Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Embr. tutunması için rahime çizik atıldığını burda duydum bende.Zaten defterime her şeyi not alıyorum, gittiğimde soracağım :)

melatonine uyku duzensizligi icin degilmi? bunun ne faydasi varmis..? Bence Q10 en iyisi. DHEA reserve icin sanirim. Hepsi farkli amaci var aslinda galiba.

mur. berksoy bana yumurtalik kalitesi icin vermisti, gecende ankarada hulusi hoca varmis baskent unv. hastanesinde galiba eminde degilim oda bir kac hastasina bu ilaci yazmis.. ben onceleri uyku sorunum yok diye icmemistim doktor bey uyku icin degil yumurtaliklar icin yazdim demisti..

cmas cnm en heyecanli doneme girdinn.. insallahh kaliteli boll boll yumurtalarin olacak canimm, bende heyecan yaptimm..
anestezilimi olacak cnm..

cmas cuma günü opun var inşallah başarılı geçsin bi sürü embriyon olsun inşallah canım.
elifoo hayırlı haberlerini bekliyoruz..

Sen daha iyi bilirsin ama böyle bi tedavide dr.verdiklerinin dışında ilaç almak faydasından çok zararda verebilir.Bence ilaçlarını almadan önce dr.yada koordinatör hemşireye sor derim.Bir gün Eczaneye gittim ilaçlarımı almak için , bana solgar Q10onu verdiler ( zorla nerdeyse) içmedim.

bunlarin hepsini doktorlarim yazdi kullandim yaradimi anlamadim canim zaten yaaa(
simdi doktor degistirdimya elevit coraspirin ve folbiol verdi tedavi oncesine onlari iciyorum ama hangi ilac fayda eder hic inancim kalmadi.. yinede haklisin canim sormadan icmemek gerek...

alısalıs yazımı okudunmu. şekerim .
okudum canım, sadece iyi demiş bu ne demekse di mi yani. insan söyler 2,3 , 4 neyse bilelim. bu arada şimdi nar suyu içmiyorum. biraz ara vereyim adette başlayım diyorum. sen hiç ara vermiyor musun. nasıl yapsak acep, sıkılmayalım diye dedim.
Canim 7 folikul x 200 : 1400 0lmasi gerek. Ama benim e3 :2880...yani 1400 nireeee 2880 nireeeee...?
cmas1 öyle hesap değil canım, zaten çok da takılma buna. ilk günlerdeki e2 nin artmaya başlamasıyla yapılan bir hesap yani son e2 yi 200 e bölerek bulunan bir şey değil. önemli olan e2 ler ölçüldükçe daima artması ve yumurta sayısıyla orantılı artması. mesela 2 gün önceki e2 1400 lerde ise 2gün sonraki e2 2800 ler ise, büyük ihtimal tüm yumiler kaliteli çıkacak gibi bir hesap. ama herzaman da bu kural tutmayabilir sadece fikir veriyor aslında. çünkü bazen arkadan gelen folikül oluyor ve o da e2 salgılayınca rakam tam tutmaz . sen e2 lerin artışının düzenli olup olmadığını bileceksin o kadar.
inşallah senin yarın hepsi dolu çıkacak,döllenecek sen buna odaklan. okey
Embr. tutunması için rahime çizik atıldığını burda duydum bende.Zaten defterime her şeyi not alıyorum, gittiğimde soracağım :)
ben doktoruma sormuştum , ispatlanmış bişey değil dedi. sanırım rahme pek müdahale etmek istemiyor.

melatonin yumurtalıklara etkisi varmıymış..

canım nasıl olsa sende kalınlaşma sorunu kalmamış..o kadar içemene gerek yok sıkılma tabii..bende sıkılıyorum yaparken ama östrojenim artsın diye içiyorum .adet olmadan ada çayı papatya nar suyu içtim östrojen iyi çıktı..o yüzden kesmek istemiyorum..yaşa bağlı östrojenim azalıyor tabii destekle artırıyorum canım..allahın izniyle..bir şeyler yapmaya çalışıyoruz..bendeki incelik sorunu yaşa bağlı .birde şu dikkatimi çekmeye başladı yaşla birlikte olgun yumi elde etmede azalıyor..7 8 ay önce diyelim 3 yumi oldu hepside olgun çıkarken..şimdi öyle olmuyor.sona yaklaşıyoruz ama öylle ama böyle..allah yardımcımız olsun..hayalini kurdurduğuna göre verecektir yüce rabbim..

