Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Cok cok gecmis olsun cok zor bir süreç Alllah sabır versin , ve hizlica toparlanmanızi dilerim, ngs ye gitmismiydi embriyonuz , transfer öncesi
Yok gitmedi öyle bı durumdan bahsetmedi bile Dr hanım bu olay böyle olunca teşhisi koyan perinatologlar dedi embriyo genetigine bakılmaliydi diye ileri anne yaşı ve sperm morfolojisi bozuk oldugundan

Yok gitmedi öyle bı durumdan bahsetmedi bile Dr hanım bu olay böyle olunca teşhisi koyan perinatologlar dedi embriyo genetigine bakılmaliydi diye ileri anne yaşı ve sperm morfolojisi bozuk oldugundan
Bende yaşadım sizin kadar geç değildi ama düşük oldu, genetikle ilerliyoruz bizde şimdi, saglikli embryoyu bulursam transfer ettiricem, yoksa o stresi yaşamak zor , hamile olduguna bile sevinemiyor insan..

Merhaba arkadaşlar.
İçinizde Gonal F İğne kullanan var mı? Bugün adetimin 3.gunu . Bugün başladık. 375 ünite. Cuma günü sabah tekrar kontrole çağırdı.

Bugün ilk defa kullandım. Ama yarin 2.dozu nasıl ayarlayacağım kafam karıştı. Siz kendiniz ayarlayabilir musunuz ?
Size eğitim vermediler mi , gonalf Pen mi ? Kaçtık? eğer pense üzerinde çevirip 375 üniteye geçireceğiniz ayar var , 375 e getirip sıfıra gelene kadar bakıyorsunuz, yarin tekrar 375 e getireceksiniz ama pense 450 lik olduğundan yaklaşık 75 veya 100 ünite vurup kalanını diğer kalemden yapacaksınız

Inşallah, dediginiz gibi olur çok korkuyorum ama deneyip göreceğim. Çok teşekkür ederim . Çok sevindim size hayırlı güzel gebelikler inşallah
Selam sizi eylül tüp bebek topiğinden hatırlıyorum. Ben nickimi değiştirtirdim ve bu yeni nick bana ugurlu geldi. 2. Tedavide 2 tane ngs den normal embriyom geldi. Simdi birini transfer oldum sonuc beklıyorum. Tüp bebek ve ngs maddi durumla cok ilgili bir şey maalesef. Hele bu kurda ngs ye embriyo göndermek cok yıpratıcı oluyor. Sizi cok iyi anlıyorum. İnsan maddi manevi o kadar emek veriyor ama sonucunda transfer bile olamayınca çok yıkılıyor. Yaşımız dolayısı ile cok dezavantajlı durumdayız ve şansızlığımız kur cok yüksek ve bundan çok etkileniyoruz. Naçizane tavsiyem maddi durumunuz varsa simdi o donmuş embriyoları transfer olmamanız. Eşinizin sperm değerlerini ve sizin yumurta kalitenizi iyileştirme yolunda bir süre takviye kullanmanız ve sonra tekrar denemenizdir. Benim ilk tedavimde 4 yumurtadan teki döllendi 5. Güne gitti ve ngs den anormal geldi. Sonrakinde 4 yumurtadan 3 ü ngs ye gitti 2 si normal geldi. Bunun da tutma olasılığı %100 değil elbette tutsa bile anne karnında da anomali oluşabiliyormus ama ngs li normal embriyonun sağlıklı dogumla sonuclanma ihtimali daha yüksek. Düşük yapmak hem cok yıpratıcı hem de cok zaman kaybettiriyor insana ki bizim zamanımız az. Ama maddi olarak yetişemem derseniz elbette o embriyolarla şansızı deneyin Onlar da gayet sağlıklı olabilir elbette. 38 yaşındayken ilk spontan gebeliğinde düşük yapmış biri olarak buraya bunları yazmak istedim. Ben temmuz ayında yoğun takviye almaya basladım. Ekim ayındaki tedavimde doktorumun deyimiyle son anda muhteşem performans göstererek 2 tane sağlıklı embriyo elde ettim. Şans mı takviye mi elbette bilmiyorum ama bence denemeye değer.

