Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

cnm ilk bes gun bunlarin bazilarini yapmasan daha iyi olmazmi en azindan supurme ve silkeleme kismini.. herseyi kaldiracak yasa sahip degiliz..

cnm ilk bes gun bunlarin bazilarini yapmasan daha iyi olmazmi en azindan supurme ve silkeleme kismini.. herseyi kaldiracak yasa sahip degiliz..

Tamam haklısın ama çok yormadım kendimi! Biraz hareket lazımmışya o bakımdan!

Ben avatarımı değiştirdim! Bunun pembelisi de var mıııı?????

Ümmücüm yumurtan embriyo olmuş bölünmeye başlamış çok şükür! Burda hepimiz tek nefes olduk hep birbirimize dua ediyoruz!! İnşallah 3 bebeğini de kucağına almak nasip olur... Biz o kadar sabırsısız ki biranönce senin transfer haberlerini almak istiyoruz..

Elifçim bugün ya da yarın önden bir test yapacak mısın? İnşallah bebeklerin seninledir canım benim..

Son düzenleme:
arkadaslar bugun oglen ultrasonumuz var heyecan dorukta. dualariniz esirgemeyin nolur.

Allah hepiniz gonlune gore versin insallah.

cmas'cim hollanda da isler farkli yuruyor. bebek burda dogunca maalesef bura vatandasi olamiyor. o eskidendi. kanunlar tipki duovamin anlattigi gibi. Almanya'da tam olarak nasil oluyor bilmiyorum ama orda cifte vatandaslik yok secim yapmak zorundasin.

arkadaşım rahat ol ama temizlikte yapma.. hani sen bana söz vermiştin bu sefer kendini yormayacaktın... sana sadece gezmek serbest gerisi yasaaakkkkkk.

biz burada sabırsızlıkla yeğenlerimizi bekliyoruz ona göre.... kafan da rahat olsun bedeninde dinlenik olsun....

inşallah alisim... dün akşam yine kırmızıları gördüm, bir hafta öne geldi yine... geçen ay 28inde olmuştum bu sefer 21inde... o kadar üzüldüm ve stres oldum ki akşam... resmen ağladım anlayacağın bu düzensizliğe... bi tanecik olsaydı başka hiçbirşey istemem...

geçen gün bir şey öğrendim çok çoook üzüldüm. geçen ay iş arkadaşımın oğlu oldu... arkadaşımı çok severim yan yana çalışıyoruz... bebeği bir kaç kez ziyarete gittik. aslında ben onun için o kadar mutlu oldum ki... diğer arkadaşlarımda o ( yeni bebeğin annesi) senin yanında bebeğini sevmiyor dikkat ettik dediler... ağladım ağladım ağladım ben asla kötü bir şey düşünmedim, ya da hissetmedim... ama başkalarına cevap anlatmak çok zor...çoookk... vallahi iş yerindeyim şu an yazarken bile ağlıyorum eğidim başımı kimse görmesin diye...

bir mesaj grubuna üyeyim.. dün akşam şöyle bir mesaj geldi telefonuma ve oturdum yine ağladım.. " O, hanginizin daha güzel iş yapacağınızı denemek için ölümü ve hayatı yarattı. (67/2) Allah yaptıklarınızdan haberdardır (9/16) inşallah rabbim bize de evlatlar verir.... çoook çooook çoooooooooooooook istiyorum hepimizin anne olmasını.....

allahım ne olur bizi de gör... bize de nasip et anneliği, o harika duyguyu... hepinizi çok öpüyorum...

hakkında hayırlısı olsun canım, bebeğin hangi yolla gelecekse allah o yöne yönlendirsin seni inşallah....

nasıl nasıl güzel bu mucize... rabbim en yakın zamanda bize de mucizeler versin inşallah... paylaştığn için de allah razı olsun canım... hepimize umut oldun...

Tablo senlendikce umutlarimiz yeseriyor canim,en son ben hamile olacagimya benden evvel sizler varsiniz elifooo, sonra sen sonra sirayla diger arkadaslar en sonda bana olsun.