bak şimdi üümmücüm, sana cevap yazacam beğeni tıklamıyor gıcık oldum iyice, inşallah görürsün. aynı sorun bendede var e2 için bir hafta sonra içmeye başlıyım o zaman. evet sona yaklaşıyoruz ama kabullenmek istemiyorum, menapoza girmeyelim de mutlaka olgun yumileri yakalarız o zaman. şöyle birkaç transferlik yakalasak çok iyi olacak, en azından tutup tumayacağını görürdük. inşallah olacak yakında. bir de şunu söyleyeyim sana, bu kez de ist. yumi görürse bir daha kine ilk ist. git bakalım 3.gün yumi olacak mı olmayacak mı, o zaman o yumi kendi yumin olduğu için mutlaka dolu çıkacaktır diye düşünüyorum. dolu ve olgun demek istedim canım, ben bu adette de gidip baktırayım ama tedaviye devam edemiyecem en azından görürüm diyorum, o zamana kadar yine belli olmaz tabiii... Allah yar ve yardımcımız olsun canım, sanırım bizim senle yumi durumları yaşıtlarımıza göre zayıf , bak maşallah cmas ın yumi sayısı iyi. pufnin fsh iyi idi , amh 0,24 idi, onda da 2 yumi olmuştu . ama olgunu yakaladı ve başardı, inşallah darısı başımıza.

melatonin yumurtalıklara etkisi varmıymış..
canim cokk agir bir ilac gunde iki tane icmen gerek ve ictiginden on dk sonra narkoz gibi uyutuyor sabah kalkamiyorsun bir turlu...
ayrica en az iki uc ay kullanmak gerek bu faydali bile oldugu bilinmeyen ilaci..
birde biraktiktan sonra yan etkisi cok gunlerce halisunasyon goruyor ve uykudan cok kotu kabuslarla uyaniyorsun..dengeyi bozmaya hic deyecek gibi degil ben pisman olmustum..

herkez branca ursulia pesinde ben alti ay kullandim hicmihicc fayda gormedim..oda ayri bir konu..

melatonine uyku duzensizligi icin degilmi? bunun ne faydasi varmis..? Bence Q10 en iyisi. DHEA reserve icin sanirim. Hepsi farkli amaci var aslinda galiba.

Coenzyme Q10 un benim bildiğim en büyük etkisi damar çeperini koruması. mesela kolesterolü olanların kullanması öneriliyor. Çünkü kolesterol ilaçları damarlara zarar verirmiş.
Ayrıca kandaki oksijen taşınımını da artırıyor. Belki bu özelliklerden dolayı, yumurtalıklara faydalı olabilir. Sonuçta folikül büyütmemiz için de kana ihtiyacımız var. Dhea kalite için canım. Rezervi artıran bir şey duymadım hiç şimdiye kadar. Keşke olsaydı.

Son düzenleme:

Bu arada melatonini hangi firmadan buldunuz? GNC de yada solgarda yok bildiğim kadarıyla.
Peki dong quai etksi nedir? E2 yi mi artırıyor acaba? Bilen var mı?

Bu arada melatonini hangi firmadan buldunuz? GNC de yada solgarda yok bildiğim kadarıyla.
Peki dong quai etksi nedir? E2 yi mi artırıyor acaba? Bilen var mı?

alfabe , wanna diye bir arkadaş söylemişti bana dong quai kapsülü. rahim toniği diye kullanmış, sanırım öströjen de dengeliyor, şimdi internetten okudum.

Gelmişsin canım topiğe. Bugün randevuyu aldım 19 Şubat için. Yarın da telefonda dr ile konuşacağım histeroskopi konusunda. Bakalım ne diyecek. Histeroskopi yaptır derse, muayeneyi histeroskopiden sonra yaptıracağım. Öncesinde ben de göreyim derse e pazartesi için randevu almaya çalışacağım. Dr da yurtdışına çıkmadan görmem lazım çünkü o zaman.

alfabe , wanna diye bir arkadaş söylemişti bana dong quai kapsülü. rahim toniği diye kullanmış, sanırım öströjen de dengeliyor, şimdi internetten okudum.
Dong quai hakkında bir sürü şey okudm, araştırmıştım. Kısırlık tedavisine kadınlarda kullanılıyormuş. Ama ben kullandığım zaman kist de çıkmıştı o muayenede bende. Dolayısıyla e2 de (tabi kist olunca yüksek olması çok normal) yüksek çıkmıştı. Bunun üzerine dong quaiyi bir daha kullanmadım. Tonik derken vajinal mi kullanmış onu?

19 şubat kardeşimin doğum günü, inşallah sana uğur getirsin.

ben artık koptum, ne bulursam içiyorum. yada bunları sıralamalı yan yana, hepsinden günde 1 tane içmeli, bazılarını 2 içiyoruz ya, biri de bize faydalı olur belki.
arkadaşım yurt dışında, doktoru söylemiş, tonik derken o öyle söylüyor, tonik gibi demiş doktor. yani ağızdan alınıyor. ben uzun süredir kullanıyorum, şimdi internete bakarken gördüm dr osman müftüoğlu yazısında q enzim10 nu zeytinyağına batırıp içiyormuş. zeytinyağı ile daha faydalı oluyor zannımca.
benim içtiklerimi yazayım sana, aspirin , folidoce, biosteron dhea, qenzim q10, dong quoi, ruşeym kapsül (buğday embriyosuymuş, bunu uzun süredir içiyorudm, şimdi cuha ciceği kapsülüne başladım,), positive vitamin, omega3 , unuttuğum var mı diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…