Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ben de içmek istiyorum ama sonra içime korku giriyor, aslında duydukça alıyorum ama içmiyorum.. nerdeyse evde aktar açacammmm.:37::37::37::37::37:
Aynen ben de ne duyarsam aldım. Ama ne kadar faydası var bilemiyorum tabi. Bir de hangisini içeceksin ki. Bir sürü.

canım bende bahçeciye randevu aldım.. mustafa beyi özellikle istedim o yüzden ancak 6 şubata randevu verdiler...ilk randevu ücretli
bahçecide... doktorun ünvanına göre. Mustafa bahçecinin muayene ücreti 400 Tl. tedavi ücreti 5900. bunlar yeni fiyatlar ne yazık ki yine zam gelmiş... bu arada ben çidere üye oldum, ondan dolayı muayene ücretimde 120 lira, tedavide de 500 tl indirim olacakmış. bana söylenen böyle daha yaşamadım... çidere de 150 tl yıllık aidat ödedim yalnızca... hadi sen de bahçeciye gel... :46::46::46::46:ben adapazarından geleceğim hele bu aralar trafikte berbat... ama olsun... yolumuz:49::49::49::49: evlat yolu... her şeye katlanırız...

Çider üyelerine Kent Hastanesinde de indirim var mı acaba

canım inşallah hiteroskopi sonucun güzel çıkar, aslında ben bu hitereskopi ile ne gördüklerini tam bilmiyorujm... rahim filmi gibi bir şey mi bu da... bu arada randevu almışsın... bu tedavinle inşallah bebeklerin sana gelir.. bebeğin diyemedim galiba ikiz gelecekkk:emir_bebek::emir_bebek::52::52::52::52::52:

İnşallah canım, ağzından bal akıyor. Histeroskoinin nasıl olduğunu ben de bilmiyorum. Film değil de, içeriye kamera ile grip bakıyorlarmış. Filmde çıkmayan polipler yada yapışıklık varsa onu temizliyorlarmış. Büyük itimalle Şubat ayının ilk haftasında olacak histeroskopim. Bilgi veririm buradan, nasıl olduğunu anlatırım.

bunlar da hepinize arkadaşlar 54::54::54::54: sevgi ve dua ile kalın

Hayırlı olur inşallah tedavin, bebek getiren bir tedavi olur.

Baskent Univ. Hulusi bey hakkinda bende hep guzel seyler duydum.. bir arkadasa tup bebek oncesi hazirlik icin yazdigi ilaclari gormustum ben o ilac bilgileri icin murat beye aylarca para dokup ogrenmistim..
bir devlet hast doktorunu hastasini onceden yonlendirmesi cok ilgili gelmisti banada..

sizde sorun ne canimcimm bu kacinci tedavin olacak...

Canım, 5. tedavim olacak bu, bizde hem sperm azlığı ve morfolji sorunu var, bunlar yetmezmiş gibi bende de rezerv azlığı var. Şu ana kadarki 4 tedavinin 2 sinde transfer yapıldı. İlkinde yumiler erken çatladı, ikincide döllenme olmadı.3. ve 4. tedavilerde transferim oldu ama bir kimyasal bir de negatif oldu. Bu 5. olacak yani.

Canım, 5. tedavim olacak bu, bizde hem sperm azlığı ve morfolji sorunu var, bunlar yetmezmiş gibi bende de rezerv azlığı var. Şu ana kadarki 4 tedavinin 2 sinde transfer yapıldı. İlkinde yumiler erken çatladı, ikincide döllenme olmadı.3. ve 4. tedavilerde transferim oldu ama bir kimyasal bir de negatif oldu. Bu 5. olacak yani.

himm durumlarimizz cok benziyorr bende subattz altinci olacak.. sorunlar ayni sadece morfoloji sorunu yok ama 2,5 milyon sperm sayisi.... rapor cikarttinmi hic..

