Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canim benim.ilk tedavim 4 yil onceydi 150 mg puregonla ve lucrinle baskilayarak uzun protokolde 13 tane toplandi hepsi olgun cikti fakat spermden dolayi 7 si dollendi 7 side blastosist oldu 1. Ve a kalite yumurta uretimim fazlaymis fazla oldugundan tam olgunlasamiyor sanirim yasim 32 benim esimde cok afedersiniz rahat bir test veremedi 3 damla bisey verebildi onda da 8 milyon sperm % 30 ileri hareket vardi bir daha test yaptirmadik.oyapilan tedavimde ilk transferim tutmadi tek embriyoydu ikince denememi 2 tane dondurulmus transfer yapıldı ve oglum oldu gec3n sen3 martta tekrar 2 tane embriyo transfer edildi o da tutmadi biraz saibeli bir transfer oldu ara kanama yasadim dr umursamadi kendi dr um degildi ilaclara devam etti muhtemel3n rahim tabaka inceldi cunku kanama olursa tedavinin dyrdurulmasi gerekiyormus.
canim senin ortalama kac yumurtan toplaniyor amh in kac biliyormusun.. bizdede sperm sorunu var simdi benim 1.2 amh buyuk sorun deniliyor raporum bile kadin faktorlu verilmis.. sperm sayiniz kac bizde 2 milyon..

Benimde oğlum 2,5 yaşında ben 15 ocak itibariyle başladım tedaviye

Allah bagislasin.tedavin hayirli bebisli olsun.biz hic normal deneyemedik cevre baskisindan ötürü dusun asilama bile olmadik daha 4.5 yillik evliyim

Allah bagislasin.tedavin hayirli bebisli olsun.biz hic normal deneyemedik cevre baskisindan ötürü dusun asilama bile olmadik daha 4.5 yillik evliyim

bende 5 yıllık evliyim hayırlısı olsun canım ne yapalım Rabbim inşallah hayırlısı ile evlatlarımızı versin yaşın kaç?

cmas cuma günü opun var inşallah başarılı geçsin bi sürü embriyon olsun inşallah canım.
Allah razı olsun canım benim. İnşallah yarın senin için çok güzel olur.. Ve biz de senden hayırlı haberler alırız. Amin Allahım inşallah!

Canım arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Hepinizden Allah razı olsun.. Lütfen dualarınıza devam edin. Bugün 8 yumi toplanmış benden ..şimdi sizi bilgilendireyim
4.gün 4 yum.
7.gün 7 yum
11 gün..5 yum ölçülde + küçükler vardı
14. gün yani bugün opuda 8 adet toplanmış. dua edin arkadaşlar hepsi döllensin saağlıklı bebekler olsun inşallah!

Size umut olsun inşallah! Son anda bir fazla yumim oldu..Geçen 2.opumda da 3 yumim varken 4 toplamışlardı... 1.opu da 3 vardı 3 toplandıydı.. demek ki sonradan atak yapanlar olabiliyor..Ya da her ay aynı olmuyor..Hep umudumuz olsun ve inşallah umutlarımız gerçeğe dönüşsün...
Ümmücüm inşallah yarın dr.un sende büssürü yumi görür. bizim bayramımız olsun!

Sevgilerimle...

CAnım hayırlı olsun Maşallah Subhanallah yumilerin çok güzel Rabbim nazarlardan korusun arkadaşım inşallah hepsi döllenirler yarın güzel haberler bekliyoruz

Amin canım! Hep dua ediyoruz böyle!! Bir hafta kaldı! Az kalmış! Bir pozitif haber alsam senden inşallah!.. Her bir güzel haber hepimizi sevindiriyor.. Ve hepimize umut oluyor.... Sen dedin 2014 bizim hepimizin yılımız olacak diye! Hadi olsun inşallah!!!!

canım yok hemen menopoza girmiyoruz allahın izniyle..ama önümüzdede uzun yıllar yok onu demek istedim canım..az kaldı inşallah gelecek bebişler..evet canım bizim yumi az ama olsun az olsun bizim olsun sağlıkla hayırla bebiş olarak dönsün hayırlısıyla canım..canım ben amh ye inanmıyorum cmas maşallah 0,5 amhsi..o zaman 0,19 la bizimde bi sürü yumi olması gerekmiyormu..canım normalde 2. gün tüp bebek doktorları hep yumi görmüştür..yarım kalan tedavilerim yumilerin yeterli büyüklüğe gelmemesi veya sadece 1 tanesinin yeterli büyüklüğe gelmesi oluyordu..canım sorun yumi olmaması değil var çok şükür büyümesinde sıkıntı olabiliyor..yarın kendi doktorum baksın bakalım ne diycek.yarın adetin 11. günündeyim..

o zaman kullanmayalım..baya bi yan etkisi varmış..

canimm masallahhh insallahhh hepsi dollenecek:))

canim benim 1.2 ile dort tedavidir hep 1-3 arasini hic gecemedim.. bence doktor cok onemli.. bakalim aret bey ne yapacak.. yillar once ilk tedavimde baska bir doktor 8 tane toplamisti...

cmas yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz..hemen transfer olucaksın değilmi..işallah böyle ol..

canimm masallahhh insallahhh hepsi dollenecek:))

Senin adina mutlu oldum canim, umarim hepside kaliteli olur ve döllenir. iyi haberler alacagimiza inaniyorum.
aHHH canım arkadaşlarım inşallah inşallah! Allah sizden razı olsun! Allah hepimizin kalbine göre versin! Duy yarabbim sesimizi arkadaşlarıma da bana da hayırlı evlatlar nasip eyle...

Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiud dua...

7000 kere okunacakmış!

(Rabbim bana katından temiz bir nesil bağışla, muhakkak ki sen duayı en iyi işitensin!)

bende 5 yıllık evliyim hayırlısı olsun canım ne yapalım Rabbim inşallah hayırlısı ile evlatlarımızı versin yaşın kaç?
Amin canimm 32 oldum :)

Canim cok sevindim senin adina inşallah hersey cok guzel olacakk dualarim seninle.
Bu arada ben 32 oldum 15 yasimda adet oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…