Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arı sütü mucizesini denediniz mi? Mutlaka sizde kullanın

Arı sütü mucizesini denediniz mi? Mutlaka sizde kullanın
yaaa arı sütü kullanıyorum aslında
geçen ay eğriçayırın arı sütü ampüllerini kullandım
bu ayda yine eğriçayırdan saf arı sütü aldım , onu kullanacağım canım.
yanı sıra neler neler kullanmıyorum ki. ama yine de faydası olmadı, inşallah sonraki ayda etkisi gelir.

canım gun ıcınde ne kadar tukettın arı sutunu

Kızlar eşimde morfoloji ,sayı ve hareket sorunu var.Erkek infertilitesinde iyi olan bir tüp bebek merkezi biliyor musunuz? Genelde önemsenmiyor. imsi yapildi ilk denememde ama döllenme olmadı.urologla işbirliği yapmamıştı doktorum

Canim emre bakircioglunu oneririm. Benim esimde de ayni sorunlar var. Cok iyi bir embriyolog ile calisiyor. Bu gibi durumlarda cok cok iyi laboratuvarı olan merkezlere gitmek gerekiyor.

Arkadaslar merhaba
Rabbim hepimize gonlumuzdekini hayirlisi ile versin. Rica etsem hormon testimi yorumlarmisiniz doktorum haftaya gidicem ama morlim bozuldu
Amh 4.2
Fsh 19.2
Lh 11
E2 27

Adetin 2. Yada 3. günü mü yaptırdın ?
amh değeri günden bağımsız değerlendiriliyor o çok iyi .
Evet 3. Gunu yaptirdim internetten baktim fsh 15 den sonra hamiellik cpk dusuk diyo hangi test daha onemli biliyomusunuz fsh mi amh mi yani bunlar tam olarak ne onida blmiyorum bu arada cevabiniz icin cok tesekkur ederim

Evet 3. Gunu yaptirdim internetten baktim fsh 15 den sonra hamiellik cpk dusuk diyo hangi test daha onemli biliyomusunuz fsh mi amh mi yani bunlar tam olarak ne onida blmiyorum bu arada cevabiniz icin cok tesekkur ederim
Amh yumurta sayınız ile ilgili, o çok iyi.
fsh 12,5 dan küçük olmalı
Lh 12,6 dan küçük olmalı
E2 de 30- 90 arası olmalı
Benim son yaptırdığım testde referans araligi böyleydi . Bende 3. Günü test verdim.
Kaç yaşındasınız?

Ben 35 yasindayim fsh yukskeligi erken menepoz diyo internette doktor nedicek bakalim haftaya ama tedrgin oldum

Sizin sonuclariniz nasil cikti doktorumuz neler soledi

Ben 35 yasindayim fsh yukskeligi erken menepoz diyo internette doktor nedicek bakalim haftaya ama tedrgin oldum
Stresten yükselebilen bir hormon. Düzenli egzersiz, düzenli uyku ve stresin azalması düşürebilir. Birde düşürmek için illa bir ilacı vardır merak etme. Güzel haberler al insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…