Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bunlardan hangisindeki dusukluk/yukseklik tedaviye baslamaya engel teskil ediyor ki

Hangi hormonlar mesela? Ben ikinci denemeye baslarken doktor hicbi hormona bakmadi. Sadece ultrasonda bakip uygun diyip baslatti direk
Benimde öyle ultrasonla baktılar beş ay önce yaptığım hormon testleri ama adet olunca ikinci günü tekrarlamak istiyorum testlerimi..

42 ama bı yumurtalığın 50 yaş gibi demişti doktor
O kadar ümitsiz olmayın burda 47 yaşında tek yumurta ile hamile kalanı okudum. Benim bir yakınım 51 yaşında anne oldu şu an altı aylık bebeği var. Bir kaç Dr a gorundunuz mu. Hamdi ildesiniz Dr biz kim

O kadar ümitsiz olmayın burda 47 yaşında tek yumurta ile hamile kalanı okudum. Benim bir yakınım 51 yaşında anne oldu şu an altı aylık bebeği var. Bir kaç Dr a gorundunuz mu. Hamdi ildesiniz Dr biz kim
Haklısın ama işte elimde değil.
İzmirdeyim duyduğum ve tavsiye edilen her doktora gidiyorum.
Bı 6 ay suruyo sonra farklı doktora gidiyorum işte. Sen nerede görüyorsun tedavi

Haklısın ama işte elimde değil.
İzmirdeyim duyduğum ve tavsiye edilen her doktora gidiyorum.
Bı 6 ay suruyo sonra farklı doktora gidiyorum işte. Sen nerede görüyorsun tedavi
Ben istanbuldayim. Ali Osman Koyuncuoğlu na gittim bu ay. Ben sol yumurtaligimdan kist ameliyatı oldum. Solda hiç yumurtam yok bu yüzden sağda iki göründü bu ay
Bakalım sonuç ne olacak.. içtiğim vitamin ilaclar yarayacak mı hepimizin hallinda hayırlısı.

Emin ol yarıyor canım. Sen vazgeçme yeter ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…