- 8 Ağustos 2015
- 135
- 196
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #80.361
Yaşa bende hiç inanmıyoru.İkinci denememde hamile kaldım.İkincisinde herseye dikkat ettim.Farklı protokol denedik.Dene yanıla insan buluyor doğru yolu.20 sinde evlenip tüp bebekle çoçugu olan var. Yaşa inanmıyorum. Kader takdir
Kesinlikle katılıyorum.Kadın çok uzun zamandır yumurta geliştirici vitamin antioksidan kullanıyordü.Beren saat devaydı şekildeKıbrısa gidiyorlar ve yumurta donörasyonu ile hamile kalıyorlar
Yaş 46 canım 3 yumdan biri tam gelişti
Farklı protokol derken canım?Yaşa bende hiç inanmıyoru.İkinci denememde hamile kaldım.İkincisinde herseye dikkat ettim.Farklı protokol denedik.Dene yanıla insan buluyor doğru yolu.
Nelere dikkat ettin canımYaşa bende hiç inanmıyoru.İkinci denememde hamile kaldım.İkincisinde herseye dikkat ettim.Farklı protokol denedik.Dene yanıla insan buluyor doğru yolu.
Yaşınız kaçtı acaba umutlu olun o yumurtanız evlat olsun sizeMerhaba arkadaşlar 3 cu tedavime başladım cumartesi opu oldum 2 yumurta toplandı biri kötü kalite dendi 1 tane yumurta işleme alındı onunda beşinci güne gelmesini bekleyeceğiz bugün aradılar döllenme olmuşdoktorum havuz yapacağız dedi opu sirasinda prp yapıldı prp yapıp faydasını gören varmı varsa ne kadar sürede fayda gördünüz Allah'ım hepimizin kucağını boş birakmasin herkese annelik duygusunu tatdirsin
41Yaşınız kaçtı acaba umutlu olun o yumurtanız evlat olsun size
Olur Rabbim nasib eylesin 41 çok büyük değil Allah ol derse herşey de olur biz kapısında isteyelim yeterki bıkmadan ümit kesmeden
İnşallah canım Allah'ım kimsenin kucağını boş birakmasinOlur Rabbim nasib eylesin 41 çok büyük değil Allah ol derse herşey de olur biz kapısında isteyelim yeterki bıkmadan ümit kesmeden
Aminİnşallah canım Allah'ım kimsenin kucağını boş birakmasin
Allah onun da bizim de kucağımızı doldursun Rabbim büyükBasak dizer in ikizleri olacakmıs tüp bebek oldugu kesin..
Asenkrondan kastı, farklı büyüklükte olmaları olabilir . Benim de 1 tanesi çok büyümüş, ileride , diğerleri küçüktü. Eğer başlarsak bu folikul önde gider 1 tane yumurta olur dedi . Onun için adetin 17.gunu bant yapıştırma ile başlayacağız. Daha fazla yumurta elde edebilmek için.Asenkron gelişen yumurtlar var diyerek doktor tedavii erteledi. adetin 21. günü estrofem başlayacakmış eşitlemek adına. Sonra iğnelere başlayacakmış.
Doru bir yöntemmi. Yumurtalar neden böyle oluyor ki herkeste böyle mi?
Hımmmm aynı işte bana da öyle anlattı doktor. Sol tarafta iki yumurtanın biri 12 mm olmuş dedi. Bu tedaviyi olumsuz etkiler dedi. Sağ taraftaki 5 tane de irili ufaklıymış.Asenkrondan kastı, farklı büyüklükte olmaları olabilir . Benim de 1 tanesi çok büyümüş, ileride , diğerleri küçüktü. Eğer başlarsak bu folikul önde gider 1 tane yumurta olur dedi . Onun için adetin 17.gunu bant yapıştırma ile başlayacağız. Daha fazla yumurta elde edebilmek için.
Ben 41 yaşındayım. Siz ? Estrofemden bahsetmedi bize . Göbek/ kalmaya yapıştırılan bir bant var onu kullanacağım.Hımmmm aynı işte bana da öyle anlattı doktor. Sol tarafta iki yumurtanın biri 12 mm olmuş dedi. Bu tedaviyi olumsuz etkiler dedi. Sağ taraftaki 5 tane de irili ufaklıymış.
Bana da 21. günü gel dedi. Estrofem vereceğim dedi. Acaba onu kaç gün kullandırır. Sizin yaş kaç?
Kalçaya...kalmaya