Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Allah hepimize kolaylıklar versin, ugraslarimizi boşa çıkarmasın. Çok teşekkürler, yeni tedavinizde siz de bebeğinizi kucağınıza alırsınız, sağlıkla umarım

Lutfen moralinizi yuksek tutun..Nasipte varsa kalitesi ne olursa olsun sizi bulacaktir zaten.. Bizde duaciyiz..insallah rabbim nasip eder..

Sağlık olsun oluyor böyle seyler.simdi iyi olmana sevindim.bebisin olsun ve sana yoldaş olsun hepsi gecer

cokcook haklisin,insan mantigla dusununce oyle oldugunu biliyorda iste herzaman ayni bakamiyoruz.bugun daha iyiyim dune gore,insallah evlat olur
Hayırlı uğurlu olsun transferin. Hiç canını sıkma olacak olan bi yolunu bulup mutlaka oluyor, öyle kalite hesapları tutmuyor malum. Güzel haberini alırız inşallah

arkadaşlar
zorlu bir süreç bu tüp bebek tedavileri, üstelik yumurta rezerv azlığı varsa, ve yanında da genetik faktörlü bir azospermi sorunu varsa.
eşim klinefelterli, tese oldu ama çıkmadı. şimdi iğne tedavisinde. kısmetse sperm buluncak.

ben ise 5 defa yumurta toplama yaptırdım, ilaveten 2 toplama tedavisine girdim ama gelişim göstermemişlerdi, toplamaya girmeden iptal oldu tedavi.
en son 1-2ay kendimi dinlendirip tekrar yumurta toplama sürecine girmiştim.
malesef beklediğim gibi iyi yönde bir sürpriz olmadı
şu ana kadar 1de olsa iyi kalite yumurta toplanıyordu ama geçen hafta 2 yumurtam gözükmesine rağmen malesef kalite sorunundan ötürü hiçbiri dondurulamadı :/

her destekten kullandım ( biosteron, omepa, arı sütü, bal-polen karışımı, clife macun, agnucaston hayıt hapı, aslan pençesi çayı , gonamx, impryl )
daha ne yapabilirim bilmiyorum artık

Maalesef aynı sorunalr bide yaş tabiki etken onalrida bir umut kullaniyoruz kimine iy geliyor kimine hiçbirsey olmuyor rabbim bi kapi açsin hepimizee bebde bazen daha ne yapabilrimki diyorumm

Donmuş yumurtaniz var mi peki 5 toplamadan kalan? olgun yumurta cikmadiginda yada dollenme olmadiginda bunun sanki sadece benim basima geldigini düşünürdüm.. Sanki isleri yolunda gitmeyen birtek benmisim gibi gelirdi.. Doktorum 20 li yaslarda bile rezerv sıkıntısi cekenlerden bahsedince halime sukrettim..
Allah sizin de yardimciniz olsun insallah.. Allah rast getirsin..Bu ay cikmayan onumuzdeki ay 2-3 bile cikabilir..surekli denemek gerekiyor..

Fiziksel değil de psikolojik etmenlere mi odaklanmalı acaba, daha iyi düşünmek yumurtalarla konuşmak meditasyon yapmak gibi.. bunların işe yaradığını bi dolu insan söylüyor belki de haklıdırlar

Merhabalar.
Benim geçen ay rahim yeterince kalınlaşmadığı için transferim iptal oldu,estrofermi bıraktım.2 hafta içerisinde adet görürsün dediler ama çok hafif bir lekelenme oldu geçti.muayeneye gel dediler.başına böyle birşey gelen var mı,acaba kist mi oluştu diye düşünüyorum.kist gecik me yapar mı..

Maalesef aynı sorunalr bide yaş tabiki etken onalrida bir umut kullaniyoruz kimine iy geliyor kimine hiçbirsey olmuyor rabbim bi kapi açsin hepimizee bebde bazen daha ne yapabilrimki diyorumm
aynen, inşallah . emekler boşa çıkmıcak. bazen de sadece doğru zaman olmayabiliyor.
biraz daha vakit geçince yine ümit ederek tekrar deneyebilirim inşallah

evet tek temennim o yönde. bu seferki toplamada olmadı ama umarım sonraki aya cesaret edip tekrar başlarım.

malesef gencinde de yaşı olanda da aynı sorun var. sadece yaşı olanda verimli aylarda bile sadece 1-2 yumurta ancak çıkabiliyor. dolayısı ile belli bir sayıya ulaşabilmek için aynı hormonları defalarca kullanıp yumurta toplatmaya girmemiz gerekiyor. bu da ağır bir süreç . Rabbim devamında işimizi kolaylaştırsın inşallah

5 toplamadan 6 kaliteli yumurtam donduruldu çok şükür. daha hiç döllenme aşamasına geçilemeyince de yetecek mi bilemiyorum hala tek tük te olsa toplatmaya çalışıyorum mecbur :/

Fiziksel değil de psikolojik etmenlere mi odaklanmalı acaba, daha iyi düşünmek yumurtalarla konuşmak meditasyon yapmak gibi.. bunların işe yaradığını bi dolu insan söylüyor belki de haklıdırlar
:):):) evet sanırım inanarak yapınca faydalı oluyor o tarz şeyler.
en son yumurtalığı harekete geçirici bir masaj gördüm youtube da, onu yapacağım bakalım
kimbilir belki de etkili oluuurrr

Cok tebrik ederim Allah sag salim kucağına almayı nasip etsin .Uzun zamandır girme fırsatı bulamıyorum. Guzel haberini görünce çok mutlu oldum .

Kızlar bir şey öğrenmek istiyorum.bu hani ab kalite diyorlar ya benimki 5. Gün 4 ab idi bu değerler önemli mi sizce sağlıkla devam edebilmesi için.bu konuyu çok merak ediyorum.beni aydınlatacak biri varmı
Bu değerler ilk izlenim açısından önemli.Eger genetik tarama yapılmayacaksa transfer kararı bu değerlere göre verilir.Bastaki rakam zarın kalınlığını ilk harf bebegi oluşturarak kismin sekil kalitesini 2.harfte plasenta nin sekil kalitesine verilen değerlerdir.Genc yaştaki anne adayları için bence yeterli bir degerlendirme ama ileri yaşlardakiler için tek başına hiç birsey.Kendimden biliyorum .

Öncelikle çok tebrik ediyorum. Yazdigin o takviyeleri bende uzun süre kullandım hatta ilave vitaminlerde. Faydasının olduğunu düşünüyorum. Fetal dna testi gebeliği stresten huzurlu bir evreye taşıyan önemli bir nokta .Tekrar tebrik ediyorum.

Tedavi geçmişinizi bilmiyorum ama yazdıklarınız bana ardışık transferde yaptırabilirsiniz izlenimini verdi .Doktorunuzla görüşün aklınıza yatarsa deneyin donmus embriyoyu cozdurup tekrar dondurmaktan daha sağlıklı olabilir

6 cok iyi bir sayi.. insallah sperm de elde edersiniz..Şansınız açık olsun.

Tek tük diyorsunuz ama sayi güzel masalalh inş. Bunalrdan biriyle sonuca varırsıniz donduurlamsida guzel demekki kaliteli benim hic donudrulam olmadi mesela oda önemli umurlairnizda dhaa yüksek olsun inş. Hayirli sonucalr alirsiniz ebnimde esimden amelyatla aliniyor sperm bu sefer taşima yaoacaģiz ins. Sağsalim getirebikriz yoksa ameluat olmak istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…