Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Burası da magazin sayfasına döndü
Şaka bir yana tüp bebek oldugu kesinde kendi yumurtası olabilir çünkü 45-55 yaş arası normal menepoz, öncesi erken menepoz olarak geciyor biliyorsunuz.. Yani her kadının menepoza girmeden once tedaviyle sansı yuksek bence.. Prp de yaptırmıs olabilir..

Merhabalar ,
Sabah kontrole gittim . 3 tane yumurta var ; 16,5 mm , 14 mm , 14 mm . Kan degerlerime de tekrar bakılacak, sonuçlar henüz çıkmadı. Sonuçlara göre akşam gonal f ve cetrotide iğneleri vurulacagim. Her halükarda Sabah tekrar kontrole çağırdı. Yarın çatlama iğnesi vurulabilirmis. Sizde durumlar nasıl? Adetin 10.günündeyim bu sırada.

Yasi ileri cok arkadasim var 44 yastan sonra bos cikiyor yumurtalari bu unluler nasil oluyorda her istedigi yasta hemde ikiz olabiliyor.Magazin olsun diye demedim canim ayni yollardan bizde ugrasiyoruz ondan dikkatimi cekti ve yazdim halada saskinim. Tabiki saglikla kucagina alsin yavruarini rabbim acisini gostermesin

Biliyorum Daha once de kıvanc Tatlıtuğun eşini konusmustuk burada latife yapayım dedimamin amin inş saglıcakla kucaklasın bebişleri
Darısı biz bekleyenlerin başına inş yeni yılda mucizelerimiz bizi bulsun

Merhaba arkadaşlar
Bende 38 yaşında tüp bebek tedavisine başlıyorum
Önceden toplanan 1 dondurulmuş embriyom var
Adet olunca yeniden gideceğim
Doktor beni yumurtlama zamanı çağırmıştı
Bu sefer bana genotropin iğne verildi
Estoferm alıyorum günde 2 kez
Ve gün aşırı 2.4 doz bu iğneyi vuruyorum
Rezervim düşük ve kaliteli olması için veriyorum dedi doktorum
Kullananlar varmı bu iğneyi
Sanırım birkaç marka var saizen ve bir de h ile başlayan vardı onu hatırlayamadım
Bir kaç gün sonra adet olacağım bakalım tedavi nasıl başlayacak?
Bu iğneyi tedaviye başlayınca da acaba kullanacakmıyım?

Bende şoktayım yaa bu ünlüler nasıl hamile kalıyorlar.9 defa denedik biz elde var sıfır.ne yapıyor kime gidiyorlar söyleselerde bizde faydalansak.

Bende şoktayım yaa bu ünlüler nasıl hamile kalıyorlar.9 defa denedik biz elde var sıfır.ne yapıyor kime gidiyorlar söyleselerde bizde faydalansak.

Donasyon yaptırıyor olabilirler , artik son çare değip, bende merak ettim açıkçası ama hic bir zaman ogrenemeyecegiz.. mesela didem uzelde 45 de hamile kaldı, oda donasyon olabilir. Umarım değildir de bize umut olur :)) saglikla doğursunlar

Didem uzelde güya doğal yolla hamile kalmış inş.dediğin gibi öyledir.diddem uzel bence gerçekten doğal ama seray sever e kesinlikle inanmam bu yaşta hemde ikiz hemde kaç defa negatif tüm denemesinden sonra.

Arkadaslar merhaba sizlere birsey sormak istiyorum benzer durum yasayan var mi.En son 26 kasim adet gunumdu.Covid asisi vurulacaktim.B hcg vereyim ona gore vurulayim dedim.Dun test vermistim.Sonuc 10.5 cikmis sizce nasil ne demek.

Arkadaslar merhaba sizlere birsey sormak istiyorum benzer durum yasayan var mi.En son 26 kasim adet gunumdu.Covid asisi vurulacaktim.B hcg vereyim ona gore vurulayim dedim.Dun test vermistim.Sonuc 10.5 cikmis sizce nasil ne demek.
Cok yeni bir gebelik olabilir yarın tekrar kan verin bakalım inşallah katlar

Merhaba benim ngs li embriyom maalesef kimyasalla sonuclandı. Bir embriyom daha var ama ümidimi tamamen kaybettim maalesef. Doktor histereskopi önerdi ama rahimle ilgili sorun olsa hiç tutmazdı diye düşünüyorum :/

Merhaba benim ngs li embriyom maalesef kimyasalla sonuclandı. Bir embriyom daha var ama ümidimi tamamen kaybettim maalesef. Doktor histereskopi önerdi ama rahimle ilgili sorun olsa hiç tutmazdı diye düşünüyorum :/
Benimde ngsli 1.kalite embriyom beş haftalık dusukle sonuclanmıstı. Kalan embriyon için umidin olsun bence sonucta hangisinde nasip bilemeyiz. Forumda üçüncü gün orta kalitede embriyoların bile tutundugunu gorduk.. Histeroskopi rahim filminde gorulen ciddi bir sorun yoksa bence de olma o da bir toparlanma süreci gerektiriyor cunku. Benim drumda embriyo tutunduysa en iyi işaret budur bizim için demişti. O yuzden bana histeroskopi onermedi. Seni bekleyen embriyon için şimdiden guzel hayaller kurmaya basla bnce cnm. Bu bile guzel birsey. Ben üç tüp bebek yaptım hiçbirinde dondurulmuşum olmadı hatta üçüncü de dollenme dahi olmadı..
Şansın yuksek bnce inş bebiş olur kalan embriyon sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…