Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadaslar 5 gun gecikti reglim aksam işten gelince idrar testi yaptim başta çıkmadı ama aradan biraz zaman gecince cok hafif cikti sizce hamilemiyim yarin kan testimi yaptirsam
İnşallah öylesinizdir. Aklınızda kalmasın kan testi yapın da güzel haberlerinizi verin. Gönlünüzce olsun her şey...🙏🙏

Keşke bizlerinde 1 çocuğu olaydı. Çok şanslısınız. Burada yazan hanım arkadaşların neredeyse hepsi çocuksuz, ben dahil. O 1 tane için savaş veriyoruz. 3 düşüğün sebebi rahim yetmezliği mi? Yoksa bebeğin sağlıklı olmaması sebebiyle mi? Bunlar çok farklı şeyler. Yapışıklık olması için rahme küretaj tarzı bir müdahale olması gerek. Siz 3 düşük oldu dediniz. Düşükle yapışıklık olduğunu ilk defa duyuyorum.:110:
Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı çocuklar versin. 3 düşüğümde kalbi durdu . kendiliğinden düşmedi. o yüzden 3 üde kürtaj oldu. yapışıklık ondan kaynaklı. ama düşüklerimin tam sebebini söyleyemiyorlar. pıhtılaşmam var, yapışıklık var ve son öğrendiğimde incelik var. ama düşükler olduğunda bunlardan haberdar değildim. ve doktorda bir yorum yapamadı.

Kizlar selamlar, yogun bu aralar isyeri. Gonopeptly vermişti doktorum reglin 21.gunu başlamıştım 3gun olacak acayip sikisma var kasiklarda, 4gun daha vurulucam. Bacaga vuruyor agri.
Donmus tedavide bu ignede neye verildi anlamadim yine sormadan cıktık

arkadaşlar selamlar herkese🤗
gecen hafta 6. tedavim de bitti.bazilariniz biliyor,sorunumuz kaliteli embriyo elde edememek.onceki tedavimden 1 tane 4cc düsük kalite blast var,bunda da 3. gun iki tane 6 ve 8 hucreli olarak donduruldu.ilk defa 3. gun 8 hucreli embriyo gördük.mesela 4cc olanda 3. gunde 5 hucreliymis🤷🏼‍♀️
kafamiz cok karisik.transfer mi yapsak yoksa birkez daha havuz icin toplatsak mi bilemiyoruz.hem bir kez daha tedavi olmak yorucu hemde tekrar para harcamak istemiyorum😔ama tutmazlarsa sil bastan tedaviye baslamak daha da zor ve maliyetli..zaten bizde n daha kalitelisi de cikmiyor,eldekiler bu🤷🏼‍♀️ birde dr um 3. gunu cözdürüp 5 e bekletecegini gelismezlerse diger blasti transfer edeceklerini soyledi.bunu neden yaptiklarini anlamadim,bastan nie bekletmiosunuz ki yada 3. gun transfer yap.bunu yasayan var mi yada neden boyle yaptiklarini bilen? gerci 8 hucreli ilk defa cikti 5. gune kaliteli gelebilir🤔 bilemiyirum kafalar bulanik bizde..siz olsaniz napardiniz kizlar?
merhaba Öncelikle ALLAH yardımcınız olsun. ben 4 kez tüp bebek transferi oldum ve genelde 5. gün 5AA Kalitede idiler. malesef hiç biri tutmadı. Rabbim dilerse ol der ve olur. çok fazla kafanı karıştırma. 3.gün embrio ile hamile kalan çok kişi var. inşallah senin ve diğer tüm tüp bebek annelerinin kucakları boş kalmaz.

merhaba Öncelikle ALLAH yardımcınız olsun. ben 4 kez tüp bebek transferi oldum ve genelde 5. gün 5AA Kalitede idiler. malesef hiç biri tutmadı. Rabbim dilerse ol der ve olur. çok fazla kafanı karıştırma. 3.gün embrio ile hamile kalan çok kişi var. inşallah senin ve diğer tüm tüp bebek annelerinin kucakları boş kalmaz.
cok tesekkurederim.Allah hepinizin yardimcisi olsun bu yolda.sizin icin de cok zor kaliteli olmasi da cözüm değil malesef😔rahimde mi sorununuz var?

aslinda tam tersi 3. gun olduklari icin ilk defa,heyecanlanmistim bile.ama doktorum cözdürüp 5. gune bekletecegini soyledi.simdi korkumuz o,ya ulaşmassa 5. gune diye.cunku onceki tedaviden de zarzor olusmus kotu kalite bir blastimiz ancak olmustu.
bakalim nasip hersey.sanirim yinede doktorumun dedigi gibi 5. gune beklettip transfere gidicez.gidemezlerse o düsük kalite blasti transfer edecekler.Cok zormus gercekten bu yasadiklarimiz.Allah hepimizin yüzünü güldürsün insallah🙏🍀

Kizlar selamlar, yogun bu aralar isyeri. Gonopeptly vermişti doktorum reglin 21.gunu başlamıştım 3gun olacak acayip sikisma var kasiklarda, 4gun daha vurulucam. Bacaga vuruyor agri.
Ben hiç böyle birşey duymadım, okumadım. Fırsat olursa bir doktora sorucam bu konuyu.

