Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlar selamlar, umarim hepiniz iyisinizdir hersey yolunda gidiyordur. Ben de donmus tedaviye basladım bu da son kalan embriyom. 4Aa cozununce nasil olur bilemiyorum çünkü bir oncekı de 4aa iken cozundu ve kalite düşmüş sonuc alamadım, hamileliği devam edenlere saglikla kucağınıza almanızı diliyorum. İnşallah bizlerinde yüzü güler takdiri ilahi.
Donmus tedavi oncesi farkli bir takviye yöntem deneyen varsa yazabilirse sevinirim. Estrofem kullanıyorum sadece. Beslenmeye şimdiden dikkat mi edeyim. Eylül ayi inşallah bizlere güzellikler getirir

prp yaptıran ve hıc yumurtası olmadığı halde kendılıgınden hamıle kalan bır tanıdıgım var
ama onun dısında dısardan okudugum sey
maddıyat ıcın yapılan aslında çok umut vaad etmeyen bır yontem oldugu
bende maslak acıbademde yaptırmak ıstemıstım
ancak bır tup bebek parası tutuyor işler
doktor muaynesi ile bırlıkte

canım merhaba :)
bir gebenin günlüğü yumurtlama masajlarını mı yaptın? faydasını gördüğünü düşünüyor musun?
Merhaba
Evet cnm hem ordan baktim yaptım hem de ayrıca masaj aleti aldım titreşimli onu da yaptım her gün akşam 15 dakika ama bende gözle görülür bir fayda olmadi sanki aynı şekilde tek tük yumurtam ancak var, ama yine de bana fayda etmeyen başka bir kişide fayda edebilir belki diye düşünüyorum...

Merhaba arkadaşlar ben ilk kontrolumden çıktım ilk muaynede 6 yumurtaydı tedaviden sonraki ilk kontrolumde 1 yumurta fazla geride kalmış .4 yumurta büyümüş çok iyi durumda 1 yumurtada da biraz geriden geliyor .yani şimdilik 5 yumurta gibi görünüyor ama 2.kontrolde daha netleşir dedi doktor .2.kontrol Cumartesi bakalım ...Yarın çatlamasın diye iğneyede başlıycam

canım öyle tabii,
bir de umudu elden bırakmadan denemeye devam etmek lazım sanırım,
ya verimli aya denk gelmemiştir, yada vakti gelmemiştir :/
benim de öyle, ama inşallah sıra bizlere de gelecek :)

canım öyle tabii,
bir de umudu elden bırakmadan denemeye devam etmek lazım sanırım,
ya verimli aya denk gelmemiştir, yada vakti gelmemiştir :/
benim de öyle, ama inşallah sıra bizlere de gelecek :)
Insallah canim ya, ben de bu ay yeni doktorda baslayacaktim adetim 10 gün gecikti son kontrolde kist vardi, dun lekelenme başladı ve sökülmedi hala, kisaca benim bu ay da daha baslamadan güme gitti, canim sıkkın, ayları saya saya boşa gidiyorum ama dediğin gibi umudu birakmamak lazım, bırakmayalım da hicbirimiz

Çok çok teşekkür ederim bilgiler için. Allah gönlünüze göre versin inşallah. Hayırlı haberlerinizi bekleyeceğim
Ben 3 ay önceden q10 suprapharma kullanıyorum etkisi oldu gerçekten omega 3 de kullanıyorum eşim ve ben 15 gün sağ arı sütü kullandık eğriçayır tüp bebeğe başlamadan önce ,her kontrolde doktor kan değerlerine de bakıyor zaten ilk başta tam kan verdim ben mesela o yüzden doktor da önemli Prof ya da normla doktor farketmiyor bence sizi iyi bilen durumunuzu bilen kişiye özel tedavi uygulayan doktor çok önemli

Merhaba arı sütü beo aldım bugün saf değil ssf yoktu bal propolis ve bal .Çok faydası olurmu bilemiyorum saf kullanmak lazım herhaldr

Reactions: fsp
Merhaba arı sütü beo aldım bugün saf değil ssf yoktu bal propolis ve bal .Çok faydası olurmu bilemiyorum saf kullanmak lazım herhaldr
Onu çok önceden kullandım ama pek bi faydası olmadı eğriçayırda saf olan var çok kullanmadık ama eşimle 10 gün kullandık sadece

Bir de Avakado tüketin bol faydası olduğunu duymuştum
Evet bugün aldım avakado fiyatları yüksek ama tüketicem bakalım çok önceden duymuştum faydasını.Birde yumurta toplama sürecinde bol protein almak gerekiyor etle hiç aram yok bugün dr yine söyledi et balık incir bol yeşillik avakado ceviz badem vs...Ve sakinlik stresten uzak olmak gerekiyor ama zor

Reactions: fsp
Kizlar adet oldum. lucrin igne olcam. Adetin 2. Gunu yapilacak. Bu igne nereden yapiliyor? Acıtan bir igne mi? Lütfen cevaplar misiniz?

rahim inceliğinden muzdaripsin sanırım bende bu konuyla ilgili sıkıntı yaşadım tüp bebekte ilk deneme için 4ay ugrastm ilk sefer 9.8mm oldu progesteronu yiyince 5.5mme düştü iptal.2ay 7mm e cıktı en fazla progesteron yiyince 4mm yine iptal.3ay 6mm zor gördü iptal.snra 1ay ara verdm bir çay duydm burdan sipariş verdm regl iken baslayıp her gn 1pardak içtim.sabah aç karnına 1kase yogurda 1çay kasıgı çörek otu,1çay kasıgı keten tohumu,1adet incir,5-6badem,1adet ceviz,1kasık pekmez-yada bal koyup sabahları yedim tedavıye basladım ve dr a solemeden estrofemı azalttm 6kullqndırıyrdu 3tane içtim-progesteronuda sadece gunde 2adet fitil olark attım iğneleri yapmadm(drun haberi yok) ve 11.gun 9.6mm oldu 16.gun incelmeden de transferı oldm tuttu.yani bunu bi deneyebilirsiniz
Nar suyu ,egzersz vs hepsini daha önce denemiştim bu arada son çözüm işe yaradı inşlh bu durumu yaşayanlara faydası olur sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…