-
- Konu Sahibi akideciknane
- #80.181
Hangi hormonlarıma bakacaklar benim hiç hormonlarıma bakmıyor Dr um. Direk adetin 2. Günü gel dediBir ay sonra ben de tedaviye başlayacağım tabi hormonlar normelse
Adetin ikinci günü tahlilleri yapıp öyle gel demişti.( FSH lh e2 prolaktin)kasim adetimle başlarız gibi duruyor tabi nasipHangi hormonlarıma bakacaklar benim hiç hormonlarıma bakmıyor Dr um. Direk adetin 2. Günü gel dedi
Canım senin yaş kaç aceba.Hangi hormonlarıma bakacaklar benim hiç hormonlarıma bakmıyor Dr um. Direk adetin 2. Günü gel dedi
46 yasimCanım senin yaş kaç aceba.
Senin ilk denemen mi tüp bebekte?Adetin ikinci günü tahlilleri yapıp öyle gel demişti.( FSH lh e2 prolaktin)kasim adetimle başlarız gibi duruyor tabi nasip
İptal olan tedavim var. o yüzden pek umutlu değilimSenin ilk denemen mi tüp bebekte?
Bende değilim ama ileride neden denemedim dememek için yapıyorum. Olmadı yumurta donasyon düşünüyorum.İptal olan tedavim var. o yüzden pek umutlu değilim
Hangi hormonlar mesela? Ben ikinci denemeye baslarken doktor hicbi hormona bakmadi. Sadece ultrasonda bakip uygun diyip baslatti direkBir ay sonra ben de tedaviye başlayacağım tabi hormonlar normelse
Adetin üçüncü günü bakılan hormonlar(FSH, lh e2 prolaktin) bunlar diye biliyorum.Hangi hormonlar mesela? Ben ikinci denemeye baslarken doktor hicbi hormona bakmadi. Sadece ultrasonda bakip uygun diyip baslatti direk
Bunlardan hangisindeki dusukluk/yukseklik tedaviye baslamaya engel teskil ediyor ki?Adetin üçüncü günü bakılan hormonlar(FSH, lh e2 prolaktin) bunlar diye biliyorum.
Bunlardan hangisindeki dusukluk/yukseklik tedaviye baslamaya engel teskil ediyor ki
Benimde öyle ultrasonla baktılar beş ay önce yaptığım hormon testleri ama adet olunca ikinci günü tekrarlamak istiyorum testlerimi..Hangi hormonlar mesela? Ben ikinci denemeye baslarken doktor hicbi hormona bakmadi. Sadece ultrasonda bakip uygun diyip baslatti direk
FSH yüksek olursa başlamıyor. yumurta kalitesi düşüyor diye sanirimBunlardan hangisindeki dusukluk/yukseklik tedaviye baslamaya engel teskil ediyor ki?
Keşke hiç birşeye gerek kalmadan gelse bebislerimizBenimde öyle ultrasonla baktılar beş ay önce yaptığım hormon testleri ama adet olunca ikinci günü tekrarlamak istiyorum testlerimi..
Siz kaç yaşındasınız. Umutsuz olmak iyi değil bence. Dr um geçen ay iki yumurta görünce deneyelim belki mucize olur dedi. Bakalım kısmetBen
Keşke hiç birşeye gerek kalmadan gelse bebislerimiz
42 ama bı yumurtalığın 50 yaş gibi demişti doktorSiz kaç yaşındasınız. Umutsuz olmak iyi değil bence. Dr um geçen ay iki yumurta görünce deneyelim belki mucize olur dedi. Bakalım kısmet
O kadar ümitsiz olmayın burda 47 yaşında tek yumurta ile hamile kalanı okudum. Benim bir yakınım 51 yaşında anne oldu şu an altı aylık bebeği var. Bir kaç Dr a gorundunuz mu. Hamdi ildesiniz Dr biz kim42 ama bı yumurtalığın 50 yaş gibi demişti doktor
Haklısın ama işte elimde değil.O kadar ümitsiz olmayın burda 47 yaşında tek yumurta ile hamile kalanı okudum. Benim bir yakınım 51 yaşında anne oldu şu an altı aylık bebeği var. Bir kaç Dr a gorundunuz mu. Hamdi ildesiniz Dr biz kim
Ben istanbuldayim. Ali Osman Koyuncuoğlu na gittim bu ay. Ben sol yumurtaligimdan kist ameliyatı oldum. Solda hiç yumurtam yok bu yüzden sağda iki göründü bu ayHaklısın ama işte elimde değil.
İzmirdeyim duyduğum ve tavsiye edilen her doktora gidiyorum.
Bı 6 ay suruyo sonra farklı doktora gidiyorum işte. Sen nerede görüyorsun tedavi
Emin ol yarıyor canım. Sen vazgeçme yeter ki.Ben istanbuldayim. Ali Osman Koyuncuoğlu na gittim bu ay. Ben sol yumurtaligimdan kist ameliyatı oldum. Solda hiç yumurtam yok bu yüzden sağda iki göründü bu ay
Bakalım sonuç ne olacak.. içtiğim vitamin ilaclar yarayacak mı hepimizin hallinda hayırlısı.