Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadaşlar benim benim yumurta toplama ve döllenme kısmen sonuçlandı.Dün 4 yumurta toplandı ve 3 tanesi döllendi 1 tanesi içinde yarın belki döllenir dediler.Ben hiç transfer olmadım 3 tane dondurulmuş embriyom var Yiğit hoca ilk denememizi taze transfer yapalım dedi bende kabul ettim.Bakalım herhalde ilaçlara başlamam lazım

Erbil yağmur nereded hizmet veiryor? ücretleri nedir?

Kızlar, haftaya transferim var 3-4gun evde dinlensem yetermi. İsim yorucu deil ama bısey olacak die ise gidip gelirken yürürken arabada tümsekte Falan içim rahat deil. Gecen tedavide iki hafta izin aldım onda tutmadı. Son donmus bılıosunuz.

Hayırlı olsun inşallah bu defa tutar bence aklinda acaba kalacagina izin alip dinlen eger kafana cok takmayacaksan.. Stres de olumsuz etki yapabilir eger stres yaparim dersen.. belki ise gidip kafa dagitmak bile daha iyi olabilir. Ama ben olsam izin alir evde aralikli yuruyuslerle geciririm

Saol canım, daha önce iki hafta aldım tutmadi dinlenmiştm, iki hafta almam zor şimdi tramsfer hafta icine geliyor toplam transferden sonra 4gun evde kalmak yetermi. Yollar gelis gidişte kavisler felan stres yapio ozel aracimiz yok.

Hayırlı olsun inşallah hayırlı haberler veririsn. Dinlenme işini 1 haftaya çekersen sanki daha iyi olur gibi. Hatta yanında yükünü baya alacak birileri olursa çok çok iyi olacak gibi.

Hayırlı olsun inşallah hayırlı haberler veririsn. Dinlenme işini 1 haftaya çekersen sanki daha iyi olur gibi. Hatta yanında yükünü baya alacak birileri olursa çok çok iyi olacak gibi.
Saol canım hayırlısı dıorum artık. Haftaıcı olunca pazartesi ise gitmem lazım tarihler denk gelmedi transfer günü dahil 5gun yetmezmi. Yükünü alacak derken ne anlamda dedin ise giderken çanta almam agır kaldıramam

Hayirlisi olsun bence yeter ekstra bise yapmadiktan sonra kafabin rahat olamsi daha önemli tabiki ben ilk yaptiriken drum istersen at ile gel tutan tutar bise olmaz dmeisti

Evet en hayırlısı olsun hakkında inş. İşe gidiyorsan mecburi bir durum artık. Yük derken ev işini kastetmiştim canım
Yanında en yakının olurdu,ev işlerine sen karışmazdın.

Evet en hayırlısı olsun hakkında inş. İşe gidiyorsan mecburi bir durum artık. Yük derken ev işini kastetmiştim canım
Yanında en yakının olurdu,ev işlerine sen karışmazdın.
Baya ilerlemiş hamileliğin zaman geçiyor hakikaten. Ev isi yapmam yok yardıma gelenim olur. Gidis gelişte yolda yollar kirik dökük onu düşündüm de artık ona da katlanacaz.

Baya ilerlemiş hamileliğin zaman geçiyor hakikaten. Ev isi yapmam yok yardıma gelenim olur. Gidis gelişte yolda yollar kirik dökük onu düşündüm de artık ona da katlanacaz.
Rabbim isteyen, çabalayan herkese sağlıklı hayırlı gebelikler, evlatlar nasip etsin..

Arkadaşlar bugün 4.gün taze transferim yapıldı.Sıkışık olmak gerektiği için baya zorlandım herhalde suyu fazla içtimBakalım bir sürü ilaca başladım ....
Transferiniz hayırlı uğurlu olsun, inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz, tum kalbimle diliyorum olumlu sonuc alın ve hepimiz sevinelim umut dolsun içimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…