Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

3 aylik gecici menapoza soktular mi hic? Bazi doktorlar rezerv az olduğunda bunu da deniyor..yumurta gorunmedigi icin ilac vermiyordur..Benimde 2-3 olan sayi 1 e indi.. zamanim azaldi malesef..

Bendede biosteron dan ötürü ü oldu acaba kist şimdiye kadar ömrü hayatımda kist oluşmamıştı 1 aydır kullanmıyorum bitince almadım ve şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum inş kisti atarım bu ay ağustosta tedaviye başlamayı çok istiyorum verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim iyiki almamışım bu ay

Rica ederim ne demek, doktor özellikle deyince yazmak istedim, kafa karistirarim diye de çekindim aslında çünkü ben de biosteronun kist yapabileceğini hiç duymamıştım ama doktor net dedi bırak diye ama ben hala içiyorum o ayrı belki bir ihtimal klomen de kist yapmış olabilir diye, ben cok klomen içtim o da yapmış olabilir...kist geçer hic endise etmeyin benim son 3-4 aydır hep kist oluyor sonraki ay geçiyor, her doktor kiste farklı yanasiyor bazısı kist varken tup bebeğe almiyor benim son gittiğim yer kistleri o kadar kaniksamis ki kisti görüyor birsey olmaz deyip tup bebek tedavisi başlatıyor, sizinki de geçecek inşallah şimdiden tedaviye güzelce başlayıp hayirlisi ile en güzel şekilde tamamına erdirmeniz dileğiyle

Amin inş. Hepimiz için son olsun pozitif olsun rabbim gönlümüzün muradını versin benden çok oğlum kardeş istiyor
doktora gittiğimi duysa gelince şimdi karnında kardeşimmi var diyor çok üzülüyorum ne diyeceğimi şaşırıyorum
artık evet kardeşin var demek istiyorum oğlumu mutlu görmek istiyorum

Kist yumurta oluşuyor adetle atilmazsa o yumurta kiste dönüşüyor diye biliyorum doğrumu

Kist yumurta oluşuyor adetle atilmazsa o yumurta kiste dönüşüyor diye biliyorum doğrumu
Bizim gibi tup bebek tedavisi olanlarda genelde iki çeşit kist oluyor diye biliyorum, ya da en azından benimkiler hep öyle oldu, ilki folikul kisti bu kistler yumurta büyüyor ancak catlamiyor büyük kalıyor, bu genelde aldığımız ilaçlar nedeniyle olabilir. İkincisi de korpus luteum kisti bu kist de yumurta çatlıyor çatlayınca etrafında oluşan yapı erimiyor kist olarak kalıyor. Her iki cins de adet olduktan sonra genelde zamanla kuculuyor eriyor. Bana doktor kistlerin cok olması aslında yumurtaliginin zayıf olduğunu gösteriyor demişti yani tolere edemiyor yumurtaliklar artık, ama tabi ilaçların tetikleyici etkisi çok bence...

Bnmde geçen ay oluşmuş kist anlayamadigim yumurtam oluşmuyor 3 aydır kist nasıl oluştu tüp bebeğe basliyacazda 3 aydır baslayamadik yumurta olmayınca

Bnmde geçen ay oluşmuş kist anlayamadigim yumurtam oluşmuyor 3 aydır kist nasıl oluştu tüp bebeğe basliyacazda 3 aydır baslayamadik yumurta olmayınca
Bu biraz ilginç olmuş evet, yumurta yoksa o zaman kist hangi durumdan oluştu acaba? Doktora bir sorun mutlaka, yumurtalikta bir faaliyet olmuş ki kist olmuş diye bağlantı kuruyorum ama tabi biz ne düşünsek yanlış olabilir doktor bir açıklama yapar mutlaka, belki de yumurta var sonradan gelişti kist olarak kaldı çatlamadi..bazen çünkü bende de öyle oluyor zamanında büyümüyor sonradan vakti geçince büyüyor kaliyor..

Âdetin ikinci günü birde âdetin 14.gunlerinde gidiyorum yok görünüyor doktorada dedim bu kist varsa yumurta oluşmuş çatlamamis demek dglmi evet dedi e biz neden görmüyoruz o yumurtayı dedim bişey diyemedi

Âdetin ikinci günü birde âdetin 14.gunlerinde gidiyorum yok görünüyor doktorada dedim bu kist varsa yumurta oluşmuş çatlamamis demek dglmi evet dedi e biz neden görmüyoruz o yumurtayı dedim bişey diyemedi
Cok ilginç gercekten kist bende de olusuyor catlamayan yumurta olarak düşünürüm hep..adetin 10.gunu falan gorunseniz birde belki erken yumurtlama oluyordur..gerci o zamanda 2.gunu gorunmesi gerekir..Valla herkesin ayri bir derdi var Allah hepimizin yardimcisi olsun..
Ben bugun psikiyatriste gittim ilac basladi..hem moralim hem uyku duzenim iyice bozulmustu..en az 3 ay takviye kullanacagim zaten bari kafam rahat olsun..yine negatifi gorursem zaten son olacak..

