- Konu Sahibi akideciknane
- #80.201
Siz içtiniz mi peki. Ne kadar icemem gerekiyor bir ayda etki edermi sizce?Emin ol yarıyor canım. Sen vazgeçme yeter ki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz içtiniz mi peki. Ne kadar icemem gerekiyor bir ayda etki edermi sizce?Emin ol yarıyor canım. Sen vazgeçme yeter ki.
İllaki etkisi olur ama. Şöyle diyeyim haziranda 3 fölikül vardı. Ekim de 5 fölikül saydılar. Ama bunlar fölikül. Yumurta ne durumda olduğunu anca embriyolog biliyor.Siz içtiniz mi peki. Ne kadar icemem gerekiyor bir ayda etki edermi sizce?
Benim olan yumurtam kalitesiz dedi Dr um. Tedaviyi sonlandırdı. Hiç topalanmadi yumurtam. Ama bana umut oldunuz devam edicem çok sağol olun..İllaki etkisi olur ama. Şöyle diyeyim haziranda 3 fölikül vardı. Ekim de 5 fölikül saydılar. Ama bunlar fölikül. Yumurta ne durumda olduğunu anca embriyolog biliyor.
Merhaba,
Endometrium inceliginden dolayi rahme yapilan prp uygulamasi ne zaman yapildi acaba size?
adet bitimiyle hemen mi yoksa adetin belli bir gunu mu yapildi?
Prp yapildigi ay transfer yapildi mi yoksa bekleme suresi oldu mu prp sonrasi?
merhaba,Bahçeci ile görüştük biz. Çok kalabalık insanlar var doktor yogunlupuda fazla gelmişti. Birde en tuzlu yer oraydı gerçi o kadar paramız olsa murat bozkurt tercih edecektik.
Adet gördüğün sürece umut hep var. Altın yumurta diye bir şey var duymuşsundur belki. Neden olmasın.Benim olan yumurtam kalitesiz dedi Dr um. Tedaviyi sonlandırdı. Hiç topalanmadi yumurtam. Ama bana umut oldunuz devam edicem çok sağol olun..
Dr,una ulaşmaiyormusun odaha iy bilir ama baktım dhaa çok gelişme aşaması için onmeli gibi onu atlatmişsin tarnsferin olmuş ama yonede sorKızlar acil bişey sorcam transferim oldu 3. Günümdeyim redostim tableti 3 ay kullandım dün bitti tekrar almam gerekir mi sizce transfer sonrası kullanan var mı?
Cok tesekkurlerMerhaba hanım arkadaşım.
PRP regl bitiminin hemen arkasından yapıldı. Rahim kalınlaşmadan yapılması gerekiyor. Regl dönemi rahim ince olur. O dönemde yapılır.
Transfer ise bir sonraki ay yapılıyor.
Canım biz şubatta 16 bin di hersey dahil. Sadece ilaç lar extra. Yasemin çekmez de karar kılmıştık bizdemerhaba,
ben de murat bozkurt u düşünüyorum aslında. fiyatları çok mu yüksek? :/
normalin çok üstünde fiyatlar anlaşılan, hem de kaç ay önceki fiyat :/ 16bin herşey dahil neyi kapsıyordu, hatırlıyor musun?Canım biz şubatta 16 bin di hersey dahil. Sadece ilaç lar extra. Yasemin çekmez de karar kılmıştık bizde
Dha yı yumurta toplanmadan önce kullandım ben canım dr um takviye konusunu Bana bırakıyor herhangi bşi önermiyor ki ben şimdi bol bol dinleniyorum kabak çekirdeği ve nar suyu içiyorum ve verilen ilaçları kullanıyorum şunu da yapsaydım dememek için biraz endişeliyimDr,una ulaşmaiyormusun odaha iy bilir ama baktım dhaa çok gelişme aşaması için onmeli gibi onu atlatmişsin tarnsferin olmuş ama yonede sor
Transfer toplama dondurma, ilaç hariçnormalin çok üstünde fiyatlar anlaşılan, hem de kaç ay önceki fiyat :/ 16bin herşey dahil neyi kapsıyordu, hatırlıyor musun?
Merhaba hayıt tohumu degilde hayır ekstratı önerdi aktarım banaArkadaşlar hayıt tohumu daha öncede dönem dönem kullanıyordum şimdi de 1 aydır düzenli kullanıyorum çenem de 3 4 tane kıl çıkıyordu bu ay tek bir tane kıl gördüm o da bayağı incelmişti hormon ilacının yapmadığını Hayıt tohumu mu düzeltti acaba bu defa uzun dönem kullanmayı düşünüyorum
Tecrübe edeniniz oldumu Hayıt tohumunu arkadaşlar
Hayırlısi olsun inş.. güzel sonuçlarinida duyariz ins.Merhabalar herkese
Benimde tüp bebek tedavim başlamış oldu.
Kısa protokolden gidiyoruz bugün 5.gun oldu
Cuma günü kontrol var
Adetimin 2.gunu kontrole gittim bir tane 12mm olan folikul kist gördü.
E2 degerime bakıldı 26 gelince tedaviye devam edebiliriz dedi doktorum.
Kısmet artık ...
Aminn çok teşekkür ederimHayırlısi olsun inş.. güzel sonuçlarinida duyariz ins.