Hadi ya. Bir ornekti aslinda bu. Donasyon ile annelik fikri nasil birsey? Sonucda senin kendi kanindan gibi degil?
Ben çok düşündüm bu donasyon konusunu. Bilemiyorum, son çare olarak düşünülebilir belki. Bakasının dna larını taşıyan bir bebek oluyor ama sonuçta karnında taşıyorsun ve bebek sana annelik duygusunu tattırıyor. Benim bir tanıdığım bu şekilde bir oluşa sahip oldu, ve kendi çocuğundan hiç farkı yok diyor bana. Ama tabi yumurta elde edebildiğim müddetçe kendi yumurtalarımla denemeye devam edeceğim. Sperm olarak eşinin spermleri kullanılıyor. Ben eşime de belli konularda kızgın olduğum için şimdilik böyle bir şeyi düşünmüyorum. Ama zaman neler gösterir bilemiyorum tabi. İnşallah kendi yumilerimizle bebeklerimize kavuşuruz ve böyle bir şeyi düşünmemize gerek kalmaz. Çok zor şeyler bunlar gerçekten. Ama sonuçta 9 ay karnında taşıdığın masum, minik bir insan yavrusu çıkıyor ortaya. Senin kokuna alışık ve muhtaç olan. O yüzden senin kanından olup olmaması ne kadar önemli bilemiyorum. Yaşamadan da bilinmez sanırım bu.

himm durumlarimizz cok benziyorr bende subattz altinci olacak.. sorunlar ayni sadece morfoloji sorunu yok ama 2,5 milyon sperm sayisi.... rapor cikarttinmi hic..

Çıkarttım canım, 2 ilaç 2 transfer hakkın var zaten. Ben ilk 2 de ilaçları kullandım, . ve 4. de de transfer haklarımı kullandım. Raporu direk olarak kadın kaynaklı verdiler zaten. Rezerv azlığı nedeniyle. 1 haftada çıkmıştı raporum. Ama raporlu ile raporsuz arasında çok fark olmuyor. İlaçları eczaneyle pazarlık yaparak adım, kamu fiyatından.

Çıkarttım canım, 2 ilaç 2 transfer hakkın var zaten. Ben ilk 2 de ilaçları kullandım, . ve 4. de de transfer haklarımı kullandım. Raporu direk olarak kadın kaynaklı verdiler zaten. Rezerv azlığı nedeniyle. 1 haftada çıkmıştı raporum. Ama raporlu ile raporsuz arasında çok fark olmuyor. İlaçları eczaneyle pazarlık yaparak adım, kamu fiyatından.

eskiden cok buyuk fark oluyormus ama devlet resmen bizden elini etegini cekti kendi basinizin caresine bakin birde uc tane yapin dedi... bu kararlari alanlari Allaha havale ediyorum..

Kizlarrrrrr bir totem daha yapalim miiii. Mesala oglan isteyenlerin hepsi ayni avatari secsin kiz isteyenler de yine ayni avatari secsin. Onerim oglan isteyenler benim yeni sectigim mavili hamis kadini secsin. Kiz isteyenler icin de sececeginiz bir avatari secelim .

Bu sekilde oynaya eglene bu stresli donemleri gecirelim. Tatli kuslar olur mu

Kizlarrrrrr bir totem daha yapalim miiii. Mesala oglan isteyenlerin hepsi ayni avatari secsin kiz isteyenler de yine ayni avatari secsin. Onerim oglan isteyenler benim yeni sectigim mavili hamis kadini secsin. Kiz isteyenler icin de sececeginiz bir avatari secelim .

canım nasıl ekleyeceğiz bu avatarı ben bakıyorum bakıyorum bulamıyorummmm

Hadi ya. Bir ornekti aslinda bu. Donasyon ile annelik fikri nasil birsey? Sonucda senin kendi kanindan gibi degil?

