde geldiğince takip ediyorum hatta kızımın geliş hikayesini de paylaşmıştım.
kızımı 41 yaşında doğurdum (doğal yolla hamilelik) uzun zamandır da kardeş istiyoruz kızıma. kendimce bir şeyler deniyordum şimdi size 1 iyi 1 kötü haberim var. uzun zamandır prowomen kullanıyorum ve 3-4 kere (3-4 minik kavanoz)de taze arısütü kullandım. bu süreçte saraçoğlunun videolarını tabiri caizse ezber ettim tekrar tekrar izledim ve soğan kürü yapmaya karar verdim. bu kürü 4 ay hiç yapmamıştım ilk defa denedim. mayıs, haziran, temmuz ve ağustos aylarında arka arkaya adet dönemine göre yaptım ve gün içinde de aslan pençesi çayı hayıt tohumu çayı içtim bazen birini bazen birini 2 fincan.
biliyorsunuz yaptığınız bir şeyin etkisini görmek için üzerinden 3 ay geçmesi gerekiyor ve ben aralık ayında hamile kaldım.
bebeğim için 6. haftayada kalp atışı var dediler 7.haftada duymak için gittiğimde kalp atışı yoktu maalesef. 3-4 gün daha bekledik tekrar gittim kalp atışı yok hatta küçülmeye başlamış dediler
mecbur kürtaj olmam gerekti. 2. mucizeme böylelikle veda etmek zorunda kaldım yaşım 43. çok üzgünüm bir şansım daha olur inşallah. bunu sizinle paylaşmak istedim
belki birilerine vesile olur belki mutlu sonla son bulur hikayeniz sırf birileri faydalansın diye hemen paylaşmak istedim sizlerle.
benim sorunum yaşa bağlı yumurta kalitesinin bozuk olması. anladığım kadarıyla bu kür bazı şeyleri yoluna koymuş düzeltmiş fakat yeterli olmamış. bende şeker tansiyon troid filan yok (uzak olsun) doktor kromozom anomalisine bağlı olabilir dedi vücut gebeliği sonlandırmış olabilir dedi. biraz kendimi toplayayım yeniden deniycem soğan kürünü. internetten tarifine bakabilirsiniz kistlere iyi geliyormuş fsh ı düşürüyormuş hormonları düzenliyormuş.
kendinize iyi bakın.