- 10 Ocak 2020
- 447
- 336
- 46
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #79.921
Inşallah olur tekrar bazen bilgisizce yediğimiz şeyler zarar veriyor. Bida havuç yemeyim bariKeske yemeseydiniz etkisi olmustur.. en azindan sifirlanmamis oldugunu gördünüz insallah yine denk gelir.
Incirin olgunlastirma havucunda çatlatma özelliği var diye okudum Saraçoğlu kürün de öyle dedi ben kür yapmadım ama genede etkisi olduğunu düşünüyorumhavucun öyle bir etkisi mi var?
Catlamayi kolaylaştırıyor diye biliyorum ama yanlış biliyor olabilirimhavucun öyle bir etkisi mi var?
Erbil yağmur nereded hizmet veiryor? ücretleri nedir?Merhabalar, hayırlısı olsun inşallah öncelikleşiddetle Erbil yağmur u öneririm , amh değerim 0.06 idi , daha önce yaptırdığım tedavilerde 2-3 yumurta toplanıyordu ve döllenmiyordu bile . Erbil bey de 6 yumurta toplandı , hepsi döllendi , 5 tanesi 5. gün empriyosu olarak donduruldu , hepsi ngs ye gönderildi , 1 tanesi sağlıklı geldi ve şuan 26 haftalık hamileyim bu benim için büyük bir mucizeydi. 1 ay önce falan başka bir arkadaşımı yönlendirdim , onun da amh çok çok düşük , ilaçsız regl olamıyordu , Erbil bey in ilk tedavisinde 3 yumurta toplandı, 2 si döllendi, ngs sonucu bekleniyor şuan . Arkadaşım da ben de 40 yaşındayız . Ben 3 yıldır uğraşıyordum , daha önce farklı yerlerde bunlara bahçeci de dahil 4 kez denedim .
Fulya da Momart kliniği var , kendisi orda. İlk muayene 600tl , tüp bebek fiyatı 10bin TL idi ama benim nerdeyse bir sene olacak , yeni fiyat nedir bilmiyorum . Artı kullanılan vitaminler ve iğneler işteErbil yağmur nereded hizmet veiryor? ücretleri nedir?
Hayırlı olsun inşallah bu defa tutarKızlar, haftaya transferim var 3-4gun evde dinlensem yetermi. İsim yorucu deil ama bısey olacak die ise gidip gelirken yürürken arabada tümsekte Falan içim rahat deil. Gecen tedavide iki hafta izin aldım onda tutmadı. Son donmus bılıosunuz.
Saol canım, daha önce iki hafta aldım tutmadi dinlenmiştm, iki hafta almam zor şimdi tramsfer hafta icine geliyor toplam transferden sonra 4gun evde kalmak yetermi. Yollar gelis gidişte kavisler felan stres yapio ozel aracimiz yok.Hayırlı olsun inşallah bu defa tutarbence aklinda acaba kalacagina izin alip dinlen eger kafana cok takmayacaksan.. Stres de olumsuz etki yapabilir eger stres yaparim dersen.. belki ise gidip kafa dagitmak bile daha iyi olabilir. Ama ben olsam izin alir evde aralikli yuruyuslerle geciririm
Kac yumurtaiz vardi sizinBayada ilerlemiş, en güzeli genetik test yaptırıp öyle transfer etmek ama onun içinde cok yumurta lazimbende genetiksiz transfer ettirmek.zorun kaldım tuttu cok sukur saglikla ilerlemesi için dua ediyoruz
Hayırlı olsunKızlar, haftaya transferim var 3-4gun evde dinlensem yetermi. İsim yorucu deil ama bısey olacak die ise gidip gelirken yürürken arabada tümsekte Falan içim rahat deil. Gecen tedavide iki hafta izin aldım onda tutmadı. Son donmus bılıosunuz.
Saol canım hayırlısı dıorum artık. Haftaıcı olunca pazartesi ise gitmem lazım tarihler denk gelmedi transfer günü dahil 5gun yetmezmi. Yükünü alacak derken ne anlamda dedin ise giderken çanta almamHayırlı olsuninşallah hayırlı haberler veririsn. Dinlenme işini 1 haftaya çekersen sanki daha iyi olur gibi. Hatta yanında yükünü baya alacak birileri olursa çok çok iyi olacak gibi.
Hayirlisi olsun bence yeter ekstra bise yapmadiktan sonra kafabin rahat olamsi daha önemli tabiki ben ilk yaptiriken drum istersen at ile gel tutan tutar bise olmaz dmeistiSaol canım hayırlısı dıorum artık. Haftaıcı olunca pazartesi ise gitmem lazım tarihler denk gelmedi transfer günü dahil 5gun yetmezmi. Yükünü alacak derken ne anlamda dedin ise giderken çanta almamagır kaldıramam
Evet en hayırlısı olsun hakkında inş. İşe gidiyorsan mecburi bir durum artık. Yük derken ev işini kastetmiştim canımSaol canım hayırlısı dıorum artık. Haftaıcı olunca pazartesi ise gitmem lazım tarihler denk gelmedi transfer günü dahil 5gun yetmezmi. Yükünü alacak derken ne anlamda dedin ise giderken çanta almamagır kaldıramam
Baya ilerlemiş hamileliğin zaman geçiyor hakikaten. Ev isi yapmam yok yardıma gelenim olur. Gidis gelişte yolda yollar kirik dökük onu düşündüm de artık ona da katlanacaz.Evet en hayırlısı olsun hakkında inş. İşe gidiyorsan mecburi bir durum artık. Yük derken ev işini kastetmiştim canım
Yanında en yakının olurdu,ev işlerine sen karışmazdın.
Rabbim isteyen, çabalayan herkese sağlıklı hayırlı gebelikler, evlatlar nasip etsin..Baya ilerlemiş hamileliğin zaman geçiyor hakikaten. Ev isi yapmam yok yardıma gelenim olur. Gidis gelişte yolda yollar kirik dökük onu düşündüm de artık ona da katlanacaz.
Hadi ins hayirli haberlrinzii aliriz hepimize de umut olurArkadaşlar bugün 4.gün taze transferim yapıldı.Sıkışık olmak gerektiği için baya zorlandım herhalde suyu fazla içtimBakalım bir sürü ilaca başladım ....
Transferiniz hayırlı uğurlu olsun, inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz, tum kalbimle diliyorum olumlu sonuc alın ve hepimiz sevinelim umut dolsun içimizeArkadaşlar bugün 4.gün taze transferim yapıldı.Sıkışık olmak gerektiği için baya zorlandım herhalde suyu fazla içtimBakalım bir sürü ilaca başladım ....
Çok teşekkür ederimHadi ins hayirli haberlrinzii aliriz hepimize de umut olur