Takviye olarak ne kullandınız

Çok teşekkür ederim ben de ngs taraftariyim kesinlikle ama baya yüklü bir borcun altındayız ne yazık ki. Biraz bekleyip durumu toparlayalım derken yine vakit geçecek . Bir kac tanidiktan sordum hic teste gondermeden saglikli gebelikler de yasayan var. Riske giriyorum farkindayim . Sonuca gore dediginiz gibi ben ve eşim ek takviyeler alarak tekrar başlarız. Siz neler kullandınız takviye olarak ve eşinizin kullandığı birşeyler var mı bana da söyler misiniz ? Fikirlerinizi ve tecrubelerinizi paylastiginiz icin cook tesekkur ederim . Bu arada çok çok çok sevindim sağlıkla gelen embriyolara inşallah tutunurlar, harika bir haber. Inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız ❤

Eşimin spermi iyiydi onda sorun yaşamadık ama erkekler için takviyeler var bir cok ve bence takviye erkekte daha etkili. Kendi kullandığım takviyeleri bir önceki mesajımda yazdım. Maddiyat konusunda haklısınız hele bir de genetiğe göndermek cok maaliyetli maalesef. İnşallah siz de sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Takviyelere ek olarak son tedavide arı sütü kullandım opuya kadar. Onu yazmayı unutmuşum.

Evet, okudum . Teşekkür ederim . Inşallah, ben de hergün dua ediyorum onlar sağlıklıdır ve bana sağlıkla gelsinler diye . Bir daha opu yaptiracak olursam takviyeyi hem kendim , hem de esim icin dusunecegim . Transfer sonucunuz ne zaman belli olacak ?

Kan testi 31 aralık dediler ama ben daha önce yaptırırım. Ben elimden geleni yaptım bundan sonrası kader artık böyle düşünüyorum.

Kan testi 31 aralık dediler ama ben daha önce yaptırırım. Ben elimden geleni yaptım bundan sonrası kader artık böyle düşünüyorum.
Cok güzel bir zamanlama olmus yeni yila insallah mutlulukla gireceksiniz . Ngs li olmalari sansinizi artiracak . Ben heyecanlandim . Bizimle de sonucu paylasir misiniz ? Biz de mutlu olalim .

Cok güzel bir zamanlama olmus yeni yila insallah mutlulukla gireceksiniz . Ngs li olmalari sansinizi artiracak . Ben heyecanlandim . Bizimle de sonucu paylasir misiniz ? Biz de mutlu olalim .
Kendimi cok kaptırmıyorum çünkü ngsli olup kötü sonuc alanlar da var. Ama ben de şansımın daha yüksek olduğunu düşünüyorum. Elbette sonucumu buraya yazacağım bu topiği okuyarak çok şey öğrendim. Gelişmeleri lütfen siz de paylaşın

Reactions: Siu
Haklisiniz . Ama ben ümitlendim. Inşallah olur , gerisi Allahtan . Tabi ben de paylaşırım herkes iyi veya kötü sonucları görsün ,öğrensin. Biz de bu şekilde tecrübe ediniyoruz. Allah yardımcımız olsun hepimizin . Kendinize çok iyi bakın

Merhaba,
Bir sorum olacakti.
Genotropin'i gece yatmaya yakin bir saatte vurmanizi onermis miydi doktorunuz?
Bana hemsire,gonal f i vurduktan sonra pesine vurun dedi ama guvenemedim pek acikcasi.

Merhaba,
Bir sorum olacakti.
Genotropin'i gece yatmaya yakin bir saatte vurmanizi onermis miydi doktorunuz?
Bana hemsire,gonal f i vurduktan sonra pesine vurun dedi ama guvenemedim pek acikcasi.
Merhaba ben gonalf ile birlikte vuruyordum bana da farklı bir şey söylenmedi. Bence aynı anda vurabilirsiniz.

Arkadaslar seray sever 48 yasinda ve ikiz cocuga hamile nasil olabiliyor. Bu arada masallah rabbim saglikla kucagina alsin . Ama ben 40 yasindayim yymurtam yok bunlar nasil ileri yasta hemen hamile kalabiliyorlar
8-9 kez denedik artık oluruna bıraktık demiş baktım da şimdi habere. Donasyondur yahuuu 48yaşta ne mumkün kendi yumurtanla hemde ikiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…