Bu ilacı bana toplamadan önce 1 kez vermişlerdi ovitrelle ile beraber kullanmıştım 2 adet,kist oluşmasın diye verdiklerini söylemişlerdi.

Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı çocuklar versin. 3 düşüğümde kalbi durdu . kendiliğinden düşmedi. o yüzden 3 üde kürtaj oldu. yapışıklık ondan kaynaklı. ama düşüklerimin tam sebebini söyleyemiyorlar. pıhtılaşmam var, yapışıklık var ve son öğrendiğimde incelik var. ama düşükler olduğunda bunlardan haberdar değildim. ve doktorda bir yorum yapamadı.

Sevgili hanım arkadaşım. Daha önce 3 düşük oldu dediniz. Kürtajdan ilk defa bahsettiniz. Şimdi yapışıklık olma mevzusu anlaşıldı.

Kürtaj, maalesef Rahim inceliğine yol açıyor.

Kürtaj ile rahim içi KAZIMA ile küretaj yapılır. Amaç ölmüş bebeği almaktır ancak kazıma işlemi fazla yapılırsa RAHİM İNCELİĞİ VE YAPIŞIKLIK oluşur. Hatta ne kadar çok kürtaj olursa rahim inceliği daha da artar. Doktorunuzun size yeterli bilgi vermemenizden bahsetmişsiniz. Sanırım konusunda uzman başka bir doktora gitmenizde fayda var diye düşünüyorum.

Eğer isterseniz size telefonumu verebilirim bu konuda ayrıntılı konuşup bilgilendirmek için. Ya da kadınlar kulübünden özelden yazışalım derim.

Sevgili hanım arkadaşım. Daha önce 3 düşük oldu dediniz. Kürtajdan ilk defa bahsettiniz. Şimdi yapışıklık olma mevzusu anlaşıldı.

Kürtaj, maalesef Rahim inceliğine yol açıyor.

Kürtaj ile rahim içi KAZIMA ile küretaj yapılır. Amaç ölmüş bebeği almaktır ancak kazıma işlemi fazla yapılırsa RAHİM İNCELİĞİ VE YAPIŞIKLIK oluşur. Hatta ne kadar çok kürtaj olursa rahim inceliği daha da artar. Doktorunuzun size yeterli bilgi vermemenizden bahsetmişsiniz. Sanırım konusunda uzman başka bir doktora gitmenizde fayda var diye düşünüyorum.

Eğer isterseniz size telefonumu verebilirim bu konuda ayrıntılı konuşup bilgilendirmek için. Ya da kadınlar kulübünden özelden yazışalım derim.
Bende gecen sene ilk kez kürtaj oldum ondan beri hamile kalamıyorum bu ayda 6 gün oldu regl olamadim bugun kan testinde de cikmadi hamileyim sandim ama değilmişim

Bende gecen sene ilk kez kürtaj oldum ondan beri hamile kalamıyorum bu ayda 6 gün oldu regl olamadim bugun kan testinde de cikmadi hamileyim sandim ama değilmişim

Regl olabiliyor musunuz?
Regl'de azalma var mı?
Regl düzensizliği var mı?
Rahim filmi yani HSG çektirdiniz mi?

Kürtaj duyunca içim hep cız eder. Kürtajın hele ki yanlış ellerde kürtaj olmanın ne demek olduğunu iyi bilirim. 2 sene önce Doktorum Cem Çelik( sağolsun çok uğraştı benim için ) ''Rahminiz böyle olmasaydı şimdiye çoktan hamile kalmıştınız'' dediğini hiiiiç unutmuyorum. Ki ben rahmimin durumunun son derece farkında bir hastasıydım. Şu an 46 yaşımdayım. Çok şükür hormonlarım MÜKEMMEL. Hala az da olsa YUMURTAM var. Tek sorunum RAHİM İNCELİĞİ. Hamile kalamayışımın sebebi.

Bu sayfada herkes yumurta sayım az, kalitesi düşük diye dert yanar. Yumurta sayısının önemsiz, kalitenin ise beslenme ve takviyelerle artırılabileceğini bu yaşlarımda tecrübe etmiş biri olarak söylemek isterim.

Regl olabiliyor musunuz?
Regl'de azalma var mı?