Hayit tohumu ve suyunu kullanan arkadaslar, hormonlarin düzene girdigini ve sonucunda hamile olduklarini yazmislardi. umarim sendede aynisi olsun.aslinda asilamada düsünebilirsin veya yumurta takibini yapabilirsen, ovulasyon testiyle yumurtlama gününü ögrenirsen sansini artirirabilirsin.[/QUOTE]

sen niçin en son olacak mışsın bakimmm... biz beraber olacağız inşallahh...

canım göbişine almadığını biliyorum ama özellikle içimden yazmak geldi... belki de bu yumurta göbişine konup bebeişin olur. inşallah bugün bölünmesi ile de güzel haber alırsında sağlıkla dondurulur... canım doktorunu beğenmiyorsan kesinlikle değiştir. dümnyanın parasını ödüyorsun ayıbı mı olur bu işin...

canım benim, güzel hamişim,, allah sana da bebişine de sağlık versin, inşallah her geçen gün kendini daha iyi hissederk keyfini çıkarırsın.... ne olur bizi dualarından eksik etme... bu gün gerçekten çook çoook kötü hissediyorum kendimiii

çok öpüyorum hepinizi... sevgi ve dua ile kalın...

zeytunum senin için çokkk sevindim güzel haberinin takipçisiyim inşallah... bu yumoşlar bebeğine dönüşsün inşallah...

hep dua ediyoruz canım sen gönlünü ferah tutu, bize harika haberler getireceksin inşallahhh.....

elifffiiiiiiiiiiiiiiiiimm

nasılsın canımmm benimmm. hep hep dua ediyorum inşallah kızçelerinin güzel haberlerini alacağız buradan ve oynayacağız hep birlikte...

çok üzgünüm..şimdi annemle konuştum ağlıyor...cenazeye gelmemi istiyor en az 6 saatlik yol..işyerine bile söyliyemem ki bu sıralarda defalarca izin aldım dr için..gitsem dönsem 15-20 saat bilmiyorum........

çok üzgünüm..şimdi annemle konuştum ağlıyor...cenazeye gelmemi istiyor en az 6 saatlik yol..işyerine bile söyliyemem ki bu sıralarda defalarca izin aldım dr için..gitsem dönsem 15-20 saat bilmiyorum........

cnm basin sagolsun Allah rahmet eylesin.. oraya yakin bir yere hava alani yokmu aktarma yapardin cnm..

Selam arkadaşlar...

Cmas başın sağolsun ... izin alamadım - buaralar yoğun falan diyerek gitmesen... zaten üzülmüşsündür şimdi birde cenaze ortamı daha fazla üzülürsün... tabi bir taraftan bakınca da bunun bir tekrarı daha yok... gitmedim diye ilerde pişman olurmusun ... zor karar .. arkadaşım kolay gelsin... ne karar verirsen ver bebiş için rabbim ne derse o olacak... kısmet işte...

''Kendi planlarımızı yapıyorduk, ama kaderin de planları olduğunu unutmuştuk. '' F. M. Dostoyevski – Suç ve Ceza

Hayat, sen başka planlar yaparken başına gelenlerdir (John Lennon)

Selcan yarın pıtı pıtı sesleri duyup mutlulukdan uçacaksın inşallah...

Ümmü sen Gürkan bey'e gidiyordun değilmi ? tüp konusunda hiç ayıp yok şekerim.. heray neredeyse kazandığın paranın tamamını oraya veriyorsan patron sensin söz hakkı senin.. istediğin an doktor değişikliği yapabilirsin...

Guzbahar teşekkür ederim ...

Nevser neler yapıyorsun...

Kızlar 2014 yılı için bahçecinin fiyat listesi ekdeki gibi...

• 1. ICSI Tedavisi 5,900 TL.
• 2. ICSI Tedavisi 5,600 TL.
• 3. ICSI Tedavisi 5,200 TL.
• 4. ICSI Tedavisi ve sonrası 4,700 TL.
• IUI (AŞILAMA) 1,600 TL.
• Naturel Siklus ve ICSI 4.450 TL.
• Havuz İşlemi (Her bir işlem için) 3.500 TL.
• Dondurulmuş Embriyo Transferi 2.900 TL.

Ümmü bu durumda senin 2,800 tl olan havuz fiyatın bu yıl 3,500 tl ye çıkmış görünüyor.

Canım annen durumunu bilmiyormu? çok zor bi durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…