-
- Konu Sahibi akideciknane
- #78.901
Arı sütü mucizesini denediniz mi? Mutlaka sizde kullanınilk defa klomenle toplama tedavisine başladım, ama yumurtalarım büyümediler. tedavim iptal oldu. yine yıkım oldu tabii
muhtemelen verimsiz bir aya denk geldim diye kendimi telkin edip, sonraki ay tekrar kontrole gitmeyi düşünüyorum
yaaa arı sütü kullanıyorum aslındaArı sütü mucizesini denediniz mi? Mutlaka sizde kullanın
canım gun ıcınde ne kadar tukettın arı sutunuBünyem oldukça alerjiktir fakat şükür ki bu bal polen ürünlerine bir reaksiyonum olmadı. İlk tedavimde hiç, 2.tedavimde ise çok az bir süre kullanmıştım, 2 farklı dr. sağ yumurtalığımın tamamen küçüldüğünü ve yumurta üretmediğini söylemişlerdi.
Sonra 3.tedavimde daha bilinçlenmiştim ve arı sütü işine ağırlık vermiştim, ne olduysa küçülen ve hiç yumurta vermeyen sağ tarafım kanlanmaya ve yumurta vermeye başladı.
Bu arı sütü şahsi fikrim bir mucize.İki kez tüp ampül olandan almıştım, 2 kez de kavanoz formunda olandan. Her ikiside aynı etkiye sahip olsada, kaliteli embriyo elde edişim kavanozdan sonra olduğu için onu önermek isterim.Tüm ürünlerimi eğriçayır sitesinden aldım
Sabah ve akşam aç olmak üzere 2 kez kullandım. Beraberinde de özel bir bal macun karışımı vardı onu kullandım.canım gun ıcınde ne kadar tukettın arı sutunu
Anladım cnm memnun kalmadinizmi acaba özel değilse neden devam etmediniz bende 4. Tüp bebek için görüşmek istiyordum ama kararsız kaldımÖn görüşmesi yok onu kesin biliyorum. ama ben devam etmedim.
Özel bal macunun neler var içinde, yoksa şu clifevmidir nedir omuSabah ve akşam aç olmak üzere 2 kez kullandım. Beraberinde de özel bir bal macun karışımı vardı onu kullandım.
Hayır clife değil.Kalite artırıcı olarak İstanbulda bir aktardan almıştım.Özel bal macunun neler var içinde, yoksa şu clifevmidir nedir omu
Canim emre bakircioglunu oneririm. Benim esimde de ayni sorunlar var. Cok iyi bir embriyolog ile calisiyor. Bu gibi durumlarda cok cok iyi laboratuvarı olan merkezlere gitmek gerekiyor.Kızlar eşimde morfoloji ,sayı ve hareket sorunu var.Erkek infertilitesinde iyi olan bir tüp bebek merkezi biliyor musunuz? Genelde önemsenmiyor. imsi yapildi ilk denememde ama döllenme olmadı.urologla işbirliği yapmamıştı doktorum
Emre bakırcıoğlu ürolog mu?Canim emre bakircioglunu oneririm. Benim esimde de ayni sorunlar var. Cok iyi bir embriyolog ile calisiyor. Bu gibi durumlarda cok cok iyi laboratuvarı olan merkezlere gitmek gerekiyor.
Evet canimEmre bakırcıoğlu ürolog mu?
Tm cnm tşk ederim, faydası oldumu pekiHayır clife değil.Kalite artırıcı olarak İstanbulda bir aktardan almıştım.
Hepsi bir aradayken hangisinin net fayda sağladığını bilemem ama birbirlerine olumlu yönde etkileşim yaptıklarına eminim.Tm cnm tşk ederim, faydası oldumu peki
Adetin 2. Yada 3. günü mü yaptırdın ?Arkadaslar merhaba
Rabbim hepimize gonlumuzdekini hayirlisi ile versin. Rica etsem hormon testimi yorumlarmisiniz doktorum haftaya gidicem ama morlim bozuldu
Amh 4.2
Fsh 19.2
Lh 11
E2 27
Evet 3. Gunu yaptirdim internetten baktim fsh 15 den sonra hamiellik cpk dusuk diyo hangi test daha onemli biliyomusunuz fsh mi amh mi yani bunlar tam olarak ne onida blmiyorum bu arada cevabiniz icin cok tesekkur ederimAdetin 2. Yada 3. günü mü yaptırdın ?
amh değeri günden bağımsız değerlendiriliyor o çok iyi .
Amh yumurta sayınız ile ilgili, o çok iyi.Evet 3. Gunu yaptirdim internetten baktim fsh 15 den sonra hamiellik cpk dusuk diyo hangi test daha onemli biliyomusunuz fsh mi amh mi yani bunlar tam olarak ne onida blmiyorum bu arada cevabiniz icin cok tesekkur ederim
Ben 35 yasindayim fsh yukskeligi erken menepoz diyo internette doktor nedicek bakalim haftaya ama tedrgin oldumAmh yumurta sayınız ile ilgili, o çok iyi.
fsh 12,5 dan küçük olmalı
Lh 12,6 dan küçük olmalı
E2 de 30- 90 arası olmalı
Benim son yaptırdığım testde referans araligi böyleydi . Bende 3. Günü test verdim.
Kaç yaşındasınız?
Sizin sonuclariniz nasil cikti doktorumuz neler solediAmh yumurta sayınız ile ilgili, o çok iyi.
fsh 12,5 dan küçük olmalı
Lh 12,6 dan küçük olmalı
E2 de 30- 90 arası olmalı
Benim son yaptırdığım testde referans araligi böyleydi . Bende 3. Günü test verdim.
Kaç yaşındasınız?
Stresten yükselebilen bir hormon. Düzenli egzersiz, düzenli uyku ve stresin azalması düşürebilir. Birde düşürmek için illa bir ilacı vardır merak etme. Güzel haberler al insallahBen 35 yasindayim fsh yukskeligi erken menepoz diyo internette doktor nedicek bakalim haftaya ama tedrgin oldum