- Konu Sahibi akideciknane
- #7.741
ben de içmek istiyorum ama sonra içime korku giriyor, aslında duydukça alıyorum ama içmiyorum.. nerdeyse evde aktar açacammmm.
Aynen ben de ne duyarsam aldım. Ama ne kadar faydası var bilemiyorum tabi. Bir de hangisini içeceksin ki. Bir sürü.
canım bende bahçeciye randevu aldım.. mustafa beyi özellikle istedim o yüzden ancak 6 şubata randevu verdiler...ilk randevu ücretli
bahçecide... doktorun ünvanına göre. Mustafa bahçecinin muayene ücreti 400 Tl. tedavi ücreti 5900. bunlar yeni fiyatlar ne yazık ki yine zam gelmiş... bu arada ben çidere üye oldum, ondan dolayı muayene ücretimde 120 lira, tedavide de 500 tl indirim olacakmış. bana söylenen böyle daha yaşamadım... çidere de 150 tl yıllık aidat ödedim yalnızca... hadi sen de bahçeciye gel...ben adapazarından geleceğim hele bu aralar trafikte berbat... ama olsun... yolumuz
evlat yolu... her şeye katlanırız...
Çider üyelerine Kent Hastanesinde de indirim var mı acaba
canım inşallah hiteroskopi sonucun güzel çıkar, aslında ben bu hitereskopi ile ne gördüklerini tam bilmiyorujm... rahim filmi gibi bir şey mi bu da... bu arada randevu almışsın... bu tedavinle inşallah bebeklerin sana gelir.. bebeğin diyemedim galiba ikiz gelecekkk
İnşallah canım, ağzından bal akıyor. Histeroskoinin nasıl olduğunu ben de bilmiyorum. Film değil de, içeriye kamera ile grip bakıyorlarmış. Filmde çıkmayan polipler yada yapışıklık varsa onu temizliyorlarmış. Büyük itimalle Şubat ayının ilk haftasında olacak histeroskopim. Bilgi veririm buradan, nasıl olduğunu anlatırım.
bunlar da hepinize arkadaşlar 54:sevgi ve dua ile kalın
Hayırlı olur inşallah tedavin, bebek getiren bir tedavi olur.