Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

İllaki etkisi olur ama. Şöyle diyeyim haziranda 3 fölikül vardı. Ekim de 5 fölikül saydılar. Ama bunlar fölikül. Yumurta ne durumda olduğunu anca embriyolog biliyor.
Benim olan yumurtam kalitesiz dedi Dr um. Tedaviyi sonlandırdı. Hiç topalanmadi yumurtam. Ama bana umut oldunuz devam edicem çok sağol olun..

Merhaba,
Endometrium inceliginden dolayi rahme yapilan prp uygulamasi ne zaman yapildi acaba size?
adet bitimiyle hemen mi yoksa adetin belli bir gunu mu yapildi?
Prp yapildigi ay transfer yapildi mi yoksa bekleme suresi oldu mu prp sonrasi?

Merhaba hanım arkadaşım.

PRP regl bitiminin hemen arkasından yapıldı. Rahim kalınlaşmadan yapılması gerekiyor. Regl dönemi rahim ince olur. O dönemde yapılır.

Transfer ise bir sonraki ay yapılıyor.

Kızlar acil bişey sorcam transferim oldu 3. Günümdeyim redostim tableti 3 ay kullandım dün bitti tekrar almam gerekir mi sizce transfer sonrası kullanan var mı?

Kızlar acil bişey sorcam transferim oldu 3. Günümdeyim redostim tableti 3 ay kullandım dün bitti tekrar almam gerekir mi sizce transfer sonrası kullanan var mı?
Dr,una ulaşmaiyormusun odaha iy bilir ama baktım dhaa çok gelişme aşaması için onmeli gibi onu atlatmişsin tarnsferin olmuş ama yonede sor

Dr,una ulaşmaiyormusun odaha iy bilir ama baktım dhaa çok gelişme aşaması için onmeli gibi onu atlatmişsin tarnsferin olmuş ama yonede sor
Dha yı yumurta toplanmadan önce kullandım ben canım dr um takviye konusunu Bana bırakıyor herhangi bşi önermiyor ki ben şimdi bol bol dinleniyorum kabak çekirdeği ve nar suyu içiyorum ve verilen ilaçları kullanıyorum şunu da yapsaydım dememek için biraz endişeliyim

Arkadaşlar hayıt tohumu daha öncede dönem dönem kullanıyordum şimdi de 1 aydır düzenli kullanıyorum çenem de 3 4 tane kıl çıkıyordu bu ay tek bir tane kıl gördüm o da bayağı incelmişti hormon ilacının yapmadığını Hayıt tohumu mu düzeltti acaba bu defa uzun dönem kullanmayı düşünüyorum

Tecrübe edeniniz oldumu Hayıt tohumunu arkadaşlar

Merhaba hayıt tohumu degilde hayır ekstratı önerdi aktarım bana
Tohumu dahamı iyidir acaba
Bende bu konuda nedir nasıl kullanmak lazım araştırmaya çalışıyorum ama pek bişey bulamadım
Bende şurada bekleyeyim tecrübe eden varmı acaba

Ben dün ampul formatında arı sütü aldım 1000 mg için ginsenk ve zemcefilde var bir aydır hayıtta kullanıyordum arkadaşın önerdiği masajı da yapıyorum ama iki adet dönemim çok azdı çok koyu renk acaba Corona aşısından mı etkilendi anlamadım

Merhabalar herkese
Benimde tüp bebek tedavim başlamış oldu.
Kısa protokolden gidiyoruz bugün 5.gun oldu
Cuma günü kontrol var
Adetimin 2.gunu kontrole gittim bir tane 12mm olan folikul kist gördü.
E2 degerime bakıldı 26 gelince tedaviye devam edebiliriz dedi doktorum.
Kısmet artık ...

Hayırlısi olsun inş.. güzel sonuçlarinida duyariz ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…