Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

hoşgeldin...yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiniz...

bizim bi tanıdık 46 yasında hamile kaldı hem de seneler önce gördüğü hiçbir tedavinin işe yaramamasına rağmen. artık ümidi kesmişlerdi kadın hamileliğini bile anlamamış karnında gaz var sanmış düşünün :)

Allahtan ümidinizi kaybetmeyin. Rabbim hepinize sağlıklı bir sekilde anne olmayı nasip etsin inşallah

pufy allah bağışlasın bebeğini..
duoava neler yapıyosun sana yumurtalık rezervi topiğinde yazmıştım ama görmedin sanırım..

Sağol canım benim inşallah guzel haberler alırım ve hemen yazarım inşallah bu kez gobislerimizi tokustururuz senin bugün kaçıncı günün ben kac gun yatayim yaaaaa çok şaşkınim bu sefer 2 gün yatayim sonra normal hayatima doneyim diyorum

46 yasindahamile olanlari duyunca cok umitleniyorum cunki hic problem olmadigi halde hamile kalamamak beni ve benim gibileri uzuyir tiyatrocu Fusun Demirelin roportaji da beni cok etkiledi.. 50 sinde ikiz dogum yapmis hic umudumuzu kaybetmeyelim insaallah..

Kizlar şimdi haber geldi yumurtalsrimdan 6 tanesi dollenmis yarin yine arayacaklar inşallah gelişimleri guzel devam eder

masallahh canimmm.. guzell dileklerinn icinnn tesekkurlerr..

Kanal 7 her cumartesi pazar saat 11. de tup bebekle anne olan bayanlarin hikayelerini anlatmaya baslamis... cok hos geldi bana..
birde yasadigimiz surecleri anlatan program olsa ne iyi olacak hemenn katilmakk isterdim..

Kizlar şimdi haber geldi yumurtalsrimdan 6 tanesi dollenmis yarin yine arayacaklar inşallah gelişimleri guzel devam eder

Hadi canım hayırlı olsun. 6 Embriyo, gayet güzel. İnşallah kucağına da alırsın bebeklerini.

hoşgeldin...yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiniz...

Canım test günün ne zaman senin. Ben yarın annemlere gideceğim. 1 hafta kalırım sanırım. O sırada gelecek heralde senin güzel haberin. Şimdiden tebrik ediyorum seni.

pufy allah bağışlasın bebeğini..
duoava neler yapıyosun sana yumurtalık rezervi topiğinde yazmıştım ama görmedin sanırım..

Okudum canim sagolasin bana cevap yazmistin. bende cevap yazacaktim zamanim yoktu begenide yapmadim. begeni olmayinca anlasilmiyor okunup okunmadigi, bende yaramaz durum yok hafta sonu dolayisiyla, esim 2 gündür evde yürüyüse falan cikiyoruz öyle geciyor umarim sizlerde iyisinizdir.

canimmm insallahh seninde ikizlerinn olurrr..

maşallah canım maşallah...inşallah bu sefer bebeklerini kycagına alırsın hayırlısıyla...ben hiç mi hiç yatmadım xanım...umutlarım bile tükendi hattA. Trnsfden bes saniye sonra kalktım yatağıma kadar yürüdüm..45.50DK yattım..sonra yürüdüm merdiven çıktım arabayla uc saat yolculuk...eve gıttim..ertesi günü işe gittim..araba kullandım arabayla resmi dairelere gittim..merdivenler inip çıktım....biliyorsun temizlik yaptım vsvs
..ve 6saat köye gittik dağ yolları tangır tungur durmaksızın sarsıntı...cenazede nerdeyse 500 tabldot yıkadım...ayyyt neyse donüş yolu yine aynı saatlerce....dün ve bugün evde yine temizlik yaptım...şimfi feziyoruz...ayakta bir magazada yazıyorum su anda bile....yani anlıycanız aartık nasip diyorum...Allah yazdıysa olur....olmazsa inşallah dördüncü denemede hep yatarım.....

Canım test günün ne zaman senin. Ben yarın annemlere gideceğim. 1 hafta kalırım sanırım. O sırada gelecek heralde senin güzel haberin. Şimdiden tebrik ediyorum seni.
1 subat canım...güle güle git gel....

maşallah canım maşallah...inşallah bu sefer bebeklerini kycagına alırsın hayırlısıyla...ben hiç mi hiç yatmadım xanım...umutlarım bile tükendi hattA. Trnsfden bes saniye sonra kalktım yatağıma kadar yürüdüm..45.50DK yattım..sonra yürüdüm merdiven çıktım arabayla uc saat yolculuk...eve gıttim..ertesi günü işe gittim..araba kullandım arabayla resmi dairelere gittim..merdivenler inip çıktım....biliyorsun temizlik yaptım vsvs
..ve 6saat köye gittik dağ yolları tangır tungur durmaksızın sarsıntı...cenazede nerdeyse 500 tabldot yıkadım...ayyyt neyse donüş yolu yine aynı saatlerce....dün ve bugün evde yine temizlik yaptım...şimfi feziyoruz...ayakta bir magazada yazıyorum su anda bile....yani anlıycanız aartık nasip diyorum...Allah yazdıysa olur....olmazsa inşallah dördüncü denemede hep yatarım.....

1 subat canım...güle güle git gel....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…