Kürtaj duyunca içim hep cız eder. Kürtajın hele ki yanlış ellerde kürtaj olmanın ne demek olduğunu iyi bilirim. 2 sene önce Doktorum Cem Çelik( sağolsun çok uğraştı benim için ) ''Rahminiz böyle olmasaydı şimdiye çoktan hamile kalmıştınız'' dediğini hiiiiç unutmuyorum. Ki ben rahmimin durumunun son derece farkında bir hastasıydım. Şu an 46 yaşımdayım. Çok şükür hormonlarım MÜKEMMEL. Hala az da olsa YUMURTAM var. Tek sorunum RAHİM İNCELİĞİ. Hamile kalamayışımın sebebi.

Bu sayfada herkes yumurta sayım az, kalitesi düşük diye dert yanar. Yumurta sayısının önemsiz, kalitenin ise beslenme ve takviyelerle artırılabileceğini bu yaşlarımda tecrübe etmiş biri olarak söylemek isterim.
Pwki rahim inceliği için herhangi bir şey yapılmıyormu, inşallah biran önce bebeğinize kavuşursunuz, malesef bazı drlar bilgisizliklerini insan üzerinde deniyorlar bende kürtajdan sonra enfeksiyon kaptı kürtaj esnasında 2,3 ay onunla uğraştım, sonrasında tekrar gebelik oldu ama ama oda dış gebelik oldu. Korktum hatta rahme bişeymi oldu kürtajdsn sonra ama sonrasında dış gebelik oluşunca arkasını pek aramadım. Buarada sürekli nar suyu içseniz bilmiyom ama fsydası olur belki

Regl olabiliyor musunuz?
Regl'de azalma var mı?

Canım regl de azalma var benim. Neden olabilir?

Merhaba arkadaşlar ben 42 yaşındayım amh 1.45, fsh 18 ile 2. Kez tup bebek şansımı deniyorum. Benden 7 yumurta toplandı 5 i A kalite çıktı 2si transfer edildi 2si donduruldu benim yaşımda olup ta transfer yaptıranların yorumlarına çok ihtiyacım var. 18 şubat perşembe günü transferim oldu bu ay inanılmaz heyecanla güzel sonuca ulaşmayı bekliyorum biliyorum şansım düşük çok çok istiyorum hic çocuğum yok 1 sene once evlendim benimle aynı yaşta olup tüp bebek deneyen var mı aranızda?
Merhaba, ben 43 yaşındayım, 2.tüp bebek denememi yaptım, sonucum yeni pozitif çıktı. Darısı sizin başınıza 😊
Yalnız henüz rahatlama mutluluk tam yok, çünkü önümüzde uzun ve belki engebeli bir yol var, inşallah hayırlısıyla sağlıkla Allah kucağıma almayı nasip eder.

Merhaba arkadaşlar ben 42 yaşındayım amh 1.45, fsh 18 ile 2. Kez tup bebek şansımı deniyorum. Benden 7 yumurta toplandı 5 i A kalite çıktı 2si transfer edildi 2si donduruldu benim yaşımda olup ta transfer yaptıranların yorumlarına çok ihtiyacım var. 18 şubat perşembe günü transferim oldu bu ay inanılmaz heyecanla güzel sonuca ulaşmayı bekliyorum biliyorum şansım düşük çok çok istiyorum hic çocuğum yok 1 sene once evlendim benimle aynı yaşta olup tüp bebek deneyen var mı aranızda?
Merhaba öncelikle hayırlı olsun , bende 40 yaşındayım ve tüp bebek sürecindeyim hayırlısı olsun hepimiz için. Bu yolculuk bize mutlulukla biter inşallah yavrularımıza kavuşuruş, bu benim ilk denemem. Sorunuza gelince ben tüpbebek yapdırarak diğilde doğal yolla hamile kalan yakın akraba ve aile arkadaşlarımızdan örnek vereğim size. Yaş 45 menepöz döneminde 4 bebeğni , yaş 55 menepoz dönemi ilk bebeğini, yaş 42 altıncı bebeğini, yaş 40 ikinçi bebeğini kucağına alan çok yakınlarım var. Hepsininde çocukları çok sağlıklı. Bence sağlıklı beslenen siqara alkol almayan stresli hayatı olmayan her kesin hamile kalma şansı yüksek.

Merhaba, ben 43 yaşındayım, 2.tüp bebek denememi yaptım, sonucum yeni pozitif çıktı. Darısı sizin başınıza 😊
Yalnız henüz rahatlama mutluluk tam yok, çünkü önümüzde uzun ve belki engebeli bir yol var, inşallah hayırlısıyla sağlıkla Allah kucağıma almayı nasip eder.
Allah tamamina erdirsin insallah nerde tedavi oldunuz

Saglikla kucaginiza almak nasip olsun❤️🙏

X