Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlar tüp bebek ilaçları dozuna göre ama 7-8 bin tl ilaçlara vermişim bi de transferden sonraki ilaçlar da çok pahalı clemara bant 100 tl ve 2 günde 1 değişiyor prolutex iğne 210 tl içinde 7 günlük var estrofam 20 tl ama o da 3 günde bitiyor progesteron hap var clexan iğne var 180 tl 10 tane var içinde v.s v.s yani transfere kadar bi 7-8 bin transferden sonrada günlük 120 tl den fazla tutuyor ilaçlar ve inşallah pozitif çıkarsa 3 ay devam edilecekmiş Allah hepimize güç kuvvet sabır versin ve bol para

Şuan 7800 tl gitti daha opuya bile karar verilemedi. Allah kesemize ve bize güç kuvvet versin.

Ya kızlar su 2 haftadır ağzımda yara çıkıp duruyor internete okuduğum kadarıyla hormonsal değişiklikten de oluyormıs neden acaba ya cıldırcam bu aftlardan bu ilaçlar deli edecek beni

Ya kızlar su 2 haftadır ağzımda yara çıkıp duruyor internete okuduğum kadarıyla hormonsal değişiklikten de oluyormıs neden acaba ya cıldırcam bu aftlardan bu ilaçlar deli edecek beni

Hanım arkadaşım merhaba.
Ağzımda derken ağzınızın içindeki yanaklarda mı çıkıyor? Aft mı çıkıyor?

Merhabalar kızlar
Yas 38olunca buraya yazmak daha dogru sanki
P.tesi opu olacağım.Sol tarafimda hiç yumurta oluşmamış.Benim 4.tedavim olacak her tedavide bu sorunu yaşadım yine yaşıyorum.
Sağ da 10tane dedi fakat bir tanesi kist olabilir 24mm olmuş
Diğerleri 16 mm 19 mm arasında
Bakalım kaç tanesi işleme gidecek kaç tanesi embriyo olacak
Eşim de de sıkıntı var
Bu arada bol bol akıntım da oluyor
Rahatsız oldum acaba çatlıyorlar mi diye de düşünmeden edemiyorum
Kısmet bakalım...

Cetrotide kullanıyor musun opudan 1 gün öncesine kadar.

Arada benim de akıntım oluyor. Ama çatlayan olmadıydı sanırım.

Ben kullanmıştım bende ne kirpik ne kaş bırakmıştı

Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlanır tedavin

Olmadı kızlar yine olmadı büyük umutlarla başlayan 3 aylık uğraşlarımız maalesef transferimin 12.gününde negatifle sonuçlandı dr ilaçları kes dedi
Rabbim yardımcınız olsun
Hiç bir söz teselli etmez rahatlatmaz biliyorum ama insanın hani o nasibi kısmeti var ya işte..o çok güzel bir kelime
Bizler elimizden geleni yapıyoruz maddi manevi
Keşkemiz pişmanlığımiz olmasın diye
Bundan sonrasi da teslim olmak O' na sığınmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…