- Konu Sahibi akideciknane
- #80.401
Ben birkaç yerde tedavi gördüm..Ilk görüşme ucretsiz. Tabi disaridan yaptırdığım tum kan testleri rahim filmleri sperm tahlilleri, ben hepsini bir dosya yapmistim. Yaklaşık bi saat hem bunlari konusmustuk hem muayene etmisti, hem de neler yapılabilir bunun üzerine konusmustuk. Ben de zaten arastirma sonucunda 2 yer arasında kalmıştım. Sisli memorial ve lab. Tan dolayi ota jinemed. Sonra kararımı ota jinemed de verdim.
Hem doktordan cok memnun kaldim. Bana ozel protokol uygulandi, hem de zaten tercih sebebim lab.ti.
Tabi herkesin tup bebek sebebi farkli oluyor. Benim hem rahimde sorunlar vardı hem esimde sperm sorunları vardı. Biz bu yuzden tercih etmistik.
Aret kamar da 2 kere tup bebek
Alinosmsn koyuncuoglunds 1 kere opu
Memorial da 2 kere opu
Translokasyonu biz aret kamar dan sonra arkadasimin soylemesiyle genetik yapıp farkettik..
Ben açıkçası ilk 2 tedavi de birinde 10 diğerinde 21 yumurta toplanmıştı.. özellikle 21 yumurta toplandigi yer in laboratuvari iyi degil diye düşünmüştüm.. ama suan geldiğimiz noktada daha az yumurta var, ama netice aynı oldu..
Ki ben memorial i ,ekibini seviyorum ama 2 kere böyle bir sonuç almak ister istemez beni fazla üzdü.o yuzden arayışlara girdim..
Yani farklı ne yapılabilir onu da bilmiyorum..
Klasik tüm dr lar yumurta toplamaya kadar gonal f,merional tarzı bi ilaç l,cetrotide ve çatlama olarak da gonapeptyl kullaniyir..
Ortalama ilaç dozları da hep aynı sayılır.. 50-100brm aşağı yada yukari..
Ne uygulayabilir diye merak ediyorum..
Ben yaşam tarzimi değiştirdim.. zaten hiç hayatım boyunca sağlıksız beslenen bir insan hiç olmadım.ama belirli şeyleri hayatımdan çıkardım.. daha çok hareket ediyorum..elimden gelen bunlar...