Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

her ayın sizin için yeni bir ümit olduğunu bilin lütfen.. eğer yumurtlamada sorun yoksa her ay tüp bebek tedavisinden daha başarılı olabilecek bir doğal süreç sizi bekliyor demektir.. buna inanın.. doğa o ayki en iyi yumurtayı seçiyor.. sevgiler..

47 yaşındayım 2 kere prp yapıldı şimdi 4 .kez yumurta toplanıcak bakalım....
Prp faydasını gördünüz mü ben de 43 oldum ve 4 aydır hiç yumurtam oluşmadığı için tüp bebeğe basliyamiyoruz bnm doktorum umudumu kırdı prp faydası yok onlar sadece para tuzağı dedi 10 hastama uyguladım faydası olmadı dedi sizin düşüncelerinizi öğrenmek istedim

Benim drum umutlu bende yaotirdim 3 aydir bekelemdeyiz iy bir ayı tutturmak icin bizim donmuş spermler var heran basliyamiyotuz ins. Faydasi olur

Merhaba en fazla 1 bazen 2 yumurtam oluyordu daha önce.Ama özellikle 2.prp den sonra şaşırtıcı bir artış oldu 2.prp den sonra 6 yumurta oluştu toplandı 2 tanesi orta kalite döllendi donduruldu .Dün adetlydim kontrole gittim 7 yumurtam vardı tekrar toplama yapılcak iğnelere başladım.Şunuda söyleyeyim çok uzun zamandır sol tarafımda hiç yumurta yoktu 3-4 yıldır .Ve bu son muaynede sol tarafta 6 tane yumurta sağ tarafta 1 tane yumurta göründü

Merhaba ben faydasını gördüm benim yaşımda size göre daha ileri.Özellikle 2.prpden sonra 6yumurta oluştu ve toplandı 2 tane orta kalite döllendi .Dün adetimin 3.günü kontrole gittim tekrar bu sefer 7 yumurta görüldü ve tedaviye başladık

Masallah, 7 yumurta 40 yas uzeri için gerçekten iyi bir sayı, bizim gibi yumurta rezervi az olan bayanlar için umut verici bir sayı, inşallah hepsi güzelce büyüsün toplansın, hayirlisi ile tamamına ersin, ben de prp düşündüm ama iki doktora gittim ikisi de önermedi ama yine de aklımın bir yerinde duruyor, çünkü ilkinde olmasa bile ikinci prp den sonra fayda olanları duymuştum, hatta diyorlar ki eğer ikincide de bir değişiklik olmazsa daha yapmiyorlarmis ama sizde masallah olumlu olmuş, iki prp nin arası ne kadar süre verildi peki merak ettim?

Bende 2. Prpr yaptorlaim diyorum ama esim yanaşmiyorya belki dhaa cok faydası olurdu

Bende 2. Prpr yaptorlaim diyorum ama esim yanaşmiyorya belki dhaa cok faydası olurdu
Bende bu kadar etki beklemiyordum ayrıca çok stresli bir ay geçirdim hiç bu kadar yumurta beklemiyordum .Dün transfer tedavisine başlıycam diye gittim yumurta toplamaya karar verdik.Dr tedavinin başından beri hiç bu kadar birbiriyle orantılı yumurta görmedim bu fırsatı kaçırmayın dedi benim yaşımda çok nadir görülen bir görüntüymüş.Hiç toplama düşünmüyorduk maddi açıdan çok zorluyor bakalım...

Olsun nasip demekki ins. Hayirli sonucalr alirisniz maddi açıdan maalesef külfetli bi iş herşegi yapmak istiyrosun ama olamyincada boşa para gitmiş gibi oluyor benim bu ay kistim oldu ama yunurta cikabiliyor dediama yeterli sperm olamdigi icin riskengirmeeyiz dedi 1 ay daha bekleyecğim rabbim herkesin gönlüne göre versin

Evet burda 4000 liraydı prp çok külfetli Rabb'im emeklerinizin karşılığını versin inşaallah

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim .Çarşamba günü ilk kontrolum var çok merak ediyorum bakalım hepsi büyüycekmi .Daha önce 6 tane büyümüştü toplandı.Prp etkisi 6 ay deniyor.Ben 2. Prp yi olduğumda 6 ay dolmak üzereydi.İmkan varsa prp nin bir zararı yok maddiyat dışında.Kesinlikle 2.prp çok etkili oldu.Ve sürekli kullandığım takviye ilaçlar dışında pek sağlıklı beslendiğimide söyliyemem .Ama prp heryerde yaptırılmamalı dr çok önemli

Insallah büyür hepsi, size de bize de umut olur...prp konusunda Bülent Tiras i en çok duydum, ama bana biraz uzak o nedenle gidemedim, dondurulmuşlarim var bir iki ay daha başka bir doktorla farkli bir tedavi ile denemeye calisicam yumurta yeterli olursa tabi, baktim sonuc alamıyorum dondurulmuslar da olmuyor o zaman ben de prp yi deneyecegim sanirim, ama işte çalışıyorum izin almam çok sıkıntı e çalışmasam işin maddiyat boyutu var , cok zor bu işler Allah hepimizin yardımcısı olsun, güzel haberlerinizi bekliyor olacağım

Banada doktorum kendine güvenmediği için mi faydası olmaz boşuna yaptırmayın dedi

canım merhaba :)
bir gebenin günlüğü yumurtlama masajlarını mı yaptın? faydasını gördüğünü düşünüyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…