Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kizlar yumurta toplama evresindeyim. Gonal f in 8. Gunu yalniz bu igne bende mide bulantisi yapti. Ilk defa böyle oldum. Progesteron mu artti o yuzden mi bilmiyorum. Sizler de benzer sorun yasamis miydiniz?

Kizlar yumurta toplama evresindeyim. Gonal f in 8. Gunu yalniz bu igne bende mide bulantisi yapti. Ilk defa böyle oldum. Progesteron mu artti o yuzden mi bilmiyorum. Sizler de benzer sorun yasamis miydiniz?
hayirli olsun insallah🍀
bende de bi yapar bi yapmazdı.bende yumurtanin buyume hizi,yeri sayisi vs gibi ilgili oldugunu düşündüm cunku benim adet döneminde de midem bulanır sıklıkla🤷🏼‍♀️degerlerle ilgili degildir bence,düşünme hic onları.yolunda ilerler insallah hersey🙏

Kizlar adetin 2.gunu baslanacakti tedaviye.. fakat 23 nisana denk gelecek gibi..her yer tatil..o gun tsh ve progesteron baktirmam gerekiyordu..devlet hastanelerinin acilleri bakiyor mu bilginiz var mi?

Kizlar adetin 2.gunu baslanacakti tedaviye.. fakat 23 nisana denk gelecek gibi..her yer tatil..o gun tsh ve progesteron baktirmam gerekiyordu..devlet hastanelerinin acilleri bakiyor mu bilginiz var mi?
Ozel hastanelerin laboratuvarları bakar bence. Ben yasak varken cumartesi baktirmistim.

Ozel hastanelerin laboratuvarları bakar bence. Ben yasak varken cumartesi baktirmistim.
Aynen bakarlar da sordum sadece 2 deger icin 290 tl aliyorlar artik bunaldim maddi olarak.. 350 de burdaki takibi yapan doktor aliyor.. 700 tl lucrin..700 tl serum ve takilmasi.. kac aydir sozde dondurulmus transfer olucam..😂

Kızlar bir şey öğrenmek istiyorum.bu hani ab kalite diyorlar ya benimki 5. Gün 4 ab idi bu değerler önemli mi sizce sağlıkla devam edebilmesi için.bu konuyu çok merak ediyorum.beni aydınlatacak biri varmı ?

Kızlar bir şey öğrenmek istiyorum.bu hani ab kalite diyorlar ya benimki 5. Gün 4 ab idi bu değerler önemli mi sizce sağlıkla devam edebilmesi için.bu konuyu çok merak ediyorum.beni aydınlatacak biri varmı ?
Tabiki embriyo kalitesinin tutunmada payi büyük..Ama en iyi kalitede hamile kalamayanlar veya orta ve dusuk kalite ile hamile kalan bir suru insan var..ben artik nasip isi diyorum..Allah isterse oluyor..

Kızlar bugün adetimin 8. Günü, normal de 6, 7 gün biter 7.gün hiçbirşey kalmaz, ams 8.gün hala devam ediyo kırmızılar normalmi acaba tedirgin oldum

merhabalar, ben de 4. tedavime başladım,40 yaşındayım. belki pazar günü 3.kez opu yapılacak, daha önceki tedavilerimde bir düşüğüm ve 2 tanede genetiği iyui olmayan embriyom olmuştu. şimdiki tedavimde emriyonun gelişime göre taze transfer yapılabileceğini söyledi doktor, genetiğine bakmadan çünkü sayısı az olduğu için, havuz yapalım vs de denmedi. genetiğe bakmadan taze transfer ile düşük de olsa tutma ihtimali varmış, doktorun söylediğine göre. ancak daha önce genetiği bozuk gelen hastaya neden genetik bakmadan taze transfer öneriliyor anlamış değilim. bizim gibi ileri yaş grubundaki kişiler için taze transferden olumlu sonuç alan var mı?

Seninkinin kalitesi çok iyi. etkisi var kalitenin

Bende olmuştu iki gün. Dilim de uyuşmuştu. Birinci ve beşinci gün böyle bir sorun yaşadım

Merhabalar , hayırlısı olsun öncelikle 🙏 benim daha önceki transferimde 2 tane birinci kalite empriyo transfer edildi , ikisi de tutundu ama birini 8. hafta diğerini 10. hafta kaybettim , kalp atışları durdu 😔 yine son denememde elde edilen 5 empriyodan en iyi kalitede olan 2 tane önce ngs ye gönderildi ama ikisi de sağlıksız geldi , daha sonra kalan 3 tane gönderildi onlardan bir tanesi çok şükür sağlıklı geldi ve transfer oldum ve şuan hamileyim çok şükür 🙏 yani bence iyi kalitede empriyo genetik olarak da sağlıklı olacak demek değil , tabii kalitesi iyi olan belki diğerlerine göre daha kolay tutunuyordur ama devam etmeme durumu var işte , önemli olan genetik olarak sağlıklı olması .

X