- Konu Sahibi akideciknane
-
- #7.981
Merhabalar ben de uzunsuredir bunlari konusacak birilerini ariyordum . Sizlerle karsilasinca cok mutlu oldum .Allah herkese hayirli evlatlar nasip etsin ben de izmir sifa bornovada tedaviye basladim evleneli 4 yil oldu daha once karar verip tup bebege bsslamadigim icin pismanim .Allah butun isteyen kadinlara ve bana da hayirli evlat versin
Uzun zamandır görüsemiyoruz ama kız bütün zamanımı alıyor tam bir cadı edepsizzzzz :)
Artık bir cok şeyi anlamaya başladı ilgi ve konuşma istiyor beni görünce kuş gibi çırpınıyor
Bugün mevlutumuzu yaptık hamis meltem bendeydi inşallah sıra onun Mevlüt'ünde
Rabbim benim yaşadıklarımı bir sn once hepinize nasip etsin özellikle Mevlüt'ün dua kısmında isteyen herkese bir evlat diledik
Kuzum prenses gibiydi ona her baktığımda 45 yasında nasıl bir mucize ile odullendirildigimi düşünüyorum şimdi karşımda tavşanı ile yatıyor
Rabbim isteyen herkese versin hepinizi öpüyorum
Kizlar şimdi haber geldi yumurtalsrimdan 6 tanesi dollenmis yarin yine arayacaklar inşallah gelişimleri guzel devam eder
hoşgeldin...yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiniz...
Hadi canım hayırlı olsun. 6 Embriyo, gayet güzel. İnşallah kucağına da alırsın bebeklerini.
Kizlar şimdi haber geldi yumurtalsrimdan 6 tanesi dollenmis yarin yine arayacaklar inşallah gelişimleri guzel devam eder
pufy allah bağışlasın bebeğini..
duoava neler yapıyosun sana yumurtalık rezervi topiğinde yazmıştım ama görmedin sanırım..
46 yasindahamile olanlari duyunca cok umitleniyorum cunki hic problem olmadigi halde hamile kalamamak beni ve benim gibileri uzuyir tiyatrocu Fusun Demirelin roportaji da beni cok etkiledi.. 50 sinde ikiz dogum yapmis hic umudumuzu kaybetmeyelim insaallah..
Hayirli olsun arkadasim,bu transferin bebegini sana getirmesini diliyorum.
masallahhh cok guzelll cnmmm
Sağol canım benim inşallah guzel haberler alırım ve hemen yazarım inşallah bu kez gobislerimizi tokustururuz senin bugün kaçıncı günün ben kac gun yatayim yaaaaa çok şaşkınim bu sefer 2 gün yatayim sonra normal hayatima doneyim diyorum
maşallah canım maşallah...inşallah bu sefer bebeklerini kycagına alırsın hayırlısıyla...ben hiç mi hiç yatmadım xanım...umutlarım bile tükendi hattA. Trnsfden bes saniye sonra kalktım yatağıma kadar yürüdüm..45.50DK yattım..sonra yürüdüm merdiven çıktım arabayla uc saat yolculuk...eve gıttim..ertesi günü işe gittim..araba kullandım arabayla resmi dairelere gittim..merdivenler inip çıktım....biliyorsun temizlik yaptım vsvsKizlar şimdi haber geldi yumurtalsrimdan 6 tanesi dollenmis yarin yine arayacaklar inşallah gelişimleri guzel devam eder
1 subat canım...güle güle git gel....Canım test günün ne zaman senin. Ben yarın annemlere gideceğim. 1 hafta kalırım sanırım. O sırada gelecek heralde senin güzel haberin. Şimdiden tebrik ediyorum seni.
Sağol canım benim inşallah guzel haberler alırım ve hemen yazarım inşallah bu kez gobislerimizi tokustururuz senin bugün kaçıncı günün ben kac gun yatayim yaaaaa çok şaşkınim bu sefer 2 gün yatayim sonra normal hayatima doneyim diyorum
maşallah canım maşallah...inşallah bu sefer bebeklerini kycagına alırsın hayırlısıyla...ben hiç mi hiç yatmadım xanım...umutlarım bile tükendi hattA. Trnsfden bes saniye sonra kalktım yatağıma kadar yürüdüm..45.50DK yattım..sonra yürüdüm merdiven çıktım arabayla uc saat yolculuk...eve gıttim..ertesi günü işe gittim..araba kullandım arabayla resmi dairelere gittim..merdivenler inip çıktım....biliyorsun temizlik yaptım vsvsKizlar şimdi haber geldi yumurtalsrimdan 6 tanesi dollenmis yarin yine arayacaklar inşallah gelişimleri guzel devam eder
1 subat canım...güle güle git gel....Canım test günün ne zaman senin. Ben yarın annemlere gideceğim. 1 hafta kalırım sanırım. O sırada gelecek heralde senin güzel haberin. Şimdiden tebrik ediyorum seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?