Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Benim yaşım 42. Sebepsiz infertilite.
amh. 1,89
E2 36,2
Fsh 9
Lh 5,7
2. Tüp bebeğimi geçen ay denedim negatif maalesef
Yasiniza gore degerleriniz cok iyi cikmis aslinda yani benim yaptordigim labratuarin referans araliginda peki doktor ne diyo bu duruma yani negatif olmasina bide bisi merak ediyorim tup bebekte kendinoze igne yapiyomisunuz ve asilama denedinz mi

Yasiniza gore degerleriniz cok iyi cikmis aslinda yani benim yaptordigim labratuarin referans araliginda peki doktor ne diyo bu duruma yani negatif olmasina bide bisi merak ediyorim tup bebekte kendinoze igne yapiyomisunuz ve asilama denedinz mi
Benim yaşımda aşılama ile vakit kaybetmiyor doktorlar. Direk tüp bebek denedik. 2 sefer. İlkini 2020 Ocak , ikincisi geçen ay. Benim sebepsiz infertilite. Embriyo oluyor fakat ben genetiğe göndermedim. Dışardan kaliteli olsa bile içinin genetiği bozuk olabilir dedi doktor. 2 embriyom var donmuş onuda ekim gibi transfer düşünüyorum, aşı oldum 3 ay beklemem gerekiyor. Birde geçen Eylül hamile kaldım doğal yoldan, kese oluştu ama kalp atımı olmadı. Sebebi genel olarak kalitesiz hastalıklı olunca vücut beslemeyi kesiyormuş. Kısmet bakalım ekime kadar yumurta takibi ile denicem belki doğal olur diye tüp bebek ilaçlarının etkisi birkaç ay sürebilirmiş , yumurtlama sayısını arttırabilirmis.
Tüp bebek tedavisinde kendine göbekten igne yapıyorsun.
Allah hepimize en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin insallah.
sizin sorunuz nedir ?

Asilama yapilirkende kendine igne yapiyomusun onu merak ettim. Umarim en kisa zamanda hepimizin gonlundeki hayirlsiiyla nasip olurrr Allah ol dedikten somra olur insallh. Bemde simdi biraz kurlere baslicam ole denicem

Asilama yapilirkende kendine igne yapiyomusun onu merak ettim. Umarim en kisa zamanda hepimizin gonlundeki hayirlsiiyla nasip olurrr Allah ol dedikten somra olur insallh. Bemde simdi biraz kurlere baslicam ole denicem
Amin canım. Kürleri dikkatli yap , bazen duzeltiyim derken hormonlarıda bozabiliyor. Bende arı sütü denicem. Burda yazılanlardan okuduğum kadarıyla kullanıp fayda görenler var. Benim doktorum bitkisel hicbirsey bu önermedi ve hatta tedavi sırasında sakin kullanma dedi eğer çok istiyorsan arı sütü deneyebilirsin demişti.

Ben 35 yasindayim fsh yukskeligi erken menepoz diyo internette doktor nedicek bakalim haftaya ama tedrgin oldum
Fsh düşebilir ay ay değişiyor. Önemli olan vajinal muayene de gördükleri yumurta rezervi.
Ama amh ya göre yumurta rezervin çok iyi görünüyor. Diğer değerler ilaçla düzelebilen değerler.
Doktor pco teşhisi koymadıysa eğer yaşına göre çok iyi amh değerin.

Anladım cnm memnun kalmadinizmi acaba özel değilse neden devam etmediniz bende 4. Tüp bebek için görüşmek istiyordum ama kararsız kaldım
BEn rahim dinlendirme için çok para istediği için gitmedim kendisine başlamadım bile tedaviye. 4000 Tl gibi bir fiyat vermişlerdi. belki bende geek kalmayacaktı ama gerek kalırsa da o kadar bütçem yok

Merhaba kızlar bende bugün opu oldum.2. denemem 1. Denemede kalp atışı olmadığı için düşükle sonuçlandı .bu defa 5 yumurta toplandı .doktor taze transfer yapalım rahim temiz dinlendirmeye gerek yok dedi.biz pgt istedik çünkü ilki düşükle sonuçlandigi için embriyolog embriyoya göre karar veririz dedi.benim için stres başlıyor.bakalim bu defa 5. Güne gidebilecekler mi?

Doktora haftaya gidicem 1 sene once yoktu pco ama 1 senede olur mu bilmiyorum benim merak ettigom amh yumurta rezervini gosteriyosa fsh ne gosyeriyo arasindaki fark nedir biliyomusunuz

7 aydir deniyorum kurleri gordum ama dedigin gibi hormon dengesini bozar die kullanmadim ama simdi bakim hormo larim bozuk 1 ay sadece aslan pencesi denicem doktorada haftaya gittgimde solicem ictigimi

İnsallah gönlüne gore olur bu sefer canim, kucagina almak nasip olsun

Doktora haftaya gidicem 1 sene once yoktu pco ama 1 senede olur mu bilmiyorum benim merak ettigom amh yumurta rezervini gosteriyosa fsh ne gosyeriyo arasindaki fark nedir biliyomusunuz
Fsh hormonu da yumurtalarla alakalı ama vajinal muayene oldunuz mu? Dr yumurta sayısını söyledi mi? Hayıt tohumu çayı iç fsh düşürür. Benimkini 10 dan 5 e düşürmüştü. Ama amh değerim değişmedi. Bir de sizde e2 de de sıkıntı var. Amh dışında tüm tahlillerin normal aralıkta değil gibi.Amh ya göre tabiki dr bilir amö tahminen pco da olabilir. Bir yerde okumuştum bu tarz şeyler yazıyordu... Ama en iyi cevabı doktorlar bilir. Bu tahlilleri isteyen dr ne dedi sana.
İnstagramda doktorlara at sonuçları bakalım ne diyecekler.

Son düzenleme:
Lh ve fsh harici labratarin referans araliginda ama tabiki doktor bilir.ay keske bi akrabam kadin dogumcu olsaydi

Evet 3. Gunu yaptirdim internetten baktim fsh 15 den sonra hamiellik cpk dusuk diyo hangi test daha onemli biliyomusunuz fsh mi amh mi yani bunlar tam olarak ne onida blmiyorum bu arada cevabiniz icin cok tesekkur ederim
Amh 0.01 olsa dahi gebe kalan çok kişi var. Kanımca fsh önemli. Muayenede folikül görürse doktor yumurta geliştirir ama amh da diyor ki ben de çok yumurta var. Amh 0.01 olanlarda yumurta oluyor. Bence amh başka bir yer de tekrar ölçtür. Stresi azalt.

BEn rahim dinlendirme için çok para istediği için gitmedim kendisine başlamadım bile tedaviye. 4000 Tl gibi bir fiyat vermişlerdi. belki bende geek kalmayacaktı ama gerek kalırsa da o kadar bütçem yok
merhaba bende anadolu yakasında tüp bebek için doktor arayışındayım yorumlarınızı çok gördüm bayağı araştırmışsınız galiba tavsiyeniz var mı acaba? eşimin arkadaşı pozitif gördü dediğiniz Bülent hoca Bülent kars mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…