Maalesef türkiyede yasak...keşke türkiyede serbest olsaydı....dünya kadar ilaç alıyoruz..yok yaş problem yok rahimde şu falan filan..stres ..bu kadar hormon... bu kadar ilaç yan etkileride olmaz mı?.. Bizim durumumuzdaki kadınlar için seçenek çok az, yani embriyo 2 tane tranfer ediliyor, bazı ülkelerde 40 yaş üstü için emr.transferi daha fazla...bizim işimiz birazda allaha kalmış..keşke daha fazla embriyo transferi olsa yada seçeneklerimiz çok olsa. O kadar çabalıyor, o kadar istiyoruz ve o kadar çok masrafda yapıyoruzki, bunun karşılığında keşke bizimde seçeneklerimiz olsa.

Esin Maraşlıoğlunun ben tek bi fotoğrafını görmedim hamileyken, belki donörle yapmıştır.

Benim avatari resimlerine kopyala. Sonra profili duzenle kismindan avatari degistir. (Orda da bilgisayarma gozat kismindan bu avatari sec. )Hadi ugurlu gelsin tatlim

Kızlar selamlar...
Cmass transferin umarım güzel sonuçlanır...
Ümmücüm opun yeni bitmiş olmalı umarım toplanan yumoşun embriyoya dönüşür..
Güzbahar canım ben son tedavimi Mustafa Bahçeci'de yaptırdım.. daha önce 3 kez yaptırmıştım embriyo oluşmamıştı bahçecdeki tedavimde embriyo oluştu ancak 5. güne ulaşmadı... bu işler kısmet... hayırlısı diyorum...

Miranda çuha çiçeği kapsülünü nereden buldun marka verebilirmisin rica etsem...

birde ümmü sen naturel siklus olarak adlandırılan tedaviyi görüyorsun bahçecide sanıyorum. her bir işlemde ne kadar ödüyorsun sakıncası yoksa bilgi verebilirmisin canım

elifoooo günler geçiyorrrr. güzel habere az kaldı mini deri elbiseli anne adayı :))

Cok giremiyorum aklim sizde inanin cok heyecanliyim 25 ocaktatest gunu ama ben dayanacak gibi degilimmmmmm :-) persembe bir test yapayim diyorum :-) bilmiyorummmmm
Bu arada hastalanacak gibiyim basim agriyor ve halsizimmmmm
Hepinizi cokkkkkkk seviyorummmmm cokkkk opuyorummmm

Merhaba arkadaşlar 43 yaşında tüp bebek ile hamileliğimin 33. Haftasındayım. Buraya kadar ufak tefek hamilelik sorunları hariç sorunsuz geldik. Fakat doktorlar ( 2 tane değiştirdim) olası sorunlar için yaşımı sürekli hatırlattılar. Ama olası problemlerin hiç biri olmadı sorun yok yani :) şimdi de doğum konusunda doktorum sezaryen olur muhtemelen deyip duruyor. Ben de sürekli normal doğum istediğimi söylüyorum. Yine yaşım ön planda! Bakalım kim kazanacak ;) 35-36 haftalarda karar verilecekmiş sezaryen yada normal.
Herkese sağlıklı gebelikler ve bebekler dilerim .

Cok giremiyorum aklim sizde inanin cok heyecanliyim 25 ocaktatest gunu ama ben dayanacak gibi degilimmmmmm :-) persembe bir test yapayim diyorum :-) bilmiyorummmmm
Bu arada hastalanacak gibiyim basim agriyor ve halsizimmmmm
Hepinizi cokkkkkkk seviyorummmmm cokkkk opuyorummmm

canim 11. gunde test yaparsan birseyler anlamis olursun.. insallah guzell haberlerin gelecek az kaldi:) kalbimdeen gecen kizz bebisss insallah simdiii gobisindedirr..

Çok güzel bir fikir bayıldım benim bir oglusum var kız istiyorum banada avatar bulun

Back