Gercekten ilginç olmuş, yani 14.gunden sonra birden yumurta olusup da catlamiyor gibi oluyor o zaman, boyle bir duruma hiç rastlamadım hiç duymadim daha önce, siz bir sonraki gidişte tekrar bir baktırin ve sorun bu durum ne kadar böyle gidecek diye bir yorum yapsa en azindan, bazı doktorlar onemsemiyor sanki yeterince gibi geliyor bana ya valla sinir oluyorum böyle durumlara...

Akupunktur bende de ise yaradi sigarayi birakmak icin. Ancak placebo etkisi yarattigini ve olayin aslinda kararli olmak ile ilgili oldugunu dusunuyorum. Bu arada umarim guzel bir hamilelik sureci geciriyorsunuzdur. Ayni hastanede tedavi goruyormusuz eski postlarinizi inceleyince gordum bol sans dilerim

Inşallah bu sefer herşey için sonuç daha güzel olur kucağınıza bebißinizi alırsınız .:)

Merhaba hanım arkadaşım.
Cem bey benim 2,5 sene gittiğim doktordur. Taaa Kasım ayına randevu verildiğine göre baya yoğun. Ben kendisine 2017-2019 arası gittim. O dönemde Doçent idi, son dönemde profesör olmuştu.

Çok iyi bir doktordur. Eğer Cem beye gidecek olursan ya da hangi doktora gidecek olursan, şimdiden gıda takviyelerine başlamanı tavsiye ederim. Ağustos-Eylül-Ekim tam da 3 aylık den gelen bir süre. Çünkü Doktorlar genellikle kullanılan takviyelerin en az 3 ay kullanılmasını tavsiye ediyorlar. Bu dönemi iyi değerlendirmeni tavsiye ederim.

Sevgilerimle...

Merhaba
Cevap için teşekkür ederim. Aslında baya uzun süre omepa ve multivitamin kullandım. Simdi maxijuno sipariş ettim. Sizce kendi kendime biesteron kullanmalı mıyım ? Satın aldım ama cekiniyorum kullanmaya. Cem beyi bekler miyim bilmiyorum çünkü tahminin raporum eylülde cıkacak ve yaşım müsait değil cok beklemeye…

yumurtlama takibi yaptınız mı hiç? bir de kendinizi takibe alın bakalım, belki size yardımı olur.
doktorlar da yoğunluktan ilgilenmedikleri, sorgulamadıkları çok oluyor.

Tekrar merhaba hanım arkadaşım.
Biesteron konusunda birşey diyemem.

Omega-3 en yüksek mg hangisi ise her zaman onu kullanın.
D vitamini seviyenizi en az 50'ye çıkartın.
Maxijuna ilk defa duydum ve inceledim içerik olarak iyi gibi duruyor.
TSH düzeyinizi biliyor musunuz? 2,5 ve altında olması istenir.

Onun haricinde Cem bey bana İmprly kullandırmıştı 3 ay. Sağlıklı embriyoya ulaşmıştık. Muadili gonomax. Ama gonomax biraz daha pahalı. Ekonomik durumunuza göre birini tercih edebilirsiniz.

Tavuk yemeyin derim. Çünkü tavuklar bildiğimiz eski güzel, vitaminli tavuklar değil. Endüstriyel tavuklar oldukları için. markette satılan abur/cuburlardan da uzak durun. Hergün tatlı yemeyin. Tatlı yemek istiyorsanız evinizde kendiniz yapın. Çünkü dışarıda çok fazla katkı maddesi konuyor ve glikoz şurubu kullanılıyor. Bunlar zararlı.

Ev turşusu yiyin.
Kaliteli Maden Suyu için. İçindeki minerallerden dolayı.
Soda asla içmeyin.
Ekmek ve unlu mamüller ve pilav makarnadan olabildiğince uzak durmaya gayret edin. Az tüketin. Bunların hepsi ŞEKERDİR.

Evde yoğurt mayalayın
. Probiyotik mayalar var mayalayabilirsiniz.
Herşeyi mevsiminde yiyin.
Kışın domates-salatalık yemeyin mesela.

Şimdilik tavsiyelerim bunlar.

Sevgilerimle...

yumurtlama takibi yaptınız mı hiç? bir de kendinizi takibe alın bakalım, belki size yardımı olur.
doktorlar da yoğunluktan ilgilenmedikleri, sorgulamadıkları çok oluyor.
Önceki aylarda yapmıştım onda da denk getiremedim bide ben bugün arı sütü propolis karışımı getirttim günde kaç defa ve ne kadar kullanıyoruz bilginiz varmi

Önceki aylarda yapmıştım onda da denk getiremedim bide ben bugün arı sütü propolis karışımı getirttim günde kaç defa ve ne kadar kullanıyoruz bilginiz varmi
Ve ben Aralık ta düşük yaptım ondan sonra yumurtlamam olmadı önce yumurta oluştuğu zaman göğüslerim de acı oluyordu ama düşükten sonra bida yumurta belirtisi yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…